Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Sajnos igen, pedig már az Inter is vinné, de kap még egy esélyt. Még ha a 20-22 millió € mellé vmi fiatal játékost kínálnának, akkor lehet átgondolnám, de a Roma a 30 éves Tommasit, az Inter meg a 32 éves Lamouchit adná.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
asszem én is folytatom egy kicsit a rómás elmentésemet, 2 hét alatt alig játszottam a játékkal

Rudee
Nálam is nagy az esély erre, olyan ajánlatot úgyse adnak amennyiért a szerzõdés lejárta elõtt eladnám vmelyik játékost (érték 5x)

zaki
Ronaldo meg a játékban nem olyan termékeny, nem rúg sok gólt, nem tudom miért van ez, hiszen jelenleg szerintem õ a legjobb,leggólérzékenyebb csatár a világon. játékban meg az ellenkezõje. ott is lõ gólt, de 20-25 gólnál nem nagyon lõ többet

zaki
háát, ha én a reállal lennék, akkor tuti, hogy tõlem vonulna vissza Casillas

Rudee
Na a Betis pont most akarja leigazolni õt, Ronaldot meg a Roma szeretné, de szemét vagyok és megtartom õket

Rudee
Hát igen, a többi kapus meg jóval több gólt kapott Casillasnál, de mindegy, majd idén. Bár az is fura volt, hogy a világ kapusai közt meg 3. lett.

zaki
igaziból spanyolországban az kapja a legjobb kapus elismerést, aki a legkevesebb gólt kapja a szezonban. a játékban meg nem, ha jól tudom

Rudee
Asszem most folytatom a madridi "korszakom", az elsõ évbe a bajnoki ezüstöt sikerült megszerezni, pedig nem volt rossz a csapat. Az utolsó forduló elõtt még volt esélyem a bajnoki címre, de a Barca is megnyerte utolsó meccsét, így õk lettek a bajnokok. Érdekes hogy Casillas a szezonban 51 meccsen 25 gólt kapot, mégse volt a 3 legjobb kapus közt. 38 bajnokin összesen kapott a csapat 20 gólt, ráadásul összesen 1 csatárt igazoltam (Jorge Torales), a védelem tehát a "megszokott" volt. A BL nyolcaddöntõben a Chelsea idegenbe lõtt góllal búcsúztatott (2-1, 0-1).
A második szezonra vettem egy kapust, õ jó lesz cserének (César a Lazionál van kölcsönbe), egy román védõt a Chievotól meg a B csapatba hoztam egy csatárt. Kölcsönadtam Portillot az Alavés-nek. Pár meccsen jáccott a B csapatból fölhozott Estefanía is, most õt a szezon végéig kölcsönvette a Numancia. Lehet hogy Beckhamet eladom vagy kölcsönbe megy, elég gyenge szezonja volt (33 meccsen 6,52). Ronaldo se alkotta pályafutása legjobbját, 41 meccsen 10 gólt lõtt, szerencse hogy Torales jó tartaléknak bizonyult.

DONGUBA
Na most indult egy magyar online liga tok jo lesz!!!TAKEZO TE KIVEL LESZEL???????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jah 😄
mostmár very pleasedek...mndjuk szereztem nekik több világsztárt is idáig, szal leszophatnak 😊
gazo
Ezek szerint nem szeretik a nagy zakókat...bármit is csinálsz, ha egy becsúszik, biztos eléggé presztízsromboló
(lsd pl. '86 Mexico)

hát msát nem tok gondolni, de megnyertük a kupát is, bajnokságot is, a fincancial statusunk iszonyat jó (transferpénz 10milla)...
gazo
Nem a 0:6 miatt lehet?

hát jah, kb... szemetek 😄
gazo
még két döntetlen, aztán csomagolhatsz Te is

vazzeg, idáig imádtak meg minden, erre kiesek BL 8-addöntõben 0:6, 0:0-lal, ami tényleg ciki és már csak pleasedek :S
gazo
Bár így belegondolva télleg jó valóság szimuláció ez a játék.

gazo
csak az volt a fura, hogy míg 2003/04 alatt elég simán nyertem an nbI-t, utána meg teljesen rapszódikus, de inkább xar lett a csapat formája, pedig a keret inkább csak erõsödött, fõleg a védelemnek tett jót Bergmann meg Rodenbücher. A középpályán addig jó játékot mutató Pintér, Fehér, Balaskó meg Kenesei teljesen visszaestek.

DONGUBA
En is nyomtam sopronnal 2008.ig az online jatekban.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gazo
betenni 1 képet

gazo
itt kezdõdött a bukás...
hiába jutottam a BL csoportba (ott csak a Depor ellen nyertem egyszer 2-0, aztán 2-2, de az Olympiakos-tol meg a Juve-tól kétszer kikaptam), szereztem az addig a tönk szélén álló klubnak lóvét, a bajnokságban (ahol persze esélyes voltam) nem jöttek az eredmények, csak egy csomó döntetlen, meg 1-2 vereség, 11. hely.
aztán a téli szünet elõtt már a következõ eredmények:
M-Vidi 2-2 (i)
M-ETO 3:1 (o)
M-Depor 2:2 (i)
M-Balaton 0:1 (i)
M-FTC 2:1 (i)
ezzel szünet, a felkészülés alatt 6 meccs 6 gyõzelem (köztük a Honvéd, Újpest, Békéscsaba)
Decemberben elégedettek voltak velem, januárban is, februárban már bizonytalankodnak, 13-án meg kirúgnak.
Pedig nem követelõztem semmit, a pénzüket se nagyon szórtam (10K euroért vettem Lipcsit a Bodajktól).
Az utódom meg (vmi darko milanic) vett 3 brazilt (1D + 3S) + 1 portugál SC-t.
Végül a 7-ek lettek (gondótam megvárom mihez kezd).

DONGUBA
Mi?????

gazo
yeah, sikerült

gazo

DONGUBA
Fel kell tolteni egy oldalra es ide bemasolni amit utana kapsz.DE jpg file legyen es a felbontasa 800*600 legyen---------http://free.srv.hu/i/a/iaro/index.php?link=upload
Ide kell feltolteni

gerg82
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan tudok képeket berakni egy két meccsrõl a forumba?Segítségeteket elõre is köszönöm!

Tono34
U. Las Palmas elkezdtem a 2. szezont, 4 meccs után 10 ponttal a 2. vagyok.
Edzõmeccseken elég jól szerepeltek. Magasabb osztályú ellenfelekkel döntetlen.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csacsi
Hát én egyelõre szárnyalok a hull cityvel a bajnokságot vezetem, és úgy, hogy még nem kaptam ki. Az összesítésem, ebbe kupák, és barátságos meccsek is benne vannak, az 22 meccs, és abból csak 1 vereség. Nagyon eltaláltam vmit a taktikánál. Most már csak jó edzõk, meg másodedzõ kellene, mert hiába bíztam rá az edzést, elég gyengén szerepelnek a fiúk edzéstekintetben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jaja, vannak ilyen meccsek, amikor szinte minden bemegy, van amikor semmi. Ilyen a valo elet is..

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
Most kezdtem el a hull cityvel en is.

zaki
gratula

Csacsi
Valakinek problémája volt a helyzetkihasználással. Hát nekem a fiúk igencsak kitettek magukért ezen a meccsen. Egyszerûen szárnyalok a hull cityvel. Majd ha lesz egy kis idõm, akkor majd írok a csapat menetelésérõl, de addig is itt egy kép, amit az FA kupában értünk el.

A csapat aki ellen játszottunk a másodosztályban van, mi pedig a harmadosztályban, igaz, hogy õk a 20. én meg az elsõ vagyok, de akkor is egy osztálynnyi különbség, mégis ez lett az eredmény.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
legyél legközelebb a sao paolo-val, tele van a csapat jobbnál jobb játékosokkal... de a cruzeiro, is elég jó team

akoska
Na térjünk vissza:
Unalomból kezdtem egy új bajnokságot brazilíában!
A flamnego csapatát választottam elöször éderson-t igazoltam le majd végignéztem a csapatban....Úristen...
Ilyen tehetségeket még nem láttam.Elöször két játékos tünt fel az egyik alves dos santos,a másik pedig rosa da silva,
Be is tettem öket a kezdöbe Rioi állami bajnokság jobb gólkülönbséggel kipipálva.jön az egyenes kiesés.Vasco ellen.
Elsö meccs:Kiállították a 18 éves belsö védömet a 20.percben asszittem elöször hogy belehalod majd az elözö meccseimre gondoltam mikor 2 emberemet kiállították és úgy küzdöttük ki nagynehezen a továbbjutást.Itt se történt máshogy a 44.percben már 2-0 nekünk.Mikor az ellen kulcsjátékosát kiállították.Majd jött a második félidö.60.perc Vasco kiállítást.Innen már szórtuk öket da silva,alves,és a másik csatárom egyszerüen fantasztikus volt.És végülis 6-0-val fejeztük be a meccset.De nem is ez a fontos 😊 Hanem hogy ez a játék tökéletesen átadja a brazil körülményeket(rengeteg tehetség,gyözni akarás,rossz kürélmények a kisebb klubboknál!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

Matthewpamer
te ne beszéljél!te is ezt csináltad!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Erre csak ezt tudom mondani grusi.

Matthewpamer
ezt most nekem mondtad?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

dejo lesz, szarra igazolja magat sztarjatekosokkal, aztan jonnek a "defaszavagyok, 15-0ra vertem a real madridot" képek meg hozzaszolasok. Agyam eldobom.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
robotnyk gyere gyorsan mircre lecci

DONGUBA
Nem mondja el senki remelem mer nagyon szemtelen vagy.NEHOGY VALAKI SEGITSEN NEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Matthewpamer
guba:mondd el légyszi hogy hol lehet beállítani hogy ne legyen munkavállalási engedély!
person,club,nation,continent,city,stadium,weather,competition,award,media source,injury,language
melyiknél lehet?

DONGUBA
Robotnyk keress meg mircen.

Tono34
Meló után otthon majd folytatom, talán 5-10 forduló belefér a mai napba.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
Sok sikert elore is.

Tono34
Még így is a 2. szezonban 850e eu-s igazolási keret van.
Majd most feljutunk. Az elvárás most is a tisztes helytállás.

DONGUBA
Sajna ezt akko elbuktad.

Tono34
Befejeztem az elsõ évemet az U.Las Palmas-al.
2. lettem (sajna az utolsó fordulóban nyernem kellett volna)
A rájátszásban a 2. ligába jutásért is csak 2. így nem jutottam fel.
A Kupában a selejtezõbõl még bejutottam, majd az elsõ fordulóban az A.Madridtól kikaptam 2:0-ra.
Az idény végén 5-6 játékos befejezte pályafutását.

Pálinkás yo reggelt Tegnap sikerült feljutnom a York csapatával a div3-ból div-2-be :-))))) a mostani szezonra az elvárások hogy ne essek ki a div2-böl :-))) remélem nem is fogok :-))) de a célom a premier :-))))) már megvolt az elsõ barátságos meccsem hazai pályán kaptam ki 1-0-ra a PSG-töl szerintem nem rossz teljesítmény :-))) Nos további kellemes napot :-))) Legyetek yok és vigyázzatok magatokra
Rudee
Hihetetlen, Murcia ellen idegenbe a 16. másodpercbe 11est kapok, erre Zidane fölérúgja. Elsõ 2 meccsen Figo is 3ból kettõt kihagyott