Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)

A második szezonra vettem egy kapust, õ jó lesz cserének (César a Lazionál van kölcsönbe), egy román védõt a Chievotól meg a B csapatba hoztam egy csatárt. Kölcsönadtam Portillot az Alavés-nek. Pár meccsen jáccott a B csapatból fölhozott Estefanía is, most õt a szezon végéig kölcsönvette a Numancia. Lehet hogy Beckhamet eladom vagy kölcsönbe megy, elég gyenge szezonja volt (33 meccsen 6,52). Ronaldo se alkotta pályafutása legjobbját, 41 meccsen 10 gólt lõtt, szerencse hogy Torales jó tartaléknak bizonyult.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
mostmár very pleasedek...mndjuk szereztem nekik több világsztárt is idáig, szal leszophatnak 😊
(lsd pl. '86 Mexico)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
hiába jutottam a BL csoportba (ott csak a Depor ellen nyertem egyszer 2-0, aztán 2-2, de az Olympiakos-tol meg a Juve-tól kétszer kikaptam), szereztem az addig a tönk szélén álló klubnak lóvét, a bajnokságban (ahol persze esélyes voltam) nem jöttek az eredmények, csak egy csomó döntetlen, meg 1-2 vereség, 11. hely.
aztán a téli szünet elõtt már a következõ eredmények:
M-Vidi 2-2 (i)
M-ETO 3:1 (o)
M-Depor 2:2 (i)
M-Balaton 0:1 (i)
M-FTC 2:1 (i)
ezzel szünet, a felkészülés alatt 6 meccs 6 gyõzelem (köztük a Honvéd, Újpest, Békéscsaba)
Decemberben elégedettek voltak velem, januárban is, februárban már bizonytalankodnak, 13-án meg kirúgnak.
Pedig nem követelõztem semmit, a pénzüket se nagyon szórtam (10K euroért vettem Lipcsit a Bodajktól).
Az utódom meg (vmi darko milanic) vett 3 brazilt (1D + 3S) + 1 portugál SC-t.
Végül a 7-ek lettek (gondótam megvárom mihez kezd).
Ide kell feltolteni
Edzõmeccseken elég jól szerepeltek. Magasabb osztályú ellenfelekkel döntetlen.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
A csapat aki ellen játszottunk a másodosztályban van, mi pedig a harmadosztályban, igaz, hogy õk a 20. én meg az elsõ vagyok, de akkor is egy osztálynnyi különbség, mégis ez lett az eredmény.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Unalomból kezdtem egy új bajnokságot brazilíában!
A flamnego csapatát választottam elöször éderson-t igazoltam le majd végignéztem a csapatban....Úristen...
Ilyen tehetségeket még nem láttam.Elöször két játékos tünt fel az egyik alves dos santos,a másik pedig rosa da silva,
Be is tettem öket a kezdöbe Rioi állami bajnokság jobb gólkülönbséggel kipipálva.jön az egyenes kiesés.Vasco ellen.
Elsö meccs:Kiállították a 18 éves belsö védömet a 20.percben asszittem elöször hogy belehalod majd az elözö meccseimre gondoltam mikor 2 emberemet kiállították és úgy küzdöttük ki nagynehezen a továbbjutást.Itt se történt máshogy a 44.percben már 2-0 nekünk.Mikor az ellen kulcsjátékosát kiállították.Majd jött a második félidö.60.perc Vasco kiállítást.Innen már szórtuk öket da silva,alves,és a másik csatárom egyszerüen fantasztikus volt.És végülis 6-0-val fejeztük be a meccset.De nem is ez a fontos 😊 Hanem hogy ez a játék tökéletesen átadja a brazil körülményeket(rengeteg tehetség,gyözni akarás,rossz kürélmények a kisebb klubboknál!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
person,club,nation,continent,city,stadium,weather,competition,award,media source,injury,language
melyiknél lehet?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Majd most feljutunk. Az elvárás most is a tisztes helytállás.
2. lettem (sajna az utolsó fordulóban nyernem kellett volna)
A rájátszásban a 2. ligába jutásért is csak 2. így nem jutottam fel.
A Kupában a selejtezõbõl még bejutottam, majd az elsõ fordulóban az A.Madridtól kikaptam 2:0-ra.
Az idény végén 5-6 játékos befejezte pályafutását.
Tegnap sikerült feljutnom a York csapatával a div3-ból div-2-be :-))))) a mostani szezonra az elvárások hogy ne essek ki a div2-böl :-))) remélem nem is fogok :-))) de a célom a premier :-))))) már megvolt az elsõ barátságos meccsem hazai pályán kaptam ki 1-0-ra a PSG-töl szerintem nem rossz teljesítmény :-))) Nos további kellemes napot :-))) Legyetek yok és vigyázzatok magatokra