11900
-
Grusi #7369 Kiválasztott ország válogatottját mindig lehet, de az igazi az, ha kineveznek. ;] -
#7368 vagy pedig kezdésnél ránymosz az egyik csapatra, aztán az 1ik játékosra, utána a nemzetiségre, és a jobb alsó sarkoban lévő take control-ra, és akkor máris a válogtott csapattal kezdhetsz. d enem minden válogatottat lehet irányítani, de elég sokat lehet -
#7367 ha üres a poszt, vagyis kirúgták a szövetségi kapitányt, akkor a jobb olsó sarokban lesz egy take control asszem, arra rányomsz, és várni kell 1-2 hetet, mígy kijelölik az új edzőt. ha mákod van, felvesznek -
#7366 valaki megtudná mondani hogy válogatottat hogy lehet irányítani? -
Grusi #7365 Szélmalomharc. -
#7364 Most nem ertem mi a baj velem....egy hozzaszolassal koszontem egyel mondtam hogy uj netem van azt ennyi.Nem hiszem hogy velem van a baj. -
#7363 olyan istenkirály hogy míg nem voltál itt donguba, minden ok volt, állítom, még kisficege is normállis volt, most meg kezdődik minden előlről -
#7362 Vicces gyerek vagy. -
#7361 hisz te mákos guba vagy -
#7360 mákos.nekem 384 :( -
#7359 512 adsl -
Takezó #7358 jah, vágom... milyen net? T3? :DD -
#7357 Most kotottek be az uj lakasba a netet. -
Takezó #7356 Csá! Jó az új logód :D -
#7355 hol voltál eddig? -
#7354 Sziasztok -
#7353 na,újra vagyok(sok ember örömére)Lan party volt az utcába 3 napig,mindenki battlfieldezett ,én szomszédommal managereztem :) -
#7352 26 forduló után a helyzetem a következő:U.Las Palmas
19gy 7d 0v 69-15 gólarány
Bejutottam a Spanyol Kupa döntőjébe, ellenfél Barca
Nagyon szerencsés sorsolás volt.
Az első 3 forduló másodosztályú csapatot hozott (alsó részéből), majd 2 alsóbb osztályú ellenfél (egyik a csoportomban van, sima 4:0-ra gyertem ellene, kupameccset is beleszámítva 4gy 16:3 a gólarány ellene).
Majd írom mi volt a döntőn. -
#7351 végülis ez a lényeg -
Rudee #7350 Az, de ha beállítom fél órára akkor általában gólt is lő. -
#7349 LOL! -
#7348 hát elég tré játékos így ránézésre -
Rudee #7347 A nevem azé lett Zsuninnyó, mer pont a Lyon meccs ment a tvben mikor elkezdtem jáccani. Juninhonál volt a labda... -
Rudee #7346 Na véget ért az 1. ferencvárosi szezonom, az eredmény:
Szezon elején ugye igen komoly bajnokságot jelöltem be, onnan igazolgattam. Ez az ember eleinte nem sokat csinált, de cserének jó volt. Aztán eljött az utolsó 4 meccs, gyorsan lőtt 6 gólt:
-
csomi83 #7345 Nem hiszem -
#7344 EZ bunda..... -
#7343 19 forduló után veretlenül vagyok első, bár elég döcögősen indult. 13gy 6d ~56-8 gólarány. Kupában bejutottam a 3. körbe.
Előző szezonban megnyertem a bajnokságot, most meg olyan hírt ad, hogy a fogadóirodák meglepődtek, hogy első a csapatom. -
Rudee #7342 Énis meguntam a pécsi menetelést (24 év), aztán más csapatokkal kicsit már unalmas volt, majd most egy utolsó nekifutás jön :D -
Rudee #7341 Aha -
#7340 na ne, komoly? :) -
#7339 hát nem tudom, én 20 évt lenyomtam a Romaval, folytatni már ninc nagyon kedvem, új játékot sincs kedvem meg erőm kezdeni, asszem most egy kicsit szüneteltetem a gamet -
Rudee #7338 Bejelöltem a legerősebb bajnokságokat is (Dél-Korea, Hong Kong, India, Indonézia és Szingapúr) -
Rudee #7337 Elkezdek egy szezont asszem a Fradival, hátha sikerül nyerni vmit -
csomi83 #7336 erre meg Bindzi kijelenti, hogy nem tud letelebedni a környéken... -
csomi83 #7335 ezután jött csak a csattanó!
BLben
Arsenal-Vác 0-2!!!
Tudni kell, hogy 2 héttel előtte sima 3-0ra kikaptom otthon tőlük... -
csomi83 #7334 Nos az előző meccsemen megjavitottam a rekordkülönbségű győzelmemet:
Vasas-Vác 0-7 (kupa)
...
a mostanin pedig továbbjavitottam
-
Grusi #7333 Felvagjak? Nem, nem azért irtam, csupan örömömet akartam statálni ;]
Amúgy kint volt mind az indexen, origon, nb1.hu-n, nemzetisporton, foci.hu-n az irasommal egy idoben, szal ha megengeded, nem kérek bocsánatot... -
#7332 ja amúgy én is elb@sztam, mert határozottan úgy emlékeztem hogy csatárt írtam
de mindegy, már megnyugodtam. :) -
Takezó #7331 :D -
A Mágus #7330 Jajj a kicsiket megzavartam volna? Ne haragudjatok mar!