11900
-
#7409 Hogy állítod be a kedvelt személyeket?
És a képet milyen programban csináltad a nicked helyén? -
#7408 köcsög arsenal akarja diegot.40-et ér,azt 25+junberget adná.bekaphatja -
#7407 én az 1. szezonban:bajnokság
2.szezonban:bajnokság+olasz kupa+super kupa
3.szezonban:bajnokság+olasz kupa+super kupa+vb
és most jön a 4.szezon,ahol a super kupa már megvan,jelenleg így nézek ki:
-
#7406 kössz -
#7405 csak így tovább -
#7404 Helló! Új tag vagyok, és nagyon szeretem a cm-et! Most a Magyar válogatottat irányítom, az ebre kijuttatam őket de 3.ok lettünk a franciák és a csehek mögött, de a vb-n továbbjutottam a csoportból(Ukrajna, Dél-Korea, Csehország) első helyen. Közben elvállaltam a Nyíregyháza vezetését 5 fordulóval a bajnokság vége előtt, a 16.-ról feljöttünk a 12. helyre, következő évben sima elsőként feljutottunk és megnyertük a kupát, és újonc létére szorosan megnyertük az nb1-et! 800.000. eurós veszteségnél vettem át a csapatot, és most egymilliós nyereségünk van -
#7403 szivesen,majd a 2010-esnél is szólok. -
A Mágus #7402 Hu egesz nap azon paraztam hogy ugya megnyered e, de most nagyon megnyugodtam, kosz hogy szoltal! -
#7401 #7401 -
#7400 na megnyertem a vb-t.döntőben
olasz-brazil 2:3 -
#7399 aha.de te mit keresel itt? -
A Mágus #7398 Jol elvagy? -
#7397 ja,bldöntő volt :( -
#7396 KU*VA ÉLET!!!!
-
#7395 38 meccsig veretlen voltam,erre a bayerntől kikapok idegenben 2:1-re :( -
#7394 ezt hívják osztozkodsának:
-
#7393 lool -
#7392 rámész hogy új-manager. -
#7391 hogy adjanak pénzt :) de nem adtak hanem kibasztak.
Mit kell csinálni hogy lehessen uj csaaptom, nincs ott a csapatoknál az irányítás, meg jelentkezés vagy mi sincs ott, amúgy jön az EB valakit kéne irányítani -
Takezó #7390 mé kell ultimátumot adni??? -
#7389 én, első szezon, barcaval megnyertem a kupát, meg a bajnokságot 31 győzelemmel, 4 döntetlennel és 3 vereséggel, 97 pontom volt, +67-es gólarány, a 2. lemaradva 23 ponttal, erre kirugnak, mert ultimátumot irtam hogy adjanak extra pénzt igazolásokra, pedig el voltak ragadtatva a munkámtól :( -
#7388 izzadtam rendesen:
-
#7387 bl 8addöntő depor-inter 0:5,asszem megvan a továbjutás -
#7386 válogatottad irányítani nem annyira jó.végig viszem a brazilokat a vbn,azt lemondok. -
Rudee #7385 A 2. szezon alapszakaszának vége előtt 1 fordulóval elküldtek a Fraditól, még "aznap" lemondott a debreceni edző is. jelentkeztem is, aztán a visszajelzésük előtt felkért a Pécs, ezt nem tudtam visszautasítani. Bár a Debrecen elfogadta a jelentkezést, inkább mentem a másodosztályú csapathoz
Érdekes hogy pont a Péccsel jáccottam múltkor 25 éven át -
#7384 Ja es ha jo edzo vagy altalaban fel is kernek nigeriahoz edzonek.Nekem 10-bol 4-szer felkertek rá.Ebbol egyszer vb-t nyertem a tobbinel meg a beka segge alatt voltam veluk. -
#7383 jaja, de pl nigériai válogatottat is lehet irányítani, pedig olyan liga nincs benne -
Grusi #7382 Zaki: azt irtam, hogy a kivalasztott országok válogatottjával tuti, hogy lehet nyomni, erre irtad vissza, hogy kubai vagy vietnamival valszeg nem lehet. Ezért gondoltam, hogy van olyan... -
Grusi #7381 igy van, teljesen lutri, nem lehet tudni, ki mennyire fejlődőképes.
A scout-oknak van egy fontos tulajdonsága, a judging player potential. Ha az magas, és azt mondják valakire, hogy ebből sztár lesz, azt érdemes azonnal leigazolni, és atomkeményen edzeni. Meglesz az eredménye ;] -
#7380 attól függ hány éves, mekkora potenciál van benn, mennyire áll testhez neki az edzés...
a technika legfeljebb akkor fejlődik annyit, ha egy tehetséges ifiről van szó. -
#7379 max mennyit fejlődhet egy ember? pl. ha a technikája alapból 12 attól még felmehet 20-ra vagy nem? -
#7378 nincs, indiai, szingapúri, indonéz, és hong kongi viszont van. =) -
#7377 ki mondta, hogy vannak olyanok? -
Grusi #7376 Mi a szar, van kubai es vietnami liga? Kubait kiprobalom :D -
#7375 Olyan edzes nincs amivel mindig javulnak.Egyszer fejlodnek masszor meg forditva. -
#7374 lehet hogy kikaptál egy meccsen.nekem ha nyerek,majdnem mindenkinek megy fel,hanem,akkor fordítva -
#7373 miért van az hogy beállítom az edzéstervet, egy hétig mindenkinek javul a formája edzés hatására jobb lesz, utána meg mindenki romlik, piros nyilak lesznek egy csomo játékosnál -
#7372 sorry, nem szóltam... -
#7371 ez nálam miért nem működik? :-/ -
#7370 vágom, de egy kubai, vagy egy vietnámi csapatot nem biztos, hogy lehet :P