11900
  • szoltan
    Hogy állítod be a kedvelt személyeket?
    És a képet milyen programban csináltad a nicked helyén?
  • Matthewpamer
    köcsög arsenal akarja diegot.40-et ér,azt 25+junberget adná.bekaphatja
  • Matthewpamer
    én az 1. szezonban:bajnokság
    2.szezonban:bajnokság+olasz kupa+super kupa
    3.szezonban:bajnokság+olasz kupa+super kupa+vb
    és most jön a 4.szezon,ahol a super kupa már megvan,jelenleg így nézek ki:

• szoltan
    kössz
  • Matthewpamer
    csak így tovább
  • szoltan
    Helló! Új tag vagyok, és nagyon szeretem a cm-et! Most a Magyar válogatottat irányítom, az ebre kijuttatam őket de 3.ok lettünk a franciák és a csehek mögött, de a vb-n továbbjutottam a csoportból(Ukrajna, Dél-Korea, Csehország) első helyen. Közben elvállaltam a Nyíregyháza vezetését 5 fordulóval a bajnokság vége előtt, a 16.-ról feljöttünk a 12. helyre, következő évben sima elsőként feljutottunk és megnyertük a kupát, és újonc létére szorosan megnyertük az nb1-et! 800.000. eurós veszteségnél vettem át a csapatot, és most egymilliós nyereségünk van
  • Matthewpamer
    szivesen,majd a 2010-esnél is szólok.
  • A Mágus
    Hu egesz nap azon paraztam hogy ugya megnyered e, de most nagyon megnyugodtam, kosz hogy szoltal!
  • Matthewpamer
  • Matthewpamer
    na megnyertem a vb-t.döntőben
    olasz-brazil 2:3
  • Matthewpamer
    aha.de te mit keresel itt?
  • A Mágus
    Jol elvagy?
  • Matthewpamer
    ja,bldöntő volt :(
  • Matthewpamer
    KU*VA ÉLET!!!!

• Matthewpamer
    38 meccsig veretlen voltam,erre a bayerntől kikapok idegenben 2:1-re :(
  • Matthewpamer
    ezt hívják osztozkodsának:

• zaki
    lool
  • Matthewpamer
    rámész hogy új-manager.
  • shevy
    hogy adjanak pénzt :) de nem adtak hanem kibasztak.
    Mit kell csinálni hogy lehessen uj csaaptom, nincs ott a csapatoknál az irányítás, meg jelentkezés vagy mi sincs ott, amúgy jön az EB valakit kéne irányítani
  • Takezó
    mé kell ultimátumot adni???
  • shevy
    én, első szezon, barcaval megnyertem a kupát, meg a bajnokságot 31 győzelemmel, 4 döntetlennel és 3 vereséggel, 97 pontom volt, +67-es gólarány, a 2. lemaradva 23 ponttal, erre kirugnak, mert ultimátumot irtam hogy adjanak extra pénzt igazolásokra, pedig el voltak ragadtatva a munkámtól :(
  • Matthewpamer
    izzadtam rendesen:
  • Matthewpamer
    bl 8addöntő depor-inter 0:5,asszem megvan a továbjutás
  • Matthewpamer
    válogatottad irányítani nem annyira jó.végig viszem a brazilokat a vbn,azt lemondok.
  • Rudee
    A 2. szezon alapszakaszának vége előtt 1 fordulóval elküldtek a Fraditól, még "aznap" lemondott a debreceni edző is. jelentkeztem is, aztán a visszajelzésük előtt felkért a Pécs, ezt nem tudtam visszautasítani. Bár a Debrecen elfogadta a jelentkezést, inkább mentem a másodosztályú csapathoz
    Érdekes hogy pont a Péccsel jáccottam múltkor 25 éven át
  • DONGUBA
    Ja es ha jo edzo vagy altalaban fel is kernek nigeriahoz edzonek.Nekem 10-bol 4-szer felkertek rá.Ebbol egyszer vb-t nyertem a tobbinel meg a beka segge alatt voltam veluk.
  • zaki
    jaja, de pl nigériai válogatottat is lehet irányítani, pedig olyan liga nincs benne
  • Grusi
    Zaki: azt irtam, hogy a kivalasztott országok válogatottjával tuti, hogy lehet nyomni, erre irtad vissza, hogy kubai vagy vietnamival valszeg nem lehet. Ezért gondoltam, hogy van olyan...
  • Grusi
    igy van, teljesen lutri, nem lehet tudni, ki mennyire fejlődőképes.
    A scout-oknak van egy fontos tulajdonsága, a judging player potential. Ha az magas, és azt mondják valakire, hogy ebből sztár lesz, azt érdemes azonnal leigazolni, és atomkeményen edzeni. Meglesz az eredménye ;]
  • robotnyk
    attól függ hány éves, mekkora potenciál van benn, mennyire áll testhez neki az edzés...
    a technika legfeljebb akkor fejlődik annyit, ha egy tehetséges ifiről van szó.
  • shevy
    max mennyit fejlődhet egy ember? pl. ha a technikája alapból 12 attól még felmehet 20-ra vagy nem?
  • robotnyk
    nincs, indiai, szingapúri, indonéz, és hong kongi viszont van. =)
  • zaki
    ki mondta, hogy vannak olyanok?
  • Grusi
    Mi a szar, van kubai es vietnami liga? Kubait kiprobalom :D
  • DONGUBA
    Olyan edzes nincs amivel mindig javulnak.Egyszer fejlodnek masszor meg forditva.
  • Matthewpamer
    lehet hogy kikaptál egy meccsen.nekem ha nyerek,majdnem mindenkinek megy fel,hanem,akkor fordítva
  • shevy
    miért van az hogy beállítom az edzéstervet, egy hétig mindenkinek javul a formája edzés hatására jobb lesz, utána meg mindenki romlik, piros nyilak lesznek egy csomo játékosnál
  • Terminátor14
    sorry, nem szóltam...
  • Terminátor14
    ez nálam miért nem működik? :-/
  • zaki
    vágom, de egy kubai, vagy egy vietnámi csapatot nem biztos, hogy lehet :P