Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ne mond

zaki
sztem Nedved marad.

DONGUBA
Zenden kolcson van adva a boroba.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Es duff akkor is nagy nev nem.Amugy robotnyk robben befert volna a rotacios rendszerbe.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
nincs? Zenden? 😊

robotnyk
Hajrá!
Rudee
Duff állandóan sérült.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
Telleg nincs duff nem is nagy nev.

robotnyk
sõt lehet hogy Crespo-t elcserélik Trezeguetre.
amúgy nem tudom, hova fért volna el a MUba. Giggs helyett?
Nah srácok akkor én is megosztom veletek az élménybeszámolómat, ha nem bánjátok...
Szóval Váccal vagyok, mert még középsuliban oda jártam és egy csomó ismerõs szerepel a játékban😊
Szóval 2 idényt nyomtam le, mindkétszer 9. lettem. Ez nagyon jó a klubnál, mivel a cél tisztes helytállás.
Mivel semmi pénzze nincs a klubnak, játékosokat is csak lejárt szerzõdéssel tudtam igazolni. És csak magyarokat!
Na sebaj, mivel kezdõdött most egy új idény, viszont nyáron nagyon bevásároltam+taktikát is választottam. Rósa Dénes, Szanyó Károly, Pusztai Olivér, Rajczi Péter és még egy pár fiatal srác.😊 Eddig nem megy rosszul, a kupában kiütöttem a Debrecent és egy pár NB1/Bs csapatot, most az elõdöntõben a Gyõr vár rám. Nem lesz könnyû😞
Néha kiborulok a játékon, de ez érthetõ, nem lehet mindig nyerni. Habár most van egy 10meccses veretlenségi szériám😊
Viszont a bajnokságban jelenleg a 2-3-4. hely között ingázok. Nem tudom, hogy feljussak-e...Minden vágyam felvirágoztatni a klubbot, de ha nincs pénz, akkor a játékosok is elmennek majd és igazolni se nagyon fogok tudni. Szóval most ezen dilemmázok. Elször a kupát akarom megnyerni, hogy legyen egy kis tõkém+UEFAban is bekereshetek.
Na folytatom akkor a menetelésemet, nektek meg jó CMezést!
Rudee
Egyébként Robben bal szélsõ ha jól tudom, a Chelseanek a bal oldalán meg nincs (még) nagy név.

Rudee
És még csak most kezdtek tárgyalni a Juve-val, Nedved is Angliába tart.

DONGUBA
Faszom ebbe a kocsog chelseabe!!!!!!Mia fasznak nekik robben????Szerinted be fog ferni????????A manchesterben legalabb lett volna helye.HU DE IDEGES VOK.Bocsanat az alpari beszedert de ez felbaszta az agyamat.Biztos tobb penzt adtak neki ott mint a manchesterben.

Rudee
"Csak" 12 millió volt

robotnyk
rohadt jól jártak vele, szerintem legalább akkora tehetség, mint Reyes
zaki
Az Európa-bajnokság után a Chelsea-ben folytatja pályafutását a holland Arjen Robben. A PSV Eindhoven szélsõje a hírek szerint öt évre írt alá, a londoni klub pedig 20 millió eurót fizetett a válogatott játékosért. Robbent februárban a Manchester United lepte meg egy konkrét szerzõdésajánlattal, a csatár elutasította azt.

info: nb1.hu (lol)

robotnyk
nyomjátok 😊
robotnyk
azért jól nyomjáték gyerekek nem mondom 😊
Matthewpamer
meg ilyen van hogy roberto carlos pontrúgása 13.azt amikor nálam volt az interbe,akkorákat lõtt...
most a superligába meydének 14 a távoli lövás,és akkorákat lõ hogy majd leesik az állam!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Rudee
Szépen felmondtam, az utolsótól simán kikaptunk úgy hogy minden játékos tök jó kondiban volt, morál is remek volt mindenkinél. Beckham 20as szabadrúgáslövésével 3 szabadból se találta el a kaput, Raúl meg 20as befejezéssel 4 ziccert is méterekkel mellé lõtt...

Rudee
Meccs elõtt 18as volt, de akkor be is voltak állítva.

zaki
gondolom a stat alapján. szal aki papíron a legjobb tizenegyes lövõ, az rúgja. de nem biztos, csak elképzelés. Roberto Carlos-nak hanyas a penalty taking-je?

Rudee
Ha nincsenek beállítva a 11est rúgó játékosok, akkor mi alapján választja ki a gép, hogy ki lõjje?

Rudee
Nekem ezek voltak most:

Barcelona - Real M. 1-0
Rapid - Real M. 0-2 (BL)
Real M. - Sociedad 3-1
Real M. - Elsche 1-1 (hülye R. Carlos kihagyott egy 11est az 1. félidõben 0-0nál)
Real M. - Rangers 0-0 (BL)
Barakaldo - Real M. 0-1 (Kupa)

zaki
folytatva a játékot:

Ajax-Roma 1-1
Roma-Palermo 3-0
Udinese-Roma 0-1
Roma-Genoa 6-0

az utolsó mecs azért érdekes, mert kb egy hete ott lépett ki a játék vmiért, pedig már 7-0-ra(!) vezettem a félidõben, szinte az összes kapuralövés gól volt, egy bizonyos Abbiati kapus miatt, 41 éves, de már írtam múltkor. és rekord is született, ugyanis az idén eddig szenvedõ Simonetta 6(!) gólt lõtt...összesen 7-et lõtt kapura, abból lett a 6 gól... több kapura lövés nem is volt a meccsen, Genoa nagy szerencséjére. a 6 gól serie a, és roma klubrekod. eddig max 5 gólt lõtt 1 meccsen Cerci, ez dõlt meg.

Rudee
Nekem a 2. bajnoki 4-0 lett otthon az Albacete ellen, a Betis ellen jáccattam azokat a csapatot akiket a kezdõbe tervezek, erre a meccsre meg 8 helyen változtattam és még így is elég nagy volt a különbség. Raúl lõtt egy mesterhármast, így 2 meccs 5 gól, Ronnie-t meg beraktam a kezdõbe, de a 2. félidõbe lesérült. Pár forduló múlva írok hogy mizu

zaki
én meg most 3 meccsbõl 3-at nyertem: bl-ben idegenben 2-1-re nyertem a Dinamo (Zágráb) ellen, majd idegenben 3-0 a Napoli ellen, majd otthon 2-1 a Crotone ellen. elég tréül kezdtem a bajnokságot 5 meccs 5 pont, de úgyis bajnok leszek 😊

zaki
gratula 😊

Rudee
Végre elkezdõdött a bajnokság, az elsõ fordulóban Betis - Real rangadó (tavalyi 3. és 2.), ahoz képest hogy a Betis leigazolta a fél világot, elég sima 3-0 lett nekünk. Ronaldot kihagytam a keretbõl, Torales meg is hálálta a játéklehetõséget + Raúl lõtt kettõt. Remélem ez volt a legszorosabb meccsen az egész bajnokságba

zaki

Rudee
Pont ezért hagytam abba anno az egyik 3. osztályú csapat irányítását

zaki
de különebn jobb is, hogy nem jelölted ki, mert eléggé lelassította volna a játékot. mert a harmadosztály több csoportból áll, rengeteg csapat van összesen, és azt mire lenyomja a gép, kihullik az összes hajad

Rudee
Igen, csak tegnap éjjel kezdtem, aztán késõ volt ahoz hogy még figyeljek is ilyen apróságokra

zaki
nekem is megjött a kedvem a játékhoz, pár meccset lenyomok a Rómával 😊

zaki
hogyha a kezdésnél kijelölted volna a spanyol harmad, és negyedosztályt, akkor játszanának bajnokságban

Rudee
Mutatói nem olyan jók, de elég megbízható volt mikor jáccott. Az lenne jó, ha a B cspat szerepelne vmi bajnokságba, akkor talán nagyobb ütembe fejlõdne.

zaki
aha. hát én a helyedben a c csapatba számûzném, és kérdés nem lehetne, hogy ki játszana középsõ védõt 😊

Rudee
Mejía most ilyen, kölcsön kéne adni bár az edzéseken elég szépen jön fölfelé

zaki
hát remélem a cm5-ben, vagy a football manager 2005-ben sokkal több ligával, és large adatbázissal nyomhatom majd, mert ami most van, az tényleg siralmas

Megosztanám egy érdekes tapasztalatomat a játék lassúságával kapcsolatban. A kíváncsiság kedvéért kipróbáltam, hogy mennyire lassú a játék, ha large adatbázis mellett bekapcsolom a nagyobb ligákat, meg egy-két kisebbet, összesen 17 liga "fut" 15 országban.

Nos, az eredmény minden várakozásomat alulmúlta, miután rányomtam a holiday-re, elkezdõdött az átigazolási idõszak és (lemértem) pont 15 perc alatt telik el 1 nap! December 31-re állítottam a holiday végét, ami azt jelenti, hogy ha addig folyamatosan megy a játék, akkor 45 óra alatt jutunk el odáig, tehát kb. 90 óra alatt érne véget egy szezon, és ha még ténylegesen játszani is akarnék, az legalább a dupláját venné igénybe.

Ez összességében véve kb. annyit jelent, hogy egy átlagos játékos (heti 20 óra játékidõ) nagyjából két teljes hónap alatt tudna lenyomni egy full szezont.

Azt írja az EIDOS, hogy az új CM5 egyik legfontosabb tulajdonsága a gyorsasága lesz, hát az tény, hogy ezt nem lesz nehéz túlszárnyalni.

zaki
Radoi-t vágom, õ egy fiatal román védõ, elég kevés zsetonért meg lehet venni, nálam néha megfordult, de nem voltam elájulva tõle
Cris az viszont egy nagyon kúl védõ, kb Lúcióhoz tom hasonlítani. Salgado sem egy nagy eresztés, helyette inkább Yobo-t igazolnám le.
Mejía milyen nálad? benyomsz róla 1 képet

Rudee
Megin? Én má az alvás fogalmát is elfelejtettem

Rudee
Most a keretbe õk vannak:
Radoi, Mejía, M. Salgado, Raúl Bravo, R. Carlos, Cris, Pavón + néha Helguera is védõt jáccik

A kezdõbe valószinû ez lesz:
R. Carlos, Cris, Radoi, M. Salgado

Esetleg R. Carlos, Mejía, Cris, M. Salgado

DONGUBA
Latom megint ejszakai baglyot jatszotok.😊))))))))

zaki
milyen védõid vannak? mert ha a madriddal kezdenék játszani, akkor lúciót (akit már mondtam), mexés-t, és boumsong-ot igazolnám le (neki asszem lejár a szerzõdése 2004-ben, szóval õt csak akkor)

Rudee
Nekem nem is kell igazából, de ha igazolok vkit, akkor arra a posztra kell majd. 2 fiatal játékosomat kölcsönadtam közbe, remélem fejlõdni is fognak kicsit.

zaki
persze a komolytalant azt idézõjelben mondom 😊

zaki
Lúcio-t elég komolytalan összegért meg lehet venni a játék elején, én ha játékot kezdek, õt igazolom le elõszõr 😊

Rudee
Elõzõ szezonba a Chelsea elég jó ajánlatott tett érte, most Lúcióért cserébe meg is kaphatják

zaki
hát, elég nevetséges ajánlat. ajánld fel egy csomó klubnak, majd akkor tudsz válogatni az ajánlatok közül (ha el akarod adni)