Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
amúgy nem tudom, hova fért volna el a MUba. Giggs helyett?
Szóval Váccal vagyok, mert még középsuliban oda jártam és egy csomó ismerõs szerepel a játékban😊
Szóval 2 idényt nyomtam le, mindkétszer 9. lettem. Ez nagyon jó a klubnál, mivel a cél tisztes helytállás.
Mivel semmi pénzze nincs a klubnak, játékosokat is csak lejárt szerzõdéssel tudtam igazolni. És csak magyarokat!
Na sebaj, mivel kezdõdött most egy új idény, viszont nyáron nagyon bevásároltam+taktikát is választottam. Rósa Dénes, Szanyó Károly, Pusztai Olivér, Rajczi Péter és még egy pár fiatal srác.😊 Eddig nem megy rosszul, a kupában kiütöttem a Debrecent és egy pár NB1/Bs csapatot, most az elõdöntõben a Gyõr vár rám. Nem lesz könnyû😞
Néha kiborulok a játékon, de ez érthetõ, nem lehet mindig nyerni. Habár most van egy 10meccses veretlenségi szériám😊
Viszont a bajnokságban jelenleg a 2-3-4. hely között ingázok. Nem tudom, hogy feljussak-e...Minden vágyam felvirágoztatni a klubbot, de ha nincs pénz, akkor a játékosok is elmennek majd és igazolni se nagyon fogok tudni. Szóval most ezen dilemmázok. Elször a kupát akarom megnyerni, hogy legyen egy kis tõkém+UEFAban is bekereshetek.
Na folytatom akkor a menetelésemet, nektek meg jó CMezést!
Szar Bayern, szar Bayern :)

info: nb1.hu (lol)
most a superligába meydének 14 a távoli lövás,és akkorákat lõ hogy majd leesik az állam!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Barcelona - Real M. 1-0
Rapid - Real M. 0-2 (BL)
Real M. - Sociedad 3-1
Real M. - Elsche 1-1 (hülye R. Carlos kihagyott egy 11est az 1. félidõben 0-0nál)
Real M. - Rangers 0-0 (BL)
Barakaldo - Real M. 0-1 (Kupa)
Ajax-Roma 1-1
Roma-Palermo 3-0
Udinese-Roma 0-1
Roma-Genoa 6-0
az utolsó mecs azért érdekes, mert kb egy hete ott lépett ki a játék vmiért, pedig már 7-0-ra(!) vezettem a félidõben, szinte az összes kapuralövés gól volt, egy bizonyos Abbiati kapus miatt, 41 éves, de már írtam múltkor. és rekord is született, ugyanis az idén eddig szenvedõ Simonetta 6(!) gólt lõtt...összesen 7-et lõtt kapura, abból lett a 6 gól... több kapura lövés nem is volt a meccsen, Genoa nagy szerencséjére. a 6 gól serie a, és roma klubrekod. eddig max 5 gólt lõtt 1 meccsen Cerci, ez dõlt meg.

Nos, az eredmény minden várakozásomat alulmúlta, miután rányomtam a holiday-re, elkezdõdött az átigazolási idõszak és (lemértem) pont 15 perc alatt telik el 1 nap! December 31-re állítottam a holiday végét, ami azt jelenti, hogy ha addig folyamatosan megy a játék, akkor 45 óra alatt jutunk el odáig, tehát kb. 90 óra alatt érne véget egy szezon, és ha még ténylegesen játszani is akarnék, az legalább a dupláját venné igénybe.
Ez összességében véve kb. annyit jelent, hogy egy átlagos játékos (heti 20 óra játékidõ) nagyjából két teljes hónap alatt tudna lenyomni egy full szezont.
Azt írja az EIDOS, hogy az új CM5 egyik legfontosabb tulajdonsága a gyorsasága lesz, hát az tény, hogy ezt nem lesz nehéz túlszárnyalni.
Cris az viszont egy nagyon kúl védõ, kb Lúcióhoz tom hasonlítani. Salgado sem egy nagy eresztés, helyette inkább Yobo-t igazolnám le.
Mejía milyen nálad? benyomsz róla 1 képet
Radoi, Mejía, M. Salgado, Raúl Bravo, R. Carlos, Cris, Pavón + néha Helguera is védõt jáccik
A kezdõbe valószinû ez lesz:
R. Carlos, Cris, Radoi, M. Salgado
Esetleg R. Carlos, Mejía, Cris, M. Salgado