Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
33/36? az igen, grat 😊 nálam a Simonetta Cerci csatárkettõs játszik már hosszú évek óta, de Simonetta már 33, Cerci meg 32 éves, szal lassan váltás lesz.

robotnyk
egyenlõre Tsigalko (33/36) a biztosabb kezdõ, de Cavenaghival is meg vagyok elégedve (24/16)
zaki
Cavenaghi nyomja, ontja a gólokat?

robotnyk
ja, és a csatárposztnak a szûrõhöz nincs köze, csak mondom, hogy vannak még azért jó játékosok az alábbi kezdõ mellett is 😊
robotnyk
ja, igazából elkapkodtam a szûrõ vételt, na nem mintha nem lenne jó, csak egy helyre sok a 3 kb egyforma jó játékos. még 1-2 évet várhattam volna vele.
Csatárposzton meg ugye még ott van Cavenaghi is, õ viszont kellett, Ronaldo-t pótolni.
zaki
De Rossi? hát ennek örülök, nálam most lesz 36 éves, épp a mostani konföderációs kupán lépett pályára századszor az olasz válogatottban. 😊

robotnyk
igazából írhattam volna õt is, formától függõen felváltva játszanak Aurelioval. Szóval még nyomja az öreg, és jól! mint ahogy Cambiasso mellett De Rossi és Helguera is nyomja rotációban. csak most az utóbbi 1-2 meccsen ez a csapat nyomta (elég jól, Barca és Valencia ellen is 4-0, Milan ellen bl 4ed döntõben 2-0...)
zaki
nekem 1ébként 9-1 volt a rekordom az Inter ellen, de edzõmeccsen 12-t lõttem a Genoa-nak

zaki
Zwikker-rõl kérek egy képet😊

zaki
aztaqrva

gratula

zaki
Roberto Carlos-sal mi van, visszavonult?

gerg82
Csak érdekességképp irtam be a neveket mert nagyon ritkán szoktam beirni a fórumba!Amúgy neked milyen játékosok vannak még a csapatban tudnál irni párat?

akoska
bocs gerg de nekem a tomi van leewen-en kívül minden játékost játszatom!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

robotnyk
nem az eredmény hanem 13, peched lesz
jaja, én is néztem 😄
robotnyk
robotnyk
én nem szívok, jól megy a szekér, 2008ban járok már
Casillas-Aurelio-G.Johnson-Mexés-Lucio-Cambiasso-Puente-Emre-Reyes-Raúl-Tsigalko a kezdõ általában
RemX
a Reallal én is mindig szívok Robo! Hogyan állsz fel velük?

robotnyk
tudom, de az általában úgy van, hogy 20ból bemegy egy nálam, aztán a végén egyenlítenek. de most végig nyomtam, aztán az utolsó 10 percben 4-2-4et játszottam hogy egyenlítsek 😊
miért?
zaki
hát ez semmi, általában nekem is ilyesmi szokott lenni, csak 1 kapuralövéssel, és én meg kb 20-at lövök kapura... nem egyszer elõfordult

DONGUBA
Ezek az adatok kicsit mulattatoak..

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gerg82
Sziasztok!Szeretnék egy két fiatal játékost ajánlani nektek!A Ferencváros 4. bajnoki cimét szereztem meg velük zsinorban+Bajnokok Ligája gyõzelem a 2006/07-es idényben + Interkontinentális Kupa gyõzelem!Éderson (194meccs/286 gól),Björn Zwikker (134meccs/85gól),Tiomon Van Leeuwen (50/62),Tim Jannsen (34/37)+ most igazoltam Maxim Tsigalko-t aki a Gyõr elleni felkészülési mérkõzésen bemutatkozáskénz 6 gólt lõtt!További jo Cm-ezést kívánok mindenkinek!

Tono34
Tegnap nagyon berágtam, elkezdtem a tavaszi szezont.
Egybõl 2 rangadó mindkettõn kikaptam, (mondom sérült 2 kulcsjátékos + 2 másik) benne van, majd az utolsók között lévõ csapatot nagy nehezen 1:0-ra megverem, majd szintén az utolsók között lévõ csapattól kikapok.
A Real Betis B ellen nyerek 6:0 (Robaiana lõtte mind a 6-ot)
Bizakodom, hogy most már kilábalok a szakadéjból, de nem. következett újabb 2 vereség gyengébb csapattól majd egy döntetlen amit 2 gólos hátrányból sikerült.
NA itt mondtam ebbõl mára még sok is lesz. Majd vasárnap folytatom, de át kell gondolnom pár dolgot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
vágom, csak össze-vissza írok mán 😞

Tipikus magyar duma, a kérdés nem 8 csatárra vonatkozott, hanem kettõre... Mindenesetre ha a riprtrnek van vér a pucájában visszaszól, hogy 1 csatár volt, látjuk is az eredményt... 😊

zaki
riportot megnézted, ami a meccs után volt? kérdeztél tõle, hogy miért nem 2, vagy 3 csatárral támadtak a végén
válasz: be lehet állítani 8 embert is csatárnak, de akkor meg is lehet nézni az eredményt. könyörgöm bazd+, ha 1 csatárral támadunk, semmit nem érünk el, mikor a belgák beálltak védekezni. meg ahogy mondták is, nem mind1, hogy 0-0, vagy 2-0-ra kapunk ki?

Rég láttam a Lokit kupameccsen ennyire beszari módon játszani. 😞 Szentes meg sajnos szokásos formáját hozta, a 70. perc körül, hátrányban már egyik kezdõ csatár se volt a pályán...

zaki
sajnos a tippem bejött... szoros meccsen kikapott a debrecen. ez van

😞

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Szvsz ha a belgák megpróbálnak rámenni arra, hogy idegenben is gólt akarnak lõni (ergo nem állnak be bekkelni), akkor kontrából van sansza a Lokinak, mert a belga védõk nagyon lassúak.

zaki
tippek?

szoros meccs lesz, de sztem nem jut tovább a loki

Nem tudom mast mondani, mint hogy
HAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJRA LOKI HAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJRA LOKI
;]]]

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
vitszes 😊

akoska
Halljatok szerintem ezen csak elmosolyogni lehet 😊

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

én is 😊 sörözõ-powa 😉
zaki
nézem

este Debrecen - Brugges..
Matthewpamer
lehet hogy mexés megy az interbe!!!
😄
remélem megy!amúgy este adják élõben az inter meccset a neten.

inter.globalsport.it

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Tono34
U. Las Palmas 19 forduló után a 2. hely, 12gy 3d 4v
Sajna 2 kulcsjátékosom kidõlt az õszi szezon vége felé 1-2 hónapra 😞

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
Itt az oldal linkje.
http://cmfan.redarmyfc.com/cm0304_records.asp

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Na talaltam egy igazi kamu oldalt ahol ilyen kepek vannak.

DONGUBA
Adu jol keni a villarealban mi????A gyengebbek kedveert en a hullal vagyok.

DONGUBA
Azert klose se xar.Jol jartak vele.

DONGUBA
Jaja ezek mar tegnapi hirek.De azert koszi.

zaki
Immár hivatalosan is bejelentették, hogy a német válogatott csatár, Miroslav Klose a nyáron a Werder Bremenhez igazol a Kaiserslauternbõl, mégpedig ötmillió euróért.

A PSV Eindhoven megszerezte a Santos brazil középhátvédjét, Alexet.

Info: Origo

DONGUBA
Na mar bejott.haaaaat no comment.

Nem semmi