11900
-
#7529 "Amúgy BL-döntős vagyok a Germinal Beerschottal, mindenkinek ajnálnom Victort a csapatból, 120 meccsen 120 golt lott, valamint a KVSK-nak van egy egesz elkepeszto csatara. Most jutottak fel masodosztalybol, de elso szezonban a srác 20 meccsen ÖTVEN gólt vágott, többek között az én hálómat is kitömte :) Moke-nak hivjak a csavot, mindenki igazolja le, értékei szarok, de egy vadállat."
NEM ÉRDEKEL!!!FELTUDOD FOGNI???!! -
Grusi #7528 DE NEM ERDEKEL MINKET MATTHEWPAMER ERTED? NEM ERDEKEL :D SENKIT, EGYIKUNKET SEM!
Fejezd be.
Köszönöm.
Amúgy BL-döntős vagyok a Germinal Beerschottal, mindenkinek ajnálnom Victort a csapatból, 120 meccsen 120 golt lott, valamint a KVSK-nak van egy egesz elkepeszto csatara. Most jutottak fel masodosztalybol, de elso szezonban a srác 20 meccsen ÖTVEN gólt vágott, többek között az én hálómat is kitömte :) Moke-nak hivjak a csavot, mindenki igazolja le, értékei szarok, de egy vadállat. -
#7527 erre ennyit mondok:
-
A Mágus #7526 Anyukadnak meseld erted?
A N Y U K Á D N A K
Koszonettel: A Mágus -
#7525 na.bajnokságba is véget ért a veretlenségi sorozatom.
milan-inter 6:5
de úgy,hogy az első 7 percben már 3:0 volt nekem -
#7524 Amúgy ajánlom mindenkinek Anatoli Todorovot, akit akkor igazoltam le mikor a reállal voltam,3 millió euróé. Elég szépen rugdosta a gólokat,bár csak csere volt Raúl és Ronaldo mögött. Az év végén már 20 milliót ért és válogatott volt -
#7523 bejutottam a bl csoportkörébe Nyíregyházával -
#7522 guba nehezen hiszi el -
Takezó #7521 :D -
A Mágus #7520 El is higgyem hogy a Cagliarit 5:1-re verted meg csalas nelkul. -
#7519 itt vannak az utolso meccseim:
-
#7518 és akkor mivan ha olyan meccseket játszok?az mér csalás? -
#7517 Tudom mindjart jon a kontra ficegetol. -
#7516 Nem csalsz??EHEM tegnap becsatlakoztam hozzad hat erdekes meccseket jatszottal....veretlen vagy ez az elso akkor 6-1 7-1 meg ilyen eredmenyek majdnem mindenki ellen.NO COMMENT -
#7515 már vártalak.köszi a jótanácsokat meg minden,de sajnos maradok :(tudom hogy nagy csalódás ez,de próbáld meg elviselni.az idő minden sebet begyógyít.még1szer bocsi hogy maradok. -
A Mágus #7514 Persze hogy nem csaltal nem is szoktal en meg meg sosem kaptam ki amiota CMezek nem is ertem masok hogy kapnak ki. Szerencsetlen tunj innen a forumrol Zakival egyutt aki meg min databasevel es Romaval nyomja es fenyez hat ugy meg a macskam is nyerne csak Continue gombot kell nyomogatni meg 11 embert palyara kuldeni, az ellenfel csapatainak nincs is jatekosallomanyuk nemzetkozi szinten de a hazai bajnoksag is nagyon pite. -
#7513 engem nem érdekel.én tudom hogy nem csaltam,és ez a lényeg. -
Takezó #7512 akkor viszont gratula... szép sorozat :) -
#7511 gondolod valaki még elhiszi ezt neked? :) -
#7510 öreg,ebbe a játékba nem csaltam.ez nem az amit régen kezdtem.ezt max egy hónapja kezdtem,és nem csaltam.nyugodtan csalhattam volna,kiestem az olasz kupából,és akkor mivan?jövőre majd megnyerem. -
Grusi #7509 Csalással elért eredményeidre továbbra sem vagyunk kíváncsiak. Mi is baromi jók lennénk, ha editorban minden világsztár szerződését lejáratnánk.
Tanuld mar meg. -
#7508 a bajnokságba 49 meccs óta vagyok veretlen -
#7507 faszom!!!!!!34 meccsig veretlen voltam erre a kupába
juve-inter 4:1 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
adriano 2 hónapig sérült,diegot pihentettem,erre tessék. -
#7506 rOGTON AZ ELEJEN -
#7505 az kb.100 ezer euró ugye? És melyik évben? -
#7504 En most igazoltam ajaxba 50 ezer fontert -
#7503 mondjuk annyi pénzem úgysincsen -
#7502 nem valoszinu.....gyorbe is malac hogy elment -
#7501 szerintetek nyíregyházába eljönne ez a kolumbiai?
mennyi fizetést adtál neki? -
#7500 szoltan -
#7499 Szerinted erre ki kivancsi? -
#7498 hú,a real bejelntkezett diegoér 40millió fontért.gondolkoztam de elutasítottam. -
#7497 én is fontban -
#7496 német márka, már a cm3 óta -
Takezó #7495 én is midnig fontban nyomom... -
#7494 sokan játszanak még fontban, páran forintban (persze csak ha magyar ligát nyomnak, különben kilógnak a nullák a képből :))), megint páran dollárban. zaki meg márkában =) -
#7493 En fontban jaccok...de la cuestat mar en is igazoltam jo kis jatekos. -
Takezó #7492 mindenki euroban jáccik? -
#7491 LOL! 2009ben ezt a csávót igazoltam le a Realba, 6M €-ért, szóval jól jártál vele sztem =) -
SmallGreenET #7490 nos, megért 750.000 eurot?