11900
-
csomi83 #7569 Hát ilyen nincs srácok:))))
Folytattam a menetelésemet a BL-ben, még a múltkor beszámoltam, hogy Vác-Milan 4-1 lett.
Erre jött a visszavágó...
Félidőben már 3-0 volt oda. Mondom OK, majd 4-0 is...
Aztán a 83.percben Littlejohn villant és a 86.ban Serrao:)))
Azt hittem, hogy leesek a székről!
6-5-tel én jutottam az elődöntőbe! -
#7568 Szemmel láthatóan fejlődik a csapatom!Tavaj a bukik még 200 az 1-hez adták a bajnoki címrew az esélyemet az idén már 150 az egyhez adják! :)
Istenem mekkorát fog rajtam kaszálni valaki amikor megnyerem a bajnokságot! :P -
#7567 Megvenném a gyereket(Moke),de a jelenlegi csapata potom 2 millát! kér érte nekem meg az egész csapatom nemér 2 millát! -
#7566 De aki mindenhol bevalik es olcso csatar az maxim tsigalko es anatolij todorov.Na meg freddy adu. -
#7565 Ertettem fonok. -
Grusi #7564 Arról bizony, Magic Boy ;] Nem egy bombabiztos tipp (értsd: nem mindenhol válik be, nem minden csapatban tud érvényesülni), de ha elkapja a fonalat, nem áll le.. -
#7563 ja,lehet. -
#7562 Abba van az igazi poén! :) -
#7561 A kongói Moke-rol van szó aki 23 éves? -
#7560 1szer én is elkezdek egy kiscsapattal! -
#7559 Eddig TCM-es voltam,de átpártoltam a CM-re a 03/04-el játszom a Leight RMI csapatával!Az első évben a bennmaradás volt a cél!0 fontot kaptam igazolásra,de ingyenigazolással megerősítettem a csapatot(szereztem 10 játékost az év folyamán!!) és 16.lettem a 22-böl a liga valószínüleg legfiatalabb csapatával!!A második évben szintén a bennmaradás a cél!Kaptam 10000 fontot igazolásra még van 9000 és szereztem 7 embert köztük 4 olyat aki kezdő!Az előkészületi meccseken:Leight Wigan(Pl-es csapat(most jutottak fel!)1-3 úgy,hogy végig partiban voltam velük! és Leight-Bury(Division 3)4-2!Még van hátra egy mérkőzés a Wrexham(Division 2)ellen majd jön a bajnokság!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mire lessz képes a 4 poszton megerősített csapatom! -
#7558 én nem állítottam be.guba csinálta azt te észlény -
#7557 és most mi lesz A Magussal? :) -
Konszuela #7556 Hi all!
MEGVAN A PASSOM.
Kezdtem uj gamet ugy mint Mattyúpapír es beallitottam minden jatekosom erteket 20asokra aggressiot kiveve es tenyleg fajaaaaaaaaaaaa. Eddig 20bol 20 gyozelem a bajnoksagban persze kupakban is a Tottenhammel, szal KIRALY! -
Grusi #7555 Szoltan: idő, türelem és parádésan jó igazolások, nomeg egy hatalmas adag szerencse. ;]
Nagy vállalkozás, de nem lehetetlen! -
#7554 én nem vagyok te,hogy 15 éves játékosokat felturbozzak,azt mindene 20-as lesz. #6779 -
#7553 idő -
#7552 Mi a cmben a siker receptje? Hogyan lehet egy másodosztályú magyar csapatot bl győztessé menedzselni? -
#7551 jó lenne ha türtőztetnéd magad te is, és elhagynád a felesleges flegmázást -
#7550 Ezt nem értem...MInd a 2-en ennyire...
Ha az egyik hülye ne válaszolj neki!Állandóan csak azt látom hogy ficege nyer valamit Guba ír valami baromságot erre ficege rákontráz és így megy 2-3 órán keresztül 10-15 hozzászóláson át!Lassan ez a topic nem is arról fog szólni hogy kinek milyen élményei vannak hanem ki milyen csaló!! -
#7549 De jo biztos megnyered....mcm0304:))) -
#7548 most írták hogy lesz arany kupa :DDD -
A Mágus #7547 Hat aszonta csak ev vegen ir ezt most megtette ha megint ir akkor hazug dog lesz. -
#7546 hahaha -
#7545 Akko most egy ideig nem hallunk rolad hala istennek. -
#7544 nem fogadom meg a tanácsod
amúgy év vége van :)
zsinorban 4-ed szerre lettem bajnok.
bl döntőt elbuktam inter-newcastle 0:1
konfördácios kupát elbuktam az elődöntőbe 11-esekkel a franciák ellen
ennyi -
#7543 Jaja 5-10 evente eleg fic. -
A Mágus #7542 ok -
#7541 psssz. -
A Mágus #7540 nem lehetne 10 evente? -
#7539 jól van,akkor ezentúl év végén számolok be az eredményekről hogy örüljetek. -
#7538 nem csalás volt.aki nálam van,azt ugy vettem vagy volt.adriano az az elejétől kezdve ott volt,mert az update berakta. -
Grusi #7537 Remélem, "emberi" kéz alatt is tud hasonló eredményeket produkálni ;]
"Használd" egészséggel ;] -
#7536 Moke-t leigazoltam az AS Cannesba még korábban (francia 3ad oszt.), de még érdemben nem álltam neki annak a mentésnek, remélem nálam is jó lesz :) -
#7535 de bazzeg, nem érted mi a különbség? ő egy egész szezonról leírta a fontosabbakat 3 sorban, te meg chat szobának nézed ezt a nyomorult topicot -
A Mágus #7534 Nem te vered amikor vegre kitorolheted a hozzaszolasomat? Zaki + Matthewpapír a 2 kisgyerek akik SGn elne. -
#7533 a csalással elért eredményeidre tényleg büszke lehetsz... -
#7532 victornak csak 14-es a befejezése.bár ez nem számít, a 20-asok is ugyanúgy kihaggyák a helyzeteket. -
#7531 pedig büszke vagyok az eredményeimre.mágussal meg ne törődj,kit érdekel hogy miket írkál. -
#7530 engem érdekel. és igaza van Grusi-nak. nem vagyunk kíváncsiak az eredményeidre. ezzel csak hergeled a népet, mágus meg ott veri a f*szát az iyen képekre, és alig várja, hogy beszólhasson