Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Nem jon be az oldal

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Szerintem erdekes csata lenne.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Szep gol...latszik nem en vagyok a milannal......zaki nem jatszunk egyszer egymnas ellen????????

zaki
lol ez is: 3-1-re nyertem, és a 3. gólt úgy lõttem, hogy 2-1-nél feljött a kapus fejelni, de a védõk kifejelték a labdát, és félpályáról belõtte a csávó az üres kapuba 😊

köszi
zaki
LOOOOOOOOL ezt nézzétek!!!

De Rossi onnan lõtt gólt, belebikkantott egyet a zsugába, és aláfutott a kapus, és becsurgott

robotnyk
David Bell
Marc Bircham
Danny Coid
Curtis Woodhouse
Gareth Davies
David Savage
Jason Price
Andy Welsh
Kevin Hill
John Thorrington
de 30 perce semmi :-((( pedig yo lenne egy két info :-))) mondjuk gyors fürge olcsó és yo középpályást keresnék csak a jobb és a bal oldalra :-)))) és mindezt a most Div2-be felkerült York csapatomhoz :-))))
DONGUBA
105 uzenet masfel ora alatt.

zaki
én nem is szenvedek vele, szar netszképpem van

zaki
LOL

Rudee
Most találtam csak, de minnyá utánnajárok.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
En is beraktam de nem megy.

robotnyk
nekem van, de nincs ott semmi 😄 azt hittem nálad mûxik
Rudee
Elvileg ki kell csomagolni a Program Files\Internet Explorer\SIGNUP-ba, csak olyanom pont nincs.

robotnyk
nekem XPm van, mégsem megy 😊
robotnyk
tudom, bemásoltam, nem történt semmi
DONGUBA
De csak xp-hez valo mert nekem milleniumom van es nem megy?

zaki
readme fájlban le van írva

robotnyk
és hogy kell betenni?
Rudee

zaki
nekem netszképpem van, de azért nyomjad

zaki
én biztos vagyok benne, hogy ezt Tokióban lõtte 😊

robotnyk
nekem kell!
😊
DONGUBA
Ja

Rudee
Kell egy olyan izé, ami egy oldal töltésekor az explorer jobb fölsõ sarkába a Real logót forgatja?

Rudee
Ezt a Tenerife ellen lõtte, nekem legalábbis azzal a filenévvel van meg. Meg van egy jó régi Real gólom, a Frankfurt elleni BL döntõ egyik gólja. Mondanom se kell, hogy Puskás nevéhez fûzõdik

zaki
ÁÁÁ ez nagyon komoly, erre emléxem, ez asszem az 2000-es interkontinentális kupán lõtt gólja volt a Boca ellen 😊

robotnyk
khm 😊
Rudee
Ezaz

Szép yo reggelt :-))) Szerintem az a gól volt a legszebb amelyik bement :-))))
Rudee
Szerintem az volt a legszebb gólja, amit szinte az alapvonalról lõtt a hosszú fölsõbe.

zaki
reméelm nem a Bartheznek lõtt szabadrúgásgólja a 97-es konföderációs kupáról, mert azt vagy ezerszer láttam 😊

robotnyk
robotnyk
mindjárt linkelek egy szép RC gólt. régebbi, de eszméletlen, az egyik kedvencem 😊
Rudee
Lehet legközelebb megpályázom a Blatter posztját

Rudee
És nem azért mert az a Demiakárki olyan hú de jó védõ lenne aki mellett nem lehet elvinni a labdát, csak ha egyesetet elbírálnak, akkor azt megfelelõen tegyék.

zaki
ott a pont

Rudee
Jogosnak jogos, de a legjogosabb az lett volna ha a történtekkor mindekettõjüket kiállítja a bíró, aztán a videofelvételek alapján súlyosbíthatott volna UEFA.

robotnyk
mondjuk jogos az eltiltás, de azért demicsélisz is kaphatott volna valamit (még egyet a pofájába )
zaki

Rudee
RC kapott is 2 meccses eltiltást a drága UEFAtól, a kötsög védõ meg jácchat nyugodtan. Remélem 3 fele törik a lába a következõ ilyen belépõjénél.

robotnyk
Károly Róbert
zaki
Karcsi 😄DD

robotnyk
nem beszólt, hanem elég alattomosan lépett be, aztán föl kapta a vizet a Karcsi 😊
zaki
van néhány jó meccse, de semmi. én nem csípom. Gutit sem kedvelem annyira, mert õ is minden, csak nem sportszerû. bárcsak minden játékos olyan felfogásban játszana, mint Roberto Carlos. igaz, most csinált egy hülyeséget, de a retek argentín biztos beszólt neki vmikor.

robotnyk
Milan kiesett az olasz kupából, nem? ezért léptünk vissza a helyünkre
DONGUBA
Na es ezt mivel magyarazzatok..........Az IFFHS legfrissebb világranglistáján a Real Madrid vette át a vezetést az AC Milantól. A harmadik helyet továbbra is a brazil Santos foglalja el, míg a negyedik a Juventus gárdája.
1. (2.) Real Madrid (spanyol) 317 pont
2. (1.) Milan (olasz) 296
3. (3.) Santos (brazil) 278
4. (6.) Juventus (olasz) 270
5. (5.) Porto (portugál) 267,5
6. (7.) Celtic Glasgow (skót) 264
7. (8.) Arsenal (angol) 262
8. (11.) Cruzeiro (brazil) 258
9. (4.) Boca Juniors (argentin) 250
10. (10.) Lazio (olasz) 245

robotnyk
idén többnyire okkal fekszik. nem is az a baj hogy fekszik, mert a szélsõknek az a sorsa hogy felbasszák õket. de tavaly szinte folyamatosan reklamált, akkor is ha esetleg szabadot kapott az ellenfél, ne adj isten sárgát is, és ez idegesített. de idén már nem csinálja ezt, nem alibizik, hanem játszik. Celta ellen 3 gólunkba benne volt pl... (1 gól, 2 gólpassz)