Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Én nem bántani akarok senkit, de mégsem kéne így reagálni, ha Õ is ugyanúgy netezik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

robotnyk
ezt most minek?
Ajjajj, mingyá leharapják a fejem...
Skyline: én soha nem szoktam ilyen idõben lenni, csak olvasgatom a hozzászólásokat késõbb. Most pont hiányzom a suliból 😊
Csacsi
Pont Te mondod? Neked nem kéne inkább? Egész nap a neten lógsz. Szeretnék én is ilyet csinálni, de sajnos az én életem nem errõl szól.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
Amugy meg ott melyik az a video??????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Este megyek dolgozni takezo.....en mar kinottem a sulibol par eve.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

amúgy nb1.hu-n lenn megtalálod
nem kéne dolgozni, vagy tanulni Guba? 😄D
DONGUBA
Kernek szepen egy pontos linket a videorol mert mg nem lattam.

zaki
lol, majd egy kicsit halkítsátok le a hangot, mert nemnormális a kommentátor

zaki
elszerencsétlenkedett

zaki
nb1.hu-n fent van a ronaldinho 1ik gólja a 2002-es vb-rõl. a szabadrúgásgól pontosabban, amit seaman szokás szerint elszerencsétlenkedte

bakker...
Arsenal-FTC 4:3
FTC-Arsenal 2:4
szal egyelõre 3. vagyok 😄
lol 😄
zaki
dehogynincs, a szerénységedhez

köff, de nincs mihez... 😊
zaki
grat

még van arsenal, csak az a baj, hogy a végére kipukkadunk mindig 😞
jó kezdés a blben
FTC - Celtic 3:1
Lok. Moszkva - FTC 0:1
Matthewpamer
köszi

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki

zaki

Matthewpamer
mert kiváncsi vagyok rá,hogy hogy néz ki 2019-ben.légyszi rakd be!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
minek?

Matthewpamer
zaki:lécci rakj be egy képet martinsról.thx

DONGUBA
Gratula....senki sem mondta hogy csalsz......még mert van akik mindig mondjak.

Király a játék, csütörtökön kezdtem el,
angol D3-ban a Boston Utd-del.
Elvárás az volt hogy tisztességgel küzdjünk a kiesés ellen, az elsõ szezonban 11. lettünk, a másodikban pedig vezetem a bajnokságot és már november van.
Elég jó vagyok, úgy gondolom 😊
Ja és nem csalok.
zaki
nem én, hanem mukika. de jó, nem? 😄

lehet, akkor azé ritka 😊 amúgy a logódba arcokat pakoltál? 😄
zaki
na, most jelenleg az összes értékem 20-ason áll 😊

zaki
4.1.3-as patchem van

tényleg lol, de az új pecs óta azért volt néhány 😊
zaki

zaki
LOOOOOOOL bazzeg ezt nem hiszem el, a kapusom gólt lõtt!!! 😄 és nem tizenegyesbõl!!! kirúgta a labdát a félpályáig, visszalövik a labdát, õ meg kint állt egy picit, és a 16-os elõtt elõrebombázta, és átpattant az ellenfél kapusa felett... hát ilyet én még az életemben nem láttam 😄DD

robotnyk
a második szól róla, tképp csak ezért csinálják a patchet 😊
editor problems, ez szerintem nem az ;] de mind1 lenyegtelen

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

robotnyk
- Fixed editor problems with staff and regenerated player names
- Tuned player regeneration

- Fixed bug which meant human players were unlikely to obtain jobs by application
- Fixed bug where the International managers would count virtual players when checking the squad size
- English monthly awards now don't get cleared down at the end of the Russian season
Javitja ezt a hibat a 4.1.5? Mert a feature list-ben csak szamomra erdektelen dolgok szerepelnek, a "névfix" nem kapott ott helyt, ha jol lattam 😊

Látom az egekig emelkedett a topic színvonala 😊)
Na megvárom még kijön a crack a 4.1.5-ös patch-hez, azt nekikezdek újra a Vidivel, mert már nagyon untam a sok orosz, szerb, és mégkitudjamilyenmásnemzetiségû névvel ellátott magyar ifiket. 1ébként marha idegesítõ volt, hogy az elmúlt 3 szezonban a BL negyeddöntõben mindíg a késõbbi gyõztes ejtett ki (érdekes megfigyeltem, ha itthon kezdek sokkal nehezebb továbmennem, még a kisebb csapatok ellen is).
Na hirtelen ennyi, remélem a kis hozzászólásommal nem süllyesztettem tovább a színvonalat 😊

Let\'s go Hawks!!!

DONGUBA
Te mit keresel itt?

Na a 2 looser.
DONGUBA
Grusi valaszolj mar a privatra.

Matthewpamer
gratulálok.ügyes vagy.

DONGUBA
Persze.

ertelmesen beszelgetni azokkal, akik iq-ja meguti a 80as szintet... Egyelõre ti ketten vagytok azok, akik eme "álomhatár" alatt tartozkodtok.

Matthewpamer
és te mit akarsz itt?

zaki

Mindeketten szanalmas idiotak vagytok, miert jartok vissza ide? kelletek ti a f*sznak.

DONGUBA
Azt miert nem irtad oda ogy meg akartal fuzni hogy csaljak....hogy toltsem be az editort es rakjam be hogy ne legyen serult a kapusod mert balfasz vagy es nem nevezted be a kapusod a kupaba??????

DONGUBA
Te nem erted meg a szabalyokat hogy nem igazoljuk le egymas ifijatekosait.Nem azert igazolom le hogy te lenyuld tolem.