11900
-
#7689 ok,de akkor spanyol bajnokság és ne legyen munkavállalási engedély. -
#7688 En nem megyek hozzad...majd te jossz hozzam meg magikus fiu -
#7687 hülye ez a m.city. 3k-t ajánlott lisztesért. ÁÁÁÁ -
#7686 most nem fogom -
#7685 csináljak szervert?4.1.5-ös peccs,
milyen bajnokság? -
#7684 En inditok egyet ha akarjatok csak mondjatok milyet inditsak....bar ficegevel nem jo jaccani mert mindig abbahagyja a megkezdett jatekot -
#7683 ja,az jó lenne -
#7682 Vagy harman???? -
#7681 vagy ellenem? -
#7680 Ellenem kiallnal??? -
#7679 Pedig már töbeknek felajállottam(Pl:robot-nak is!),de eddig még senki se mert kiálni ellenem! -
#7678 Senki se mar kiálni ellenem! -
#7677 neten.más emberekkel,megadják az ip-t,de rácsatlakozol és game. -
#7676 Hol? -
#7675 Te nem szoktal neten jaccani? -
#7674 Akkor menj el a Leight RMI-hez(szintén C.Divisio)!
O a kezdőtőke!
De mivel te az ismerebb játékosokat szereted ott van olyan is!Pl:Gary Kelly,Ian Martin! -
#7673 így van. -
#7672 Na hat errol ennyit....csak ismert jatekosok. -
#7671 kössz nem.nem szeretem az olyan csapatot ahol azt se tudom hogy ki kicsoda. -
#7670 Menjel az angol conference ligaba azt onnan indits csapatot...pl barnettal legyel....en meg a cm4 ben veluk lettem bl gyoztes kb6-8 ev alatt...de inkabb tobb -
#7669 a brémának 1,8 millerjük van ami nem sok.inter totó kupába megyünk csak -
#7668 Inter Bréma!
Látod ez itt a baj velük nem poén eredményeket élérni,mert:
1.Az alpkeret jó!
2.Tele vannak pénzel így azt igazolsz le akit akarsz!
3.Már alapbol indulnak a kupákban ahol mennek 1-2 kört biztosan ami megint plussz pénz ergo,ha elszúrtál valamit van pénzed,hogy helyrehozd!
Viszont,ha kis csapattal indulsz ahol nincs(1)vagy alig van(max 10000)pénz már sokkal érdekesebb a játék,mert ott már tényleg a te tudásod fogja eldönteni,hogy hogy szerepelsz azzal a csapattal! -
#7667 Használd a válasz gombot és akkor nemlesznek ilyen félreértések! -
#7666 Ok csak robotnak mondtam. -
Grusi #7665 És senki nem bántott :) -
#7664 Aha....de hat en csak otletet akartam adni grusinak. -
#7663 4.1.5el indítottam egyet, megnéztem a Realt. a korábban betett arcképek megjelentek a generált játékosoknál. igaz a koruk, minőségük nem volt ugyanaz, de ezekszerint a kódjuk igen. -
#7662 :PPPP -
Grusi #7661 Ja, mert minden csapat ugyanaz, ergo mindenkinek megvan a "megfeleloje". Csak az adataik mások (állampolgárság is pl, de a nevük is ugye), nemhiába "use real player NAMES" a pipalhato box neve :)
Amúgy minden megoldható: inditok uj jatekot csapat nelkul, majd elmegyek 20 évre szabira. Addigra már tuti nem ismerek senkit :)) -
#7660 Nem eppen grusi azert egy csomo jatekos olyan aki sose volt abban a csapatban....pl.elkezdtem angolt jatszani igy es megneztem a magyar valogatottat peldakent es volt egy csataruk a real madridban es europa osszes nygycsapataban kergette a labdat magyar sztarjatekos...es nem holmi szarok am. -
Grusi #7659 Muhaha, Real Madrid 7 meccsen szerzett 3 ponttal, 0 győzelemmel esett ki csoportutolsokent a BL-csoportombol ;]
Többek közt énis adtam nekik két sima 3-0at ;] -
Grusi #7658 Guba: Azok sajnos nem generalt jatekosok, mindenki benne van, csak a nevük más... Szinte ugyanaz, tisztán felismerhető szinte mindenki, akit eddig is ismertem :) -
#7657 így van,és már az interes játéknál se csaltam.és most a brémásnál sem. -
#7656 Valami igazad van grusi.....de akkor kezdjel el generalt jatekosokkal abban van az igazi ertelem....en probaltam es kiraly. -
Grusi #7655 Én csak azt nem vágom, mi értelme új csapattal kezdeni, ha úgyis mindig ugyanazokat igazoljátok le... Énis csináltam ezt egy ideig, aztán baromi unalmas lett, hogy 4 év után mindig ugyanaz volt a csapat :) Sokkal jobb így, hogy nem igazolok senkit, akit ismerek, s lám, Todorovot is magamtól találtam meg :) Igy legalább benne van a felfedezés öröme, és nincs meg az az érzés, hogy azt a bajnoki trófeát tulajdonképpen nem én, hanem a fórumokról összeszedett "játékosajánlások" nyerték meg. -
#7654 Honnan veszed,hogy maost is csalt!Ne általánosítsunk mindenki megváltozhat!
Lehet,hogy azóta ráérzett a játék igazi ízére és már azt is megbánta,hogy valaha csalt!
Adjunk neki mégeggy esélyt!
Ha most is csal(előbb utóbb úgy is rájövünk!)akkor megkérjük a távozásra,de előtte adjuk már meg neki azt az utolsó esélyt! -
Konszuela #7653 He te hulyegyerek!
Mi a feneert irkalsz meg ide?
Na menjel csalni oszt meseld a csaladnak a sikereidet!
pa!
-
#7652 bazdmeg guba a bülye kérdéseidet! -
#7651 Es kit erdekel? -
#7650 és még ment klasnic :D