Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Azt irsz amit akarsz xarzsak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
[ 11:28:50 ]  [ kisficege ] leigazolom ezért schmeichelt tõled
[ 11:29:03 ]  [ GUBA^CMH ] nem
[ 11:29:08 ]  [ GUBA^CMH ] anyad picsajat
[ 11:30:02 ]  [ GUBA^CMH ] akko tuti kibaszok veled
[ 11:30:34 ]  [ GUBA^CMH ] rabaszol geci
[ 11:30:37 ]  [ kisficege ] hogyan?
[ 11:30:58 ]  [ GUBA^CMH ] betoltom editort es lehuzom a jatekosaidat
[ 11:31:58 ]  [ kisficege ] az csalás
[ 11:32:16 ]  [ GUBA^CMH ] en meg nem akarom eladni
[ 11:32:45 ]  [ GUBA^CMH ] valaszthatsz

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Terminátor14
Mi rosszat csináltál? 😊 A népszerûség csak nagyon jó, pedig lehetne szuper is! ...dádá... 😄

CSAK a Fradi

DONGUBA
Szep zaki....
Nekem 2017-re lett minden 20-as.Es mar felkertek teged valogatotthoz???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Jah de a jatekban aszem max 3 ev a first options.DE EZ 5 ev bazz.

zaki

jó edzõ vagyok

szerintem ez lehet a first option mikor alkalmazzák és elfogadják 😊
Szerintem ilyen lehetséges... Elõszerzõdést kötött, de a klubbnak nincs rá szükséges még egy pár évig, s csak 2008tól igazol hozzájuk. Ilyen igazából is létezik, csak nem alkalmazzák gyakran.
valaki már felrakta valahova, olvass vissza, én se tom..
Matthewpamer
hé takezó:amit régen mondtál fackepecket,azt honnét lehet letölteni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ja, nekemis, epp ezert gondolom, hogy valodi rangsor valodi jatekosok eredmenyeivel. ;]

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
hát nem tudom, nekem ilyen nevek vannak, hogy illovszky rudolf, stb... valós igazi nevek

hanem akkor mi? mert nem a jatekban fellelheto menedzserek elert pontjai, az eccer biztos
amugy remek, hogy 1-1es dontetlent jatszottam AS Roma ellen Sampdoriaval, es veresegnek konyvelte el a program. imadom.

zaki
rosszul tudod, mert ez nem internetes rangsor, vagy ilyesmi

DONGUBA
Meg azert irtam hogy gyenge cerci mert ott volt azert ket gyenge szezonja is.A valogatottban persze jol megy neki.

DONGUBA
Ja hall of fame-ban ott vok elol.Amugy robinho mindig maskepp nez ki nem vetted eszre?DE NEM IS EZ A LENYEG BASZKI HANEM HOGY HOGY A FASZBA MEGY 2008-BAN A SOCIEDADHOZ???????AMIKOR MAR MOST ALAIRTA A SZERZODEST.

amugy mi a...?? Robinho 2004-ben nalam boven nem igy nez ki...

Gyenge? 😄DD namind1
Amugy nemtudom, lattatok-e a Hall of Fame-et CM-ben. Ugy veszem eszre, ez egy internetes rangsor, rengeteg magyarral, a game options menuben talalhatjatok meg (igaz, picit varni kell, mire betoltodik 😊)

DONGUBA
En meg igy nezek ki 2014-ben......

DONGUBA
Nalam cerci igy tolja...hat eleg gyenge de a valogatottban eleg jo.

DONGUBA
De jo akko en is tolhatom a kepeket?

zaki
toljad be, engem nem zavar

zaki
ez a két kép nem jelenik meg

zaki
jaja, legközelebb kicsinyítsd le 800X600-asra

hm, bocs, lehet hogy átkellett volna méreteznem? 😊
ha érdekel valakit a csapat a 8-2es gyõzelem után akkor belinkelem azt a képet is.
naaa, mit szúrtam el? 😞

végig elsõk voltunk szinte a szezon során, a végére azonban szoros lett, de a gólkülönbségünk azért egész tetszetõs 😊

itt látható a fejlõdés:

a második szezonban a 3ik hely meglepetés volt, a harmadikban viszont felakartam jutni, úgyhogy csalódott voltam, hogy nem jött össze.
Terminátor14
nincs mit! 😊

CSAK a Fradi

nem ártana, ha néha körülnéznék kicsit milyen gombok vannak 😊
kösz 😊
Terminátor14
a törlés gomb alatt ott van, hogy ''kép''..klikk oda és írd be az urlt 😊

CSAK a Fradi

hogyan kell képet berakni ide?
megmutatnám a szezon végét, végre feljutottunk a premier divisionba a derbyval 😊

meg az ipswichnek ebben a szezonban is 8at rúgtunk, igaz most õk meg kettõt.

megnéztem nálam supar rungratsameet...hát nagyon gyenge 😊
Terminátor14
Ja és, amit meg szeretnék kérdezni:
Ha a kontra támadás be van pipálva, akkor a csapat csak kontrára játszik, vagy próbálgat akciókat is építeni? 😊 Illetve szerintetek hasznos a kontratámadás?

CSAK a Fradi

Terminátor14
26-os helyett 16-os, sorry 😊
Zaki: a többi tulajdonsága elég tré...😊 Biztos, hogy kell kép?

CSAK a Fradi

zaki
képet kérünk 😊

Váááááá!
UEFA-kupa elõdöntõ:
FTC - Juventus 3:4 (0:2)
Pereplyotkin két góljával az elsõ félidõben 2:0-s elõnyre tett szert a Juve úgy, hogy tényleg valamivel jobban játszottak, de a második félidõ 81. percére megfordítottuk és végig nyomtunk (Jurado 50, Érderson 76, Torghelle 81), már örültem, hogy sikerül megvernünk õket, erre Pereplyotkin (aki a 2. félidõben lófaszt se csinált) a 87. percben betalál, sõõõt: Bruno a 90.-ben tizenegyesbõl a gyõzelmet is megszerzi.
Juventus - FTC 1:2 (0:0)
A visszavágó kb. egyenlõ erõk küzdelmét hozta, egészen a 75. percig, amikor a fradi elkezdett játszani 😊 A 80. percben Jurado, majd a 90.-ben Éderson góljával 2:0-ra vezettünk (Éderson 75.-90. percig kb. 5 ziccert hagyott ki), már virult a fejem, mikor Bruno megint betalált, így kiejtett minket 😞
Terminátor14
Hi all! Csak azért írok, mert találtam egy nagyon jó játékost! 😊 a neve Patrick Babatunde....20 éves nigériai 😊 30 millió forint az értéke (!) 😊 17-es befejezés, 17-es gyorsaság, 15-ös gyorsulás, 26-os labda nélküli helyeszkedés, 15-ös pontrúgás 😊 Ajánlom mindenkinek!

CSAK a Fradi

DONGUBA
Amugy egy magyar ligat jatszunk 5-en es en vok a fradival csak mivel ugye shortlistan van kuldte a hirt nekem is.

DONGUBA
Ez hogy letezik hogy 2003-ban alairt robinho a real sociedadhoz es csak 2008-ban megy oda?????MI EZ BUG?

en szemely szerint nem, de eleg fosi patchnek tunik, nem sok mindent valtoztat

DONGUBA
Valaki felrakta mar a 4.15-os pecset???????????

olyan édesek vagytok ;D :-*

zaki
ja, pl nba live 2004-ben

DONGUBA
Valaki magyar liga online ma?

Ez nem így van :-))) Biztos van olyan játék amiben Te vagy a yobb :-)))

(tévedni emberi dolog) :-))))
Azt nem szeretem ebben a forumban, hogy mindenki mindenben jobb jatekos, mint en 😊)

DONGUBA
Takezo most akkor nem jossz jatszani a magyar ligat?????

DONGUBA
CM FOREVER!!!

zaki
ok, válaszoltam

6-án meccsem lesz