Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
kinek nem?

Ja a cd-m, is 1 másolt, de csak halkan jegyzem +

Let\'s go Hawks!!!

Na haver visszahozta a cd-t.
1. A legújabb patch-et felinstallálod.
2. A cd-t behelyezed a meghajtóba
3. indítasz

A bal alsó sarokban a verziószám: 4.1.5

Azt hajrá, pont most van vége a szezonomnak, kíváncsi leszek az új magyar játékosok neveire.

Mert ha továbbra sem jó,

Let\'s go Hawks!!!

Rudee
Közbe má rájöttem, hogy az 5 megás csak akkor megy, ha a 4.1.4es fentvan.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tono34
SIgames-en 5MB -os a patch.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

RemX a Betis es a Newcastle a ket legundoritobban tulertekelt csapat CM-ben...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Rudee
Ami ezen a linken van, az csak 5 mega, én láttam belõle 46 megásat is

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
inkább sevillai. volt ilyen év hogy Real, Betis, Sevilla, plusz Real-Betis kupadöntõ :)
RemX
aki csinálta a játékot az tuti Betis drukker mert undorítóan jó a Betis... 14 meccs 41 gól!

Tono34
Köszi

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

robotnyk
bár tudnám, mitõl lövik be és mitõl nem :)
RemX
de ha sikerülne jól felfejleszteni a helyzetkihasználást akkor túl jó lennék mert most 14 meccsen kaptam 5 gólt... :))) Szal ami igazából a Real gyengéje az nekem az erõsségem... de valahogy a helyzetkihasználás...

RemX
nah én most pont a Reállal vagyok.... mit kéne csinálni a csatárokkal hogy belõjék a helyzeteket? 18 meg 19-es finishing kevés hozzá? :) Amúgy az egészt vasárnap arra megy hogy shooting gyakorlás van! :)))

robotnyk
ismerõs, fõleg a PSVvel. egyenlõre nem találtam ki mi a túró van. Reallal általában pont fordítva van, bár elvétve velük is játszom ilyen meccseket
RemX
ismerõs? : 19 kapura lövés 2 gól, 1 kapura lövés 1 gól... de most legalább nyertem... valamit tuti nem tudunk a helyzetkihasználást illetõen....

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
17 ropi
DONGUBA
Mennyi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
ok

robotnyk
sima, rövidujjú, bl-es
DONGUBA
Szamos neves vagy sima?

robotnyk
hétfõn jött meg
DONGUBA
Reggelt.Robo meg van a mez?

robotnyk
Én innen szedtem.
De crack még nincs hozzá
Tono34
Honnan tudom letölteni az új Patch-et?
Sajna a Sigames-rõl nem tudom, ~180k körül mindig befejezi a letöltést.
Este kiesett a MUúúúúú.

zaki
hát, nálam most jön a 2020-2021-es szezon, lehet, hogy elemgyek egy másik csapathoz. jelentkeztem a Man Utd, Lazio, Inter és Milan padjára, sztem mind1ik szívesen látna :)

vááááááááááááááááááááááá
ManUtd, Bayern, Besiktas a BL-csoportom... Bayerntõl ki is kaptam hazai pályán elsõ meccsen 5:4-re :(
Bakker! Elvonási tüneteim vannak, az esti meccs kezdésig, letöltöm a 4.1.4-es crack-et remélem azzal megy

Let\'s go Hawks!!!

colomano: nálad, hogyan megy?
Felinstallálom a 4.1.5-ös file-t méret:
5 319 680 byte

Ez felül írja a cm0304.exe file-t.
Ha elindul a játék kéri a cd-t.

Viszont azt nem próbáltam, hogy berakom a cd-t, sajna most nem tudom kipróbálni, mert a havernál van.
Így mûxik?

Let\'s go Hawks!!!

bakker hát igen, picit dühös voltam, mivel ez volt a bajnokság 4. meccse és ez lett volna a 4. gyõzelmem úgy, hogy a 85. percig gólt se kaptam... :)
bizos robo, mert nekem anélkül megy

zaki
te mit érezhettél :D

robotnyk
ez biztos?
Azé mit érezhetett Kertész Peti? :))))
nah itt meg Csomi meccsének ellentéte :(
sokan várnak még, de nem kell: a 4.1.5-ös patch-hez nem kell crack!!!

zaki
ismerõs... :(

jah, amúgy a meccs vége 4-2 lett:)
azért vannak ilyen meccseim is:(((

amúgy javaslom Mile Krisztiánt, bal oldali védõ, anno még vele laktam koleszban és játszottam is ellene, s a játékban sem rossz. Vácban játszik én õt játszatom és már a magyar keetbe is meghivták. Meg még esetleg Lajer Gábor, jobbszélsõ vagy támadó közép. Fradi fiatalja, de lejár a szerzõdése. Megyek tovább nyomni, hogy ne essek ki.
amúgy sajna senki nem akar nagyon eljönni hozzám, csakhamár a végsõ eset:( Egy pár öreg magyar eljön...pedig majdmind mutatóm 16fölött van, mondjuk a Vác nem tartozik a hires klubbok közé.
ja-ja, durva meccs volt, Rósa Dénes vitatkozásért 2 sárga lap, aztán alighogy vezetek kiegyenlitenek hosszabbitásban, aztán õk vezetnek, mire a 31.percben kiegyenlitek.
A hosszabbitásban meg azért mákom is volt. De a lényeg, hogy 10 emberrel sem adtam fel a támadást.
zaki
gondolom örült a szád ezerrel, utsó percben kiegyenlítõ gól 10 emberrel, aztán a gólok a hosszabításban :)

:) grat Csomi...
zaki
semmi gond

ok sorry...
zaki
grat. a képet meg ne felejtsd el legközelebb lekicsinyíteni, mert különben :)

Nah szóval srácok most csinálok 1. ilyet, úgyhogy remélem sikerül:)
Nagyonnagy meccs volt, én most kerültem fel és 8-9. helyért hajtok a BCsaba meg 1.

DONGUBA
Ne bantsatok takezot hisz jo gyerek.

nem bántasz, csak én se értettem ezt a reagálást, fõleg, hogy nem neked szántam, mivel Te a legritkább esetben vagy itt... btw a napközbeni netezésre gondoltam...