Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let\'s go Hawks!!!
1. A legújabb patch-et felinstallálod.
2. A cd-t behelyezed a meghajtóba
3. indítasz
A bal alsó sarokban a verziószám: 4.1.5
Azt hajrá, pont most van vége a szezonomnak, kíváncsi leszek az új magyar játékosok neveire.
Mert ha továbbra sem jó,

Let\'s go Hawks!!!
Szar Bayern, szar Bayern :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Szar Bayern, szar Bayern :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Sajna a Sigames-rõl nem tudom, ~180k körül mindig befejezi a letöltést.
Este kiesett a MUúúúúú.

ManUtd, Bayern, Besiktas a BL-csoportom... Bayerntõl ki is kaptam hazai pályán elsõ meccsen 5:4-re :(

Let\'s go Hawks!!!
Felinstallálom a 4.1.5-ös file-t méret:
5 319 680 byte
Ez felül írja a cm0304.exe file-t.
Ha elindul a játék kéri a cd-t.
Viszont azt nem próbáltam, hogy berakom a cd-t, sajna most nem tudom kipróbálni, mert a havernál van.
Így mûxik?
Let\'s go Hawks!!!
A hosszabbitásban meg azért mákom is volt. De a lényeg, hogy 10 emberrel sem adtam fel a támadást.
Nagyonnagy meccs volt, én most kerültem fel és 8-9. helyért hajtok a BCsaba meg 1.

:)