6979
Melyik tápot?
-
#3179 Haver most vett egy AKASA Power80+ 500W tápot 22 ropiért...
Az lenne a kérdés, hogy jó áron vette-e, ill. hogy ez milyen táp, mert én még életemben nem hallottam róla ?!
-
#3178 én ha minden igaz holnap reggel kapom meg a Corsair 450VX-et
azért ezt vettem mert:
-leghalkabb 400W felettiek közül 20eFt alatt
-5 év garancia
-ajándék corsair táska:-)
-matt fekete
-80plus
-és az én config-omba 1 picit kevesebbet fogyaszthat mint az FSP BS2 500W aminek 1 kicsit morgósabb a ventije
nem sokon múl hogy olyat vettem mert az is nagyon jó választás -
#3177 arra figyelj hogy a 400W-os a te gépedbe kevesebbet fogyaszthat mint a 500W-os mert ezeknek a tápoknak a hatásfoka 85% körüli de csak max terhelés közelébe, ezért nem kaphatótt 80plus minősítést -
#3176 én is végig olvastam
az benne az érdekes ahogy magyarázkodnak benne a tesztkészítők
régebben(15éve) a tápoknál nem igen kellet figyelni a márkára mert akkor még minőség volt mindenhol a szempont ahogy az autóknál is 20évre terveztek mindent
nekem van 1 csomó at-s tápom a mai napig hibátlanul müködnek igaz 2kb a súlyuk de valahogy a 15év alatt nem tudtak kiszáradni a kondik a mostani jó tápok 3-5évig bírják csak igaz akkoriba 150-200W-os tápokat gyártottak a pc-kbe most meg sajnos hiába a technika ha ezt csináják a gyártók(tömegtermelés) -
SAXx #3175 ja igen.. a vga-t kihagytam :)
hát.. egy 7900 GTO van benne most... gondolom addig amíg a konfig viszi a játékokat nem lesz lecserélve... de ki tudja meddig lesz ez így :)
a lap tudja az SLI-t, bár nem tervezem hogy valaha is használni fogom... inkább hiszek a fejlesztésben mint a "duplázásban" :) -
#3174 Az 500W már elég sok egy ilyen konfignak, azért írtam úgy. Amúgy milyen vga lesz mellette? Mert az is sokat számít. Ha 8800GTX SLi, akkor inkább az 500W :) -
SAXx #3173 megtaláltam közben depon... nem vészes az ára, köszi :) -
SAXx #3172 mennyire nem kell "sajnálnom" erre a pénzt? :) -
#3171 FSP-400W Bluestorm II, ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor ugyanez 500W-ban, de a 400-as is simán vinné... -
SAXx #3170 hali megint :)
segítsetek... ti otthon vagytok tápban ;)
ha most szeretnék egy tápot venni a masinámhoz, és nem kell hogy világítson meg zenéljen és nem akarok rajta tetrisezni sem, akkor mit ajánlotok?
C2D E6750, 2x1 gb ram 2.2V-os emelt feszkón, 3 vinyó, 1 optikai drive -
dara #3169 Olvastam a tesztet és a topicját is. Élmény. -
#3168 vágod az íróniát? túlFESZvédő -
dara #3167 Béke poraira, már az örök elektromos mezőkön nyargal. -
"A kereszt a csomag resze? Codegen fele tulfesz vedo? "
-
#3165 nekem az a smiley tetszett az egész cikkbeforumba :-)
-
dara #3164 Nem is a teszt a lényeg, hanem a topicban Adi Adi hsz-a. Annak is a másik fele. -
#3163 Nem, ez a lista azt mondja, hogy minden tápnak 80% alatt van a hatásfoka, ha a hatásfoka nem éri el a 80%-ot. -
#3162 Holnap érkezik Corsair 450VX 5év garral BOX 18000Ft volt (nem olcsó) -
#3161 Codegen Premium 480W olvassátok :-) -
#3160 maximum FSP BlueStrom2 500W-re ott a kapcsolóvilágít kéken
de én Corsair VX450 lesz a választá 90%-ra esetleg VX550
5év garancia 18e ill 21500Ft és halk és nincs morgos ventije mind mellette szól+dobos+táska+stb 80Plus is :-) -
dara #3159 A Chieftec GPS-450AA-101A teljes egészében ugyan ez, csak nem világít. Szóval felesleges cserélni. -
dara #3158 Kb. Ez a prémium szint. Ettől függetlenül létezik felsőkategória is, ami szintén kiválónak minősül. -
shrike7973 #3157 Akkormost szoljak h cseréljék le chieftech 450 wra vagy cseréljék ugyanolyn asus ra? Mert nekem nagyon bejön ez a táp külsöre(kék fény, piros ledes kapcsolo...krómozott külső...stb), és az elején ilyet nem tapasztaltam... -
#3156 ez a lista kb. olyan mintha azt mondanánk, hogy minden olyan kaja szar ami nem kóser.... -
dara #3155 Azért mert nem felel meg a 80Plus követelményeknek. -
shrike7973 #3154 Hy
Maszka amit adtál "top 80" táp listát azon nincs rajta az asus...de aztse mondnám hogy asus noname szar lenne...pláne hogy drágább is mint a chieftech 450 w os..habár ez betudható annak hogy a tápkapcsoló pirosan világit igy könnyű megtalálni és a fan kék világitása beviléágitja az egész házat belülről...
Itt a hivatalos link:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=7&l2=59&l3=202&l4=0&model=556&modelmenu=2 -
#3153 80plus minősítésű táplista -
#3152 nekem pl több emailom is van egyik a hivatalos másik szemetes stb
amugy kaphatsz e-mail bombát azt hirtelen megtelik levéllel :-) -
#3151 elég hangos a géped -
shrike7973 #3150 Mégis mit kezdene bárki is az e-mail cimmemmel...na mind1...inkább aztmondjátok mi lehet vele... -
#3149 hát ne haragudj, de aki saját e-mail címet ad meg egy nyilvános forumban.....
-
shrike7973 #3148 http://www.speedyshare.com/218938725.html
Akkor ittvan...
Thx a tippet... -
#3147 Inkább rakd fel ide: http://rapidshare.com/
vagy ide: http://www.speedyshare.com/ -
shrike7973 #3146 Felvettem...
Megadom az msn cimem igazolj vissza átküldöm a hangot és lökd az okosságot... :)
msn: [email protected] -
SAXx #3145 Ez 1 sec alatt történik, nem akkor amikor effektíve elkezd dolgozni a proci. Bekapcsolom a gépet, eltelik 2 sec (ugye a bios képernyő nem jön be, mert ahhoz hogy ténylegesen elinduljon reset-et kell nyomnom), és akkor egypillanatra visszaesik a fordulatszám, majd utána megint felpörög.
Aztán jön a reset, és "indul a gép". -
#3144 A fordulatszám csökkenés lehet amiatt, hogy elér a bios képernyőre és ott bekapcsol a cool and quiet és leszabályozza a fordulatszámot majd utána ahogy dolgozik a proci win betöltésnél ott be is gyorsul.
Szóval próbáld meg egy másik táppal első nekifutásra. -
#3143 szerintem is táphiba
meg kellene próbálnod egy másik, kölcsöntáppal... -
SAXx #3142 Még annyi kimaradt az előző hsz-ből, hogy a hosszabb ideig kikapcsolt gép bekapcsolása esetén, az első indításnál még annyi feltűnt, hogy egy pillanatra mintha "elmenne" az áram... nagyon rövid ideig, csak a prci cooler fordulatszámának csökkenése miatt... bár ez nemtudom mennyire lehet igaz, de az biztos, hogy bekapcsolás után 2-3 msodperccel, a cooler fordulatszáma, még abban a fázisban, amikor a fordulatszám nő, van egy pont, ahol megszakad, és "visszalassul", aztán megint elkezd gyorsulni, és végül felpörög a "normális" sebességre.
remélem sikerült normálisan leírnom :D -
SAXx #3141 Tegnap délután raktam össze a gépet. Minden teljesen új, most jött ki a futószalagról ( alaplap, proci, ram, hdd ), ráadásul még külön figyeltem rá, hogy jól húzható, stabil, tuning cuccokat vegyek...
Én ezt kizárnám..
A gép egyébként nincs húzva... odáig még nem jutottam el :( -
#3140 A tápnak bőven el kell vinni ezt a konfigot szóval az lehet, hogy meghibásodott vagy alaplapi gebasz lesz. Esetleg nincsen húzva a gép?