6979
Melyik tápot?
-
SAXx #3139 Üdv
Egy olyan kérdésem lenne... talán kicsit off, de azért remélem nem lesz harag... szóval:
Az előző gépemnél, az indítás hosszabb kikapcsolt állapot után, csak úgy működött, hogy bekapcsolás után 1 reset. És aztán ment...
Most lecseréltem a vasat, ugyanez a probléma megmaradt. Most van a gépben még egy plusz vinyó és egy optikai meghajtó is, egyébként minden maradt a régi.
A gépben van egy ASUS lap, egy core2 E7650-es procival, egy GF7900GT (külön táp igénnyel), 2 sata vinyó, egy dvd, meg a szokásos többi cucc, ja és még a memórinak is a szokásos 1.7V helyett 2.2-t kell adni, mert igényli ;)
Egy 450es chieftec táp van benne most. Lehet hogy ez kevés?
A hibajelenség annyiban módosult az új masinával, hogy pl. ha egyik vinyóról a másikra másolok, lehal közben, kék halál, vagy sima reset.
Mekkora táp kéne ennek a konfignak, ami elvinné rendesen? -
#3138 csinálj filmet róla, mert fogalmam nincs mi lehet
zseblámpával nézd meg nem e hozzáér valami a ventihez tápba vagy más hűtőhőz -
shrike7973 #3137 J azt kihagytam h tehát olyn fél-1 ór a használat után kezdi el kiadni a hangot... -
shrike7973 #3136 hy!
Naszal..nemtom pontosit e vmit az az infó hogyha nincs bekapcoslva a gép jelentősebb ideig (2-3 óránál többig ) és kkor bekapcsolom a gépet akkor nem szercseg a "táp"...Mert mosthogy erre felfigyeltem hiába hallom ugy h a tápból jön a hang sztem az intel hütő lehet mert az az a mi a gép bekapcsolásakor sokáig nem kapcsol be meg ienek... Vagy a táp is lehet? -
#3135 tápkról -
#3134 Karaj. Jó vagy! :) -
#3133 FSP 400 Modding :-)
-
#3132 -
#3131 Linkworld el- (németországból származik)is megvoltam elégedve pedig nem túl márkás és halk is volt szerencsére sokkal megbizhatóbb mint egy codegen vagy acorp táp -
#3130 különben most vettem én is ilyen világítós kapcsolót meg van 1 12cm-es halk Jamicon világítós átlátszó ventim az raktam volna a Linkworld 420w-be -
#3129 a fsp bs2 igy nézki pontosan
kár hogy már nem világít a venti
-
dara #3128 Dehogy tűnt el! Csak a RI/OS R5 részletes keresője még nem működik. -
#3127 én is drágállom de jók
Néhány hónapja volt szerencsénk a Corsair első tápegységeihez, az 520, illetve 620 wattos HX-ekhez. Szerencsénk, mert nagyon jónak és halknak bizonyultak e moduláris típusok. Nem csoda ez, hiszen a tápos berkekben jó hírnévnek örvendő Seasonic szállítja hozzájuk a belsőt -
#3126 Ezt figyuzd:
Thermaltake W0089RE 470W, 12 kiló. -
#3125 Jó ez a Corsair, az árával nem vagyok kibékülve... -
#3124 igazából nagyon a Corsair felé hajlok mert 80plus extra halk (kérdés meddig)
sajnos FSP táp van nálam roszz is mATX-es
de az FSP 235W-ossommal megvagyok elégedve igaz ráfért 1 kondicsere és most is faszán üzemel 1hónapja 1 folytába a p3-asomba -
#3123 Hát ööö 2 éve 14k.. -
#3122 és ?ft volt
ph-n majd irok a tápszakértőknek is mert hétfőn veszek újat -
#3121 azt irják olcsobbb lesz mint a blue2 85% csak ennek 75%-os a hatásfoka
szerintetek a bs2 mennyi idő alatt hozná vissza ehhez képest a felárat fogysztásilag
ja és az is 1 kérdés miért nem kapott 80plus minősítést a bs2 pedig 85%-ot is tud igaz alacsony és közepes és magas terhelésen nem minegyiken tud annyit tud
lehet meg is válaszoltam magamnak a kérdést csak megerősítést kérek -
#3120 Prohardweren volt egy teszt róla, de eltűnt mint fécesz a nagygazban.
Csekkold ezt: http://www.cluboverclocker.com/reviews/power/hypergroup/Hiper480/index.htm
Szeretem, minőségi cucc, qrva halk. -
#3119 jól néz ki de én még nem halottam erről a tápegységről -
#3118 Ilyenem van, ezért ilyet vegyé'!
Corsair jó cuccokat nyom. -
#3117 sokat olvastam a corsairról de arról semmi rosszat nem halottam
vagy lehet olcsó FSP lesz fogalman nincs megéri e többet fizetni mikor egy 350es is elég lenne
-
#3116 fsp -
#3115 FSP BlueStrom2 500W 17200Ft 3év vagy Corsair 450W 5év 18300Ft
Corsair 80plus halkabb mint az fsp
-
#3114 kinézni az ablakon szoktak.... -
#3113 most akarok venni új tápot itt van amit már 1 éve kinéztem meg 1 másik is amit most néztem ki és nem tudok dönteni melyeik lenne jobb
http://prohardver.hu/teszt/corsair_vx450_tapos_telitalalat/kulso.html -
shrike7973 #3112 Serceg.. :) ez a pontos szó a hangra ami jellemzi a táp hangját...
Amugy itt a táp linkje:
http://www.pcpc.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=Vásártér&id=00001792&csoportid=00000011 -
dara #3111 Delta. -
#3110 Ennyiért 400W-os FSP BluestormII-t kapsz, vidd vissza és cseréltesd ki. Mondjuk nem tudom az Asus tápban milyen belső van. -
#3109 Biztos hogy hiba, mitől csattogna már egy normális táp?
Téged amúgy ver az isten a PC-vel szvsz.... -
shrike7973 #3108 Sziasztok!
Vettem eg asus tápot 450 wos true power kék világitással meg miegyéb...12000 ft volt
Nos rendes egy ilyen tápnál hogy olyat hallok belőle hogy öhm....furát:D nem tudom leirni igazából olyan mintha az ora kattogna csak nem mp enként hanem sokal gyorsabban... Kb ugy tudnám elképzelni mi lehet a baj ha pl a venntillátor folyton belemegy vmi kis dolognak pl egy kis papirnak amit mindig megcsap és visszamegy helyére a papir..csakhogy leirjam a hangot :D...mindensestre utoljára ilyet akkor tapasztaltam mikor beprosodott a chipset cooler..az a kis 1.2 cm átmérőjü 700 ft os kis vacak...azt lecseréltem másikra...de azért 12000 ft ot annyir már nem:S ... Szval ez hiba vagy minden asus táp ilyen? -
#3107 ki lehet ha van jó boltod,ismerősöd, de én a nagy általánosságot irtam le -
dara #3106 Mint látod 6,5k körül is ki lehet hozni nagyon jó tápot. Az FSP pedig az élvonal egyik tagja. -
#3105 nekem már nem az első fsp-m
eddig amilyenek voltak azok az összes nagon halk volt -
#3104 nem az FSP-ről volt szó, hanem a fostalicska "tápokrol" -
#3103 most vettem Asus TA-881-es házat FSP 350-PNR PFC Noise Killer táppal
13000ft brutto
tapasztalat: halk a táp és látszik rajta a minőség és mé viszonylag olcsó is volt (kb6500Ft)
Ezt a gépet hajtja:
AMD Athlon X2 4000+ Abit AN52 Sapphire HD2600XT 256MB Gddr3, 2x1GB Geil Black Dragon 4-4-4-12 -
tmisi #3102 vagy menjen el orvoshoz -
dara #3101 Ha neked az FSP nem elég márkás, akkor sürgősen olvass utána a témának. -
#3100 játszani komolyabb vga-hoz nem árt a márkásabb, nagyobb táp