6979
Melyik tápot?
-
#4939 az én Chieftecem 76+os úgyh eléri a 75öt... -
#4938 De miért száll el egy táp áramszünet miatt? Volt itthon kodegány, colorsit, deer minden, ezek közül csak egyetlen egy, a vargáné és társa :D szállt el, az is azért, mert fullra tele volt pókhálóval, porral. Éjszaka nyitva maradt az ablak mellette, hideg volt meg pára, reggel 6kor nyomtam be a gépet és a nedves pókháló borzasztóan áthúzott valamit, hátra kilövellő figyelemre méltó tűzesemény, jelentős füst és borzasztó nagy pukkanás volt. Meg egy fél szívroham. Tápcsere után a gép vidáman ketyegett.
AZ FSP Saga tápokban is 85 fokra hitelesített kondik vannak...
Egyébként ez a Vargáné és Társa táp a kedvencem annyira hangzatosan cseng a neve. De ez vargabéléssel készül? Előttem van ahogy mazsola helyett 60 fokra hitelesített kondikat főznek meg kicsi rumaromával és az megy a túrótöltelékbe :D -
#4937 Az általad ajánlgatott FSP ATX-350PNF és 400PNF hatásfoka sem több 75%-nál.
a "legjobbfajta" delta gps Chieftec-ek még ezt az értéket se éri el
és ez az FSP nem mai gyerek
jó régóta bevállt "recept"/rendszer szerint készítik -
#4936 nem is értem, hogy ki lenne az a marha akir venne codegen tápegységet ha minőségit kezdene el gyártani
elterjedt róla hogy fos az elején
az ilyen márkának ezzel a hozzáállással löttek -
dara #4935 Miért lenne hamisítvány? A Yate Loon a logoját használja vagy 3-4 féle színösszeállításban és betűtípussal. Nem ártana utánajárni...
Az 5 éve készült ModeCom tápokat meg nem lehet összehasonlítani a maiakkal. Akkoriban csak az ár számított, mostanában meg ráálltak a minőségre is. Az meg nem csak abból áll, hogy (állítólag) 8x% hatásfokú egy táp. Az általad ajánlgatott FSP ATX-350PNF és 400PNF hatásfoka sem több 75%-nál. -
#4934 volt régen codegen tesztjük
csak azt nem reklámozzák :D
mert ajánlott vétel lett nem is tudom hogy :S
de akkor még nem értettek hozzá gondolom -
#4933 :D
ipon 1 fos ha garanciáról van szó
áramszünet végett meghalt. - de legalább csak a táp ment tönkre és mást nem vitt magával -
BenceYCE #4932 Havernak vettem egy 400-as BlueStrorm II-t az IPON-ban. Majdnem egy éves korában egy áramszünet végett meghalt. Erre vissza vitte a boltba, mondták, hogy csere, szólnak ha megvan az új. Pár nappal később csörög a tel., hogy sikerült megjavíttatni. Hazavitte, mire szólt, hogy ez nem is ugyan az a táp. Ráadásul használt. Visszazavartam, hogy emeljen 2-t az asztalukon. További fejlemények később... -
tmisi #4931 PH-sok akkor nem tom miért írnak róla. Codegen teszt is lehetne ennnyi erővel. Bár az meg csak elrettentésnek jó max. :D -
#4930 FSP.t ilyen fos meg se közelítí -
tmisi #4929 Hát ha azokat az értékeket le is adja ami rá van írva. Talán még jó lehet. De az FSP-t nem győzi le. :D -
ode Com tápban ugyanaz a 140 mm-es ventilátor dolgozik. A Yate Loontól származik
hát nem tudom de akkor miért nem fekete alapon YL aranysárga betűk vannak
lehet ezeke a ventik hamisítvány
-
#4927 Mode Com tápok minden szinten
fórumból: "Nálunk a cégnél 6 gépünk van, amiből 5-ben már meghaltak a ModeCom Feel tápok. (300W 8cm) A hatodik még azért nem adta fel, mert igen keveset megy. Na, ezekben biztosan nem FSP belső lakozik. Azért a kimeneti oldalon a 85 Celsiusos kondik mindenképpen elgondolkodtatnak. Nem hiszem, hogy sokáig fogják húzni." -
#4926 Üdv. Elég. -
asd16 #4925 Üdv!
GIGABYTE SUPERB 460W ez a táp elég lesz egy GIGABYTE GA-EP45C-DS3 alaplaphoz,C2D E8500hoz,HD4870hez,2giga ramhoz,2-3 vinyóhoz,DVD író stb. ??? -
BenceYCE #4924 Ilyen általában, de ha mégsem lehetne szétválasztani, akkor párszáz FT-ért kapsz átalakítót. -
#4923 le bírsz választani 24ből 4et. Ilyen kis csatlakozó bigyuszokkal van összefogva általában. -
#4922 hőmérsékletvezérelt, 135 mm-es, kék LED-del rendelkező ventilátor hűti. -
BenceYCE #4921 Ha esetleg nincs külön, akkor is kapsz hozzá átalakítót amivel be tudod dugni 20 pines régi lapba. De olyat már ne vegyél ami csak 20 pines. -
#4920 köszi. ilyeneket találtam, de nem voltam biztos benne, h az a +4 pin külön van. (bátyámnak akarok karácsonyra vga-t, de fos a tápja ezért kellett.) -
#4919 link Szintén 20+4 -
#4918 link 20+4 tűs -
#4917 az alaplapi csatlakozó még 20 pines nem 24... -
#4916 20 pines? -
#4915 tud nekem vki ajánlani 1 kb 450w os márkás tápot ami 20 pines? -
#4914 Vótmá (ez a review): NorthQ Pacific: a csend ereje -
#4913 Frankó
-
#4912 Itt az FSP új Everest Pro tápegységcsaládja
-
#4911 http://www.northq.com/products/powersupply/nq4350GP-FL.html -
#4910 http://www.silentmaxx.de/en/products/silent-power-supplies/fanless-power-supplies/silentmaxx-fanless-400w.html -
#4909 Ok, semmi gond, már meghírdettem és van, akinek ez nem jelent nagy gondot
-
obe #4908 húú..nem akartam ennyire túlbonyolítani, csak az első felmerült problémádra mondtam valamit, én is meglepődtem mikor először láttam a duplastart jelenséget..persze, igen, láttam hogy később más problémád van - nem áll le a gép - erre nem reagáltam, az előttem szólóknál nekem sem jut jobb eszembe..peace -
#4907 Erről mi a vélemény?
HIPER HPU-4M630 630W
Efficiency > 85%
-
#4906 b+ de lusta vagy... -
#4905 80plus-os akár 86%hatásfok -
#4904 -
#4903 Megkeresi azt a 7 ezret a villanyszámlán?
Mé, ez egy energiatakarékos táp?
Jó tudni! -
#4902 rajta csináld meg :P -
#4901 Neveztessük ár már a topikot tápegységre hamár múltkor leb@sztál, és kő valami banner. -
#4900 Hamár leszedted a gép oldalát takarítsd ki a cpu hűtőt, meg nézd meg hogy púposak e a kondik a cpu körül és csak azután vegyél tápot...