Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ode Com tápban ugyanaz a 140 mm-es ventilátor dolgozik. A Yate Loontól származik
hát nem tudom de akkor miért nem fekete alapon YL aranysárga betûk vannak
lehet ezeke a ventik hamisítvány

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
fórumból: "Nálunk a cégnél 6 gépünk van, amibõl 5-ben már meghaltak a ModeCom Feel tápok. (300W 8cm) A hatodik még azért nem adta fel, mert igen keveset megy. Na, ezekben biztosan nem FSP belsõ lakozik. Azért a kimeneti oldalon a 85 Celsiusos kondik mindenképpen elgondolkodtatnak. Nem hiszem, hogy sokáig fogják húzni."
Saor Alba
GIGABYTE SUPERB 460W ez a táp elég lesz egy GIGABYTE GA-EP45C-DS3 alaplaphoz,C2D E8500hoz,HD4870hez,2giga ramhoz,2-3 vinyóhoz,DVD író stb. ???
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Dübörög a 965ös x4
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Saor Alba
Saor Alba
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Saor Alba
Nothing is True, Everything is Permitted
Mé, ez egy energiatakarékos táp? <#vigyor>#vigyor>
Jó tudni!
Saor Alba
Apunak mindig igaza van! Most is.
Apunak mindig igaza van! Most is.
v EZ??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hát nekem Corsair 450es van, de 15 ezer volt...
Majd Maszka jön és ajánlj neked olcsó és egyben jó tápot<#vigyor0>#vigyor0>
A probléma az,hogy a gépem néhány adott játék játszása közben újraindul. Volt olyan is,hogy ráklikkeltem az egyik játékomra,és ahelyett,hogy elindult volna rebootolt a Windows... A másik topicban azt írték,hogy vegyek egy új tápot,met az a baj,hogy vagy kevés vagy szar.
Milyen tápot vegyek,ami viszonylag olcsó,de 500W-os kb. ?
Config:
Win XP
Intel Pentium 4 3.00 GHz
Sapphire HD2600 XT
1 GB RAM
alaplap : MSI PM8M-V (ha vki kérdezné)
PLZ HELP!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hanem azzal hogy NEM ÁLL LE A GÉP KIKAPCSOLÁSKOR
És ennek semmi köze ahhoz hogy én bekapcsolás elött leáramtalanítottam a gépet vagy sem.
mondtam már bios-t frissíts
ez a gép teljes áramtalanitása
..de mint mondtam ezzel nem kell törõdni
Miaz hogy mért nem olvasom el amit a többiek írnak?
Te mirõl beszélsz?
Nem is szoktam áramtalanítani a gépet!
Nincs húzva a procim se és nem P965, és nem P35, hanem P43as lap!
És ez a dolog, hogy nem 80+os a táp, ez a villanyszámlában is meg fog látszódni?
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4