Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha azokat az értékeket le is adja ami rá van írva. Talán még jó lehet. De az FSP-t nem gyõzi le. 😄

MaSzKa
<#vigyor1>

ode Com tápban ugyanaz a 140 mm-es ventilátor dolgozik. A Yate Loontól származik

hát nem tudom de akkor miért nem fekete alapon YL aranysárga betûk vannak

lehet ezeke a ventik hamisítvány

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
Mode Com tápok minden szinten

fórumból: "Nálunk a cégnél 6 gépünk van, amibõl 5-ben már meghaltak a ModeCom Feel tápok. (300W 8cm) A hatodik még azért nem adta fel, mert igen keveset megy. Na, ezekben biztosan nem FSP belsõ lakozik. Azért a kimeneti oldalon a 85 Celsiusos kondik mindenképpen elgondolkodtatnak. Nem hiszem, hogy sokáig fogják húzni."

Saor Alba

Solten
Üdv. Elég.

Saor Alba

Üdv!

GIGABYTE SUPERB 460W ez a táp elég lesz egy GIGABYTE GA-EP45C-DS3 alaplaphoz,C2D E8500hoz,HD4870hez,2giga ramhoz,2-3 vinyóhoz,DVD író stb. ???
Ilyen általában, de ha mégsem lehetne szétválasztani, akkor párszáz FT-ért kapsz átalakítót.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Gyöször
le bírsz választani 24bõl 4et. Ilyen kis csatlakozó bigyuszokkal van összefogva általában.

Dübörög a 965ös x4

MaSzKa
hõmérsékletvezérelt, 135 mm-es, kék LED-del rendelkezõ ventilátor hûti.<#worship>

Ha esetleg nincs külön, akkor is kapsz hozzá átalakítót amivel be tudod dugni 20 pines régi lapba. De olyat már ne vegyél ami csak 20 pines.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

reaper4
köszi. ilyeneket találtam, de nem voltam biztos benne, h az a +4 pin külön van. (bátyámnak akarok karácsonyra vga-t, de fos a tápja ezért kellett.)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Solten
link Szintén 20+4

Saor Alba

Solten
link 20+4 tûs

Saor Alba

reaper4
az alaplapi csatlakozó még 20 pines nem 24...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Solten
20 pines?

Saor Alba

reaper4
tud nekem vki ajánlani 1 kb 450w os márkás tápot ami 20 pines?

Solten
Vótmá (ez a review): NorthQ Pacific: a csend ereje

Saor Alba

Solten
Frankó

Saor Alba

Solten
MaSzKa

MaSzKa
CroftManor
Ok, semmi gond, már meghírdettem és van, akinek ez nem jelent nagy gondot <#vigyor>

Nothing is True, Everything is Permitted

húú..nem akartam ennyire túlbonyolítani, csak az elsõ felmerült problémádra mondtam valamit, én is meglepõdtem mikor elõször láttam a duplastart jelenséget..persze, igen, láttam hogy késõbb más problémád van - nem áll le a gép - erre nem reagáltam, az elõttem szólóknál nekem sem jut jobb eszembe..peace
 Evil
Errõl mi a vélemény?
HIPER HPU-4M630 630W
Efficiency > 85%

Solten
b+ de lusta vagy... <#hehe>

Saor Alba

MaSzKa
80plus-os akár 86%hatásfok

Solten
<#vigyor>

Saor Alba

CroftManor
Megkeresi azt a 7 ezret a villanyszámlán?
Mé, ez egy energiatakarékos táp? <#vigyor>
Jó tudni!

MaSzKa
rajta csináld meg 😛

Solten
Neveztessük ár már a topikot tápegységre hamár múltkor leb@sztál, és kõ valami banner.

Saor Alba

duracellmumus
Hamár leszedted a gép oldalát takarítsd ki a cpu hûtõt, meg nézd meg hogy púposak e a kondik a cpu körül és csak azután vegyél tápot...

Apunak mindig igaza van! Most is.

MaSzKa
3év után tényleg behozhatja 😄

duracellmumus
corsair alá neagy!! megkeresi azta 7ezret a vilanyszámlán, mert kurvajó a hatásfoka. gondolom sokat van bekapcsolva a gép, akkor érdemesebb megvenni...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Solten
Jah, 400W FSP Greenpower belsõs.

Saor Alba

Morphin
az a Gigabyte ami FSP tulképpen azt szokta ajánlani Maszka asszem, vmi 7-8e FT és jó is. 400wattos talán?
v EZ??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

CroftManor
Szedd le a gép oldalát és rávan írva minden a tápra.

Kongy
Én még azt sem tom,hogy most milyen tápom van. xD Én 400W-osra gyanakszom. Hogy lehet megnézni??<#idiota>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
viszonylag olcsó és nem gagyi?
Hát nekem Corsair 450es van, de 15 ezer volt...
Majd Maszka jön és ajánlj neked olcsó és egyben jó tápot<#vigyor0>

CroftManor
azért írtam, hogy 5 leállításból csak háromszor állt le.

Kongy
Üdvözlet!

A probléma az,hogy a gépem néhány adott játék játszása közben újraindul. Volt olyan is,hogy ráklikkeltem az egyik játékomra,és ahelyett,hogy elindult volna rebootolt a Windows... A másik topicban azt írték,hogy vegyek egy új tápot,met az a baj,hogy vagy kevés vagy szar.

Milyen tápot vegyek,ami viszonylag olcsó,de 500W-os kb. ?

Config:

Win XP
Intel Pentium 4 3.00 GHz
Sapphire HD2600 XT
1 GB RAM

alaplap : MSI PM8M-V (ha vki kérdezné)

PLZ HELP!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
De figy, ha nem vetted volna észre nekem nem ezzel van a bajom!
Hanem azzal hogy NEM ÁLL LE A GÉP KIKAPCSOLÁSKOR
És ennek semmi köze ahhoz hogy én bekapcsolás elött leáramtalanítottam a gépet vagy sem.

MaSzKa
alaplaphiba sztem

mondtam már bios-t frissíts

..Maszka, az mitõl van, ha a corsair 450es tápomat, a gép hátulján lekapcsolom és késõbb bekapcsolnám a gépet, visszanyomom a gombot, akkor bekapcsoláskor hirtelen leáll a gép, majd 3-4 másodperc múlva indul be újra?...

ez a gép teljes áramtalanitása
..de mint mondtam ezzel nem kell törõdni
CroftManor
ezt csak akkor csinálja az elsö indításkor, miután teljesen áramtalanitottad?
Miaz hogy mért nem olvasom el amit a többiek írnak?
Te mirõl beszélsz?
Nem is szoktam áramtalanítani a gépet!
Nincs húzva a procim se és nem P965, és nem P35, hanem P43as lap!

Gyöször
nekem nincs most húzva, ezzel is csinálja.

Dübörög a 965ös x4

ja miért nem olvasod el mit írnak a többiek, hagyd abba nyugodtan a hiba okának keresését, ez ilyen , egy sajátos fícsörje a 965-nek (nekem ez van és szintén csinálja ), és a p35nek is - ezt nem tudtam - , de nem kell foglalkozni vele, ezt csak akkor csinálja az elsö indításkor, miután teljesen áramtalanitottad, de én viszont úgy tudom, hogy csak a húzott procikkal generálja a hibát, a lényeg: ne törödj vele
MaSzKa
tápba nem jó a cm

de olcsó

Gyöször
most néztem épp. Cooler masterrõl csak jót vagy csak rosszat tudtok mondani? 500W körül, okos fordulatszámszabályzós 12 centis venti, passzív pfc s táp kéne tehát. Lassacskán körvonalazódik ez a dolog bennem 😊
És ez a dolog, hogy nem 80+os a táp, ez a villanyszámlában is meg fog látszódni?

Dübörög a 965ös x4

Solten
FSP Saga széria.

Saor Alba

Gyöször
Tudtok jó PASSZÍV PFC-s tápot? Most az a legfrissebb infó, hogy ezek nem akadnak össze az UPSekkel. Cooler Masterbõl ajánlottak a boltomban. Jó lehet az?

Dübörög a 965ös x4

MaSzKa
gariba vele