Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy akkor az alaplappal van tuti a gond, bár nem tom ki venné meg tõlem így <#rolleyes>#rolleyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
Dübörög a 965ös x4
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ilyen gépem van:
Ház: Mercury KM84
Táp: Deer 450W
Alaplap: MSI K9N SLI Platinum
Proci: AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition
Proci hüttõ: Titan TTC-NK34TZ
Videókártya: Gigabyte GeForce 8800 GTS 640MB
Ram: Kingmax 2x2GB 800Mhz
DVD Író: LG
Winyó: Samsung 500 GB
Monitor: LG L226WTQ-SF
Hangfal: Logitech X-530
Egér: Genius NetScroll 120
Billentyûzet: Genius SlimStar
Alapban 350W -os táp volt benne, de az 1 napig bírta. Akkor kicserélték erre a Deer 450W -osra, de szerintem ez is kicsi.
Úgy tudom, h a procim 125W -ot, a videókarim 350W -ot fogyaszt + a többi apróság.
Nektek mi a véleményetek? Mekkora táp kéne bele?
Nézegettem új tápot, és arra jutottam h biztos ami biztos kéne venni egy Chieftec 750W -osat.
De abból is találtam 4 fajtát:
Chieftec DT-750C14S 23390 FT
Chieftec DT-750C14 26520 FT
Chieftec CFT-750-14C 25800 FT
Chieftec CFT-750-14CS 23040 FT
Mi a különbség? Melyiket érdemes vennem?
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
Saor Alba
😄
nekem szerencsére tápgondom nem volt nagyon régóta 😄
A táp döglött csak meg, de ahogy az össze volt rakva ...
Q6600 proci mellé be tettek egy darab 2GB ramot. Vadászkutya legyek, ha nem fogja vissza a négy magot a single chanel memória.
A meghajtókba meg tipikus lusta szerelõ módra 4 csavar helyett 2+1 volt.
Nem értette a srác, hogy miért ajánlunk neki 550W tápot csak, pedig abban a P5K-ban tutira soha nem fog több VGA-t betenni. 😊
Ja és kívülrõl gyönyörû ház egy halom kaki volt, kb. Asus TA szint. A GF8800GT belelógott a HDD-k vonalába, a kábeleket össze vissza kellett tekergetni, meg feszültek nagyon. Viszont Asus tápról is visszavonom a jó véleményemet, mert még ebbe a nem nagy házban is éppen csak elég hosszúak voltak a kábelei 😞
Saor Alba
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Igen, 8 van rádugva, az elõzõ codegen tápból csak 4 pin jött ki, de a mostani corsair 450esnek 8 pines van.
Továbbra is várom aktív pfc-s tápok versus olcsóbb (powercom) UPS ek párosításáról a tapasztalatoKAT. 😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
TÁPOK azokkat disznóknak szokás adni táplálékként 😄
Tápegység a helyes megnevezése 😄
Jó, egyébként ha még nem esett le volna valakinek, meg sokat hiányzott az általános iskolából, ez a TÁPOKKAL foglalkozó topik...
Saor Alba
mert nem attól nyereséges 1 cég, hogy jó alapokat szállít
hanem aki jó marketingel eladja a gagyi kis lapjait amit húgyért sz@rért gyártotak (msi asus)
amúgy meg az Abit nem jelentett be hivatalosan semmit se
ezeket jelenttete be:
Abit IP43
Abit IX48 GT3
Abit FunFab sokféle
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
lol
de remélem holnap megjön a gányward vga 😄
Dübörög a 965ös x4
van 1-2 kehéje
abit-nak ezidáig szinte mindent sikerült kiküszöbölnie
aki meg ánusz meg misit vett és gagyibájtot az bekaphatja 😄
Abit IB9 bios legújabb itt
összes kábelt húzd ki a gépbõl
akksit vedd ki fél órára
közbe cmos clear
összerak és bios default
és örül hogy jó a gép 😄
Csak nekem leáll jól, ahogy kell, tehát én látom, hogyha legközelebb indítom a gépet, akkor indul egybõl. Ha pedig matatom a biost, akkor is 2odik rugásra indul, mint egy rossz riga, bár igaz a rendes motor mindig 1 rugásra indul. És az az utolsó 😊
Haverom vett asszem P5Q-E deszkát neki is pont ezt csinálja. Alapból jó. Én azt hittem ez intel P4es szindróma. Ha nem mondjátok, hogy nektek biosz frissítés után ez megszûnt, akkor hülyén halok meg, mert azt hiszme ez nem bug hanem feature. Ezekután meg simán leszarom mert minden jó, nem fogok bioszt frissítgetni. Különbenis utána 2odjára indulna a gépem és nem kell a feszültség, meg az izgalom, hogy hú most mi lesz! 😄
Dübörög a 965ös x4
Saor Alba
számlásat 😄
amúgy én DFI Abit Biostar -t veszek mostantól
hétvégén remélem sikerül beszámolni a Biostar T-Power I45-rõl 😄
35eft az ára csak és 1 hónapja még ezt tartott sok világrekordot extreme tuningban
itt még több kép róla
a prohardver.hu-n Brekk-tõl is lehet szerezni ilyet kb 1hét mire megjön németországból
de bios frissitéssel javították
azóta fasza a lap
jó tuning
nem hiába lett tavaly az év alaplapja ennek a Abit IP35 Pro változata
Saor Alba
De attól függetlenül, hogy nem kapcsolom le a táp kapcsológombját hátul, attól még sajnos nem áll le a gép. Szal a kettõ nem függ össze.
Még azt tanácsolták tegyem vissza az xpt, mert a Vista szokott ilyen galibát okozni... Majd meglátom mi lessz, de ha ugyanez, akkor veszek P5Q lapot, vagy nem tom, mert ha télleg a lap a szar, akkor még eladni se nagyon tudom majd <#rolleyes>#rolleyes><#shakehead>#shakehead>
Maszkának pedig minden alaplap szar amit nem az abit gyárt.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro