Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
GigaByte 460W SuperB, 10.080Ft, Aliencomputers.

Saor Alba

A kérdés jogos, nem mondtam, hogy Pesten kellene 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Solten
Melyik város belvárosa? <#rolleyes>

Saor Alba

Na most lenne szükségem egy tápra ~10k-ig bezárólag lehetõleg nem az IPON-ból. Ajánljatok légyszíves egy belváros közeli boltból terméket. Köszi!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Solten
Megint egy isteni Seasonic táp: link

Saor Alba

Evil
Szünetmentes táp, más megoldás nincs, ha a gép nemkap áramot nemfog mûködni 😊<#idiota>

Nincs valami cucc hogy a gep ne vegye esszre az aram ingadozast , mert itt van amikor aramingadozas van es ilyenkor a gep mindig ujranindul:S

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Oké, akkor ez lesz, köszi a válaszokat! 😊

Evil
Everest pl, de én látatlanban mondom hogy a táp lesz a ludas 😊

Elõttem szólók meg leírták mik a lehetõségek 😊

Solten
GPS-450AA-101A: ez egy qrvajó táp, 12-ért vettem 2 éve.

Saor Alba

Nagyon sok táp van... De akkor asszem maradok a Chieftech-nél, csak jókat hallottam arról a superb460-ról, azért akartam olyat... (már 5 éve megvan a Ct-m és soha semmi gond nem volt vele, de az új gépbe új táp kell, mert a régit eladom) Abból van egyszer egy ilyen : "CHIEFTEC DT450A2 450W AKTÍV PFC ATX2.0 12CM FAN", egy ilyen "DT-450A2B 450W - bulk" és végül ez: "GPS-450AA-101A Bulk450W ATX". A gép pedig: Giga ep45-ds3L lap, E8400, Radeon 4850, 2 vinyó (sata 2-es), 2 dvd író.

Solten
Hi. Milyen 400-asaik vannak? 460 Superb pl. a 400-as FSP Greenpower Gigabyte matricával. Ezeket nyugodtan megveheted:

- FSP 400 PNF
- Chieftec 400 GPS

Saor Alba

Hali!

Mivel nem tudnak rendelni Giga 460 Superb-et, ahol veszem a gépet, így kéne helyette valamilyen másik táp... A jelöltek: FSP Saga 450 passzív pfc, Chieftec DT450A2 aktív pfc-s, Thermaltake silent pp 470W. 13 ezernél többet most nem igazán szeretnék tápra kiadni. Ill. nem tudom hogy ezek közül mi van nekik, esetlegesen írhatom nekik, hogy ezek közül bármelyik lehet?

belarus
Kosz szepen az infot.Es hogyan lehetne megnezni a VGA proci homersekletet?

ZITO??? Na errõl még nem hallottam. 😄
Biztos nem a FSP leányvállalata... xD

Szó mi szó, cseréld le a tápot egy MINÕSÉGI 400W-osra (FSP, Chieftec, Corsair, Gigabyte Superb neveket keress) és nem kapcsol ki többet.

Evil
Hát az a táp irtó karcsú, valami túlmelegszik és azért kapcsol ki, lehet a proci is, én megnézném vga proci hõmérsékletét és ha azok nem akkor tuti a táp lesz a ludas.

(ZITO táp omg megint egy Best Buy <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>)

belarus
Sziasztok!Van egy problemam mikor elkezdek jatszani egy 10 percre ra kikapcsol a gepem.PL:Cysis t jatszanam ha nem kapcsolna ki folyton.Mikor kikapcsol a gepem akkor a tapom eleg meleg.Ez lehet a tap hibaja?A tapom ZITO 400W.A konfigom:AMD Dual-core 2.6ghz,Gigabyte alaplap,GeForce ASUSen9600GSO 512MB,128bit,ddr2,1GB ram.

Ha hozzáérsz a gép fémházához, nem ráz? Földelés jó?
De az is lehet hogy erõs géped van és mindig gyenge gagyi tápokat veszel. Ne csak a wattot nézd, hanem az ampereket is, meg hogy hány 12V-os ága van. És persze a márka is számít.
Codegen, LCPower, JNC, Mercury, EuroCase, Noname, stb. tápokat kerüld!

Evil
Hát több infó kéne, elõször is hogy pontosan milyen tápok voltak eddig,és kéne a gép leírása hogy mit is hajtasz vele, ezenkívül azse ártana ha tudnánk hogy hogyis ég ki, áram szünet, ki be kapcsolásnál stb?

Üdvözletem!
Egy olyan nagy problémám lenne hogy a tápok amiket veszek kiszoktak égni, azaz nem valami tartósan bírják, pedig már sok fajta volt a gépemben.
Erre a problémára kérnék valamilyen megoldási lehetõséget, vagy hogy mi okozhatja ezt a kiégést.
Választ elõre is köszönöm.
Függetlenül hogy mi adja a hangot én azt az EC tápot mindenképp cserélném, ilyen gépben már Corsair VX450 a minimum. Jobban jársz. Gondolom nem örülnél ha a drága pénzért vett proci vagy vga kinyúvadna egy túlfesz esetén.

5154 hsz-ben jártam erre😄 csak azt akarom irni h mostmár minden játéknál ezt sercegést csinálja, tuti a táp, kibontani nem akarom még van rajta gari!akk az ateendö h visszaa boltba??
köszönöm, megnézegetem!
 Evil
Hát ha sercegõ hangot akartál írni akkor én megnézném a csatlakozásokat, esetleg levett oldallappal megnézném rendesen mi is adja ki a zajt, lehet a vga a ludas mivel nagyon leterheli a GTA és magasabb fordulaton jár a ventilátora, esetleg meg kellene nézni hogy nem-e a táp ventilátora adja-e ki a zajt ügye a megnövekedett terhelés miatt nagyobb fordulaton jár, esetleg súrlódik..
Szóval elsõnek derítsd ki pontosan a zaj forrását.
(alt tabnál ügye egybõl visszaveszi magát a VGA és ezzel együtt kisebb a terhelés így a tápnak is kevesebbet kell leadnia, szóval akármelyik lehet a ludas, esetleg a csatlakozások nembírják a többlet áramátvitelt és azok sercegnek.

ha alt+tabozok akkor is abbahadja azt a hangot!
bocs h ideirok ezzel de a többi tápos téma le van zárva!
van nekem egy Eurocase 550W-os táp!Asus maximus formulára, 2gb 1066mhz ramra, gainward 9800gtx+ 512mb és egy q6600 proci alapfeszen és alap mhz-n!a procit 4napja tettem bele!
jáccok a gta4-el és egy idö után elkezd kercegö hangot kiadni, de ha manübe lépek elcsendesül vagy halkabb lesz, ha kilépek a játékbol egyböl csendben van!
szerintetek mi lehet a probléma?
kezd elromolni?nem ad le annyit amennyit kéne?
de csak a gta4nél csinálja ezt!
késõbbi fejlesztés nem kell. Ez lesz egy jo 2 évig, havernak. utanna ha kell vesz tápot

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Elég, de 400-as jobb lenne, az esetleges késõbbi fejlesztések miatt.

Solten
elég

Saor Alba

Sziasztok ! Egy Amd 4200 + hoz kicsit huzva (2,7 ghz) + 2 gB ram 800 mhz Cl5 ,és Egy Ati 3850 -hez elég egy ilyen Táp ??? Ha nem nyitná ki ,akkor Forton 350 W PFC

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segitséget!E84400 proci,ill.HD4850 kártya van a gépemben.Most noname 550-es táp van bent, de rohadt hangos.Normális áron melyik a legcsendesebb táp?Elõre is köszönöm!

Gyöször
Mit csináltál vele, tettél rá hûtõt? Milyen ez a VGA?

Dübörög a 965ös x4

MaSzKa
mit mire cseréltél ki és hogy
és hogyan
ez a kérdés

és milyen állapotban

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

450W-os Chieftec-re lett cserélve, de nem szünt meg a hiba tõle! Közben kiderült hogy a túlmelegedõ VGA volt a tettes...
Havernak IS7-es deszkán az alap fesszel indult mindig újra. Kicsit emelt és kõstabil lett a gép. Ad valamilyen hangeffektet a gép? Hogy indul újra? Mintha Win-bõl nyomnál egy újraindítást vagy mintha benyomnád a reset gombot?

duracellmumus
Próbáld meg az órajeleket visszahúzni, pl ramét ha abbahagyta a szarakodást megvan a bûnös...ugyanezt járd körbe cpuval is, ha az elsõ kõr nem segít...

Egyébként hardverhibát általában nem old meg egy oprendszer reinstal...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Gyöször
Végülis milyen tápot vettél a királykobra helyett? Hány Wattos? Lehet hogy nem csak a tápot kell az eladó fejébe húzni.. Milyen egészen pontosan az alaplap és a videókártya? Hûtés oké, nem melegszik nagyon fel valami? Feltetted az alaplapi chipkészlet drivert, majd hang, videókártya legfrissebb driver, directX ebben a sorrendben? Minden játékban ezt csinálja? Filmezés és netezés közben nem?

Dübörög a 965ös x4

Evil
Csak úgy kíváncsiságból mire cserélted ki?

Solten
"Állítólag az is lehet az oka, hogy 4 giga ram van benne, és azt a 32 bites XP nem tudja használni, ezért sokat hibázik!"

Baromság...

Saor Alba

Hi! Kicseréltem a tápot, de továbbra is ujraindul a gép! Állítólag az is lehet az oka, hogy 4 giga ram van benne, és azt a 32 bites XP nem tudja használni, ezért sokat hibázik! Lehet hogy megoldaná egy 64 bites op rendszer?
 Evil
Gyenge tápokban nincs semmi védelem stb, nálam noname tápnál volt hogy bekapcsolásnál enyhe kis füst és annyi lett neki, szerencsére nemvitte a gép többi alkatrészét is, így csak tápot kellett venni.
De sokat lehet olvasni neten hasonlókat hogy ezután a gépe többet nem kapcsolt be, mehet a gariztatás stb hogy az alaplapon vagy a vgan ez meg ez a része elszenesedett.

Persze nemkell a legdrágábbat venni, vannak olcsó minõségi tápok csak utána kell nézni.

És most neked ügye az LCPower el van gondod amit 2000ért vettél használtan... 4-5 ezerért már jó tápot kapni, ami nem zug búg.
Persze vehetsz rá egy 2 ezer forintos ventilátort amit ráberhelsz az elõdje helyére és akkor tán kibírja még valameddig, de ügye akkor már megveheted volna a vadi újat is garanciával. De én a helyedbe visszaadnám annak akitõl kaptam hogy ez vacak zug mint az állat (gondolom ezért is lett eladva és talált olyan balekot aki megvette tõle) és pár ezer plusz al vennék egy normálisat.
Persze ügye ki tudja kitõl vetted és milyen megállapodással, vállalt-e visszavásárlási garanciát ha 1héten belül beadja a kulcsot stb..

Amúgy azis jelentõs hogy milyen gépet hajtasz vele, mivel a 8éves comondorhoz ezek is jók, de egy mai 100ezres gépbe én nem raknék 2000forintos zugó használt kacatot.

MaSzKa
bolti "szakértõkben"

lol

kinek hiszel?

Nekem is gyanus volt, de hát bizik az ember a bolti "szakértõkben", de akkor visszaviszem és a fejébe huzom! Köszi a segítséget!!
MaSzKa
ezeket vedd 0-10eft-ig

FSP ATX-350W PNF
FSP ATX-400W PNF
Gigabyte SuperB 460W
FSP Saga+ 350W
FSP Saga+ 400W
FSP Saga+ 450W

MaSzKa
aki ejtõernyõzik annak benne van a pakliban hogy lezuhan és meghal

FSP ATC PNF 350 vagy 400W-t vegyél

Most nemazért, de nekem a 300W-os COdegen 5 évig bírta, és még most is megy, csak lecseréltem, de még nem is hangos, nemértem, hogy miért nem jók. Nem leszólok senki, de akkor mér rossz, ha még mindig megy hibátlanul? Mert rávan írva h Codegen?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Evil
<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>
Úristen honnan szeditek ezeket a tápokat?

Igen 99% ra mondom neked hogy az miatt lesznek az újraindulások, vegyél normálisat teis. Fsp,Gigabyte,Corsair,Enermax,Chiftech Más fajtát nenagyon.

"CobaKing" ? ezt meg hol találtad? nagyon gyorsan cseréljél tápot.
Akár erre

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Sziasztok! Vettem egy konfigot, 2,6 os Dual Core, 4 Gb Geil ram, 9600 GForce, és játék közben állandóan ujraindul! Állítólag ez lehet a táp miatt is! Egy 420 W os CobaKing táp van benne, az elbírja vagy nagyon ratyi?
 Evil
Valszeg azért lett eladva az a minõségi <#idiota> táp.. Én a helyedbe kivágnám a kukába és vennék egy normálisat mielõtt dobhatod miatta a kukába az egész géped.