Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ez a hivatalos coolink disz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Enermax 495W (~30e Ft)
Enermax 535W (~32e Ft)
Tagan 480W (~34e Ft)
Tagan 530W (~36e Ft)
FSP Epsilon 600W (~40e Ft)
Itt találsz pl. Enermax tápokat, Tagan és FSP Epsilon tápokat meg pl. a Pixelben vehetsz.
De hangsúlyoznám, hogy csak a saját véleményemrõl van szó. Én személy szerint eléggé házsártos vagyok a tápokra, amióta egy Codegány táp kinyírta a fél gépemet...
Egyébként valószinüleg elég lesz, de ha van pénz egy komolyabb SLI-re (6600GT SLI nem ide értendõ), akkor én személy szerint már inkább egy Enermax, Tagan vagy FSP Epsilon tápot vennék.
Thermaltake W0026
Feszültség tartomány: 115-230V
Bemeneti áramerõsség: 115 VAC ~ 230 VAC
Frekvencia: 47-63 Hz
Leadott összteljesítmény: 480 Watt
Túlterhelés védelem: igen
Rövidzárvédelem: igen
Hatásfok: 65% felett
Hûtés: duál hütõ
Üzemi hõmérséklet:
Tárolási hõmérséklet:
Fogyasztás:
Élettartam:
Tanúsítványok:
Méret: 15x14x8.6 (cm)
Csatlakozók: duál sata
Egyéb:
17 dBA 1400 rpm-en,
30 dBA 3000 rpm-en
BTW elég gyanus, hogy amirõl te írsz, az cirka 11-12e Ft-s áron van, vagyis kb. mint egy Codegen táp, és ráadásul egyetlen "hivatalos" Coolink oldalon sem tesznek említést róla... 😞
valaki írja már le hogy milyen ez a táp 1 kicsit részletesen ilyet akarok venni Abit AN8-Ultra 2.0-hoz kell majd
enyenlõre az Abit NV8-ashoz használnám
azt tudom hogy halk meg hogy nem annyira jók de kéne még 1 kis info
Csak azt szeretnem kerdezni, hogy merjek-e Q-TEC vagy Sweex markaju tapot venni?
csa
Tehát a válasz az, hogy elméletileg nem kellene, hogy szétbassza, de garanciát én nem vállalnék rá, és ha egy mód van rá más megoldást keresnék.
Szerintem felejsd el...
csak a Codegen-nel 😄D
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Köszi a gyors választ!
A taganról nem hallottam még, minõségben a chieftec-ekkel azonos?
és mi a véleményed az FSP-krõl?
nekem van egy abit TH7II-raid lap 1.6 P4 procival, gf3 ti500 vid, egy samsung 120G CDrom (DVD írót ezután szerzem be😊 esetleg mégegy vinyóval mekkora és milyen tápot nézzek magamnak mert le szeretném cserélni egy megbízhatóbbra és nem utolsósorban hallkabbra😊
Elõre is köszi
by:White
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Vettem egy gépet, és az a gond hogy hosszabb bekapcsolt idõ, és megfelelõ terhelõsebb programook után, a gép újraindulgat (egy pillantra bejön egy kék képernyõ, valami WHQL tudtam csak elolvasni rajta)
A TÁP csak 20 pines és van hozzá egy 20-->24 pin átalakító hogy passzoljon az alaplapba.
elvileg nem kéne hogy ez problémát okozzon
a TÁPOM chieftek 420w
lehet hogy a táp miatt indulna újra a gép???????
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Thermaltake W0008R 420W, ATX 12V + ACTIVE PFC + DUAL FAN 15 625Ft
illetve
Chieftech 420W "2 ventis" P4 ATX2 14 625Ft
Ahogy néztem a Chieftec oldalán a tápnak van egy fanspeed control nevû csatlakozója amit gondolom az alaplapra lehet dugni és szabályozni vele a venti fordulatszámot? Ez hogyan mûködik? Támogatnia kell valahogy ezt az alaplapnak is?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Chieftec-eket néztem de írták hogy volt egy nagyon gyenge 420-as 12cm-es ventis sorozat ebbe már nem lehet belefutni ugye?
mennyibe fájt ez a táp?
Gondolom az alaplapra kéne dugnod ahova a procihûtõ"kábelt" kell.
Ez tudja szabályozni milyen gyorsan forogjon a venti a tápba.
Kellene egy pici Help!
Van nekem egy Chieftec ENH-0746GB-s tápegységem, és ezen egy fanspeed control wire, na most a kérdés csak annyi hogy akkor ezt most hova dugjam, valami ötlet??????
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Athlon64-e volt valami Asus alaplappal
amelyi trafón nem volt ilyen azzal nem müködött az alaplapi hangkártya
több ember is irt errõl
ezért nem kockáztatok kell a -5V
A honlapjukon ki sincs írva, hány ampert bír leadni a tápjuk.
Ez az 550W is kb. ugy néz ki, hogy mondjuk lead 250-300W-ot és felvesz 1000-et...
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Minõségi alapanyagokból van összerakva,de mint az árán is lehet látni,nem egy felsõkategória.
Egy jó erõs középmezõnybe tartozik.
Ajánlott.Ebben az árszegmensben ez a legjobb versenyzõ.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintetek milyen tápot vegyek?? Azt hallottam h Q-tec nem rossz és 550Wosat veszek kb 7-8 rongyé!! Kb ennyit is szánok rá!
A -12V-os ágat használja még a COM port.
Mit tudtok a "Q-tec psu 650 triple fan" (lehet szarul irtam le) tápról?
Megéri 8k-ért?