Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
utánna tudnál nézni ennek
Coolink 450 Watt (asszem ez a tipusszám de nem biztos CP-4512) tápegységnek
mennyire jó?
van -e fehér -5 Voltos veteték rajta AMD64-hez úgy olvastam a prohardveren ez kell
azt tudom csak közepes ez a táp feszültságtartás szempontjából de jó vétel lehet 11500Ft-ért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

NeoMaN
1db 12voltos ága van, úgyhogy nem szabad megvenni
szerintem

Mit szóltok,egy EUROCASE EC 480W-os táphoz?Mit tudtok róla?
DanyyX
Hát amire ráírják a db-t az általában 2-es szorzóval kell értelmezni...

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

bigfoot
ok!thx!

hogyne lenne jó. ha nem tömöd tele a géped vinyóval (5-6 darab)-optikaimeghajtóval csak azzal mi kell egy átlagos géphez akkor ideális

\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigfoot
na de most komolyan jó?

na, emmá nem rossz, hajrá😊))

bigfoot
http://www.ebolt.hu/product94189.html
akkor ez?
Zalman ra no mani

hááááát. amire azt írják hogy halk de nem írnak db az necces😊)). inkább ez:Zalman 400W

bigfoot
http://www.ebolt.hu/product98865.html
ez jó?

DanyyX
Chieftec, Enermax, Coolink esetleg.

bigfoot
akkor milyen legyen?
Chieftec/Delta ATX tápegység 400W ez pl jó?

Gabesz amd64
és mi az hogy hulladék? 😊

a nem "divat" tápot házzal együtt venni
és "sulinetben volt divat" a codegen ház táppal együtt!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
mi az hogy divat? mi az hogy sulinetben?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
áruld már el ebben mi kötözködés? pff

ne cinkeljél már rám ennyire

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
te mi f@sznak kötözködsz?

Gabesz amd64
szóval házzal együtt vennéd?

ez már nem divat!<#hehe> sulinetben divat<#hehe>

Punker
mert codegen=hulladék

bigfoot
miért?
http://www.aqua.hu/images/termekek/8236.jpg
gyártó: CodegenGroup
sorozat: -
model: 8011-CA
típus: miditorony
anyag: n.a.
táp: codegen 400W PFC
szabvány: ATX
átlátszó oldal: nincs
külsõ hely: 5db 5.25 1db 3.5
belsõ hely: 3db 5.25
bõvítõhely: 7db
portok: front USB
hûtõ(elöl): n.a.
hûtõ(hátul): 1db
szívócsõ: n.a.
méret: 200x 505x 430mm
ezt találtam

Punker
400W igen de ne Codegen legyen.

bigfoot
az aláírásomban lévõ géphez elég egy Codegen 400W táp?

DanyyX
A PFC Power Factor Correction, tehát teljesítménytényezõ javítás.

Itt egy link róla, magyar nyelvû. Bocs, de most nem akartam kiirni belõle e lényeget, sztem olvasd el elég jó leírás.

Minek PFC-c tápegység?

Magnetic
Sziasztok,

Mi a különbség az aktiv és a passziv PFC között?
Egyáltalán mit csinál pontosan a pfc?

DanyyX
Akkor valószínû azért, mert pont azt a tápot néztem ki Mustárban, 16e-ért. rákerestem, hogy mit írnak róla, és vmilyen fórumban volt, hogy nem túl fasza az a táp. Alapbol tudom, hogy a Chieftec eléggé jófajta cuccokat csinál...

Punker
hát akkor te valamit nagyon félre hallottál, Chieftec-nek 1 gagyi beszállítója volt aki a 420-as 12-es ventiset csinálta azok voltak sz@rok de azt kirúgták.

DanyyX
Chieftec-re vmivel kisebb leadott teljesítmény van ráírva. Valóságban kb. 2/3-át adja le, mint ami rá van írva, de az Enermax bíztatóbb. Amúgy a Chieftec-rõl hallottam már rosszakat, ráadásul pont arról, amit én akartam venni.

Enermax Noisetaker EG425AX-VE

Chieftec GPS-450AA-101A

Nah, szal az Enermax jobban tetszik <#vigyor2>

Punker
nem rossz a 420-as Chieftec sõt! (amúgy nekem is Enermax van)

Punker
min 400-as márkás és gyorsan mielött kinyírj az egész géped!

DanyyX
Tényleg elég rossz dolgokat hallottam errõl a tápról...

Néztem még 420W-os Chieftec-et, de arról is gyorsan lebeszéltek.

Tehát marad az Enermax a maga 19.990 Ft-os árával, de legalább biztos lehetek benne, hogy nem veszek vmi moslékot ami két hét után eldöglik, meg csak egyharmadát adja le a teljestménynek ami rá van írva.

Hedgehunter
A tapom doglodik, mar vagy haromszor levagta a biztit az egesz lakasban...😞 300 W os a tap a gepem :2.8 prescott 478 socket, 2 vinyo, 1 dvd iro, 1 dvd olvaso, radeon 9600 xt vivo... Szoval cserelnem a tapot mekkorat vegyek(W)....?
Crokin
Én vettem ott egy ilyet, kb. 1 hónapig bírta, tuning nem volt szóval én nem ajánlom.

Repatarurgyán

DanyyX
ATLANTIS PCI-E RADEON X800XL GDDR3 256MB TD (FULL) 67880 HUF
ATLANTIS PCI-E RADEON X800XL GDDR3 512MB TD (FULL) 80540 HUF

Gabesz amd64
mi 70k?

DanyyX
De lehet, hogy csak X850XL lesz belõle. Minden csak pénz kérdése.

DanyyX
Jah, csak drágább.
Nem mindegy, hogy 70e vagy 120e...

Gabesz amd64
mért X850Xt-t?
Én inkább 7800Gt-t vennék.az jobb

DanyyX
Még nem vettem semmit, csak az aláírásban levõ konfiggal nyomulok még egy ideig karácsony után lesz pénz, sztem akkor lesznek cuccok, de a tápot most veszem, a héten valszeg.

DFI LanParty UT Nf4 Ultra-D
min. 3200+ A64
meg egy X850XT
+ A mostani9 3 vinyó mellé beújitok még 1 vagy 2 250 Gigásat

Gabesz amd64
nemrossz táp!megér 16k-t.
megvettd már az x850xt-t?

DanyyX
Mi a véleményetek errõl a tápról?
Sirtec ATX-410-212-2A
Mustárban olyan 16e forint körül adják. Mennyire megbízható, és mit kell róla tudni?
Max. 20e forintom van tápra, és vmi normálisabb cucc kéne, ami elboldugul mondjuk egy 3200+ A64-el meg egy X850XT-vel.

Tudnál konkrétan ajánlani egyet?
én thermaltake-re gondoltam
van 15 ezerért egy 420w-os
Thermaltake W0008R 420W PFC

Punker
min egy márkás 400-ast, mielött elfüstöltet mindent!

szerintetek milyen tápot érdemes venni a gépembe???
mert most 300W van benne (gagyi mercury). szerintem azért fagy le pár játék mert nem kap elég áramot a kari (fear)
konfigom alant

Örülj neki, hogy 3 évet kaptál rá. Én akármit veszek, csak 1 év garanciát kapok. Szerencse, hogy minden hardveregységem legalább 3,5 évet kibír. Lekopogom...

Hmm..!
Megvettem a tapot.
Nemmondom tenyleg halk nagyon. De itthon derult csak ki, hogy nem orok garancias, hanem csak 3 eves. Bar ha 3 evet frankon bir, mar akkor megerte. S nem kerult 12.000.- be!!!!!!

szal a lenyeg hogy hangja az szinte nulla. S ugy latom a feszultseg ingadozasok is minimalisak, meg terhelt gep eseten is.

Nem tudom, de nekem 4 éve maxtor winyóm van, teljesen jól megy, és nem is melegszik. Nincs is rajta hûtés, mert minek? Mondanom sem kell, ennyi idõ alatt megélt már sok dolgot. Lehet, hogy te rosszat fogtál ki, én nem.:-)
Egyébként ha már táp, akkor a legjobb a 12 cm-es ventis. A márka gyakorlatilag mindegy, csak ne ilyen 5 ezer forintos szutyok legyen.

És a súlyából fogod megállapítani azt is, hogy milyen minõségû kondikat szereltek bele? 😉
cateyeHU
Szia Narancs!
Bocsi, de saját magadnak mondsz ellent. Szóval nem a nagy nevek, és a noném szar között kell dönteni, hanem mint írtad kézbe veszed, és ha sérvet kapsz, abból nem spórolták ki a rezet. De az lehet noném is. Egyébként tranzisztoros trafó is létezik, igaz nem a Pc-k hez használják, hanem pl:halogén világításhoz, abban viszont nem sok rezet találsz.
A Maxtorok pedig nem feltétlenül a táp miatt multak ki.Nagy tömegben gyártott szutykok.Ha lehet kerüljétek.Nekem is kimult már ebbõl a példányból 😊. Egy jó kis adat áthelyezés után fogd meg a maxtorodat ! Sütni lehet rajta olyan forró.
Nem ez a fórum témája, de mindenkinek a WD.-s vinyókat ajánlom.Akár hogy megdolgoztatod, max langyos.Bocsi mindenkitõl, megint szófosásom volt 😊
Azért köszi a 360-as tippet, megkukkantom

Hello!
Rendeltem egy tapot, de erdekelen hogy elkapkodtam e vagy sem.
Cooler Master eXtreme Power RS430-PMSR/P

A fo szempont a stabil, megbizhatomukodes es a "hangero". Emellett fontos, hogy csak a hatuljan lehet ventillator.(beepitesi problemak m iatt.