6107
-
#5742 Magától vállal -
coolcar #5741 Megvan! KÖszönöm válaszodat!
Még egy kérdés: Ha felvettem egy embert, meg vettem neki egy kamiont, akkor hogy fog nekem ő pénzt keresni, nekem kell a feladatokat adni, vagy ő vállal magától? -
#5740 Itt keresd
és majd itt kell szerződni
-
coolcar #5739 És merre van az az iroda? Nem találtam meg, pedig kerestem kb 30 percen keresztül:( -
#5738 Hali
Elmész 1 irodába (az alap az Oxnard-ba van) és ott a bal felső sarokban van 2 panel az egyik kamionvásárlás és a másik pedik behozza a térképet.Ott jobb oldalt(kb középen,szélen) látod majd a városok nevét. A városok alatt lessz egy vékony sáv arra katt utána jobb alsó sarokban elfogadod az egészet.
Remélem érthető
-
coolcar #5737 Hol/hogyan lehet szerződni a raktárral? -
dav #5736 A lényeg, hogy csak a térképen zölddel jelölt raktárakban tudsz rakományt felvenni, a többiben nem, ott ezt írja ki. Szóval mindig érdemes olyan fuvart választani, ahol a célállomás zöld színű, hogy utána tudj megint fuvart felvenni. -
Stevee #5735 Hali!
Ezt azért írja ki, mert még nem szerződtél a raktárral, és emiatt nem tudsz fuvart vállalni. Szerződni az irodádban tudsz, pontosabban csak újabb irodákat tudsz venni, de azokkal együtt jönnek a raktárak szerződései is a környékén.
Üdv, -
HunBalage #5734 mit lehet ezzel csinálni?O.o
annyira még nem értem a játékot:/ -
HunBalage #5733 sziasztok
megvettem a játékot..feltettem játszottam vele...bizonyos helyeken(most épp barstowba) kiírja ezt
-
#5732 kell nekik kamion -
#5731 Megveszed a játékot!
A következőnél ban lesz! -
#5730 Hello mindenkinek!
Milyen formátumúnak kell lennie a zenének,hogy lejátsza a játékban? -
karipapa #5729 csá.
Key-t honnan tudok szerezni?
köszi előre is -
Dominic901 #5728 Az mért lehet h van 2 sokőrőm és nem visznek semmit sehova? -
cserésviktor #5727 sziasztok
Valaki nem tud nekem adni egy serial kódot.
Aki tud erre az e-mailre:[email protected] küldje már el vagy írjon.
Köszi
-
coolcar #5726 Amugy az alatt mit értenek, hogy Establish a branch és azt hogyan kell? -
coolcar #5725 Sziasztok!
Én megvettem a játékot, de nem éri meg! -
#5724 oppps. rossz a link amiről beszélek... -
#5723 Sziasztok!
Az angol nyelvet, vagy német nyelvet utólag bebírom tenni az orosz verzióba? Hiába googleztam, nem találtam semmit, illetve találtam, de nekem nincs is olyan fileom amit felül kellene írni :) http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=7904 -
BlatZoli79 #5722 Hogyan kell a térképet teljes nagyságban megnézni?Német verzió.Előre is köszi a segítséget. -
#5721 Helló amikor el akarom indítani a játékot aktiváló kód kell vagy Serial Number és sehol se találok. Előre is kösz!! -
Gabhess #5720 bocs a nagybetűért nem vettem észre a caps lockot.
-
Gabhess #5719 IGEN PRÓBÁLGATOM, HA VETTEM MÉG EGY KAMIONT ÉS FELVESZEK HOZZÁ EMBERT ..MENNYI IDŐ MULVA KELL NEKEK PÉNZT HOZNIUK? EGYÁLTALÁN A KONDÍCIÓK BEAÁLLÍTÁSA UTÁN VAN MÉG VALAMI? -
#5718 Ha alszol a motelban akkor elfelejtenek. -
Gabhess #5717 Igen sajnos tartottam ettől
-
Stevee #5716 Szerintem nem lehet őket lerázni. Fizetsz vagy előbb, vagy utóbb:D
Üdv, -
Gabhess #5715 Sziasztok.. Én arra lennék kíváncsi, van-e valami elhárítás a rendőrök ellen. úgy értem, ha valamelyik egyszer már rádnézett onnantól kezdve tök mindegy merre fordulsz úgy , hogy nincsennek mögötted, kiálsz egy az úttól messzelévő benzinkúthoz akkor is megtalálnak.Van-e valami mód ennek elkerülésére? Ha nincs, akkor nincs értelme összetörni őket. Csak drágább lessz a bűntetés. Az átfestés nem számít nekik ez biztos...sajnos nem nfs. Valaki valami ötlet? -
Stevee #5714 Utólag sajnos nem lehet, emiatt a hivatalos fórumon is panaszkodtak.
Üdv, -
mk452001 #5713 Rendben, köszönöm a tippet.
Amúgy felhívnám tisztelt kamionos társaim figyelmét, hogy egyes rendőri egységek fel lettek szerelve teleportáló berendezésekkel, amit magamon is tapasztaltam:
Egy olyan 100 Mph körüli tempóban elém teleportált egy rendőr, majd miután az ütközés hatására én olyan 4-5-ször megpördültem, még neki állt feljebb és elkezdett üldözni.
A másik kedvencem a versenyzőkollégák, akik a jó 75-80-as tempóból hirtelen lemennek 30-40-re, és ezzel együtt akár 3 sávot is váltanak egyszerre :-D -
dav #5712 Helló!
Nálam ez rendszeres probléma. Nekem is Reno és Bishop környékén fordul elő, ezen kívül Los Angeles felé. Máshol viszont nincs ilyen hiba, szóval ezeket a helyeket már messziről el szoktam kerülni és így nyugodtan játszhatok.
Más bugokat is találtam már. Például nem minden szervizbe tudok behajtani (hiába nyomom az Entert, nem megy be). Olyan is volt, hogy behajtottam egy warehouse-ba, és kifagyott a játék. Viszont találtam egy nagyon érdekes gyógymódot az összes ilyen hibára: először elő kell hozni az Organizert (F3), aztán becsukni, és utána már nyugodtan be lehet hajtani. Ez nálam az összes hibát orvosolja, még az eltűnő utat és a láthatatlan falat is.
Persze a láthatatlan fal kicsit megnehezíti a dolgot, hiszen nem veszed észre, amíg neki nem mentél. Viszont ha megjegyzed hol volt a fal, aztán betöltesz egy mentett állást és elmész addig a pontig, majd behozod az Organizert, akkor utána nyugodtan mehetsz tovább (persze csak a következő láthatatlan falig - én Reno és Bishop között kb. 3-at találtam, ha jól emlékszem). Még csak meg sem kell állni, simán menet közben megnyomod az F3-at, aztán az Esc-et és már mehetsz is tovább. -
dav #5711 Mintha utólag is lehetne állítani a nehézségi szintet. Escape menü / settings / game options. -
mk452001 #5710 Sziasztok!
Az érdekelne, hogy más is tapasztalt-e olyat Reno környékén, hogy a kamion egyszerűen megakad az úton?
Mert nekem most fordult elő és emiatt tragikus balesetben elhunytam :S -
R3T3K #5709 Sziasztok! Letöltöttem a játék német nyelvű változatát, de amikor el akarom indítani a játékot, ezt írja ki: " Az eljárás belépési pontja (alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAL32.dll). " Ez miért van? Már nagyon vártam, hogy leérjen, és most nem tudom mihez kezdjek vele. :(
Előre is köszönöm. -
Stevee #5708 Üdv!
Sokan panaszkodtak az esőre (csak néhány csepp van a szélvédőn), ez a nehézségi beállítástól függ. Legnehezebb fokozaton nálam szépen megjeleníti, mint a videókban és a képeken. (Idegesítő is, hogy könnyű fokozaton kezdtem a karriert).
Találkozott már valaki más is jeges úttal? Colfaxnál totál befagyott az út, és körülbelül fél óra volt mire sikerült feljutnom egy emelkedőn:S (padlógáz, booster/turbó vagy miafranc + néhányszor segítséget is hívtam). Van erre valami megoldás, vagy trükk, hogy fagyos úton miként lehet közlekedni? Esetleg valamelyik gumi jobban bírja?
Üdv, -
Adriano92 #5707 Sziasztok!
Annál a résznél tartok amikor interjúra kell menni(death valley). Mikor elmegyek a kijelölt helyre nem lehet semmit se csinálni.Azt írja a stadionnal szembe van a városcentrum ahova el kéne jutni, oda is állok de nem ad be olyan ikont amikor entert kell nyomni. Segítségeteket előre is köszönöm! -
R3T3K #5706 Na közben megtaláltam a német verziót, ami megy crack nélkül. Az is jó lesz. Előző levelem tekintsétek semmisnek. -
R3T3K #5705 Sziasztok!
Új vagyok itt... Legyetek szívesek, e-mailben írjátok meg nekem, honnan tudom leszedni angolul a játékot, és hogy honnan tudok mellé szerezni cracket vagy cd kulcsot. Amiket eddig találtam, az orosz verzió volt, és az is cd kulcs hiányos volt. Már nagyon rég várom a játékot, de még nem tudtam kipróbálni :((((
E-mail címem: [email protected]
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. :) -
menyuska22 #5704 kéne nekem segitség h honnan szedjek le olyan pachtet amivel tudnék menteni a win7 alatt -
#5703 Akkor nem tudom. Nekem megy alapbeállításon.
Charly: Alapból tudsz felvenni embereket, csak kamiont is venned kell neki.