6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • norbi56
    öööööö nemtudsz olvasnee?
  • bertino
    mert még nem jelent meg a játék, de még csak a megjelenése előtt se vagyunk nagyon vlszleg
    TDU topicba is csak megjelenés előtt 2 héttel kapta meg Sland, szvzsz ez az oka, mert addig benéznek ide modik is néha...
  • Boconadi
    akkor te is :C
  • Saddalim #2799
    nem de hegyjuk, akinek címezve van az remélem érti... vissza a témához (bár igazán nincs miről beszélni :P)
  • Djemba
    vannak új képek és ebben az évben jön ki megnyugodtam
  • Attila56
    persze...ha emgkapná akkor elösször engem rugna ki innen
  • Kit--Kat
    Miért nem kaptad még meg a házigazda jogot???
  • gumikacsa
    Jól van gyerekek, áljatok üresbe, ne basztassátok a fiatalokat, meg senkit. Nem érdekel, ha kicsit offoltok, de ne egymást alázzátok.
  • Truck Driver001
    Nekem címezted?
  • Saddalim #2793
    mellékesen jegyzem meg ő is ugyanaz a korosztály...
  • Attila56
    LOL,ebben igazad van :D
    De akkor is....valamelyest igazam van,ezt beláthatnátok.
  • Truck Driver001
    De te legalább ne szítanád!-.-
  • Attila56
    persze..persze...mindig a korral jöttök.Azt hiszitek lejáratjátok a gyerekeket vele.De engem nem lehet.....engem annyit lámázhattok amennyit akartok,de ha értelmes kérdésem van(már pedig az szokott lenni)akkor is lelámáztok....Mintha ti olyan okosok lennétek.Kül.ha ilyen előfordul akkor ne csak engem csesszetek le.Mert mondom: én értelmes fejjel jöttem az sg-re,tanultam tőletek,szal ne csesztessetekörüljetek eggyáltalán hogy van egy értelmesebb lény itt aki még gyerek és nem kérdezz marhaságokat!!!
  • Boconadi
    oks, ebben a korban amiben vagy érthető.
  • Attila56
    jah a veszekedés miatt........
  • Schwarz
    hú, hogy fellendült a topik
  • Attila56
    Persze...csakis,azoknak meg nem volt ilyen..hogy itt izélitek hogy áljál le meg iylenek.....persze engem csakis basztatni kell.Nem hülyén érkeztem ide,mint a többiek.Mert már 2 éve figyelem a fórumot,és tanultam...de már ilyenekért lekell hülyézni,meg minden..hát jólvan....nem nagyon érdekel,hisztek amit hisztek..de ne csak engem basztassatok ez miatt.Ezt jól jegyezzétek meg,mert nem csak én vok a kivétel..meg nem én vok itt a főhülye a fórumon.Én védem a saját igazságomat.
  • Neuman
    Így van! Az nem jogosít fel téged is, hogy hülye legyél!
    De te tudod! :)
  • allock #2784
    általánosságban írtam
  • Kit--Kat
  • Boconadi
    Szal ha más hülye már neked is annak kell lenni :C
  • Attila56
    nem cska én csináltam még anno....szóval nem értem miért engem basztok le...pezzeg ha valaki más csinálja akkor azt már megkell szentelni..mind1,nem vitázok.
  • allock #2780
    hülye játék azzal szórakozni, hogy félreinformáltok embereket...
    az meg, hogy az illető arra kétpelen, hogy elovlassa a banner alatti részt azmár a saját baja
  • gumikacsa
    pontosan 34 db új kép van, amit még nem látthattál, ugyanis tegnap tették közzé.
  • Attila56
    ehhhh...én csak azt csináltam amit ti szoktatok :D
    Öcsém...már az is baj?Akkor inkább megsem szólalok....
  • Boconadi
    Hiba!
    A távoli kiszolgáló nem található

http://www.vadbarom.hu/ cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.
    Ellenőrizze, hogy az internetkapcsolata aktív, és nézze meg, hogy más alkalmazások működnek-e, melyek ugyanezt a kapcsolatot használják.
    Ellenőrizze, hogy az internetes biztonsági szoftverek beállításai megfelelőek, és nem ütköznek a szokásos webes böngészéssel.
    Ha egy helyi hálózati tűzfal mögött van, és úgy gondolja, hogy ez okozhatja a problémát, akkor beszéljen a rendszergazdával.
    Nyomja meg a billentyűzeten az F12 gombot, és próbálja meg kikapcsolni a proxy kiszolgálókat, ha nincs feltétlenül szükség rájuk az Internetre való kapcsolódáshoz. Töltse újra a lapot.
    Segítségre van szüksége?
    Nézze meg az Opera Súgót.
    Nyissa meg az Opera online terméktámogatási oldalát.
  • Schwarz
    állítsd már le magad!
  • Attila56
    hát igen.....én is sajnálom...ez a frányamozilla nem engedi
  • Solt
    Ha esetleg nem találnád, akkor keres rá a www.vadbarom.hu-n! De előtte mindenképpen regisztrálj! Sok sikert!
  • King of Roads
    de kár
  • Attila56
    upsz nem lett jó a link :D :D
  • Attila56
    kül. ez a legjobb kiegészitő hozzá.Érdemes letöltened: Nagyon jó kiegészitő
  • Attila56
    jah...nagyon jó gamma...komoly gép kell neki......a szép grafikája lenyügőző,iszonyat jó kiegészitőket is találsz itt: Jó kiegészitők
  • 0Fritz0
    Köszönjük kérdésed, a játék jól van.
    Keress rá torrenten és töltsd le.
    Többen már végig is játszottuk.

Nincs mit
  • King of Roads
  • dadani
    Hali!
    Mi van ezzela játékkal? Hol lehet beszerezni? kiadták már egyáltalán?
    Köszi előre is!
    Üdv
  • King of Roads
    ...bár jobban örülnék a letöltési linknek
  • Schwarz
    fúú, az esős nagyon tetszik :)
  • Boconadi
    hát én majdnem a 3/4 -edét láttam már :) 1-2 új van.
  • King of Roads
    a francba