Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
mostanába egyre több "orros" kamiont szoktam látni 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Speedbreaker
Tévedsz. Lehet fárasztó, de nem unalmas. Meglátod más országok kultúráját, és azt hogy másik országokban hogy élnek. Nem álandóan mennek a kamionokkal. Ott a hétvége, ahol tilalom van, nem lehet menni. Ha jó helyen parkolunk jót lehet szórakozni hétvégén. Én tudom, mert már voltam sokszor így. Voltam bécsi vidámbarkban, sinsheim-ben a repülõ és harci múzeumban, párizsban az Eifel toronynál (VAgy hogy kell írni), Hamburgban a kikötõben, nápolyban, és azért erre büszke vagyok. Nem mindenki járt már ilyen helyeken, és nem mindenki mondhatja el hogy õ itt már volt. De ha már nem fogod ki a hétvégét, ott vagy a gyárban, segítessz a targoncásoknak, pakolsz, irányítassz, pl segítessz tolatni egy kolégának, azért ez örömteli érzés. De kinek a pap, kinek a papné.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

gumikacsa
Ezt lehet szeretni, meg utálni is, ember kérdése. Meg lehet osztani az észt, úgy hogy soha benne sem volt az ember, csak a családba valaki sofõr, és már azt hiszi tud is mindent.

Van olyan sofõr ismerõsöm, aki csinálja, mert jó a pénz, de rühelli, meg van aki imádja, szinte ez az élete.

Én annyit tudok, hogy én csináltam, szerettem, és ha lenne alkalmam, megint csinálnám, és imádnám.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Slayerboy
Kis Kriszti: Hát ez OWNED!!!4<#hehe>

Voltam zárás előtt. _______________

King of Roads
végre vmi jó(bb) hír...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
bár ezt szerintem nem itt kéne megvitatni...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
"ez nem csak munka, hanem kaland, ami egy idõ után a véreddé válik"

ja és 25-30 közti vagy? Na ne röhögtess, vagy nagyon apa komplexusd van...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

sztem nem angol nyelvterületen vagyunk...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Vviikkttoorr
na szal ennyit errõl

Kit--Kat
Az egy dolog, hogy eljutnak helyekre, de tovább is mennek, szal elmenni városok mellett elkerülõn meg tengerpartok melett fõúton, igazán hû de izgalmas. Ja és közben nem nézelõdhetnek, mert letarolják az autókat, ez is csak 1 munka.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kis krisztian
<#mf2><#gunyos1>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

,,A másik meg az Hogy te csak Álmodozol meg Sporolsz arra h eljuss szép helyekre ÖK pedig a Munkájukat végezve olyan különleges Gyárakbea"

Hidd el sokan akik nem kamionoznak nem álmodoznak ilyesmirõl, hanem el is megy de nem gyárakba, hanem szállodákba, és kimegy a tengerpartra, és bejárja vidéket, és nem kamionban alszik 😄DDDD Sokaknak ez kitörési pont, de még több embernek eszébe sincs kamioniozni 😄D

Saddalim
le lehet állni, ezek az "a faterom" ez és az, leveri a fejed, neszójjábe dolgokat mellõzni lehet. és mellesleg ne az beszéljen mûveltségrõl (fõleg földrajziról, amit szóvá teszel), aki ipszilonnal írja Szíriát...

Vviikkttoorr
nekem nem az a vágyam hogy kibaszott gyárakba nézzem hogy pakojják tele a szar trailerem!!
na haggyuk jóvan???
KISCSÁVÓ

DJ Bee18
de azért nem olyan jó, távol családtól, ültem már végig ezer km-eket autópályán autóban ráadásul, és nem 90-nel kamionban, huhh, azért az fárasztó dolog, és a legtöbb esetben semmi érdekeset nem látsz, megszokja a szemed elég hamar.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

kis krisztian
Figyi Kicsávoooo!!!
Még hogy meg se ismeri az életet?? Te beszélsz a ki kamiont csak képröl meg az ut széléröl láttál😞
A Faterom 20 éveskora ota Kamionozik Minden évben megyek vele és többet tanulok tölük mint itthon ahol csak rombolni meg egymást verni tudják az emberek!!
Apám Neked benyögnének h indulj el Syriaba azt se tudnád merre vagy arccal elöre!!!
A másik meg az Hogy te csak Álmodozol meg Sporolsz arra h eljuss szép helyekre ÖK pedig a Munkájukat végezve olyan különleges Gyárakbea Helyekre mennek amiket te utazási Prospektusokba v esetleg a Spektrum tv-be láttál eddig!!
Ugy hogy Kussolás van kis gyerek és kezd ujra gondolni az életet mert ezzel a mentalitással te nem sokra fogod vinni

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

eightmiles
akkor hógolyózhatsz egész 2k7-ben<#idiota>

bertino
hát addig mig kijön, biztos, hogy fogsz hógolyózni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én már az öszintét megvallva nem is érdekel!!!Inkább hógolyozok haverokkal mint ezt a szart várjam...

Speedbreaker
majd azt mondják hogy kész a béta, csak nem teszik publikussá.

Mert nem is lesz meg.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Vviikkttoorr
jEEEEEE.........ha nem lesz publikus ugyis feltöri valaki és download 😄D

decemberbe jön a béta a játék, csak még az a kérdés hogy publikus lesz-e!!!

gumikacsa
na, ez hivatalos:

I finally got a reply to that email Jarek sent to Igor Belago. Here is the email itself.

Hi Jarek,

I am very sorry for long delay. It was a pleasure to meet so deep
understanding of our efforts from Truckpol site and 1C forum members.

We are really thankful for that. Actually none of us had any chance to get normal holidays. We work hard together with our QA team. It is also the reason of delay of development updates. We just do not have time to prepare them.

Regarding your questions. We hope to place new FAQ on our site soon. Right now I can say that we are completing a development. The beta is scheduled on December 2006.

Sincerely
Igor Belago

The next question we will ask is, will the beta version be public?

Vviikkttoorr
A számból vetted ki a szót!
😄D

Slayerboy
<#pias>

Cream78
Kamionozás...Hm...
Egy életforma...Én csináltam egy darabig a nemzetközit, de inkább a családom választottam. Jobb otthon aludni, mint a fülkében, akérmilyen jól is be van lakva. Hiányzik, jó volt csavarogni, olyan helyekre elmenni ahová másképp biztos nem jut el az ember. Voltak jó bulik a kolégákkal, hétvégén mikor kintragadtunk spanyolba, fürdés a tengerbe...
Egy két görbe este Dubiba. Stb...Sok sofõr családja nem bírja elviselni, hogy sokat van távol a kamionos, a volt kollégáim 40%-a elvált... Valaki írta nem leányálom..Ja hát télen láncolni+ havas szerpentineken csuszkorálni, nem ép vidám dolog. Nyáron 40 fokos fülkében aludni az se kellemes! Megértem azt aki csinálja, de azt is aki nem csinálná semmi pénzért!

Speedbreaker
Te most mirõl beszélsz? "bunkó" :S

King of Roads
hát még a fejlesztõknek <#idiota><#idiota>

Saddalim
kínos 😄

Kisvigyori
hát nem!!!

kisvigyori

Saddalim
nem voltam 15 napig kijött azóta?

Slayerboy
Én is imádok vezetni, de soha nem áldoznám rá az életem.

Slayerboy
De a kõmûvesnek legalább van magánélete... <#nemtudom>

Slayerboy
Jó, azt elhiszem, h jó belegondolni... ez olyan, mint h kiskorában mindenki buszvezetõ akar lenni... De pár év után megunod, akkor iszonyatosan sz@r, és már csak úgy gondolsz rá, mint melóra...

Kisvigyori
szerintem jó a kamionos élet nekem faterom az és õ is csak azért lett kamionos mert imád vzetni meg van aki csak igy tud külföldre kijütt mint pl én is csak igy tudtam edig !!!!!! most is fater angolba megy csütörtökön én is szivesen menék vele de szerintem majdnem mindenki igyvan vele nem?

kisvigyori

hopp többett nem foditok😞
sry

na szoval szerintem😄
hölgyíeim és uraim: én megértem a te érzéseid a játék halasztásával kapcsolatban. De a téma megszerzése uton van részemrõl.Ez feltételezhetõen az uj informácio a rig n roll-rol. Szoval minden követelési szempont, akadály elhalasztása, ide....
szerintem ezt jelenti
üdv

eightmiles
Hölgyek és Urak: Megértem, hogy érezhetitek magatokat a folyamatos csúszások miatt. De a topik kezd kicsúszni a kezünk alól. A RIG N ROLL-RÓL KÖZÖLT ÚJ INFORMÁCIÓKRÓL kéne szólnia. Szóval legyetek szívesek a témánál maradni....

gumikacsa
Valaki segítsen (a hölgyeim és uraim után nekem már nem megy 😄):

Ladies and Gentlemen: I understand how you feel about the delay on game. But topic is getting way of hand. It supposed to be about NEW INFORMATION ON RIG N ROLL. So with all due respect, let stay on point, here....

daf xf
Neked van kamionos ismerõsöd akár cslaádban akár vhonnan?
Mert ha lenne akkor nem csak így fognád fel a kamionozást.
Én csak tudom.Valóban nem egy leányállom nemolyan mintha meresztenéd a segged a klímás irodában és egész nap csak a papirok irosgatnád.
Lerakó címet megkersni nyáron a melegben rohadni tél a csúszós út miatt kinlódni de akit ez a akamonozás 1. megferõz azonnan nemmenekül többet elõle..
<#integet2>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

gumikacsa
Én is kamionos akartam lenni, voltam is egy kicsit, aztán másképp alakult az élet. De én nagyon élveztem, pedig még csak nem is egy szupermodern klímás gépet hajtottam, csak egy rába ede-t. Ezt a világot kívülrõl nem lehet megítélni, sõt, van aki belülrõl sem tudja. Mellesleg, mikor én jártam, nem csak vezetésbõl állt az élet... (sokszor többet várakoztam egy lerakodásra, mint amennyit úton voltam vele)

És azóta sem volt olyan munkahelyem, ahol olyan szabadnak éreztem volna magam, mint akkor...

<#finom>menni,menni...
Szerintem olyan nem menjen kamionosnak aki nem is szereti a kalandokat, bár én nem tudom te hogy vagy vele,hogy pl.: egy kõmûves hogy ismeri meg az életet amikor egésznap falatrak nyáron 40 fokba szaros 5000 ftért, szerintem vezetni könnyebb a klimás fülkébe!szerintem..
De most megyek mert jött a wabererses haverom😄
üdv

Vviikkttoorr
Mien gáz élete lehet egy kamionos embernek!
nem akarok senkit se cikizni ha az a vágya de akkor meg se ismered az életet!
Ez azoknak jó aki vezetni és vezetni és vezetni és elegük az életbõl!😄
Mert hogy 10 órákat kamionozgatni 100-al!!!
Uhh....

allock
pl: én <#whatever>

#hhwnd

Slayerboy
Egyáltalán ki az aki kamionos szeretne lenni?? :/ Már bocs..

DJ Bee18
de bunkó vagy, már bocs, mintha valaki jó módjában szeretne kamionos lenni, pfff... Azt hiszed ez játék? Ennyi erõvel szidjad az egyetemistákat is, a rohadt anyját, olyan pénzen tanul, amiért nem dolgozott, pfúújj, NO COMMENT

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

TOPLINE
Nekem a PÁV2 8300 volt

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

inkább már nem offolok többett...:S

az is jo, de én jobb melot csinálok mint amit adnának a diák meloba, mert ilyen gyárakba szalag mellé, meg kirakodás hát persze...