Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Ekkora IQ-t.Olvassatok vissza,még akkor is ha nem szerettek,én azóta szeretek olvasni.Köszönöm SG fórum 😄 😄
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
A lóerő legyen veletek! :))
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
lenne egy kérdésem hol lehet letölteni a játékot???<#help>#help><#nezze>#nezze>
Te melyiket választanád: gépet vagy a jogsit?
Most csinálom a jogsit így már tavasszal remélem vezethetek is!
!!!HALA MADRID!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Voltam zárás előtt. _______________
Suzuki Swift GL 1.3
Renault magnum http://kamionszim.hu
A 18 WOS következõ rséze holvan még???Még ott punnyadnak a Bus Driverrel 😄
És azt se fogják kiadni 31.-én.RNR-rt sem.Ez mind csak kamu hogy örüljünk.Vagy hogy megint felélesszük a topicot ........
Szerintem kamuznak.Majd talán 2007-ben mind2 játék 😊
most próbálnék még 65 képet lementeni, h meglegyen az 1000 (csak kamionok), dehát baxik hozzáfogni. rohadnának meg, mi a rákért kell ennyire belassitani.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Suzuki Swift GL 1.3
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Suzuki Swift GL 1.3