6107
-
#3042 Nem vagyok benne biztos, de szerintem az autópálya kijáratokra gondol... -
#3041 mi a rák az a "lehozó"? miért nem tudsz értelmes magyar mondatokat írni? attól, hogy az ai szar még lehet szabályosan vezetni!
jobb nekünk, ha nem is foLYtatod! -
SlaCker #3040 miért te tudsz szabályosan vezetni?? akkor a legjobb mikor mentek 60 nal és hopp az előtted lévő autó vagy kamion satufék és kész te meg álljál meg ahogy tudsz.Hát gratula.A másik index mert jobbra szeretnél fordulni oksa beenged fordulsz és 1x csak úgy gondolja hogy ő elindul és buummm.Naszóvl dióhéjban ennyita.A lehozórol annyit hogy ugyan úgy megvan a satufék,az eggyes kamionok úgy ráncigálják a pótkocsit mintha nem is tom hogy mi lenne utánnuk kötve kész röhej.+ sávos autópálya a belsőben összekoccan két kocsi és erre mind a 3-rom sáv megbénul..PFFFFJa megállok a piroslámpánál és a mögöttem lévők meg dudálnak,nó komment.Na nem fojtatom mert van még bőven. -
#3039 hogy mitcsinálsz?
helyesírás rulz...
miért nem naGYon lehet a Haulinban szabáLYosan vezetni?
a szmájli utáni mondatot meg nemértem... -
SlaCker #3038 Én is szeretek szabájosan vezetni csak valahogy a haulinban nem naon lehet. :(((((((((((((((( Tiszta lehozó komolyan egyre szarabb lett azis . na mindeggy ennyit a reklámról!!
:DDDDD -
#3037 Abban különbözött ,hogy arcadenál csak átmentél a szervizes helyen és a benzinkúton, akkor megszerelt/feltöltött , simulatornal viszont meg kellett állni, és feltankolni, meg kellet várni a benzinfelvételt.
De voltak nem versenyes fuvarok is , mint pl. a supercargok, pótkocsik, vagy a benzinszállítós cuccok. -
#3036 egyébként nem igazán vágtam a kotr-t, ha az arcade-ra mentem akkor is versenyezni kellett, ha meg a simulatorra akkor is ugyanaz volt minden. -
#3035 én is szabályosan szeretek kamionozni és ugyan úgy lesz sztem mint a ht2 hogy bal fölül a pozició és csak versenyezni lehet:(:(:(de ha törik a kamion néha kicsit roncsderbizni fogok:) -
#3034 tőlem lehet akármilyen verseny, nekem a szabályos vezetés az igazán élvezetes..nem mondom, néha biztos jo lesz "bevadulni" de ha uccsó leszek azért is kapok pézt, szóval nekem tökmindegy hogy megyek...de mondom akkor már inkább normálisan -
SlaCker #3033 Na mivel ki van hóva a topick(így legalább nem gyepálja senki egymást)Na szóval már vagy 30x néztem meg a videjót és nem tok vele betelni.Nem tudjátok van a valami arról hogy a kamionokat lehet majd szinezni meg "optikai tuningot" rakni rájuk??Valaki már emlitette az indexet én is félek tőle hogy elfelejtik beletenni.1-et biztosra mondok az esőre eggyetlen egy szavunk sem lehet.1 dolog van amitől kicsit félek az a verseny nem tom hogy mi lesz vele. -
#3032 véletlenul nem mondaná meg valaki honnan tölthetem le a (King Of The Road)-ot vagy nem küldené át valaki msn-en nagyon megköszönném.LÉGYSZI!! -
#3031 -
#3030 1) Másold "D2Archiver.exe" programot és a "msvcr71.dll" -t a C:\Program Files\JoWooD\King mappába!
2) Indítsd el a "D2Archiver.exe" programot, várj 10 másodpercet, majd megjelenik egy kis ablak.
3) Válaszd ki a C:\Program Files\JoWooD\King\COMMON -ban
a "TRUCKS.RES" fájlt, és nyisd meg.
4) Most az összes png file-t csomagold ki ide:
C:\Program Files\JoWooD\King\COMMON\TRUCKS\TEXTUREFILES
5) Most nyisd meg a kamion textúra fájlját. Jobb klikk a "Volvo_kabine1.PNG" -re és nyisd meg photoshoppal, ha van.
Fess rá bármit, készítsd el a skined photoshopban, majd mentsd el a PNG filet ugyan oda, ahonnan megnyitottad.
6) Ha elvégezted a módosításokat a PNG file-on, vissza kell alakítanod RES fájlba.
Menj a C:\Program Files\JoWooD\King\COMMON\TRUCKS mappába,
kattintsd jobb gombal a "TRUCKS.D2IMP" fájlra és válaszd a megnyitás "D2Archiver" -el majd nyomd meg az OK gombot.
7) most a "TRUCKS.RES" file vissza lett csomagolva, és vissza lett rakva a játék fő könyvtárába mappába. Az eredeti fájl át lett nevezve "TRUCKS.D2BAK" -ra. (:S)
Ha minden megvolt indítsd el "king of the road" játékot és játsz. Ha minden igaz és mindent jól csináltál, látnod kell a játékban az átfestett kamionodat.
-
#3029 Van akinek már sikerült:
-
#3028 Egy kis off, de részben a témához tartozik. Lehet próbálgatni, nekem nem sikerült. De ha valaki lefordítja, annak is örülnék, hátha csak kihagytam valamit:
King of the Road step by step Guide modify Volvo skin by 3dartpol
Needed tools:
http://www.amt-lab.com/D2Archiver.rar
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71
1) Copy "D2Archiver.exe" program and "msvcr71.dll" to this directory
C:\Program Files\JoWooD\King
2) Start and run "D2Archiver.exe" program wait 10 sec a open dialog appears..
3) Browse to C:\Program Files\JoWooD\King\COMMON
and open "TRUCKS.RES" file
4) Now all PNG image have been extracted to :
C:\Program Files\JoWooD\King\COMMON\TRUCKS\TEXTUREFILES
5) Now you can open a truck texture file and paint it
open "Volvo_kabine1.PNG" Right click it and open with if you have photoshop installed then open it with that.
Make you modification in photoshop then Save the PNG file in same dir.
6) Once you done modifying PNG texture file then you need to Compress the RES file back
Go to this dir C:\Program Files\JoWooD\King\COMMON\TRUCKS
Right click the file "TRUCKS.D2IMP" and select Open With "D2Archiver" and hit ok button
Now the file "TRUCKS.RES" will be repacked and moved back to COMMON dir, and the original one will be renamed to "TRUCKS.D2BAK"
That was all start the "king of the road" game and play , if you see your modified truck skin in the game
then you have done all correct.
About res files:
Res files It simply a Resource File, It compiled the images,sound,video,data, etc into one file and the game read and load from it. It simply like a zip archive.
The *.b3d file must be collision mesh data files
and the .OVL is plain text def files...
Right now modifying the 3d Mess ins not possible we can only modify existing defult truck skin PNG textures... -
Maidenfan #3027 Hi all! Nem vok otthon ebben a Rig'n'roll-ban mert én a haulinnal játszom, de olvastam egy oldalon hogy 2005.jan.1-jén már meg kellett volna jelennie.Ennyire elhúzódott a megjelenése?Egyáltalán ki fogják valaha is adni?:D -
#3026 én nem szeretem :P -
#3025 a Starcraft mióta baromság? :D :D
Nagoyn jó kis játék..... :D
De maradjunk a Rig'N'Roll-nál :) -
#3024 haggyámá azza baromságga :P -
#3023 elöbb készüljön el a single player -
#3022 nincs kedv starcraftozni :D -
#3021 nem tudja valaki honnan tölthetném le a (King of the Road,vagy a Hard Truck 2-t)? mer az enyém eltünt oszt k**ára nem tok magammal mit kezdeni. -
#3020 én sajnos semmit de reméllem lan lessz benne -
#3019 kössz -
SlaCker #3018 Na Csendet kérek az SG teremben.Nem tudtok valamit a multijáról mert ugye elvileg úgy lesz hogy lesz benne multi.Bízok benne hogy nem szedik ki. -
#3017 az a logó ötletes -
#3016 Aloha...Ja ez má szerintem is -ség ha a másikat akarjátok szídni akkor ot a chat vagy az msn,és a skyp!!! -
#3015 -
#3014 Hola Régreg -
#3013 tán le kéne állni, újregek -
#3012 Te még a korodat sem vagy képes megadni, azt te ugatsz nekem?
részemről is... -
SlaCker #3011 Szerintem magunk közt is meglehetne oldani a problémákat(szerintem) -
#3010 az sg szerkesztőségének szövegelj -
#3009 Házigazda kell ide..de nagyon. -
#3008 Nem kell követni őket, ennyi. :) -
#3007 és?mintha csak én szitkozódtam,volna idáig.............. -
#3006 Na de milyen hozzászólás! :D -
#3005 pf
és ezen csodálkozol... -
SlaCker #3004 Az esetek töbségében mikor belépek ebbe a fórumba valaki mindíg gyepálja a másikat. -
#3003 és? 1 hsz alapján ítélsz? grat.