6107
-
Flyman #3002 Na persze, mert te megadott korod szerint 14-18 között sok minden értesz, mi? vagy te vagy a nagy ember?
Szerintem mielőtt beszólogatsz azelőtt gondolkozz el magadon egy kicsit...
Na részemről téma lezárva -
#3001 Életkor: 14-18 között -
#3000 érteSz!:P -
#2999 Sok mindent nem értessz még -
#2998 Okos megoldás lenne, akkor se játszanál vele hamarabb , sőt.... -
Flyman #2997 Kedves barátom, kár ezen gúnyolódni,különben sem neked szólt...
Másik meg az, volt itt szó arról, hogy nem lehet hozzászólni a témához addig amíg meg nem jelenik? -
#2996 bazze...próbáljanak még 1 nyarat dolgozni ezen beléjük vágok 1 baltát :@@@@@@@@@@ -
SlaCker #2995 Köszi a gyors választ. -
#2994 #2972 a legfrissebb -
SlaCker #2993 Hali mindenkinek.Nem tudom hogy mond-e valakinek az a név valamit hogy CsuCsu.Én vok az a srác aki kiment Olaszországba hogy meglegyen a pénz a kamionjogsira.Most jöttem haza 5 hónapig voltam ki,de kicsit elkeserített hogy még nincs kint a gamma.Nem vagyok benne biztos de ha jól tom akkor Ápr.-ra volt igérve.(szerintem) A videót megnéztem és még így is nagyon tetszik a gamma.Mikor megláttam hogy mijen az mikor esik az esső tátva maradt a szám,ha nem vok bunkó had kérezzem már meg hogy tud-e valaki valamit vagy apró hír,stb. -
#2992 Köszönjük hogy megosztottad velünk.
Ezentul mindenki kuss amig nem jön hír, avagy a játék :C -
Flyman #2991 OFF:
Két hete nem voltam kb. Most visszanézek és van kb 2 oldal flood meg marhaság írva meg 1 szmájlit tartalmazó üzenetek.
Ahhoz, hogy az értrelmes emberek, őstagok üzeneteit elolvassam át kell rágnom magam a Lewyty barátunk off kupacán, az agyam eldobom, kapjon már valaki házigazda jogot könyörgöm....
Lewyty: nyugi majd jön a gamma valamikor, ha meg nincs új üzi nyílván azért nincs mert semmi !!!ÉRTELMES!!! nem történt amit ide írjon valaki...
ON:
Sajnos ha tetszik ha nem a kis csapatok vagy gyengébb anyag helyzetű csapatok játéka csúsznak általában, de inkább húzzanak rá még fél évet a tesztelésre minthogy utána csak anyázzon mindenki mert kiadtak egy bughalmazt, inkább ne csapják össze, láttunk már erre példát nem?, hogy egy elvekben nagyon jó játékot összecsaptak aztán senkinek nem tetszett.
Személy szerint 2007 ősz/tél időszakot saccolom legkorábban, bár a 2008 eleje sincs kizárva.
És higyje el mindenki nem azért nem adták ki még mert rosszat akarnak, hanem épp ellenkezőleg, amit megveszünk tőlük azt minőségileg rendben akarják kiadni.
-
#2990 sztem is:P -
#2989 Nah de sztem elég az újságos témából.Ennek külön topic kell :D :D
Ennek a Témának a címe: Rig'N'Roll
Szóval maradjunk ennél és kész :) -
#2988 miért??Szerintem igazat mondanak.Mondjuk ez nem igaz,mert a Rig'N'Roll-t mindig késleltették.Szóval nem 2007 vége lesz hanem 2008 vége lesz belőle :D :D -
#2987 GS addig volt jó, míg a PC-X csapata volt, aztán kimúltak... -
#2986 A legjobb játékokkal foglalkozó újság az 576 KByte volt, sajnos már megszűnt. -
#2985 gs a legjobb, de ha van neted, EGYIKET SE -
ricsa008 #2984 a guru és GS a legjobb a GS nek álatlában a 95 % álhír de az is a hardwer részbe -
#2983 hm...akkor milyen ujságot ajánlasz?mert nekem a gamestar jött be -
#2982 gamestart? Annak ne hidj el semmit, tele vannak álhírekkel, meg szédítéssel.. -
#2981 Szánalom.. -
#2980 csak az ne legyen már örülnék ha nyáron jönne már az új videokártyám is megvan -
#2979 jajj:( de anyum most hoz gamestart majd meglesem -
#2978 újságokban mrá benne van és 2007 vége van írva :) -
#2977 Nem csodálkoznék... -
dzoli93 #2976 Remélem nem.:( -
#2975 Pedig mintha az előző hírben nem ezt mondták volna... Kicsit lelkesebbek voltak akkor. -
#2974 Köszi.
A vége az lesz, hogy 2008... -
Bennz #2973 "Sajnos még mindig nem tudjuk megjelölni a kiadás dátumát.A tesztelés
folytatódik.Sőt még most fejezük be a küldetés rendszert,az optimálást,és
a méretezést.Tehát még sok dolgunk van,és még egy nyár vakáció nélkül"
-
#2972 Még mindig csak tesztelnek (egy jó fordítást ha kérhetek):
Here is a short email from Igor Belago about Rig'n'Roll update status:
...Unfortunetally, we still can not indicate the final date of development. Testing process continues. Moreover we are now finalising the mission system, game engine optimization and scaling. So we still have a lot of work and one more summer without vacations.
Thanks Igor for news!
-
#2971 nekem az tetszik a legjobban hogy megyek előre, megnyomom a hátrát, aztán gyorsabban megy hátra, mint ahogyan azelőtt előre... -
#2970 idegesítően szar az irányítása... -
#2969 Megint csak off -
#2968 Kamionozzáitt:Freeonlinegames/ 18 Wheeler -
#2967 én is...:( -
#2966 Gyerekek, vegyétek vissza a gőzt. Már azt hittem, új hír van. Ne írogassatok fölöslegesen. -
#2965 de mikor is?
-
#2964 Istenem, de szép is lesz........ -
#2963 Megszoktuk már, hogy egy hét is eltelik új hsz. nélkül....
Majd ha megjelenik lesz itt élet!
Jönnek majd a kérdések -Honnan lehet letölteni?
Mé nem indul el stb....
Az originallal játszok meg küldik majd a halál fa.....ára a sok warezost...
Ehh tartanánk már ott!