6107
-
Djemba #3083 remélem még a nyáron játszhatok vele -
#3082 Utolsó képen szegény kamionnal mi történt? Elég szörnyű a törésmodell... -
SlaCker #3081 Ja bocsi elfelejtettem hogy a képek ugye nem full grafikán láthatóak?!Én úgy tom,hogy nem. -
SlaCker #3080 Hali.nagyon jók az új képek!Nemrég nézegettem kamionosboltokat amerikában és gondoltam megnézem mennyibe kerülnek a kedvenceim.A székről lefordultam.A Kenworth W900l röpke 30mi-45mi FT között mozog (sleeper-es)ja és mondjuk új.Ha valakit érdekel itt van eggy link.http://www.truckpaper.com/ -
#3079 mondjuk ezeken nem nagyon látok AAt -
exodu020 #3078 hmm uj képek :), majd elválik mien lesz... -
#3077 nah végre vmi ujdonság... -
#3076 A renderelt képek gyönyörűek. Ahogy telik-múlik az idő, egyre csúnyábbak lesznek sajnos az in-game képek :( - persze nem a játék lesz csúnyább, hanem a technika fejlődik. #3074nél a kocsiktól majdnem sírva fakadok. Mindenesetre köszönjük szépen a képeket! -
-
-
#3073 nem azért -
#3072 nem vagy az csak unatkoztam és nemvolt más írnival -
#3071 Na jólvan gyerekek, mindenki leállhat. Egymás sértegetését ha lehet mellőzzük, nem a kocsmában vagyunk. Boconadi remélem azt a kis háromszöget azért a gusztustalanságért kaptad. -
#3070 -
#3069 LEWTY te tényleg 1 ****** **** vagy -
#3068 -
#3067 omfg -
#3065 No problem, most regisztrálom a mélcímét a szado-mazo oldalakon. :)
De ti is segíthetnétek...
-
#3064 Istenem, miért kínzol minket?! -
szabensz #3063 szevasztok ha valakinek meg van ez a játék akkor küldje már el ez a címem [email protected] kösz. -
#3062 fejezd már be vazzeeeeeee :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@v -
#3061 mé nincs semmi? a készítők nyaralnak? -
#3060 -
#3059 Na ezen a hsz.en megfeküdtem a röhögéstől.
-
#3058 nem vágja a körmét, így koptatja -
#3057 attól neked nem kell örökké írkálni ! -
#3056 Igazábó az a baj hogy semmi ujjat nem hallani a játékról már jó ideje.!azé nem ír senki! -
#3055 lol...na jamáskó meg nem győz az ember visszaolvasni -
#3054 Mi ez a sok üzi?XD -
SlaCker #3053 Igen most regisztráltam de én már előtte is be volta regisztrálva csak kimentem olaszországba és 5 hónap az kicsit sok idő.2007 vége!!! soha nem jön el :((( -
#3052 pecset fel nemállnak meg!ha jobbra akarsz kanyarodni és a külső sávba nincs senki akkor logikus hogy az leállósáv szerűség(énis városról beszélek)ezért sorolj be belülre és úgy fordulj!attól még lehet rendesen szabályosan menni hogy az AI nak ugrál a pótja és attól is lehet hogyha dudálnak a pirosnál szal béna vagy azért nem tudsz szabályosan menni -
#3051 #2982 -
#3050 Ha minden igaz, akkor 2007 végén már játchatunk a gémmel
Az Info a GameStar májusi kiadásból van!!! -
#3049 2007.05.16. a nicked rege, de mind1, úgytűnik nem vagy rossz arc, csak a lehozós hsz. kicsit fura volt... -
#3048 hmm...torrent? :o -
#3047 Ja, jól tudod. 2 évvel később, king of the road néven. -
#3046 Engem csak az izgat a játékkal kapcsolatban hogy ki lesz (lesz-e egyáltalán) a kiadója európában?
A Hard Truck 2-vel is ha jól tudom voltak gubancok, a JoWood jelentette meg más néven és késöbb
-
SlaCker #3045 Na.Nem veszekszem senkivel igazad van Schwarz lehet szabályosan vezetni csak kibaszottul idegesítő mikor az ai beleszól.Ha annyira belevagy hülyülve a helyesírásba akkor menny el nyelvtan tanárnak.A rák szó szerintem nem magyar szó,na mindegy.Igen gumikacsának igaza van az autópálya kijáratokra gondoltam.Bocs Ranger778 de nem vagyok új reg.
Ezen a mondaton van a hangsúly!!!
Nem veszekszem senkivel igazad van Schwarz lehet szabályosan vezetni csak kibaszottul idegesítő mikor az ai beleszól. -
#3044 XDDDDDDDD -
#3043 Hagyjátok rá újreg...