6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Djemba
    remélem még a nyáron játszhatok vele
  • Boconadi
    Utolsó képen szegény kamionnal mi történt? Elég szörnyű a törésmodell...
  • SlaCker
    Ja bocsi elfelejtettem hogy a képek ugye nem full grafikán láthatóak?!Én úgy tom,hogy nem.
  • SlaCker
    Hali.nagyon jók az új képek!Nemrég nézegettem kamionosboltokat amerikában és gondoltam megnézem mennyibe kerülnek a kedvenceim.A székről lefordultam.A Kenworth W900l röpke 30mi-45mi FT között mozog (sleeper-es)ja és mondjuk új.Ha valakit érdekel itt van eggy link.http://www.truckpaper.com/
  • bertino
    mondjuk ezeken nem nagyon látok AAt
  • exodu020
    hmm uj képek :), majd elválik mien lesz...
  • bertino
    nah végre vmi ujdonság...
  • ZsZso
    A renderelt képek gyönyörűek. Ahogy telik-múlik az idő, egyre csúnyábbak lesznek sajnos az in-game képek :( - persze nem a játék lesz csúnyább, hanem a technika fejlődik. #3074nél a kocsiktól majdnem sírva fakadok. Mindenesetre köszönjük szépen a képeket!
  • gumikacsa

• gumikacsa

• Boconadi
    nem azért
  • norbi56
    nem vagy az csak unatkoztam és nemvolt más írnival
  • gumikacsa
    Na jólvan gyerekek, mindenki leállhat. Egymás sértegetését ha lehet mellőzzük, nem a kocsmában vagyunk. Boconadi remélem azt a kis háromszöget azért a gusztustalanságért kaptad.
  • LeWyTy
  • norbi56
    LEWTY te tényleg 1 ****** **** vagy
  • LeWyTy
  • bertino
    omfg
  • 0Fritz0
    No problem, most regisztrálom a mélcímét a szado-mazo oldalakon. :)
    De ti is segíthetnétek...
  • Boconadi
    Istenem, miért kínzol minket?!
  • szabensz
    szevasztok ha valakinek meg van ez a játék akkor küldje már el ez a címem [email protected] kösz.
  • bertino
    fejezd már be vazzeeeeeee :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@v
  • LeWyTy
    mé nincs semmi? a készítők nyaralnak?
  • Boconadi
  • Cream78
    Na ezen a hsz.en megfeküdtem a röhögéstől.
  • Schwarz
    nem vágja a körmét, így koptatja
  • Boconadi
    attól neked nem kell örökké írkálni !
  • LeWyTy
    Igazábó az a baj hogy semmi ujjat nem hallani a játékról már jó ideje.!azé nem ír senki!
  • LeWyTy
    lol...na jamáskó meg nem győz az ember visszaolvasni
  • norbi56
    Mi ez a sok üzi?XD
  • SlaCker
    Igen most regisztráltam de én már előtte is be volta regisztrálva csak kimentem olaszországba és 5 hónap az kicsit sok idő.2007 vége!!! soha nem jön el :(((
  • norbi56
    pecset fel nemállnak meg!ha jobbra akarsz kanyarodni és a külső sávba nincs senki akkor logikus hogy az leállósáv szerűség(énis városról beszélek)ezért sorolj be belülre és úgy fordulj!attól még lehet rendesen szabályosan menni hogy az AI nak ugrál a pótja és attól is lehet hogyha dudálnak a pirosnál szal béna vagy azért nem tudsz szabályosan menni
  • Magnumrolcsi
  • ratata130
    Ha minden igaz, akkor 2007 végén már játchatunk a gémmel
    Az Info a GameStar májusi kiadásból van!!!
  • Cream78
    2007.05.16. a nicked rege, de mind1, úgytűnik nem vagy rossz arc, csak a lehozós hsz. kicsit fura volt...
  • King of Roads
    hmm...torrent? :o
  • gumikacsa
    Ja, jól tudod. 2 évvel később, king of the road néven.
  • bulba
    Engem csak az izgat a játékkal kapcsolatban hogy ki lesz (lesz-e egyáltalán) a kiadója európában?
    A Hard Truck 2-vel is ha jól tudom voltak gubancok, a JoWood jelentette meg más néven és késöbb
  • SlaCker
    Na.Nem veszekszem senkivel igazad van Schwarz lehet szabályosan vezetni csak kibaszottul idegesítő mikor az ai beleszól.Ha annyira belevagy hülyülve a helyesírásba akkor menny el nyelvtan tanárnak.A rák szó szerintem nem magyar szó,na mindegy.Igen gumikacsának igaza van az autópálya kijáratokra gondoltam.Bocs Ranger778 de nem vagyok új reg.
    Ezen a mondaton van a hangsúly!!!
    Nem veszekszem senkivel igazad van Schwarz lehet szabályosan vezetni csak kibaszottul idegesítő mikor az ai beleszól.
  • King of Roads
    XDDDDDDDD
  • Cream78
    Hagyjátok rá újreg...