6107
-
#3123 én mehetnék minden nap amikor nincs sulee!!!! -
#3122 hova mentek? -
#3121 én minden évben mek vele és én is annak készülök -
SlaCker #3120 Fúúúú.Most ne tudd meg mit gondolok. :DDDD
Csak egyszer ülhetnék egyben. -
#3119 én most mek apámmal 1 hónapra kamionozni ugyhogy az élmény meglesz élőben is -
SlaCker #3118 Csenó kérdezek egy hülyeséget.Énis megtom nézni azt a vebkamerát,hogy láthassam ahogy vezet és ahol megy???? -
CseNo #3117 Én szoktam nézni webcamon egy kamionos "barátomat", és csak autópálya meg 4 sávos autóút az egész. A belvárosba sem kell bemennie, mert a rakodók a külső részben vannak. Így valóban néhány utca az egész. Teljesen más a logisztikai rendszer és az úthálózat Amerikában. Szerintem a játék nagyon jól visszaadja azt az élményt (Haulin'). -
#3116 Úgyértettem!: valameik kiadó kiadhatna 1 európai kamionos játékot. -
#3115 Már az oldaluk se elérhető??:( -
#3114 Egy demót kiadhatnának már kezdek nem hinni az idei évbe se:( -
#3113 jaja elég zavaró sajnos:( mindenhol csak redvás autópálya ratyi aival (18wos) a városok meg állnak két utcából:S -
#3112 Mond a fejlesztőknek, hátha kell még várnunk akkor 3 évet -
#3111 Fasza lessz a játék meg minden,!de! méé nem csinálnak 1-et európáról is. Mármint normális európai kamionos játékot, a hard truck 1-2 höz hasonlót csak normálisabbat.Mer gondolom senkinek s tetszik hogy mindem amerikai.Engem például az nagyon zavar hogy szinte sehol sincs 2 sávos út.Aholmeg véletlenül van ott is záróvonal van,meghogy nem előzik senki.Ez annyira lehozó! -
#3110 hallod majd ebben is biztos ki fog szálni, és alá fog gyújtani... :D -
#3109 Vagy amikor lefagy a nafta/levegő alágyújtottunk anno... -
#3108 Ez tényleg csak jó lenne, ezen nincs mit kinevetni
Habár ebből lehet valamennyi meg lesz valósítva a Rig'n'Rollban, ha más nem a kamion "légfékje szuszog ,fütyül,pisszegése" és a turbo fütyülése az minimum elvárás. -
SlaCker #3107 Igen de nem kamion. :(((( -
#3106 A test Drive Unlimited erről szól, csak ott autókkal kell közlekedni -
SlaCker #3105 hlai.Nekem már az is eléglenne hogyha úgy adnák ki hogy van benne realizmus pl.:a rendőrök nem csak téged zavarnak,a kamion légfékje szuszog ,fütyül,pisszeg,Stb...Nevessetek ki de én már kb 4.hónapja egy online kamionszimulátoron gondolkodom mindíg eszembe jut valami.Képzeljétek el hogy mentek az úton és összefuttok a barátotokkal,vagy mentek a sztrádán és előzékenyen beengednek sorolni vagy a storage hausba nem csak mi mennénk hanem ottlennének még a várakozó kamionok is vagy tom is én.Nem tom leírni hogy mit gondolok,de nagyon tuti lenne.Szóval nevessetek meg minden,de szerintem valahogy megkéne valósítani. -
#3104 DNF -
#3103 és akkor nem adják ki..:D -
dzoli93 #3102 akkor gondolom 1 idő után ők is észreveszik hogy el lessz baszva. -
#3101 most így ujraolvasva télleg... sry elsőre másképp jött le -
#3100 Nem ezt mondta. Azt akarta sugallni, hogy el lesz baszva a gamma ha kijön. -
#3099 Azé ez má logika. -
#3098 persze
miután ennyit szenvedtek vele, nyilván ki se adják... -
DJ BP #3097 ezt a játékot sztem már lehúzhatjuk a klotyón... Jó munkához idő kell, szar munkához még több elv kezd érvényesülni -
dzoli93 #3096 Igazad van. -
#3095 Ha lenne már megbeszéltük volna, vagy valaki bebiggyesztette volna! -
dzoli93 #3094 Nincs semmi új hír? -
#3093 Hopsza!Látom már bocsi.. -
#3092 Díjazzuk a buzgóságod, de csak a #3075-ig kellett volna visszalapoznod, hogy lásd ugyaneket a képeket -
#3091 Rig'n'Roll képz -
#3090 nah azé az tul durva -
#3089 valaki bannoltassa ki
örökre, IPre
olyan hálás lennék -
#3088 ate életedben nem fogják me ha így folytatod meghalsz pár hét mulva -
#3087 én meg azt reméllem hogy még ebben az életben kiadják!!! -
#3086 királyak remélem nem kell hozzá sok RAM;) -
rinyavas #3085 Jáááj, hűű, pázdmeg :D
Csatlakoznék az elöttem szólókhoz, nah végre vmi ujdonság... -
#3084 akkor reménykedj inkább 2008-ra.