6107
-
#3163 Csak lehessen kapni Oroszországon kívül is, a Hard truck 2 is évekkel késöbb jelent meg Európában. -
#3162 meg kell venni és nincs gond Starforce-al... -
#3161 ? -
#3160 Remélem ha majd eccer kijön legalább starforcos védelme lesz és a fél gépet szétkell hozzá szedni hogy tudjál jáccani.. -
#3159 nem lehet , nem lesznek -
#3158 Szerintetek ebben is lehet majd map-ot készíteni mint a 18 wos-okban?
Vagy lesznek majd európai gépek,pótok?
-
carlos05 #3157 Hát lehet versenyeznek a duke nukem foreverrel h melyiket huzzák tovább -
#3156 vmikor kifog -
#3155 -
Djemba #3154 ez a játék soha nem fog kijönni már pár éve fejlesztik -
#3153 még hányszor mondod el az uveg törését?? -
SlaCker #3152 Ja jut eszembe.Az esőzés az nagyon megfogott,de szerintem az üveg törését kicsit túlzásba vitték nem??? -
#3151 jólvan,csak eléggé furán jött ki :D :D
Azért kérdeztem meg hogy ezt honnan tudod?Mert sokak szerint télleg nem lesz de a Microsoft nem ölné meg :D
Nah ne offoljunk,
ON -
#3150 Bud spencer & terence hill pl.
attila889 : csak hülyeségből mondtam -
SlaCker #3149 Miért kell mindent komolyanvenni.?
Lehet hogy lehurrogtok de szerintem az üveg törését kicsit túlzásba vitték,nem?????Lehol94 te mejik az a film mert ha agyon ütnek akkor sem ugrik be. -
#3148 ez alapból hülyeség votl már bocs....a Microsoft nem ölne meg a PC-t...ezt honnan vetted?Lécci áruld el,mert ez lehetetlen. -
#3147 nekem meg a truck stop ien amerikai filmekre emlékeztet " kiskorombol " :D -
SlaCker #3146 Tök jók a képek.Az eggyiken láttam hogy a városban is 78MpH-val teker a kamion.Nem rossz!!
-
Bennz #3145 #3140 es adagban a második képen jól láttom hogy sodródik a pick up -
#3144 addigra má nem is lesz PC XD -
#3143 Nem úgy volt, hogy a kerettörténet 2024-ben kezdődik? Csak mert az összes képen 2011 júly 10 van.... Vagy megváltoztatták, vagy ez a kiadási dátum lesz :D -
-
#3141 hu ez tökre amcsi filmekre emlékeztet -
-
-
#3138 Igazából csak tesztelték a vontatható objectek megoldásait.
Nem lesz ArmA-ban kamionos addon:) ez egy harctéri szimulátor:) -
#3137 és ha még EU-s is lenne... -
#3136 hmmmm... Azé nekem inkább kelleni fog.. -
#3135 Kinek Kell Rig'N' Roll amikor ArmA-ban is lehet kamionozni? (egyenlőre csak teszt de nagyon állat:D
Videjo check out:) -
#3134 jó még mikor bejöttem, nem volt ott, és néztem a videót:D de már írtam oda-.- -
#3133 #3131 -
#3132 felmentem az egyikre, faszi vezet, beirom hello... semmi... csak bámul bámul. azt felveszem fejhallgatót, és hallom hogy hahózik már fél órája nekem:DDD -
#3131 Van egy kamionok topic, ezt ott tárgyaljátok ki, köszi.
-
#3130 kamionból GPRS-en ad folyamatosan ? -
CseNo #3129 Itt van több kamera is -
SlaCker #3128 A csili-vili efekteket én sem nagyon értem.Jó elismerem hogy szép meg minden,de nekem nem az a lényeg.Ha jól tom akkor mikor egy kamion fékez
akkor a légfékek szuszognak nem??Sajnos ott néha néha szuszog egyet és kész,ja nem lehet hallani a turbótsem.Ezek apróságok,de egy kamionszimulátorban ezek nagyon sokat rontanak.Ez mind csak az én véleményem. -
#3127 Itt mar nem lesz az az erzet, mint a 18WoS-okban, hogy auto-magassagban ulve vezetjuk a kamiont. A texturak a terepen nehol mosottak, de amekkora terepet ennek le kell majd kezelnie, ezen egyaltalan nem is csodalkozom. Es nem csak csillogo-villogo Salamon toke effektek lesznek benne, mint amilyeneket az SCS eloszeretettel rak az osszes kamionos game-be, ld. Convoy, Haulin... -
SlaCker #3126 Énis annak készülök csak még van 2-3 év,hogy kezemben legyen a jogsi. :((((
Remélem minél előbb összejön majd minden. -
#3125 én meg Nyékládháza-Gyöngyös vagy Hatvan vagy Heves-Gyöngyös vagy Hatvan de néha kepunk más fuvart is -
#3124 mindenhova az euban..