Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia! Akkor nem értem miért van ez...Abban tudnál segíteni,hogy 1 találkára kell menni Bridgeport-hoz,ahol 1 turbo kamiont kell elvinni valahová,de a helyet nem lehet megközelíteni a hegyek miatt.1 kanyonba tudok a legközelebb kerülni,majd felrobban a kamion...Ha nem megyek,késõbb 1 arc nélküli pali telefonál,és ekkor is felrobban a kamion-om,aztán vége a játéknak...Ezekkel mit kell csinálni,ha tudnál segíteni?
Üdv!Törölnöm kellett a vinyómat,és nemrég kezdtem új játékot,úgyhogy sajnos nem tudok segíteni.Az elõzõ játékomnál,2 sofõröm dolgozott,de ilyennel nem találkoztam!<#nemtudom>#nemtudom>
Szia! A kampó zöld színû,hiszen máskor is vittem már onnan árút. Sõt már kettõ raktárnál is ezt tapasztaltam amivel van szerzõdésem. Ez azóta van mióta vettem sofõrt...
Szia!Ilyennel még nem találkoztam,olyan warehouse-ba/raktár/mentél amivel szerzõdésed van?A raktár helyét jelzõ kis kampó zöld vagy fehér?Ha fehér ott nem kapsz munkát,ha zöld ott igen.
Köszönöm "gyuri35" a tippeket.
Újabb gondom lenne,hogy vettem kamiont és sofõrt,de ha menni akarok fuvart felvenni a warehouse-ba,akkor üres és csak ajándék doboz látható.Ez miért van??
A rangom 1.290,ha számít valamit.
Újabb gondom lenne,hogy vettem kamiont és sofõrt,de ha menni akarok fuvart felvenni a warehouse-ba,akkor üres és csak ajándék doboz látható.Ez miért van??
A rangom 1.290,ha számít valamit.
Serinted kamion nélkül hogyan szállít árut?Gyalog?Persze hogy kell,kamiont az irodádban/oxnard/tudsz venni/jó a legolcsóbb is/és ugyanott bérelhetsz fel söfõröket is.
Üdv!Azt tudom,hogy növelni kell a rank/g/omat az irodavásárláshoz,de!700 körül volt a rangom+ 2 söfõröm dolgozott folyamatosan+én,mégsem engedett irodát venni!Mi van a stopposokkal?<#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok!
Ha sofõrt akarok venni,annak kamiont is vegyek?S ezek után tudok csak venni más városokat?
Köszönöm!
Ha sofõrt akarok venni,annak kamiont is vegyek?S ezek után tudok csak venni más városokat?
Köszönöm!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Sziasztok.
Az off topicba mért nem tudok belépni?
Tud valaki segitteni?
Köszi
Az off topicba mért nem tudok belépni?
Tud valaki segitteni?
Köszi
teljesen mindegy melyik irodában veszed az újat. maximum az fordulhat elõ mint ami nekem volt probléma #5823-ös hsz-ben
Üdv!Megvettem az elsõ irodámat,Reno-ban,ha tovább szeretnék terjeszkedni a Reno-i irodámban kell vásárolnom?Az Oxnardiban hiába veszem meg,mentem elmintha besem mentem volna az irodába!!!?<#csodalk>#csodalk>
Sziasztok!A stopposokat érdemes leszállítani?Kapok érte valamit,a 'köszönömön' kívül???
Köszi!Szinte sejtettem.A k.o.t.ro.-ban is csak harmadát adja meg a fuvardíjnak ha ikszediknek ér be az ember!Köszi szépen!<#worship>#worship>
az irodák azok úgymond fixek. és eleinte nem is tudod csak úgy korlátlanul vásárolni õket, de errõl pontosan a #5824 hsz-ben olvashatsz, hogy miért is.
az elõzõ kérdésedre már pontos választ tudok adni, mert én kipróbáltam mi történik. konkrétan az, hogy lényegesen kevesebb pénzt kapsz meg a fuvarból amennyiben nem elsõként érkezel meg.
az elõzõ kérdésedre már pontos választ tudok adni, mert én kipróbáltam mi történik. konkrétan az, hogy lényegesen kevesebb pénzt kapsz meg a fuvarból amennyiben nem elsõként érkezel meg.
azt addig értem,csak azt nem,miért midíg ugyanazokat az irodákat kínálja megvételre?Bakersfield,stb.???
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!Mindíg elsõnek kell beérkezni az áruval?Eddig mindíg az voltam,így nem tudom mi történik,ha 2. 3. vagyok!
irodát venni kell. bemész a már meglévõ irodádba, kiválasztod a Manage Branches menüpontot és ott tudsz válogatni közülük. minden irodához társul 5-6 raktár akikkel kapcsolatban állsz az iroda megvétele után
Üdv!Irodát eddig csak Oxnard-ban láttam, van valahol máshol is?
Valaki tudja, hogy mi lesz a játék vége?
Ok
Nem erre a kódra gondoltam... A csalás, cheats -re.
Hogyan kell beírni a csaló kódokat? Mert ha nyomok egy P -t (pause) be írom a kódot (pl. slfillup) akkor nem lesz tele a tankom. Próbáltam már úgy is, hogy nyomok egy ESC -et, és úgy írom be, de úgy se pls segítsetek! Elõre is köszi!
köszi szépen. azt már olvastam pár napja amit írtál régebben a sofõrökrõl, beállítottam, és valóban úgy tûnik hogy ez mûködik
Attól nem félek , hogy ebbe a játékba azért megbüntet meg mert lassan megyek mert nagyon segglassú az AI .
http://indafoto.hu/Thomson
ha nagyon lassan mész akk is megbüntetnek mert akadályozod a forgalmat😄😄
am meg az eredeti oldalon fentvan h mit kell betartani
am meg az eredeti oldalon fentvan h mit kell betartani
A turnover a napi forgalmad, amit a company statistics fülön találsz. Minél nagyobb, annál több raktárral szerzõdhetsz. Növelni leginkább újabb (és nagyobb rangú) sofõrök felvételével tudod. A sofõrök paramétereit érdemes optimálisan behangolni, hogy a legnagyobb forgalmat és hasznot hozzák. Ennek módját egyszer már leírtam az 5687-es hozzászólásban (kattints ide).
korábban említett probléma:
egyik nap mikor írtam, akkor még csak 15 szerepelt ott számként, mostanra már növekedett 16ra. nem értem mi értelme van ennek a szerzõdéses dolgonak, vagy hogyan lehetne ezen változtatni
egyik nap mikor írtam, akkor még csak 15 szerepelt ott számként, mostanra már növekedett 16ra. nem értem mi értelme van ennek a szerzõdéses dolgonak, vagy hogyan lehetne ezen változtatni
Csak akkor ered a nyomodba ha :
-Hozzáértél 1 másik jármûhöz (akkoris ha nem te vagy a hibás)
-Ellentétes sávban való haladás (huzamosabb ideig vagy ha pont ott van a rendõr)
Én csak ezekért kaptam cédulát .
Mivel a játék elvárja , hogy tövig nyomd a gázt ezért nem büntet gyorshajtásért .
Irányjelzõt tökmindegy , hogy használsz vagy nem .
Trafi az valahogy kimaradt <#idiota>#idiota>
-Hozzáértél 1 másik jármûhöz (akkoris ha nem te vagy a hibás)
-Ellentétes sávban való haladás (huzamosabb ideig vagy ha pont ott van a rendõr)
Én csak ezekért kaptam cédulát .
Mivel a játék elvárja , hogy tövig nyomd a gázt ezért nem büntet gyorshajtásért .
Irányjelzõt tökmindegy , hogy használsz vagy nem .
Trafi az valahogy kimaradt <#idiota>#idiota>
http://indafoto.hu/Thomson
Sziasztok .
Visszaolvastam pár oldalt a forumon de sajnos egy dologra nem találtam választ.
Milyen dolgokért kezdenek el üldözni a rendõrök?
Gyorshajtás van? Táblákat nem láttam kint ,mint anno kingoftheroad-ban .
Láttam van irányjelzõ, kell használni?
Ha a lámpát nem használom azért büntetnek?
Ha gyorsan hajtok azt default egyböl érzékeli a progi és rámküldi a jardokat vagy vannak radarok/trafipaxok az út mellett ?
Ha esetleg van még valami amit kihagytam légysz írjátok le.
Válaszokat elõre is köszöntem 😊
Visszaolvastam pár oldalt a forumon de sajnos egy dologra nem találtam választ.
Milyen dolgokért kezdenek el üldözni a rendõrök?
Gyorshajtás van? Táblákat nem láttam kint ,mint anno kingoftheroad-ban .
Láttam van irányjelzõ, kell használni?
Ha a lámpát nem használom azért büntetnek?
Ha gyorsan hajtok azt default egyböl érzékeli a progi és rámküldi a jardokat vagy vannak radarok/trafipaxok az út mellett ?
Ha esetleg van még valami amit kihagytam légysz írjátok le.
Válaszokat elõre is köszöntem 😊
I am so awesome [Keeper The Tank]
igen van extra tank. menj be az útbaesõ szervízekbe, és ott biztos találni fogsz. Upgrades fülön vannak az ilyen dolgok ha jól emlékszem.
az 5. sebességnek nem feltétele a nitro megléte. azt annélkül is be kell vennie ha eléred a kellõ sebességet amikor már érdemes és lehet 5. fokozatot kapcsolni.
egyébként a nitro használata nem ajánlott túl gyakran, mert nagyon eszi a drága üzemanyagot
az 5. sebességnek nem feltétele a nitro megléte. azt annélkül is be kell vennie ha eléred a kellõ sebességet amikor már érdemes és lehet 5. fokozatot kapcsolni.
egyébként a nitro használata nem ajánlott túl gyakran, mert nagyon eszi a drága üzemanyagot
Csak nekem ennyire bugos???
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Üdv!2 kérdésem lenne:1.extra tank van?/a nitrózás miatt jó lenne!/a 2. 'nitró' nélkül nem rakja fel az 5. sebességet? <#eljen>#eljen>
Bizony megvan. Az az egy dolog nagyon el lett b****a... Pont emiatt nem fogom megvenni. Letöltöttem, megnéztem, kiderült hogy pont sz****k rá, azért hagyom is. Egyszerûen nem értem, hogy sokaknak nem zavaró ez a dolog. :| Vagy ennyi játékos van aki csak nyomogatja, mint a játékteremben? 😞
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
eddig két irodát vettem, amivel összesen 11 raktár társul. most szeretnék venni egy újabbat, de azt írja, hogy nem lehet mert a szerzõdésben az szerepel hogy én csak egyszerre 15 raktárral tarthatom a kapcsolatot.
ezen lehet változtatni valahogy? mert elég hülyén jön ki, hogy másfele is akarok fuvarozni akkor meg kell szabadulnom a már korábban megvett irodától
ezen lehet változtatni valahogy? mert elég hülyén jön ki, hogy másfele is akarok fuvarozni akkor meg kell szabadulnom a már korábban megvett irodától
Végre egy fasza amcsi kamionos játék 😄
Köszönöm szépen!
Megvan,köszi!Motort érdemes venni régi kamionba?És ha igen melyiket?Akármelyiket jelöltem ki,semmiféle leírást nem láttam róla!Lóerõ ilyesmi!<#worship>#worship>
Köszi!szervízben tudok venni,ugye?
Üdv!Visszapillantó tükröt külön meg kell venni?Hiába nyomogatom az 'm'/monitor/-t nem csinál semmit!!!<#conf>#conf>
A térképen egy piros pont?!<#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hali! Ha stoppost veszek fel, akkor honnan tudom, hogy hol kell kirakni? A várost megmondja, de mást nem.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
nekem tud valaki segíteni? a fuvar idõt nem lehet kikapcsolni?