Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis ezt akartam írni:S vagyis, most vagy vmi elképesztõ jó játékot fogunk kapni, vagy az lesz tényleg mint a busdriver-el. De sztem ez a játék nagyobb "project". nameg a régi közhely, miszerint jobb késõbb mint soha😄😄😄
King of Roads
na ja, ez meg a másik dolog..

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gumikacsa
Ez nem túlzás szerintem. Láttam én már ennél durvább késést is.

A tulzás az lesz, ha kijön, és kapunk egy elbaszott valamit (mint pl. a bus driver)

Renault magnum http://kamionszim.hu

King of Roads
az a gúnyos szöveg arra lenne, h hányszor adtak megjelenési dátumot és hányszor tartották be<#felkialtas><#kerdes> legútóbb pl ugy volt, h tavasszal kijön, erre a legutóbbi hírben az állt, h reméli, h még tavasszal kész lesznek nem tom mivel. éppenséggel csak ebbõl van elegem és ahogy néha látszik nem csak nekem...
a másik, ha meg csak szabadidejükben tudják csinálni (gondolom tudták az elején is) minek fogtak bele akkor? hogy hülyítsék a jónépet? honnan tudjuk, h nem félóra szabadidejük van?

jólvan, 1× úgyis kifog jönni mert télleg kell a belefektetett péz de szerintem már kicsit tulzás amit igérnek és ami összejön.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Schwarz
hát ugye idõbe telik mire bemelegszenek az elektroncsövek <#idiota>

Mi az a windows?

0Fritz0
Ezt mindig úgy írjátok, mintha személyes szívességet tennétek neki azzal, hogy játszani fogtok a cuccal, csak adják már ki.
Vagy netán valami titkos kötelezettséget vállaltak felétek a készítõk?
Ha igen, akkor szólj, mert engem is érdekelne.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ja ja, ha már a kamion licensznél tartunk, még anno a Screamer 4x4-ben a RÁBA törésmodellje is ilyen gondokkal küzdött.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

0Fritz0
Miért lenne nevetséges?
Több értelem van benne, mint Hello Kitty relikviákat gyûjtögetni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Boconadi
<#wilting>
King of Roads
...csak úgye kérdés h mi megérjük-e azt. most pont attól tartok, hogy "addig pepecselnek vele, ameddig kedvük tartja" <#sir>
apjuk...<#felkialtas>

gumikacsa
Pedig így van, a cég keretein belül készítik, de nem ez a cég fõ profilja, nem 300 ember fejleszti, mint egyébb komolyabb játékokat, hanem 15-20. Persze, a cégen belül készítik, hisz a kamionok licenszeit megszerezni sem kis zsuga, fõleg, hogy törni is fognak. De nem köti õket sem az anyacég (Softlab NSK), sem a kiadó (tudomásom szerint az 1C software lesz), tehát addig pepecselnek vele, ameddig a kedvük tartja. Attól nem félek, hogy nem jön ki, hisz mint mondtam, nem kevés pénz már csak a kamionok licensze sem, meg egyébb dolgok, és azoknak vissza kell valahogy jönni.

zolo
Igen? És akkor mi a fõ projektjük? Egy szabadidõs projekt miatt kiugranak Californiába x millió képet csinálni a helyrõl , és hollywoodi stúdióban veszik fel a kamionhangokat? Nemár, ez azért már nevetséges -_-

http://flickr.com/photos/zolika90/

Boconadi
már vagy 225x leírták/tuk hogy a játékot csak szabadidejükben fejlesztik.
de vájjááá!!! kozben tartós (2 napos) szüneteket tartanak😄😄 h mindenben biztosra mennyenek!!!😄😄😄
köhmm...oroszok...😄😄 de amugy hány tagú ez a fejlesztõ csapat, hogy ennyit ülnek rajta????😮
King of Roads
elvileg már decemberbe kiadták XD
köcsög banda... <#gunyos1>

azt majd egy év mulva😊😊😊
bertino
tényleg vmi beta verziot nem akarnak kiadni ? 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

na látom már mindenki letöltötte a full Rig'n'roll-t😄😄😄:😄😄😄😄és még weboldalt is csinálnak néhányan...több kevesebb sikerrel😄😄
viccet félretéve 😄, ez már azér télleg durva. Írni kéne a fejlesztõknek h küldjék át az Alpha verziót és teszteljük mi is😄😄😄DD😄😄 h hamarabb befejezzék!!😛
Boconadi
és nem is hasonlít a tiédre.
Schwarz
<#hehe>
a weblapja is olyan szintû kb

Mi az a windows?

King of Roads
kb olyan szinten van

Boconadi
<#idiota>
gumikacsa
Nah, most már ezt is tudjuk... (nem futottál te régen MRT néven? 😛)

LeWyTy
kiadása

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
amúgy meg azt tudom hogy a héten nem várható a kiadás<#action>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
én nem nézem le õked de má legalább 6-7 éve kezdték csinálni

[HUN]FaTaL
én azt hittem hogy egyedül vagyok aki játszik vele...<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

King of Roads
bakker nektek is?? <#zavart2>

Boconadi
Jó neked. Neked is megvan? <#wilting>
Balaka
Hogy mit?Nem tudom ha te belekzdenél egy ilyen játékba 2 hét alatt kész lennél vele.Ugyhogy nem kéne õket lenézni.

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

LeWyTy
Én tudok valamit amit ti nem <#beka3>

LeWyTy
megvolt

LeWyTy
kössz

LeWyTy
ok

Truck Driver001
Ne csodálkozz.Két lehetõség van.Vagy nõ,vagy pedig b*zi!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Kisvigyori
majdnem azt hittem van valami új fejlemény h 17hsz volt

kisvigyori

Schwarz
del

Mi az a windows?

Boconadi
Töröld a "picsba".
King of Roads
helyes válasz <#felkialtas> XD

LeWyTy
valaki <#help> má légyszi

LeWyTy
amúgy kössz ki is javítom:
akkó kõ valakinek www.kamiongames.gportal.hu
vagy töröljem a pics-ba?

LeWyTy
de mos mit fejlesztenek ezen má ennyit há általába egy játékot 2 évné tovább nem fejlesztenek a <#felkialtas><#felkialtas>krv-a életbe má<#felkialtas><#felkialtas>

LeWyTy
A vagányok tudják mikor (nem) jön ki: holnap!!
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

én már nem hiszem, hogy kijön!!!!optimista vok 2010 kijön<#taps>

[HUN]FaTaL
Ring of roll 😄😄:😄:AS:FD:F:

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
ték

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

King of Roads
<#fejvakaras>

Boconadi
:C Idén jön. Érzem <#idiota>

King of Roads
<#wow3>