6107
-
#3367 Sőtt mi több, ez a játék és az euro truck simulator is meg fog bukni, én így érzem...
Tehát a kamionszimulátor scene ismét egy "idióta" jatékkal lesz gazdagabb.
Minden esetre az oroszok okoztak már meglepetést, és ha tehetem kipróbálom azért a játékot. -
#3366 szerintem azért csalódtatok, mert túl sokat vártatok... bár nem csodálkozom, képek aztán voltak mindenhol, azok télleg nagyon ígéretesnek bizonyultak, mondjuk a videón felét se látom annak amiről szó volt. attól függetlenül nekem tetszik a videó és ugyanannyira várom a játékot mind 3 éve -
#3365 A videót nézve én is nagyot csalódtam. A külső kamerából nézve a pót nagyon durván mozgott a vontató után, az a mozgás minden csak nem realisztikus. Meg a pár apróság, amit itt már leírtak.
A multit kihagyják, a legtöbben ez miatt várták.
Ez a játék tarolt volna, 2004-ben, talán még 2005-ben is. De 2008-ban már nem hiszem, hogy sok embert meg fog fogni. Aztán ne legyen igazam. -
Solt #3364 akkor lennék boldog, ha a végén neked lenne igazad!! :)) -
dav #3363 A videó alapján ebben még annyi fizika sem lesz, mint a 18WOS játékokban. A kamion mozgása leginkább a San Andreas kamionjaira hasonlít. Elég gáz... -
#3362 Én ilyet nem láttam hogy lepattant volna :)
legyen igazad... -
Solt #3361 mivan veled? egy szimulátor lényege, hogy szimulálja a valóságot... szerinted azok az ütközések, azok a fordulások hasonlítanak a valósághoz? nem az a lényeg, hogy szétzúzzam, de egy rendőrautóról ne pattanonj már le 40 tonna... főleg ne ennyi várakozás után... azt, hogy milyenek a fák azt meg magasról... -
#3360 Hát azé szntem ez picit normálisab... -
#3359 hát kb hasonló szar volt mint ez... -
#3358 neked egy "szimulátor" -ban az a lényeg, hogy szétzúzd a gépet?
Fizikával nem tudom mi bajod -
#3357 Azé szntem a Haulin ehez képest csak nagyon volt "szar" -
#3356 Miután kb semmi nem telojesül abból amiért várták z emberek ez a játék nem kevesebbet fog élni, hanem ízekre fogják szedni a kamionos játékok rajongói...
Semmivel sem tűnik többnek mint a Haulin volt... csak kapott pár cutscene-t... -
Solt #3355 amiket felsoroltál az nem elég, hogy köpködjük?? pont a lényeg... törés model, fizika, forgalom... -
#3354 Gyerekek, ez a "szar" felvétel semmit sem ad vissza szvsz.
Még nem is játszottatok vele, nem is éreztétek, de már köpköditek.
Ellenben ami nagyon tetszett benne:
-Kameramozgás
-Az utak
-A táj nagyon jó!
-A belső nézet nagyon tetszik
Azonban, amit kicsit furcsáltam:
-Amikor felvette a pótot, kicsit érdekesen csinálta azt
-Törésmodellt nem látok
-Ahogy eléd jött a rendőr, egyből bevillant a letartóztatós ablak az engem nagyon megzavart
-A kamion kicsit furcsán mozog
-kevés a forgalom (mintha nem ezt ígérték volna)
Fránya multiplayer hiánya miatt úgy érzem ez a játék kicsit kevesebb ideig fog élni, mintha lett volna. Összefoglalva, csak azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk milyen lesz ha játszok vele... -
#3353 gyá a belső nézet marha jó!
A csávó meg idiótán vezet, ennyi. -
Djemba #3352 ennek egy elavult grafkója lesz mióta fejlesztik áááááááááá -
Solt #3351 aztakurvaéletbe... tényleg ezt várjuk évek óta??? nem is bírtam végignézni...:S -
#3350 Hirtelen nem is tűnik ojan jónak -
#3349 szent szar:O ez nekem nagyon nem jön be:D -
#3348 Az elözö link nem jó!!!
ez a jo link -
#3347 IgroMir expo is largest Russian game show. A new 33 Min low res Rig'n'Roll gameplay capture
demo from IgroMir–2007 has been posted at video.google.com
-
#3346 hagyjuk.. :D -
#3345 :D jaj bocsánat
befejeztem... -
#3344 jovan, elég lesz... -
#3343 :C -
#3342 :B -
#3341 :D -
#3340 Nem fordítva? ( Csak Vista-n induljon a Rig'N'Roll ) -
#3339 -
#3338 azt merjék meg hogy csak rignroll-on menjen a viszta. -
#3337 jaja, bummheccsát lesz nekik egyből... -
#3336 azt merjék meg hogy csak visztán menjen -
Djemba #3335 lehet directx 10 megcsinálják azé kséik hehe -
#3334 történt -
#3333 ---TÉK--- -
#3332 jah... -
#3331 Történjem má valami! -
#3330 Mire kiadják a játékot pont aktuális is lesz. MIntha a jelenbe játszanál vagyis 2024ig kell várni :D
-
#3329 Ne Te oktass már ki mi az a pletyka
Rengeteg még kiadatlan játékokról lehet hallani olyan érdekes dolgokat, hogy ekkor meg akkor jön. Én is írkálhatnék az rnr fórumra hogy december 3-án ki fogáják adni, meg 2008 febuárjában jön, mert tudom fejlesztő vagyok, király vagyok, és satöbbi... Néha már azt sem lehet tudni hogy az infók eredetiek-e vagy sem, és sokszor már össze vissza beszél minden ember a nagy várakozás miatt...
Remélem érted mire gondolok, ha nem fuss neki mégegyszer! -
Flyman #3328 Íme egy a hatalmas röptű hozzászólásaidból.
Szerinted, ha a fejlesztők lenyilatkoznak valamit,aztán épp az ellenkezőjét az pletyka?
Tod mi a pletyka? amikor hazaviszel egy szőke ribancot, és helybenhagyod, de valaki látja és erre azt mondja, hogy mondjuk Paris Hilton volt, na az lehet pletyka....