6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Boconadi
    Sőtt mi több, ez a játék és az euro truck simulator is meg fog bukni, én így érzem...

Tehát a kamionszimulátor scene ismét egy "idióta" jatékkal lesz gazdagabb.

Minden esetre az oroszok okoztak már meglepetést, és ha tehetem kipróbálom azért a játékot.
  • King of Roads
    szerintem azért csalódtatok, mert túl sokat vártatok... bár nem csodálkozom, képek aztán voltak mindenhol, azok télleg nagyon ígéretesnek bizonyultak, mondjuk a videón felét se látom annak amiről szó volt. attól függetlenül nekem tetszik a videó és ugyanannyira várom a játékot mind 3 éve
  • gumikacsa
    A videót nézve én is nagyot csalódtam. A külső kamerából nézve a pót nagyon durván mozgott a vontató után, az a mozgás minden csak nem realisztikus. Meg a pár apróság, amit itt már leírtak.

A multit kihagyják, a legtöbben ez miatt várták.

Ez a játék tarolt volna, 2004-ben, talán még 2005-ben is. De 2008-ban már nem hiszem, hogy sok embert meg fog fogni. Aztán ne legyen igazam.
  • Solt
    akkor lennék boldog, ha a végén neked lenne igazad!! :))
  • dav
    A videó alapján ebben még annyi fizika sem lesz, mint a 18WOS játékokban. A kamion mozgása leginkább a San Andreas kamionjaira hasonlít. Elég gáz...
  • Boconadi
    Én ilyet nem láttam hogy lepattant volna :)

legyen igazad...
  • Solt
    mivan veled? egy szimulátor lényege, hogy szimulálja a valóságot... szerinted azok az ütközések, azok a fordulások hasonlítanak a valósághoz? nem az a lényeg, hogy szétzúzzam, de egy rendőrautóról ne pattanonj már le 40 tonna... főleg ne ennyi várakozás után... azt, hogy milyenek a fák azt meg magasról...
  • LeWyTy
    Hát azé szntem ez picit normálisab...
  • Bucser
    hát kb hasonló szar volt mint ez...
  • Boconadi
    neked egy "szimulátor" -ban az a lényeg, hogy szétzúzd a gépet?

Fizikával nem tudom mi bajod
  • LeWyTy
    Azé szntem a Haulin ehez képest csak nagyon volt "szar"
  • Bucser
    Miután kb semmi nem telojesül abból amiért várták z emberek ez a játék nem kevesebbet fog élni, hanem ízekre fogják szedni a kamionos játékok rajongói...

Semmivel sem tűnik többnek mint a Haulin volt... csak kapott pár cutscene-t...
  • Solt
    amiket felsoroltál az nem elég, hogy köpködjük?? pont a lényeg... törés model, fizika, forgalom...
  • Boconadi
    Gyerekek, ez a "szar" felvétel semmit sem ad vissza szvsz.

Még nem is játszottatok vele, nem is éreztétek, de már köpköditek.

Ellenben ami nagyon tetszett benne:
    -Kameramozgás
    -Az utak
    -A táj nagyon jó!
    -A belső nézet nagyon tetszik

Azonban, amit kicsit furcsáltam:
    -Amikor felvette a pótot, kicsit érdekesen csinálta azt
    -Törésmodellt nem látok
    -Ahogy eléd jött a rendőr, egyből bevillant a letartóztatós ablak az engem nagyon megzavart
    -A kamion kicsit furcsán mozog
    -kevés a forgalom (mintha nem ezt ígérték volna)

Fránya multiplayer hiánya miatt úgy érzem ez a játék kicsit kevesebb ideig fog élni, mintha lett volna. Összefoglalva, csak azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk milyen lesz ha játszok vele...
  • Boconadi
    gyá a belső nézet marha jó!

A csávó meg idiótán vezet, ennyi.
  • Djemba
    ennek egy elavult grafkója lesz mióta fejlesztik áááááááááá
  • Solt
    aztakurvaéletbe... tényleg ezt várjuk évek óta??? nem is bírtam végignézni...:S
  • LeWyTy
    Hirtelen nem is tűnik ojan jónak
  • leho94
    szent szar:O ez nekem nagyon nem jön be:D
  • Colos111
    Az elözö link nem jó!!!
    ez a jo link
  • Colos111
    IgroMir expo is largest Russian game show. A new 33 Min low res Rig'n'Roll gameplay capture
    demo from IgroMir–2007 has been posted at video.google.com
  • Boconadi
    hagyjuk.. :D
  • Saddalim #3345
    :D jaj bocsánat
    befejeztem...
  • bertino
    jovan, elég lesz...
  • Saddalim #3343
    :C
  • LeWyTy
    :B
  • Saddalim #3341
    :D
  • Magnumrolcsi
    Nem fordítva? ( Csak Vista-n induljon a Rig'N'Roll )
  • leho94
  • Boconadi
    azt merjék meg hogy csak rignroll-on menjen a viszta.
  • bertino
    jaja, bummheccsát lesz nekik egyből...
  • Saddalim #3336
    azt merjék meg hogy csak visztán menjen
  • Djemba
    lehet directx 10 megcsinálják azé kséik hehe
  • Saddalim #3334
    történt
  • leho94
    ---TÉK---
  • leho94
    jah...
  • LeWyTy
    Történjem má valami!
  • streeter
    Mire kiadják a játékot pont aktuális is lesz. MIntha a jelenbe játszanál vagyis 2024ig kell várni :D
  • Boconadi
    Ne Te oktass már ki mi az a pletyka

Rengeteg még kiadatlan játékokról lehet hallani olyan érdekes dolgokat, hogy ekkor meg akkor jön. Én is írkálhatnék az rnr fórumra hogy december 3-án ki fogáják adni, meg 2008 febuárjában jön, mert tudom fejlesztő vagyok, király vagyok, és satöbbi... Néha már azt sem lehet tudni hogy az infók eredetiek-e vagy sem, és sokszor már össze vissza beszél minden ember a nagy várakozás miatt...

Remélem érted mire gondolok, ha nem fuss neki mégegyszer!
  • Flyman
    Íme egy a hatalmas röptű hozzászólásaidból.
    Szerinted, ha a fejlesztők lenyilatkoznak valamit,aztán épp az ellenkezőjét az pletyka?
    Tod mi a pletyka? amikor hazaviszel egy szőke ribancot, és helybenhagyod, de valaki látja és erre azt mondja, hogy mondjuk Paris Hilton volt, na az lehet pletyka....