6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Vuk85
    üdv urak a lezárt utak hogyan válnak elérhetővé?
  • Blackdog
    Igen keresnek pénzt is, már ha jól van beállítva a fizetésük.

"A sofőr fizetése legyen automatikusra állítva (a jobb alsó sarokban lévő checkbox legyen bekattintva). Ezután a jobb felső sarokban lévő 3 csúszkát addig kell mozgatni, amíg a sofőr fizetése maximális nem lesz (alul a piros téglalapban lévő szám a fizetésemelés, ez legyen minél nagyobb pozitív szám). Ez a sofőr optimális beállítása. Ugyan a fizetése ilyenkor a legmagasabb, de az általa termelt haszon is ilyenkor a legmagasabb (még a fizetés levonása utáni tiszta haszon is). Persze aki gonosz, az megteheti, hogy az optimális pont beállítása után kézzel lecsökkenti a sofőr fizetését, ezzel még tovább növelve a hasznot, de ilyenkor a sofőr hűsége csökken, akár fel is mondhat."

Elvileg naponta egyszer látod, hogy mennyit hasznot kerestek, majd ezután nem sokkal azt, hogy mennyit vonnak le fizetés gyanánt.
  • gyuri35
    Sehol senki?
  • gyuri35
    Üdv!Ezek a sofőrök akiket felbérelek,pénzt is keresnek?Nálam mindig csak az jelenik meg amikor levonják tőlem a fizetésüket!
  • gyuri35
    Többször keresgettem már a NETen magyarítást,de csak magyar kézikönyvet találtam!
  • papplaci18
    üdv mindenkinek!
    volna 1 olyan kérdésem hogy van már a játékhoz magyarosítás vagy magyar felirat?
    kérlek válaszoljatok!
    előre is köszi
  • gyuri35
    Tegnap délután megrendeltem,kíváncsi vagyok mikor érkezik meg!
  • gyuri35
    Köszönöm szépen!Ötödik napja szakad az eső,ez ellen nem lehet tenni valamit?
  • Blackdog
    Ha jól tudom, azok mellékküldetésekhez vannak. Ilyeneket vagy telefonon kaphatsz, mikor beérsz az adott területre, vagy a pót mellett álló ember közelében. Ha esetleg tévednék javítsatok ki.
  • gyuri35
    Nincs kedvem 74 oldalt végigolvasni,úgyhogy megkérdezem az út szélén álló pótokat hogyan lehet leszállítani?Rátolattam,de felakasztani nem tudom!
  • gyuri35
    Engem mindíg a "csisszes" előzések miatt 'vágnak' meg
  • gumikacsa
    én már többször megpattantam zsaruk elől, igaz, komoly kihágásom sem volt még. Lámpa elfelejtése (este későnn kapcsoltam világítást), záróvonal...
  • Koridor
    engem általában azért kergetnek mert szembemegyek a forgalomal
  • gyuri35
    Köszönöm,azért kérdeztem mert L.A. előtt a felüljáróról sikerült már 'leröptetnem' rendőrautót
  • Koridor
    nem érdemes
  • gyuri35
    A zsaruk elől le lehet lépni?Vagy érdemes egyáltalán?Gondolom ha sikerül is,utána ha valami másért elkapnak,halmozott bünti van.
  • Koridor
    késöbb lesznek majd más jármüvek is az uton vagy végig megmarad ez a MadMax-es filing?
  • DIESEL DOG #5927
    Javítva!
  • dav
    Design update-ből nincs hiány, de a fejlécben még mindig az van írva, hogy az angol verzió megjelenése 2010 Q1, pedig egy ideje már megjelent.
  • gyuri35
    Sajnálom,de kijött belőlem
  • DIESEL DOG #5924
    Első figyelmeztetés!
  • gumikacsa
    Ez szerintem itt senkit nem érdekel. Diesel, szerintem ez törölni való. (5922,5923)
  • DIESEL DOG #5921
    Egy kis topik dizájn update... :)
  • Solt
    Micsoda üzletpolitika... :((( Pedig szívesen megvenném, de így...

Ha esetleg mégis jönne valami tapasz, vagy valami hír róla, tegyétek már meg légy szíves, hogy posztoljátok itt... köszi...
  • gumikacsa
    Az angol verziót le sem szarják, még csak frissítés sem jelent meg hozzá.

Az orosz már a 3.05-ös verziónál tart, illetve az oroszhoz nemrég kilett adva valami cucc. Nem tudom, mit tartalmaz, de ez a két kép elvileg abból van:

• DIESEL DOG #5918
    Erről nem sokat tudni sajnos... :(
  • Solt
    Tervbe van egyáltalán véve valami tapasz ehhez? Foglalkozik még vele a kiadó?
  • gumikacsa
    Így van, és nem is mondhatni, hogy drága, 3000 HUF
  • DIESEL DOG #5915
    Hát talán meg kellene venni eredetiben.... ezekkel a tört szoftverekkel csak a gond van.
  • gyuri35
    Alighanem megvan a hiba,valami bugos verziót tölthettem le,mert részletes térképet sem tudtam kapcsolni!
  • gyuri35
    Üdv! win7-re tettem fel a játékot,megcsináltam egy fuvart vettem ezt-azt elmentettem a játékot,kiléptem.Délután hazaérek,indítom a játékot,betölti a mentést egészen addig míg kiírja hogy "press any key" nyomok egyet és leáll a játék!Tud valaki megoldást?
  • kitt2000
    magyar fordítás készül a játékhoz?
  • f67
    Hi
    Tőrtel nyomom,lehet,hogy ez a baj.
    Köszi
  • longhaul
    Sziasztok. Láttam a gépigényt hogy "GEFORCE 7000 " nem tudom a számot pontosan.) Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a játék megy magasabb verziójú videókártyával? Geforce 8600 pontosan. Vagy csak kifejezetten 7000-el.
  • Solt
    Kár... azért reménykedem. Ha javítják megveszem, ha nem, akkor kimarad az ezzel való szórakozás számomra... :(
  • gumikacsa
    Sajnos még mindig.
  • Solt
    Jött már ki valami javítás hozzá? Vagy a pót még mindig olyan idétlenül fordul?
  • gumikacsa
    Nekem is az angol van meg, de nekem nincs ilyen gond. Eredetivel játszol? Mert lehet hibás a törés.
  • f67
    Hi.
    Mióta az angol verzióval nyomom,azóta nem kapok küldetést.
    A németben sorra jöttek,itt egy sincs,és az út mellett álló cuccokat sem tudom felvenni.Tud valaki megoldást?
    Köszi.
  • gumikacsa
    Ha már letöltöd, lehetne annyi eszed, hogy az angol verziót szeded le.