6107
-
#5944 üdv urak a lezárt utak hogyan válnak elérhetővé?
-
Blackdog #5943 Igen keresnek pénzt is, már ha jól van beállítva a fizetésük.
"A sofőr fizetése legyen automatikusra állítva (a jobb alsó sarokban lévő checkbox legyen bekattintva). Ezután a jobb felső sarokban lévő 3 csúszkát addig kell mozgatni, amíg a sofőr fizetése maximális nem lesz (alul a piros téglalapban lévő szám a fizetésemelés, ez legyen minél nagyobb pozitív szám). Ez a sofőr optimális beállítása. Ugyan a fizetése ilyenkor a legmagasabb, de az általa termelt haszon is ilyenkor a legmagasabb (még a fizetés levonása utáni tiszta haszon is). Persze aki gonosz, az megteheti, hogy az optimális pont beállítása után kézzel lecsökkenti a sofőr fizetését, ezzel még tovább növelve a hasznot, de ilyenkor a sofőr hűsége csökken, akár fel is mondhat."
Elvileg naponta egyszer látod, hogy mennyit hasznot kerestek, majd ezután nem sokkal azt, hogy mennyit vonnak le fizetés gyanánt. -
gyuri35 #5942 Sehol senki? -
gyuri35 #5941 Üdv!Ezek a sofőrök akiket felbérelek,pénzt is keresnek?Nálam mindig csak az jelenik meg amikor levonják tőlem a fizetésüket! -
gyuri35 #5940 Többször keresgettem már a NETen magyarítást,de csak magyar kézikönyvet találtam! -
papplaci18 #5939 üdv mindenkinek!
volna 1 olyan kérdésem hogy van már a játékhoz magyarosítás vagy magyar felirat?
kérlek válaszoljatok!
előre is köszi -
gyuri35 #5938 Tegnap délután megrendeltem,kíváncsi vagyok mikor érkezik meg! -
gyuri35 #5937 Köszönöm szépen!Ötödik napja szakad az eső,ez ellen nem lehet tenni valamit? -
Blackdog #5936 Ha jól tudom, azok mellékküldetésekhez vannak. Ilyeneket vagy telefonon kaphatsz, mikor beérsz az adott területre, vagy a pót mellett álló ember közelében. Ha esetleg tévednék javítsatok ki. -
gyuri35 #5935 Nincs kedvem 74 oldalt végigolvasni,úgyhogy megkérdezem az út szélén álló pótokat hogyan lehet leszállítani?Rátolattam,de felakasztani nem tudom! -
gyuri35 #5934 Engem mindíg a "csisszes" előzések miatt 'vágnak' meg -
#5933 én már többször megpattantam zsaruk elől, igaz, komoly kihágásom sem volt még. Lámpa elfelejtése (este későnn kapcsoltam világítást), záróvonal... -
#5932 engem általában azért kergetnek mert szembemegyek a forgalomal -
gyuri35 #5931 Köszönöm,azért kérdeztem mert L.A. előtt a felüljáróról sikerült már 'leröptetnem' rendőrautót -
#5930 nem érdemes -
gyuri35 #5929 A zsaruk elől le lehet lépni?Vagy érdemes egyáltalán?Gondolom ha sikerül is,utána ha valami másért elkapnak,halmozott bünti van. -
#5928 késöbb lesznek majd más jármüvek is az uton vagy végig megmarad ez a MadMax-es filing? -
DIESEL DOG #5927 Javítva! -
dav #5926 Design update-ből nincs hiány, de a fejlécben még mindig az van írva, hogy az angol verzió megjelenése 2010 Q1, pedig egy ideje már megjelent. -
gyuri35 #5925 Sajnálom,de kijött belőlem -
DIESEL DOG #5924 Első figyelmeztetés! -
#5923 Ez szerintem itt senkit nem érdekel. Diesel, szerintem ez törölni való. (5922,5923) -
DIESEL DOG #5921 Egy kis topik dizájn update... :) -
Solt #5920 Micsoda üzletpolitika... :((( Pedig szívesen megvenném, de így...
Ha esetleg mégis jönne valami tapasz, vagy valami hír róla, tegyétek már meg légy szíves, hogy posztoljátok itt... köszi... -
#5919 Az angol verziót le sem szarják, még csak frissítés sem jelent meg hozzá.
Az orosz már a 3.05-ös verziónál tart, illetve az oroszhoz nemrég kilett adva valami cucc. Nem tudom, mit tartalmaz, de ez a két kép elvileg abból van:
-
DIESEL DOG #5918 Erről nem sokat tudni sajnos... :( -
Solt #5917 Tervbe van egyáltalán véve valami tapasz ehhez? Foglalkozik még vele a kiadó? -
#5916 Így van, és nem is mondhatni, hogy drága, 3000 HUF -
DIESEL DOG #5915 Hát talán meg kellene venni eredetiben.... ezekkel a tört szoftverekkel csak a gond van. -
gyuri35 #5914 Alighanem megvan a hiba,valami bugos verziót tölthettem le,mert részletes térképet sem tudtam kapcsolni! -
gyuri35 #5913 Üdv! win7-re tettem fel a játékot,megcsináltam egy fuvart vettem ezt-azt elmentettem a játékot,kiléptem.Délután hazaérek,indítom a játékot,betölti a mentést egészen addig míg kiírja hogy "press any key" nyomok egyet és leáll a játék!Tud valaki megoldást? -
kitt2000 #5912 magyar fordítás készül a játékhoz? -
f67 #5911 Hi
Tőrtel nyomom,lehet,hogy ez a baj.
Köszi -
#5910 Sziasztok. Láttam a gépigényt hogy "GEFORCE 7000 " nem tudom a számot pontosan.) Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a játék megy magasabb verziójú videókártyával? Geforce 8600 pontosan. Vagy csak kifejezetten 7000-el. -
Solt #5909 Kár... azért reménykedem. Ha javítják megveszem, ha nem, akkor kimarad az ezzel való szórakozás számomra... :( -
#5908 Sajnos még mindig. -
Solt #5907 Jött már ki valami javítás hozzá? Vagy a pót még mindig olyan idétlenül fordul? -
#5906 Nekem is az angol van meg, de nekem nincs ilyen gond. Eredetivel játszol? Mert lehet hibás a törés. -
f67 #5905 Hi.
Mióta az angol verzióval nyomom,azóta nem kapok küldetést.
A németben sorra jöttek,itt egy sincs,és az út mellett álló cuccokat sem tudom felvenni.Tud valaki megoldást?
Köszi. -
#5904 Ha már letöltöd, lehetne annyi eszed, hogy az angol verziót szeded le.