Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"Mondjuk egy iszonyat hangulatos és élvezetes játékmenet mellett tojok a grafra 😊." -> Ezek után írtad? Egyébként nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsod, legközelebb is oszd meg velem ha ilyen jó gondolatod van.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
És lesz majd talán Rignroll, és Euro Truck Simulator.
Segitségeteket kérném elkezdtem össze gyüjteni a kamion szimulátorokat eddig ezeket tudhatom magaménak: Big Mutha Truckers; Big Mutha Truckers 2; Trucker; King of the Road; Hard truck élet 18 keréken;.
De tudtommal több van, mint 5. Haltam valami convoy meg hauli-rol Meg még 1-2 más címet is halottam. Elõre is megköszönném ha bármilyen informácioval ellátok. Vagy akár bármelyik játék meg van nektek mely nincs a felsorolásban és esetleg tudjátok a megszerzésének a módját vagy eltudjátok küldeni nekem az meghálálnám.
Elõre is köszönöm segítségeteket: Lestat
Mondjuk egy iszonyat hangulatos és élvezetes játékmenet mellett tojok a grafra 😊.
Mindenesetre köszönjük a képeket és az infókat!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
www.smart-bus.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Development update
The game economics is being tested, and all the main parameters of its parts (warehouses, carriers, auto dealers, recruiter agencies, hired drivers etc.) are being balanced.
Sports subsystem (the California championship) of the game is being tested, debugged and balanced.
All the routes and parameters of individual races, rating system parameters, and road qualities of different vehicle models are being tuned, as well as the effect of installable upgrades on the latter.
The demo version of the game was evaluated at the Intel testing lab for multi-core performance boost factor. The performance increase of 70–80% has been confirmed.
The testing of the game world and the vehicles is continuing.

Renault magnum http://kamionszim.hu
Ez NEM egy addon pack a GTA Criminal Russia c. játékhoz, hanem egy teljesen különálló gamma (amit mellesleg ugyanaz a cég készített mint az elõbb említett szoftvert). Sajnos kiadójuk sincs még és a kiadási dátumot is teljes homály fedi. Még arról se tudunk semmit, hogy a játéknak kijön -e angol verziója, vagy csak oroszul fog megjelenni.
Szabadfordításban az elõzõ szöveg, így már remélem érthetõ 😉
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez úgy néz ki, mint Rig'n'Roll újból kapott egy kevés versenyt az orosz játékimgesok* kézbesített criminalrussia.ru voltak
Ez nem egy addon*csomag GTA Criminal Russiának de ugyanaz által a vállalat által egy különálló játék ki csinált
GTA bûnözõ Oroszország. Nekik nincs egy kiadójuk még, és a megjelenési dátum nem világos és mi vagyunk nem
sok információ még és ez nem lehet angol, egyetlen For Russiában. A hozam sampelt* ábrázol
www.smart-bus.hu
Biztos vmi ruszki játék lesz, szóval majd valamikor kéccáz év múlva visszatérhetünk a témára.

It looks like Rig'n'Roll got some competition, anew Russian game imges have been posted criminalrussia.ru
This is Not an addon pack for GTA Criminal Russia but a seperate game by the same company who made
GTA Criminal Russia. They don't have a publisher yet, and the release date is unclear and we have not
much info yet and it may not be in English, only For Russia. Render images sampel
Ha valaki leforditaná azt meg köszöném!!!
on!
Scania V8
EGÉSSÉGÜNKRE!!!!!
😄DDDDDDDD 😄DDDDDDDDD
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nemtudom, hogy az ajánlott gépigényre minek kell azt hinni, hogy az a követelmény, de mindegy.
Most, hogy van írva már gépigény, megfog jelenni nemsoká a game? Vagy még fejlesztenek rajta pár évet? 😊
Hali
Suzuki Swift GL 1.3
http://goo.gl/gd6Zi5