Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doog
Ha olyan lesz mint a K.O.T.R. akkor ki sem próbálom.
Na jó talán egyszer. 😄

...::::::...

Olcsó olcsó nagyon olcsó 😊 kéne már ez a játék nagyon hajrá talán idén már megjön hozzánk
norbi56
külföldi online vagy nemonline boltok

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Boconadi
ugyan ilyen képek voltak, csak kicsit átdolgozva photoshoppal. Most ezek talán már játékból való képek. Régen tetszett volna ez a grafika is, ma már talán ez kevés, és a tetszésetek is elszállt fölötte.
ZsZso
Mért is? Nem értelek ... Anno mikor elkezdtem olvasni eme topikot gyönyörûséges szép képeket posztoltak topiklakó társaim ...

"Mondjuk egy iszonyat hangulatos és élvezetes játékmenet mellett tojok a grafra 😊." -> Ezek után írtad? Egyébként nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsod, legközelebb is oszd meg velem ha ilyen jó gondolatod van.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

S a megszerzésükben tudtok segíteni??

Boconadi
hopszi <#smile>
Tigristank
Ez kimaradt: 18 Wheels of Steel: Across America

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Szabi84
Legyen csak hangulatos nem hiányzik a csilivili grafika mert sose lesz kész!😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Boconadi
Mig mutha truckers, Big mutha truckers 2, Trucker, King Of the road, Hard truck 18 Wheels of Steel, Hard truck 18 Wheels of Steel: Pedal to the metal, Hard truck 18 Wheels of Steel: convoy, Hard truck 18 Wheels of Steel: Haulin, Hard truck 18 Wheels of Steel: American long haul.

És lesz majd talán Rignroll, és Euro Truck Simulator.
Boconadi
akkor menj Test Drive unlimitedezni
Sziasztok.
Segitségeteket kérném elkezdtem össze gyüjteni a kamion szimulátorokat eddig ezeket tudhatom magaménak: Big Mutha Truckers; Big Mutha Truckers 2; Trucker; King of the Road; Hard truck élet 18 keréken;.

De tudtommal több van, mint 5. Haltam valami convoy meg hauli-rol Meg még 1-2 más címet is halottam. Elõre is megköszönném ha bármilyen informácioval ellátok. Vagy akár bármelyik játék meg van nektek mely nincs a felsorolásban és esetleg tudjátok a megszerzésének a módját vagy eltudjátok küldeni nekem az meghálálnám.

Elõre is köszönöm segítségeteket: Lestat

ZsZso
Remélem LOW graf beállítás mellett készítették eme képeket. Harmadik kép láttán sírva fakadtam ... és a 4. se javított a hangulatomon. Az autók szépek, de a környezet az ocsmány.

Mondjuk egy iszonyat hangulatos és élvezetes játékmenet mellett tojok a grafra 😊.

Mindenesetre köszönjük a képeket és az infókat!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Boconadi
majd kitalálják hogy megépítik egész amerikát inkább <#idiota>
allock
csakis többel 😉

#hhwnd

na-na!!! csak óvatosan! 😊)))

www.smart-bus.hu

Kit--Kat
Hát most már nem lehet min eltolni még 1 évig...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Na végre, ez már jó hír.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Boconadi
zsír!
gumikacsa
December 28, 2007
Development update

The game economics is being tested, and all the main parameters of its parts (warehouses, carriers, auto dealers, recruiter agencies, hired drivers etc.) are being balanced.

Sports subsystem (the California championship) of the game is being tested, debugged and balanced.

All the routes and parameters of individual races, rating system parameters, and road qualities of different vehicle models are being tuned, as well as the effect of installable upgrades on the latter.

The demo version of the game was evaluated at the Intel testing lab for multi-core performance boost factor. The performance increase of 70–80% has been confirmed.

The testing of the game world and the vehicles is continuing.

Renault magnum http://kamionszim.hu

ZsZso
Úgy néz ki új ellenfele akadt a Rig'n'Rollnak: az új orosz játékról a képek már fent is vannak a criminalrussia.hu -n.
Ez NEM egy addon pack a GTA Criminal Russia c. játékhoz, hanem egy teljesen különálló gamma (amit mellesleg ugyanaz a cég készített mint az elõbb említett szoftvert). Sajnos kiadójuk sincs még és a kiadási dátumot is teljes homály fedi. Még arról se tudunk semmit, hogy a játéknak kijön -e angol verziója, vagy csak oroszul fog megjelenni.

Szabadfordításban az elõzõ szöveg, így már remélem érthetõ 😉

Attila889
már rég óta...de nem akarok offolni XD

Schwarz
ezt a topikot is megtaláltad? <#lama>

Mi az a windows?

Boconadi
hagyj már fel ezzel a hülyeséggel
Szabi84
hát ennél az angolt jobban értem😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Attila889
kissé értelmetlen XD XD

Attila889
forditás:

Ez úgy néz ki, mint Rig'n'Roll újból kapott egy kevés versenyt az orosz játékimgesok* kézbesített criminalrussia.ru voltak
Ez nem egy addon*csomag GTA Criminal Russiának de ugyanaz által a vállalat által egy különálló játék ki csinált
GTA bûnözõ Oroszország. Nekik nincs egy kiadójuk még, és a megjelenési dátum nem világos és mi vagyunk nem
sok információ még és ez nem lehet angol, egyetlen For Russiában. A hozam sampelt* ábrázol

ez lesz az "unokáinknak készülõ játékok" címû topic! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Colos111
köszi!

Scania V8

Boconadi
valami új játékról hablatyol. A honlapon szép képek vannak, de ez mind render kép, ahogyan írja is.

Biztos vmi ruszki játék lesz, szóval majd valamikor kéccáz év múlva visszatérhetünk a témára.

Colos111
egy kis off:
It looks like Rig'n'Roll got some competition, anew Russian game imges have been posted criminalrussia.ru
This is Not an addon pack for GTA Criminal Russia but a seperate game by the same company who made
GTA Criminal Russia. They don't have a publisher yet, and the release date is unclear and we have not
much info yet and it may not be in English, only For Russia. Render images sampel

Ha valaki leforditaná azt meg köszöném!!!
on!

Scania V8

Jólmondod!!
EGÉSSÉGÜNKRE!!!!!

😄DDDDDDDD 😄DDDDDDDDD
Jóhát még ki sem jött, elõre kár idegeskedni... Inkább <#pias> ha már kezdõdnek az ünnepek, ez többet ér <#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

Szasza20
persze majd 8800as kártya mi még mitnem! És mindenkinek van is pénze rá!Hát ehhez a grafikához elégnek kellene lenni egy 7600 GT-nek símán! Na elmennek a .... Ez csak programozás kérdése! a COD 4nek milyen szép grafikája van és mégis végigtóltam maxon 7600 GT-vel! Na mindegy...

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

allock
ugyanaz mint a Haulin

#hhwnd

Érdemes benézni ide: http://www.americanlonghaul.com/
norbi56
sry nem figyeltem

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

K.András
Duke nukem forever 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

LeWyTy
Nonstop száloda<#confused>

<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

allock
nem lesz

#hhwnd

Neuman
Szívesebben dolgoznék egy ilyennel, mint a jelenlegivel!

!!!HALA MADRID!!!

Ebben amúgy lessz Multiplayer? Mármint nem a gagyi "versenyezzünk kamionokkal" hanem pl olyan, hogy mindenki szállítania, lehetne menni konvoyban meg ilyenek. Szóval neten, sima szállítgatós 😊 szerintem tök filinges lenne.
Nézegetem itt a honlapot, hogy milyen kamionok lesznek, ez nagyon tetszik 😊 Egy ilyet be kéne újitani itthonra 😄
Kép
Kép1
Kép2
Üdv
Hali!
Nemtudom, hogy az ajánlott gépigényre minek kell azt hinni, hogy az a követelmény, de mindegy.
Most, hogy van írva már gépigény, megfog jelenni nemsoká a game? Vagy még fejlesztenek rajta pár évet? 😊
Hali
bepe79
Ugyhogy....... ha kicsit figyeltel volna, nem azt irtam, hogy nem fut 8800-nal gyengebb kartyan, hanem hogy SZERETI, HA 8800 VAN ALATTA. Ettol meg futhat a te 7600GT-den, bar azt is megneznem, hogy hogy fut 1280x1024-ben szurokkel 16xAniso Filtering + 8xAntialiasing mellett a te 7600GT-den..

Suzuki Swift GL 1.3

norbi56
szerintem futni fog<#vigyor3>

norbi56
hehe 7600gt-m van és pro street fullon fut ugyhogy..........

[HUN]FaTaL
Remélem ez valami vicc ez a gépigény hogy egy ilyen (bocsánat de hulladék) 5 éves grafhoz 8800 kell😄 nevetséges

http://goo.gl/gd6Zi5

leho94
már történt..asszem a truck simulator😉

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"