6107
-
#4008 Véleményem szerint így is veri :D
Egyébként a hard truck 2, és a king of the road közt nincs sok különbség, csak más kiadó, más név. -
#4007 Ez nagyon jó játék. Ha most ennek javítanának a grafikáján meg pár új gépet raknának bele és kicsit bővítenék a térképet simán verné az ETS-t. -
#4006 http://www.gamechannel.hu/pictures/blog/kingoftheroad_3.jpg
king of the road
-
#4005 10 év múlva térjünk vissza erre a "honnan lehet letölteni?" kérdésre.. -
#4004 A tükröződés a kamionról az nem tetszik nekem:S -
#4003 ugye-ugye? :) Na a Rig n'Roll-ra anno ezért zsibbadtam rá. (bár még akkor szakközépbe jártam...pff derég volt) -
#4002 HT2 mekkora sütiség volt annó! -
#4001 nah, csakhogy tudjuk miről van szó:
Hard Truck 1:
Hard Truck 2
-
#4000 megvaaaan!!!! szal Hard Truck 1-2 volt! -
DIESEL DOG #3999 Nem jelent meg a játék, nem tudni pontosan mikor fogják kiadni! -
#3998 naigen pff..."Rig 'n Roll" tiszta hülye vagyok már, szóval igen a King of the Road-ra gondoltam illetve amikor én játszottam, akkor nem ez volt a neve, de akárhogy gondolkozom nem ugrik be most... :c valami "Truck" volt de teljes képzavarom van. -
#3997 -
#3996 Gondolom, a king of the road-ra gondolsz. Nekem a mai napig fent van a gépemen, winreinstall után szinte mindig az első játék, ami felkerül a gépre. Még mindig szívesebben játszomvele,mint az scs játékaival. Szerintem a fizika teljesen rendben van, ha már azt át tudják ültetni ebbe a környezetbe, akkor még mindig tuti játék lesz ha egyszer megjelenik már végre (szerintem). -
Fifus #3995 Szerintem még nincs kész. -
#3994 -
sebokmark #3993 hy mindenkinek
új vok itt és azt szeretném kérdezni hogy honnan szerezhetném be a játékot azaz honnan lehet letölteni????
egyébként kamionokat lehet belerakni??? -
#3992 Eleinte még okés volt az 18WoS sorozat, de az utóbbiakban már csak magukat klónozzák. Másszínű kamion, washington helyett bukarest, kék tábla helyett zöld, semmi újítás...sajnos. -
#3991 Tudjátok, a Rig n'Roll óta nem volt rendes kamionos játék, aminek akár hasonló hangulata lett volna, mivel ezt szintén a Softlab fejleszti, így gondolom a R n'R lesz(vagy lenne) az alap.....annak iszonyat fílingje volt, hiába 18WOS, meg ETS, egyikkel sem tudtam 2 óránál többet nyomulni valahogy. Szal akármilyen lesz ez a fizikája és az alpjai nem lehetnének rosszak. Vagy igen és én gondolom rosszul? -
Solt #3990 Rosszul esik, hogy ilyen igénytelen a belső, de már szánalom amit művelnek... adják ki, aztán majd a modderek befejezik...
Az ETS fizikája egy vicc, ha ez is olyan lesz, akkor max 10 percet lesz a gépemen... -
#3989 Szerintem is nagyonszép!
Az ets szerintem gyászul néz ki! -
#3988 ocsmány??? ets-t veri, ennél szebb hova kell egy kamionos játékba?? inkább jönne már ki -
#3987 deocsmány -
#3986 egyetértésem van, lexarjuk már sokan a "síkképű" kapcsolókat stb, fizikája legyen neki normális(nekem már az ETS-é is elég árkád), oszt perec... -
Solt #3985 Dettó! Adják ki, legyen jó a fizikája, és legyen moddolható... nincs több elvárásom! :) -
#3984 Engem konkrétan a műszerek és a kapcsolók síkképpé leminősítése ütött szíven. Nem vártam volna ezt az igénytelenséget. -
Solt #3983 Szellőzik? Az direkt ilyen... a holtteret csökkentik vele! A fülke minőségére gondolt... legalább egy ETS szintet megüthetne... -
#3982 de ha jól látom itt is úgylesz h egy út van a városba , a többi megvan építve meg minden , de odavan rakva vmi és nem lehet bemenni mint a 18 wos cumókba? -.- -
#3981 szellőzik :D -
#3980 Viszont ez a kép meg egészen elszomorító, hogy nem dolgozták ki rendesen a belsőterét a kamionoknak, ha már ennyire sokat szöszmötölnek vele.
Ez meg nagyon steril, hova lettek a gyalogosok?!:/
-
#3979 Ez is nagyon tetszik nekem:
-
#3978 Aha tudok :P -
#3977 Tudsz adni egy linket a többihez? -
#3976 Szerintem egész friss, ma reggel találtam a többivel együtt.
-
#3975 Ez nagyon szép!
Ehh.h...megjelenhetne már! Mikori a kép? -
#3974 Huh!
Ez keményen fest,gondolom a játék így néz ki maxra húzva? :)) -
#3973 -
#3972 Hát igen,sajnos ha ezt évekkel ezelőtt kiadták volna,akkor jóis lett volna(Pl:graffal haladni kellene + a korral).Mert az rendben van,hogy eső látszik az úton,törik a kamion,de lassan SCS soft lekörözi őket..Aztán meg hamár van jobb kamionos játék,akkor ezt ki fogja megvenni? -
#3971 még az talán rendben is van, hogy kiadják.
de itt a nagy többséget az érdekelné, hogy vajon mikor ?
még engem is érdekelne. -
#3970 Jó lenne... -
#3969 A próféta szóljon belőled :D