6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • gumikacsa
    Véleményem szerint így is veri :D

Egyébként a hard truck 2, és a king of the road közt nincs sok különbség, csak más kiadó, más név.
  • DJKonya
    Ez nagyon jó játék. Ha most ennek javítanának a grafikáján meg pár új gépet raknának bele és kicsit bővítenék a térképet simán verné az ETS-t.
  • akyyy
    http://www.gamechannel.hu/pictures/blog/kingoftheroad_3.jpg

king of the road
  • bepe79
    10 év múlva térjünk vissza erre a "honnan lehet letölteni?" kérdésre..
  • norbi56
    A tükröződés a kamionról az nem tetszik nekem:S
  • Varenga
    ugye-ugye? :) Na a Rig n'Roll-ra anno ezért zsibbadtam rá. (bár még akkor szakközépbe jártam...pff derég volt)
  • Carlos
    HT2 mekkora sütiség volt annó!
  • Varenga
    nah, csakhogy tudjuk miről van szó:
    Hard Truck 1:

Hard Truck 2

• Varenga
    megvaaaan!!!! szal Hard Truck 1-2 volt!
  • DIESEL DOG #3999
    Nem jelent meg a játék, nem tudni pontosan mikor fogják kiadni!
  • Varenga
    naigen pff..."Rig 'n Roll" tiszta hülye vagyok már, szóval igen a King of the Road-ra gondoltam illetve amikor én játszottam, akkor nem ez volt a neve, de akárhogy gondolkozom nem ugrik be most... :c valami "Truck" volt de teljes képzavarom van.
  • SitatiS
  • gumikacsa
    Gondolom, a king of the road-ra gondolsz. Nekem a mai napig fent van a gépemen, winreinstall után szinte mindig az első játék, ami felkerül a gépre. Még mindig szívesebben játszomvele,mint az scs játékaival. Szerintem a fizika teljesen rendben van, ha már azt át tudják ültetni ebbe a környezetbe, akkor még mindig tuti játék lesz ha egyszer megjelenik már végre (szerintem).
  • Fifus
    Szerintem még nincs kész.
  • Carlos
  • sebokmark
    hy mindenkinek
    új vok itt és azt szeretném kérdezni hogy honnan szerezhetném be a játékot azaz honnan lehet letölteni????
    egyébként kamionokat lehet belerakni???
  • Carlos
    Eleinte még okés volt az 18WoS sorozat, de az utóbbiakban már csak magukat klónozzák. Másszínű kamion, washington helyett bukarest, kék tábla helyett zöld, semmi újítás...sajnos.
  • Varenga
    Tudjátok, a Rig n'Roll óta nem volt rendes kamionos játék, aminek akár hasonló hangulata lett volna, mivel ezt szintén a Softlab fejleszti, így gondolom a R n'R lesz(vagy lenne) az alap.....annak iszonyat fílingje volt, hiába 18WOS, meg ETS, egyikkel sem tudtam 2 óránál többet nyomulni valahogy. Szal akármilyen lesz ez a fizikája és az alpjai nem lehetnének rosszak. Vagy igen és én gondolom rosszul?
  • Solt
    Rosszul esik, hogy ilyen igénytelen a belső, de már szánalom amit művelnek... adják ki, aztán majd a modderek befejezik...

Az ETS fizikája egy vicc, ha ez is olyan lesz, akkor max 10 percet lesz a gépemen...
  • Carlos
    Szerintem is nagyonszép!
    Az ets szerintem gyászul néz ki!
  • gumikacsa
    ocsmány??? ets-t veri, ennél szebb hova kell egy kamionos játékba?? inkább jönne már ki
  • norbi56
    deocsmány
  • Varenga
    egyetértésem van, lexarjuk már sokan a "síkképű" kapcsolókat stb, fizikája legyen neki normális(nekem már az ETS-é is elég árkád), oszt perec...
  • Solt
    Dettó! Adják ki, legyen jó a fizikája, és legyen moddolható... nincs több elvárásom! :)
  • Kit--Kat
    Engem konkrétan a műszerek és a kapcsolók síkképpé leminősítése ütött szíven. Nem vártam volna ezt az igénytelenséget.
  • Solt
    Szellőzik? Az direkt ilyen... a holtteret csökkentik vele! A fülke minőségére gondolt... legalább egy ETS szintet megüthetne...
  • leho94
    de ha jól látom itt is úgylesz h egy út van a városba , a többi megvan építve meg minden , de odavan rakva vmi és nem lehet bemenni mint a 18 wos cumókba? -.-
  • leho94
    szellőzik :D
  • Kit--Kat
    Viszont ez a kép meg egészen elszomorító, hogy nem dolgozták ki rendesen a belsőterét a kamionoknak, ha már ennyire sokat szöszmötölnek vele.

Ez meg nagyon steril, hova lettek a gyalogosok?!:/
  • gumikacsa
    Ez is nagyon tetszik nekem:
  • gumikacsa
    Aha tudok :P
  • Carlos
    Tudsz adni egy linket a többihez?
  • gumikacsa
    Szerintem egész friss, ma reggel találtam a többivel együtt.

• Carlos
    Ez nagyon szép!
    Ehh.h...megjelenhetne már! Mikori a kép?
  • SitatiS
    Huh!
    Ez keményen fest,gondolom a játék így néz ki maxra húzva? :))
  • gumikacsa
  • AudiQuattro
    Hát igen,sajnos ha ezt évekkel ezelőtt kiadták volna,akkor jóis lett volna(Pl:graffal haladni kellene + a korral).Mert az rendben van,hogy eső látszik az úton,törik a kamion,de lassan SCS soft lekörözi őket..Aztán meg hamár van jobb kamionos játék,akkor ezt ki fogja megvenni?
  • bertino
    még az talán rendben is van, hogy kiadják.
    de itt a nagy többséget az érdekelné, hogy vajon mikor ?
    még engem is érdekelne.
  • Carlos
    Jó lenne...
  • gumikacsa
    A próféta szóljon belőled :D