6107
-
#4048 Hard truck I Hardtruck II ennek a patchelt eredeti változata a Rig & Roll és utánna adták ki King of the road néven Angolositva és Patch el. -
#4047 De ez a Rig&Roll csak sokan keverik mivel a king of the road eredeti orosz neve rig & roll Nekem megvan orosz eredetiben -
#4046 Igen, az a kupolás épület San Francisco városháza. -
#4045 igaz előfordulhat, hogy ahol éppen vagy, azt nem mutatja. Mert gondolom, itt most San Francisco utcáin (:D) van... -
#4044 Jaja de nincs ott semmi. De kezdek megnyugodni, mert ahogy elnézem a térképet az csak a főútvonalakat jelöli. Azért valami életjelet adhatnának magukról. Szerintem még 2010-ben sem jön ez ki :( -
#4043 Bár ezt a képet jobban megnézve, és összevetve, nem nagyon hasonlít. Például, ahol bekarikáztam, valahol ott kellene lenni San Francisconak.
-
#4042 Ennyi? :/ Lehetne több összekötő mellékút. -
DIESEL DOG #4041 Na ez a Rig 'n' Roll térképe! -
#4040 -
#4039 OOMMGG!!!!!4444444 -
#4038 :D -
DIESEL DOG #4037 Biztos hogy ez a KOTR térképe. Mivel ez ugyanaz a térkép ami a KOTR-ban van... -
#4036 Sejtettem, hogy valami olyasmi lesz... -
#4035 Kalifornia kicsit másképpen néz ki...
Ez sokkal inkább a King of the Road térképe. -
#4034 Lehet, hogy nem is RnR... -
#4033 Lehet, hogy más is találkozott a térképpel, se azért berakom ide. Úgy tűnik ez lesz a map(szerintem). Mindenesetre nem tudom milyen régi a kép.
-
#4032 nem tudom, nekem az összes játékom ment vele. Sajnos viszont külső eszközöket nem kezelte rendesen, ezért visszatettem az xp-t -
DIESEL DOG #4031 Az nem semmi. Pedig a KOTR köztudott hogy legfeljebb csak XP hajlandó üzemelni... -
#4030 nekem ment a 64 bites alatt. -
DIESEL DOG #4029 Vista alatt sose fog menni a King Of The Road meg a Hard Truck 2... -
#4028 Nálam sem megy sajna vista alatt de xp32 alatt jó a vista 64 bites és az istenért se eszi meg.
-
#4027 az előfordulhat -
#4026 Na most hogy volt 10 kép megint jön egy féléves hallgatás. -
#4025 a fene tudja, hangsúlyoznám, hogy Hard Truck2-ről van szó, nem a King of the Road-ról! A két verzió elméletileg minimálisan eltér egymástól, így lehet emiatt nem megy nem? -
#4024 Szasztok!
Ja, karaj game. Nekem ment 32-es xp-n is, meg 64-esen is, sőt, 64-es vista-n is. Valami más lehet ott a gond -
DIESEL DOG #4023 Én néha a hülyeség kedvéért beírom a végtelen üzemanyag és extra gyorsítás kódot. Ezek után mindig jókat röhögök hogy repülni is tud a kamionom! XD -
#4022 a mai napig tolom rajta immáron 5éve mármint king of the road on:D!!nekem bejön és kódok nélkül sokkal jobb!! -
#4021 Anno próbáltam többször is, mindig elém tévedt a játék lemeze és megpróbáltam hátha, de sosem ment. Ebből feltételeztem, hogy másnál sem megy, de majd valamit kitalálok, hogy jó legyen. -
DIESEL DOG #4020 Nem tudom ezt biztosan, de szerintem mennie kellene 32-es XP-n... -
#4019 vágesz ;) (32-es vok) -
DIESEL DOG #4018 Én még tavaly raktam fel XP-re és ment a játék. De szerintem befolyásolja az hogy hány bites az XP-d ami fent van a gépeden. Lehet 32 vagy 64 bites... -
#4017 Az a baj, hogy nálam már egy jó ideje nem megy XP alatt.... -
DIESEL DOG #4016 Én jelenleg azon morfondírozom hogy újra fel kellene telepítenem ezt a játékot. Csak a nosztalgia kedvéért... :) -
zoszt #4015 A Hard Truck-ról láttam egy egy nyúlfarknyi cikket egyik pc-s újságban anno és mivel boltokban nem volt, így internet szolgáltatóval szerződtem, hogy utána tudjak nézni. :)
Ez a játék vezetett be az net világába, bár kezdőként csak a demoig jutottam, de sok tapasztalatot szereztem a netes keresés világában, így hamarosan már a fullos HT2-t nyomtam. Ezekkel tudtam legjobban akkor buszosat játszani. :-)
HT demojában a vezetési élmény, a kerékkopás, HT2-ben a játék maga, King of the Road pedig a nyerges vontatókkal és az feljavított világával vett le a lábáról. -
vajo #4014 Első gémem.....sőt! még eredetiben van meg!..:D
megláttam a Tesco polcán és megkellett vennem! de marha jó játék volt!! -
DIESEL DOG #4013 Ez volt a kedvenc kamionos játékom még anno. Nagyon sokat nyomattam vele. Az egészben az volt a legjobb hogy ha meguntam a kamionozást akkor lehetett menni kisfurgonnal vagy akár autóval is. :) -
#4012 nekem első kamionos játékom:D
beletettem battlefield vietnam zenéit, oszt ahhh:DDD -
#4011 fuuh ezzel de sokat játszottam :D -
#4010 Hát igen a king ot the road az szerintem olyan mintha egy patch lenne a hc2-n. -
#4009 Tudom, játszottam mind kettővel, de a King Of The Road volt meg eredetibe.