Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Még valami, annak ellenére hogy sokat játszottam vele tartalmilag nagyon kevés ez a játék.
-Miért csak 4 nyerges? Tudom, hogy az európai kamionok egy kaptafára készülnek, de mégis. Régebbi típusok
-Miért van olyan kevés út? És gyakorlatilag csak autópálya.
-A városok miért max. 3-4 rövid utcából állnak?
-Miért csak 1 cég/város?
-Súlymérõ állomások hova lettek?
-Cégalapítás?
-Garázsok, telephely vásárlás?
-Hegyi utak?
-Rendõrök?
-Miért nem kell megállni a határon?
-Miért érek Lisszabonból Varsóba fél óra alatt? (és még csak nem is taposom neki) - ez a leghosszabb út, a többi csak ennél rövidebb lehet.
Nem is éri meg miért küzdeni, mert az országok felnyitása olcsó, ha meg veszel az alapoknál jobb kamiont akkor ahhoz már Kirk kapitány kell mert pöccre fénysebességre kapcsol. Ráadásul folyamatosan megbírságolnak gyorhajtásért.
Az 18 Wheels-ek közül a Pedal to the Metal volt a legjobb, akkor azt hittem végre jó úton haladnak, aztán megjelent a Convoy és onnantól kezdve csak romlik és romlik a minõség.
Na ezért várom a Rig 'n Rollt nagyon, ha csak egy feltuningolt King of the Road lesz akkor is 0,5 m után beelõzi ezt jobbról (és most nem gyertek azzal, hogy az SCS csak egy kis cég, azt hittem ebbõl sokkal többet hoznak ki.
Nem vagyok kamionos, de jó pár van a környezetemben, és én magam is elég sokat vezettem 400 lovas emeletes buszt, ami utasokkal kb 22tonna! Igazad van, nagyon jól gyorsulnak, de ez akkor is nagyon nagy túlzás! Eleve a váltások rövidsége borzalmas... Üresen leversz vele egy átlag személyautót... no de 20 tonnával? Itt felállsz a gázon, és mint a trolibusz elindul és csak pörög fel az óra és a fokozatjelzõ... Mennyibõl állt volna megírniuk, hogy egész váltásánál jobban visszaessen a fordulat és tovább tartson mint a fél? Valamelyik verzióban már megvolt oldva, hogy rövid és hosszú "oldal" volt. Ezenkívül mennyibõl állt volna, hogy nem úgy legyen a váltó számozva mint a személyautóknál? Na mindegy... trehány egy banda... ráadásul buták is ehhez... Vadász és kamionos játék... olyanba kezdtek, amiben szinte nulla a konkurencia... a szart is eladhatják a lelkes, kiéhezett rajongóknak... ezért bosszant! Sokkal, de sokkal több van ebben a programban, és nem pénz, hanem odafigyelés kérdése!
Egyébként én manuálisan váltok... üresen 3.-ból indulok, teherrel 2.-ból, és ketteésvel váltok felfelé... így egész tûrhetõ... 90km/h nál tempómat be, és finoman cirkálok... csak ne kelljen bubuzni, mert az a másik amitõl falnak megyek... ÁÁÁ... nem is idegesítem magam... úgy fel tudnám pofozni õket!
(nem bántani és leszólni akarom a játékot, hanem csak iszonyatosan bosszant, hogy milyen lehetne...)
www.smart-bus.hu
Amerikából nem érdemes rendelni, mert lehet, hogy ráteszik a vámot. Én innen rendeltem. 150 euro postaköltséggel együtt... egyébként az SG-s TrackIr topikban most árul is valaki egyet 1 hetesen... nézz be oda... 😉
www.smart-bus.hu
Mellesleg ugye nem kamionsofõr vagy? Kicsit irreális ugyan a gyorsulás, de megnyugtatlak, hogy egy 500 lovas vontató 20 tonnával gyorsul ám mint a rakéta
Mellesleg kis jegyzettömbös átírás után még élethûbbé lehet tenni.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
www.smart-bus.hu
Kulák ám a .... 😄
14 év munka után be is b@szna, ha nem tellene egy kis szórakozásra...
www.smart-bus.hu
...::::::...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Senki ne értse félre, én továbbra is nagyon várom, de egy kicsit már kezd a hócipõm tele lenni...imádom a King of the Road-ot és hiszem el, hogy 5 év alatt nem lehet befejezni egy játékot (még akkor sem, ha csak a szabadidejükben dolgoznak rajta).
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez meg, 5 mp-enként megakad, a hang pattog. DirectX-ben szintén szaraxik.
Az AI ugyanolyan nyomi mint az összes eddigi részben.
Látszik, hogy nem nyúlnak bele az engine-be, csak a gamelogic-ot turkálják már sokadszor...
Þór vígi þessi rúnar
Azért vagyok kicsit szkeptikus, hogy lesz még benne egy csavarnyi változtatás is, mert minden amit ígértek ebben is már benne van. Azért remélem ez szertefoszlik a véglegessel, mert tartalmilag sokkal kevesebb, mint pl. a Haulin'
www.smart-bus.hu