6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • gumikacsa
    Kuv@ SG, a képeket lehagyta.

• gumikacsa
    Ok így beiktatott RnR. Nem tudok lejátszani, hogy november 27-ig, de a telepített és kész.

Itt vannak screenshotok minden lépését a telepítési folyamat. Innen megtudhatja néhány konkrét információt. Nincs több spekuláció.

• King of Roads
    106 MPH?? komoly lesz
    így is 75 mph már 120 kmnek felel meg..ezexerint ez se vmi élethű..viszont az interior az nagyon bejövős.
  • gumikacsa
    Mint néhány tudod, én vásároltam egy digitális letöltés az orosz változata a játékot az 1C honlapján. Telepítése után, én is ásott át a fájlokat, és olvasd el a kézi reszelő és fedetlen néhány új érdekes információt. Itt van, amit én tudok eddig:

* Jelenleg 5 in-game rádióállomások-Harsh Rádió Trance Dance Rádió, Rádió California, Super Highway Radio és a csendes-óceáni FM.

* Van összesen 90 zeneszám / pályák a játékban.

* Teherautók: Freightliner Argosy, Freightliner Century, Freighliner Coronado, Freightliner FLD120, Gepard, Hercules Atlas, Hercules Szabadság, Hercules Szabadság, Sterling 9500, alpesi Titan, Titan El Dorado, Inyo Titan, Titan Ventura, Western Star (úgy néz ki, mint a Peterbilts és Kenworths ezt átnevezték miatt engedélyezés).

* A tükrök teljes mértékben állítható (fel, le, balra, jobbra)

* Tudod felgyorsíthatja gyorsan, a fék kemény, viszont nagyobb mértékben használja a Ctrl gombot nyomja rá együtt a megfelelő cselekvési kulcs (nyíl fel, balra, jobbra, lefelé)

* Amikor először hoz létre az in-game profilt képes lesz létrehozni a saját rendszáma, amely aztán majd megjelennek a teherautók vezetsz a játékban (maximum 7 karakter Ön által választott)

* Belül a menüben ki lehet kapcsolni az animációt kapcsolódó belépő bárok, töltőállomás, benzinkutak ....

* Nem tudja megváltoztatni a nehézségi beállítások, ha elkezdi a játékot. Ha később úgy dönt, hogy a különböző nehézségi szinten is jobban tetszik akkor meg kell kezdeni az egész.

* A cápa ikon amit látunk a felső információs sáv, amely a sebességmérő és egyéb információk a hely tulajdonosa a hátsó kamera upgrade. Miután a frissítés telepítve van, a cápa ikon helyébe a kijelző a tolatókamera.

* Programok kerül sor 2014-ben Kaliforniában. 20.000 kilométernyi utat egy tömörítési arány 1:10

* Ha a cég nem befolyásolja egy adott területen, akkor nem lesz képes fogadni teher / missziók ott. Szóval, légy óvatos, ha úgy dönt, hogy nyújtson be egy teher, mert ha nem jól ismert ott nem fogja tudni, hogy egy pillantást az útra vissza.

* Raktárak négy fajta terhelés versenyképes, nem versenyképes, az ajánlattétel, valamint versenyt. Versenyképes terhelés jutalmazza magasabb, mint a nem versenyképes. Tender-Néha egy adott elosztási raktár be pályázatot, amely lényegében egy verseny között kamionosok egy másik raktárba. A győztes a verseny állítja a jogot, hogy fogásban egy "arany" load-e meg a jutalmakat a kétágyas és háromágyas, hogy néha a rendszeres terheléshez. Információ arról, mikor és hol az ajánlat kerül majd sor kerül közzétételre a Long Haul News napilap, amelyek elérhetők ingyenesen bármikor bar.

* Frissítések van három kategóriába sorolhatók: a vizuális (festék, kapucni dísztárgy ...), hajtáslánc (motor, kerekek, felfüggesztés ....), és a biztonság (tolatókamera, esőérzékelős ...)

* Különböző töltőállomás különböző készletek frissítéseket, így lesz meglátogatni több mint egy-hoz kap minden a legjobb részeket.

* Tudod csomagot kapjanak, mely elérhető lesz az Ön számára, hogy vegye fel a bárokban.

* Csak a bérlet járművezetők alacsonyabb rangsorban, mint te, és ha elégedetlen dolgozik a cég, akkor kilép.

* Tudod segítségét munkaközvetítő ügynökségek kölcsönzésével illesztőprogramokat.

* Áttérhetünk a bérelt teherautókat vezetők.

* Truck eladók, hogy kedvezményt rendszeres vásárlók így próbál vásárolni csak egy.

* Tudod csökken végezni storyline küldetéseket. Ha azonban a csökkenés számos ilyen missziók nem fogja tudni folytatni a történetet és biztos győzelem és kérelmet a cím a "traktoros az év". Akkor is tudja folytatni a szabad játszani.

* Mellett a missziók fogásban terhelés miatt a játékos által az elosztó raktárak és a látogatások során, amelyek részei a történet lesz öt egyéb típusú küldetések: szállító pótkocsi, utas szállítás, szállítási csomag, látogatás, és információs küldetését.

* Ezek a missziók lesznek elérhetők a játékos által: szemtől szemben a bárban, vagy az autópályán, CB rádió, Long Haul News újságot, és a hírek alatt a szövetségi rádiót.

* Az Ön kamion fel van szerelve egy fekete Shark kommunikátor. A legújabb technológiai haladás. Ez nem csak tárolja az üzeneteket, lehetővé teszi, hogy a jelenlegi és a korábbi feladatokat, hanem figyelmezteti Önt az időjárási feltételek az egész államban. Négy napos előrejelzés Időjárási viszonyok nagyon fontos amiatt, hogy azok közvetlenül érintik a kamionok viselkedését. Például a kezelése egy teherautó nagymértékben csökken esős.

* Tudod hallgatni a saját zenei hozzáadásával fájlok mp3 formátumban a My Rádiók mappát, amely megtalálható a C: \ Documents and Settings \ <felhasználónév> \ My Documents \ My Games \ RigNRoll \ <Profilnév>

* A forgalmi szabály tipp: ne járjanak el oly módon, hogy a balesetet okozhat, nem kereszt szilárd sárga vonal, nem utazási foganatosít a forgalom.

* Tudod, hogy screenshots segítségével az F12 billentyűt. Azok kerülnek be a C: \ Documents and Settings \ <felhasználónév> \
    My Documents \ My Games \ RigNRoll \ <Profilnév> \ <Game Mode (Single Player vagy Quick Race> \ Screenshots \ <Telepítés és ideje játékmenet session>.
  • norbi56
    Tőlem is Boldog Születésnapot:)
  • v43 001
    HBD
  • DIESEL DOG #4341
    HBD Gumikacsa!
  • gumikacsa
    A kinézetet ha grafikára érted, szerintem ez sokkal jobban néz ki, de ez ízlés kérdése. A képek alapján nekem nagyon tetszik. Viszont a fizika a videók alapján nem. Ám, ezt azzal magyarázzák, hogy a legtöbb videó még egy kezdeti béta verzióból valók. Illetve, a játéknak 3 féle nehézségi szintje lesz, ami nem biztos, hogy a videón a szimulátor részre volt állítva.

Egyébként nem mondanék semmit, mert volt videó, amin nagyon tetszett, volt, amin nem. Már kicsit szkeptikus vagyok, de nagyon várom, és hogy sokkal összetettebb lesz, mint az scs játékai, az tuti, ha csak a történetet vesszük, vagy, hogy a rossz vezetési stílussal akár tönkre is teheted a járgányod
  • TaRka0107
    Szerintem nagyon árkádos lesz ahogy nézem a videókat. Keveset fordul a kormány is... meg a fizikája érdekes. Ám lehet hogy én vagyok a hülye de az ETS jobbnak néz ki!
  • Carlos
    Akkor fake, vírusos, pr0n, etc volt...
  • Willi Betz
    Nos az lehet,bár az oldal megbízható,viszont lezárták a letöltését.
  • Carlos
    Fake, virusos, pr0n, etc...
  • Willi Betz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találtam egy oldalt ahonnan már lelehet tölteni
  • allock #4332
    HBD gumikacsa
  • norbi56
  • leho94
    8 nap mulva meg odaírjak , hahhaaaa you are an idiot , a játék majd csak 2 év mulva jön ki
  • gumikacsa
    8 nap

Számláló a hivatalos oldalon.
  • norbi56
    Hát azt tudom hogy 4magos de FSB-ben meg Cahce-be nem jobb:D
    Na mindegy nem erről kell itt beszélni:) Várjuk a játékot elfut majd és kész:D
  • SitatiS
    1-2 kép..
  • [HUN]FaTaL
    Q6600 gyorsabb, mint a tied, lévén 4magos.
  • Kit--Kat
    Nem hittem volna, hogy odáig eljutunk, hogy már tényleg gépigényről beszélgethessünk.
  • norbi56
    Ha például Q6600-al próbálták akkor nembiztos:DD
  • sovatalevi
    ennel lehet meg "rosszabb?
  • gumikacsa
    azért ezt a gépigényt nem venném teljesen komolyan...
  • sovatalevi
    ezezezezezezeazazazaz elindul a gepemen.de az extrem trucker szaggatott.
  • [HUN]FaTaL
    DDR SD, nem sima, magyarul DDR RAM. PC3200 az meg ha jól emlékszem 400as DDR.
  • allock #4310
    nem hiszem hogy 4magot támogatna ez az orosz csoda :)
    jó ha 2őt fog
  • Blum
    ez nem vészes. Fasza lesz ez :D
  • King of Roads
    hát az enyém a gta4et is viszi akkor nem lehet probléma nem? nem értek naon hozzá azért kérdezem
  • [HUN]FaTaL
    A procid gyengébb.
  • norbi56
    Hát ez nem vészes még az én gépem is jobb:):D
  • gumikacsa
    Üdv!

A kiálításon speciel ilyen konfigon tolták, szerintem ez nem olyan vészes:

• gumikacsa
    http://www.games.1c.ru/
  • Carlos
    Hol találok infót a collector's edition-ről?
  • Blum
    Gépigényről tudni már valamit?
  • norbi56
    Egyébként én megmondom őszintén sokkal jobban örülnék ha nem olyan lenne mint a HT2 mert nem szeretem azt amikor a rendőrök üldöznek mert hogy annyira szűk a határidő hogy 120-al kell végigmenned
  • norbi56
    Nekem a procim az egy E8200,VGA HD4850,4GB 1066DDRII RAM procid erősebb a vga-d kicsit gyengébb de sztem nem kell aggódni:D
  • bertino
  • Carlos
    Szeretnének, csak nem tudnak... :)
  • marko37
    Hát csak eljött ez a nap is