6107
-
#4288 Oroszok nem szeretnek optimalizálni. Ugyan nem raktam fel de a lada race driver még ezen is akadna sztem. :D -
#4287 Ne túlozz, ilyen konfiggal aggódsz? Nekem sokkal gyengébb a gépem, de én nem aggódom. -
#4286 A gépigény miatt én is aggódok.
Hát majd meglátjuk milyen lesz, úgyis az angol verzió az érdekes, ami csak jövőre jön, ha jól sejtem. :( -
#4285 Azért szerintem ez a performancia miatt lett kidobva. Ezért is aggódom a gépigény miatt. -
#4284 igen sajnos csak azok lesznek
az akkori években tuti tarolt volna mindent a játék hisz nemvolt még komolyabb kamionos szimulátor játék ahol beígérték volna a járókelőket stb :d -
#4283 Szellemvárosok lesznek, a gyalogosok sokat nyomnak egy város képén, ezért is remélem, hogy később tényleg pótolják, nem csak az scs féle ígérgetés... -
#4282 Ne is mond... Mikor 2003 elején olvastam az első híreket a truckpolon a játékról, egy kollegámmal arról beszélgettünk, hogy vajon elkészül még idén, vagy 2004-ig kell rá várni...
És bár mostmár valószínű meg is jelenik, hisz, ha 27.én boltokba kerül, akkor már rég aranyon van, mégis kicsit szkeptikus vagyok, és azt mondom, nyugtával dicsérd a napot... -
#4281 hál istennek
lényegében nekem az emberek(járókelők) miatt lett volna érdekes, de így csak egy feljavított KOTR-t kapunk :) ami nem rossz -
#4280 WOW... :D Végre.... hogy elröpült az pár év...
A fuvarozó és upgrade-elő rendszer nagyon profinak néz ki.
Én egy dolog miatt aggódok. Az a gépigény. Az oroszok (sajnos) nem az elegáns (és gyors) kódolásról híresek... -
#4279 Na végreee!
Kiváncsi leszek rá:D -
#4278 AWESOME! várjuk szeretettel...! -
DIESEL DOG #4277 Hát végre kiadják! :) -
#4276 Sok év várakozás után végre 15 nap múlva megjelenik a játék orosz változata. És ez már hivatalos, a tegnapi napon erőssítette meg az orosz kiadó a November 27-es dátumot, illetve közzétették a játék hivatalos Trailerét
Kiadó oldala
http://www.youtube.com/watch?v=RjnjSM5AKrY
-
#4275 Aha, mestermunka :P (PrintScreen gombot kellett nyomni) :D -
#4274 jó:D -
#4273 kerhetnek egy gepigenyt?elore is koszi -
DIESEL DOG #4272 -
#4271 Sziasztok!
Bannernak? (A hivatkozása pedig legyen ami most is, a hivatalos oldal: http://www.rignroll.com/ ):
-
#4270 baz, tényleg :D
sry -
#4269 Az a "lyuk" nem sérülés, hanem ablak, a tükör holtterét hivatott kiküszöbölni.. :D
-
#4268 Törésmodell van. Valóban nem élethű, mert ez az ütközés teljesen másképp zajlana, de azt hiszem, az előtt, hogy kiírja, vége a játléknak, ez teljesen elég.
-
#4267 milyen no torés?
a kamiont márt szétverték előtte, amikor jobbra néznek is látszik hogy lyukas az ajtó -
#4266 ennyi fejlesztés után elvárnám...és talán jogosan lennék elégedetlen...hiba mindenbe lehet de baszogathatnám őket...még csak 5 évet késnek? -
DIESEL DOG #4265 Na de azért egy törésmodellnek csak örülnénk, vagy nem? :) -
#4264 na, az örök elégedetlenek... -
#4263 eléggé érdekes..no törés no semmi? meg az a lángrakapás....pf -
#4262 Ebben a videóban felrobban a kamion, és meghal a főszereplő. -
#4261 :O Engem már az sem érdekel ha orosz, csak adják ki:D -
#4260 erre kíváncsi leszek -
#4259 elvileg az orosz verzió 2009 nov 27, az angol 2010 Q1
http://games.1c.ru/dalnoboyshchiki3/ -
#4258 Q1 2010 bocs már azt hittem egyszer tényleg kijön
-
#4257 Sziasztok elméletileg kijött szombaton ciril nyelven nem? -
#4256 -
#4255 a videó végén ottvan.. -
#4254 nekem már a letöltés link kéne... nem tudsz 1et? -
#4253 video -
#4252 nemrossz. -
#4251 Jókis porfelhő... -
#4250 -
#4249 Gyalogosok nélkül azért elég nyomor lesz.