Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
csak irigykedsz

#hhwnd

Máté94
Hülye WAREZOS!
Igazad van... de akkor legalább valós idõben fogjuk tolni...😄
leho94
már jön le 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Slayerboy
GTA IV hamarabb kijön mint ez? Vicc..

Voltam zárás előtt. _______________

bertino
én már nem remélek semmit igazából...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gumikacsa
😄 Lassan valós idõben játszhatunk a játékkal... (2024)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Reménykedjünk hogy 2009-ben valóban kiadják a játékot...
Irondog
Megnéztem én is egy videót a játékról, ha tényleg olyan mint a videón, és majd elkészül, akkor nagyon jó lesz... Egyedül a kamion interior-ja nem tetszett, bár nem sokat mutatott belõle a videó, nkm nem tûnt túl jónak... Persze még fejlesztés alatt áll... Remélem a kamion fülke rugózását végre belerakját/belerakták... Az ugyanis nagyon hiányzott a 18 wheels of steel korábbi részeibõl... Ha azt pótolták, már megérte a várakozást... Meg persze kissé realisztikusabb grafika... Meg az ingame videók (rendõrség, stb.) is jók voltak... Persze kérdés, hogy majd milyen gépigénye lesz, de inkább a vid.kártya támogatás a lényeges... Nkm elég tûrhetõ gépem van, laptop, 1.8ghz-es kétmagos procival, 2giga RAM-mal, és 256mb-os Intel 965-ös vid.kártyával, és a Euro Truck Simulator nem fut rendesen. Csak directX módban, max. 1024-es felbntásban tudok vele játszani...

Bucser
nem kötelezõ várni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csak mondom, hogy az 1C honlapján már csak 2009 van írva, még az sincs hogy melyik negyedévben.

Gratulálok hülye, orosz surmók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neuman
A játékélmény egész jónak tûnik, bár az nagyon nem fasza ha neki megyek az elvásztókõnek 60-al puff meg áll az autó, érdekes!?
A grafika nem lett az igazi, igaz a belsejére adtak az autónak.

!!!HALA MADRID!!!

Egy normálisabb videónak jobban örültem volna. Ezt biztos valami idióta játszotta...mellette meg g25-tel játszik a srác, azt jobban megnéztem volna.
Ezek szerint az autópályán nem több, mint 45 km/óra lesz a forgalom sebessége...az jó lesz - és ahogy sávot váltanak..jujj!
...de legalább mostmár tudjuk, hogy tényleg lesz benne irányjelzõ :-)
gumikacsa
jaja, szerintem most már dec vége, január, és jön...

M@TriX
na már lassan olyan ronda lesz, hogy már kiadják...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Attila889
mind1,mert tuti bejelentették ott hogy nem jelenik meg vagy még késik 5 évet<#vigyor>

gumikacsa

Kit--Kat
Tök új motort fejlesztettek ki hozzá, RAGE a neve.

Mind 1, nem érdekel mit gondoltok ez a véleményem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Carlos
Szerinted nem ugyanazt a motort használja, mint az elõzõ? (San Andreas). Mert de. Csak políroztak rajta kicsit.
Nem vagy a toppon a játékok mûködését illetõen ill. játékfejlesztés terén, úgyhogy inkább óvatosabban fogalmazz a jövõben, ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek.

Þór vígi þessi rúnar

gumikacsa
Most azért jó nagy hülyeséget írtál. Kicsit járj utánna a dolgoknak, mielõtt baromságokat irogatsz.
A GTA4 készítõi ebbõl élnek, reggeltõl estig a játékot heggeszti több tíz ember. A softlab Nsk NEM játék fejlesztõ cég, a készítõk kb, 20-25-en vannak, és jórészt szabadidejükben fejlesztik a játékot. Engem is idegesít, hogy tologatják, de ilyen baromságokat nem írok...

Kit--Kat
Ezt hogy érted, hogy nem 0-ról készült?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Carlos
gta 4 nem pont 0-ról készült.
a többiben igazad van!

Þór vígi þessi rúnar

Kit--Kat
Az, hogy ez már nem normális, hogy ennyire halasztanak. Mások a 0áról megcsináltak 1 játékot a Soflab 2 halasztása között.

Carlos
szerintem ezis egy duke nukem forever szindrómában szenvedõ project. Sajnos...

Þór vígi þessi rúnar

Szabi84
és ennek mi köze a gta4hez? nem tudhatot milyen okok miatt nem fejlesztik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kit--Kat
Hát ez blama a javából...
A GTA4 fejlesztését el sem kezdték amikor ennél már javában folyt...
Ezzel szemben már a PC-s verzió is itt van 40 akárhány napon belül pfff...

leho94
inkább töltik a javítást 1 napig mint még várjanak min. 6 hónapot😄

gumikacsa
volt már ilyen poszt a truckpolon, ahol azt kérték, hogy adják ki ahogy van, aztán a hibákat majd javítják egy ingyenes peccs formájában 😄 (a hard truck hasonlóan jelent meg, amikor kiadták, durva hibákkalvolt tele, az elsõ javítócsomag 30 valahány mega volt, abban az idõszakban, amikor alig voltak nagyobbak a teljes játékok)

bertino
szerinted.

leho94
sztem ebbõl már nemlesz semmi..

LeWyTy
Inkább be se fejezzék csak adják már ki...<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Játék híjján, el.

Þór vígi þessi rúnar

baly94
Itt el van pusztulva a fórum?
Ok, akkor evvel kapcsolatban nem szóltam. Nem figyeltem a hsz-számot. De a játékkal kapcsolatban annak inkább áll az amit írtam.. 😊

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

Carlos
nézd meg akkor a hsz számokat.
törölve lett egy utánnadérkezõ hsz és arra mondta a kolléga, hogy bannoljuk. Konkrétan majdhogynem lekurvanyázott mindenkit aki itt van.
Bannolva is lett. Kár, hogy csak átmenetileg, de ez már a második temporális banja volt. A következõ szerintem lifetime lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Lol! Most ha engem akartok baanolni, akkor gratulálok.. Mostmár azért is bannolják az embert, mert megírja az igazságot... <#falbav>Ne mondja azt senki, aki egy kicsit ép ésszel gondolkodik, hogy már nem nevetséges amit a NSK -mûvel.. Hány éve ígérgetik már? Lassan 4,5éve.... Ez mi más, ha nem nevetséges?? A másik, ha valamit eddig csinálnak, annak 90%-ban olyan gépigénye szokott lenni hogy fáj.. És ráadásul, dugig bug-okkal. Ha bannolni akartok, akkor csak tessék.. Szerintem, nem offoltam..

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

bertino
fogják, nem para.

Bucser
Valaki bannolja.

köszönöm.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Nem jelent meg a játék, nem tudni pontosan mikor fogják kiadni! "

Soha... 😄 😄 Ez már komolyan nevetséges.. Ha így halad télleg, igazából is 2020-ban fog játszódni a játék... 😄 <#banplz>

dragon11
😊)) hogy ne jöjjön vissza..;-)

akyyy
azóta itt se járt, minek offolsz?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Carlos
Végre...Kár, hogy csak átmenetileg.

Þór vígi þessi rúnar

dragon11
Ki vagy tiltva, húzzál innen..

Attila889
kár,nemtudtam betenni :S
Házigazda meg nincs a topicban,nagyszerü :S

akyyy
😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Máté94
Menj a modikhoz!
Carlos
ilyen egy hülyét!

Þór vígi þessi rúnar

Attila889
te is megjelentél sajnos.Bannoljuk már 😄

Máté94
Ne itt rontsd a levegõt!Hülye segg!
leho94
nemjelent meg balfasz