6107
-
thoomas #4397 Osztom a véleményed. Ezekkel az apró hólyeségekkel fogják elrontani:( Az AI viselkedésébe már bele sem merek gondolni... De bizakodjunk, hátha nem hiába csinálták több mint fél évtizedig:) -
DIESEL DOG #4396 Tulajdonképpen egy szűrés. Aki felkerül rá, annak nem lesznek láthatóak a topikban a HSZ-ai.
Olyan mintha bannolva lenne, de közben csak az adott topikból van bannolva. Sajnos ez is kijátszható egy alreggel, de a listára nagyon sok vergődő user ráfér... :D -
#4395 Valóban hülyeség. Ez amolyan gyerekeknek való plusz. Benne volt már a hard truck 2-ben is, én ott sem használtam. -
#4394 Mi az a banlist? Nem látogatom az ETS-t:D -
DIESEL DOG #4393 Megtiszteltetés hogy rám gondoltál Carlos! :)
Elgondolkodtató a kérdés, így kapásból nem tudok rá mit mondani. Most így első benyomásra az az érzésem hogy elég nekem egy topik is bőven. Alszom rá egyet aztán eldöntöm.
Vannak még itt tisztességes emberek akikre rá lehet bízni a topikot. -
thoomas #4392 Most nézem, hogy a banner képen is ott a lángcsóva... -
thoomas #4391 Srácok, lehet én vagyok a tudatlan, de a kamionok "kályhacsövéből" mióta jönnek lángcsóvák??? Merthogy a videóban jó néhány jeleneten ez látható. De mintha fel is gyorsulna olyankor... tehát akkor ez ilyen nitro??!! Bocsi ha most hülyeséget írtam:D lehet én vagyok lemaradva:) -
#4390 Csak egy házigazda kell és mehet is a banlist.
Diesel Dog. Te ügyi munkát végzel az ETS-ben. Itt lenne kedved? -
Blum #4389 végülis.. -
#4388 egyszerűbb a ban:D -
Blum #4387 Kéne nyitni valahol valami "dugi-topikot"! :D Aztán aki meglátás szerint normálisnak néz ki,annak írni P.Ü.-t,benne a topik linkjével. -
DIESEL DOG #4386 Lesz banlist mint az ETS topikban. Mérséklődni fog a dolog nyugi. :) -
#4385 Jajjne, itt is kezdődik. :'((( -
DIESEL DOG #4384 Hasznos dolog lenne! ;) -
#4380 ha nem foglalkozol vele ugyse ír többet nyugi -
Blum #4379 takarodjál már... -
#4378 Remélem winfos 7-en fog működni:S -
#4377 jah , ugyis nemsokára hasznos lehet -
#4376 Beizzítsuk a banlistát a topikba? -
#4375 ok , szia -
Robi546 #4374 vagy is lesz. -
Robi546 #4373 ANGOLUL VAN -
Robi546 #4372 MÌR??? -
Robi546 #4371 TÖLLLTÖM A RIGGGGGGGGGGGGGGGGGNNNNNNNNNNRROLLLLLLLLLLLTTTTTT
és ha kéritek nemadom oda csak a haveromnak!!!!!!!!!!!! -
#4370 letöltheted de játszani nem fogsz tudni vele :D -
Robi546 #4369 Halljátok pont most töltöm a RIG N ROLLT piratebayrol :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#4368 Nincs még varez, és én sem töltöttem még le ezt az online verziót, mivel nekem csak akkor akarja engedni, ha fizetek. Írom ezt annak a pár emberkének, aki priviben érdeklődött -
#4366 Fura ez az utólag letöltögetés, így a torrentoldalakra csak azokat kell feltenni. -
#4365 akkor félreértettél, én pont erre gondoltam, mint betonbiztos megoldás a warez ellen... serial persze, hogy nemgáz ma már. -
#4363 Mert nem csak egy serial number hiányzik a telepítés után, hanem jópár lényeges fájl, amit 27.én lehet letölteni. Addig szerintem nem lesz semmi, ha mégis, akkor tévedtem.. -
#4362 miért ? -
#4361 Ezt erőssen kétlem. -
#4359 hát ez nem gyenge, végülis ez a betonbiztos módszer warez game megjelenés előtti elindítására :D -
#4358 a szériaszámért, és az indításhoz szükséges fájlokért kell majd fizetni. -
#4356 hm..akkor nekem mit telepített már? csak kérdem én nemtom..de mondom 1 próbát megér....minden ugyanaz volt amit belinkeltél a telepítés során -
#4354 Na.
A játékot le lehet tölteni, a kiadó oldaláról, természetesen pénzér. Feltelepíted, de játszani nem tudsz vele, csak a nov 27-én megjelenő kiegészítő csomaggal, ami tartalmazni fogja a játék elindításához szükséges fájlokat.
WAREZ verzió nincs. -
#4352 elvileg fölraktam már csak serial kéne -
DIESEL DOG #4351 Hát egy kamion az gyorsuljon kamion módjára, komótosan, nem versenyautó az... -
#4349 igen volt ilyen funkció? jó tudni -
#4348 Igen, mint a KOTR-ba, ebben is lesz egy olyan funkció, hogy Ctrl bill+gáz együtt nyomására irreálisan meglódul a gép, szerintem ezt kihagyhatták volna, inkább gyerekeknek van bennehagyva :D... Mondjukén a KOTR-ba sem használtam egyszer sem.