6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • thoomas
    Osztom a véleményed. Ezekkel az apró hólyeségekkel fogják elrontani:( Az AI viselkedésébe már bele sem merek gondolni... De bizakodjunk, hátha nem hiába csinálták több mint fél évtizedig:)
  • DIESEL DOG #4396
    Tulajdonképpen egy szűrés. Aki felkerül rá, annak nem lesznek láthatóak a topikban a HSZ-ai.
    Olyan mintha bannolva lenne, de közben csak az adott topikból van bannolva. Sajnos ez is kijátszható egy alreggel, de a listára nagyon sok vergődő user ráfér... :D
  • gumikacsa
    Valóban hülyeség. Ez amolyan gyerekeknek való plusz. Benne volt már a hard truck 2-ben is, én ott sem használtam.
  • akyyy
    Mi az a banlist? Nem látogatom az ETS-t:D
  • DIESEL DOG #4393
    Megtiszteltetés hogy rám gondoltál Carlos! :)

Elgondolkodtató a kérdés, így kapásból nem tudok rá mit mondani. Most így első benyomásra az az érzésem hogy elég nekem egy topik is bőven. Alszom rá egyet aztán eldöntöm.
    Vannak még itt tisztességes emberek akikre rá lehet bízni a topikot.
  • thoomas
    Most nézem, hogy a banner képen is ott a lángcsóva...
  • thoomas
    Srácok, lehet én vagyok a tudatlan, de a kamionok "kályhacsövéből" mióta jönnek lángcsóvák??? Merthogy a videóban jó néhány jeleneten ez látható. De mintha fel is gyorsulna olyankor... tehát akkor ez ilyen nitro??!! Bocsi ha most hülyeséget írtam:D lehet én vagyok lemaradva:)
  • Carlos
    Csak egy házigazda kell és mehet is a banlist.
    Diesel Dog. Te ügyi munkát végzel az ETS-ben. Itt lenne kedved?
  • Blum
    végülis..
  • leho94
    egyszerűbb a ban:D
  • Blum
    Kéne nyitni valahol valami "dugi-topikot"! :D Aztán aki meglátás szerint normálisnak néz ki,annak írni P.Ü.-t,benne a topik linkjével.
  • DIESEL DOG #4386
    Lesz banlist mint az ETS topikban. Mérséklődni fog a dolog nyugi. :)
  • [HUN]FaTaL
    Jajjne, itt is kezdődik. :'(((
  • DIESEL DOG #4384
    Hasznos dolog lenne! ;)
  • leho94
    ha nem foglalkozol vele ugyse ír többet nyugi
  • Blum
    takarodjál már...
  • Willi Betz
    Remélem winfos 7-en fog működni:S
  • leho94
    jah , ugyis nemsokára hasznos lehet
  • Carlos
    Beizzítsuk a banlistát a topikba?
  • leho94
    ok , szia
  • Robi546
    vagy is lesz.
  • Robi546
    ANGOLUL VAN
  • Robi546
    MÌR???
  • Robi546
    TÖLLLTÖM A RIGGGGGGGGGGGGGGGGGNNNNNNNNNNRROLLLLLLLLLLLTTTTTT
    és ha kéritek nemadom oda csak a haveromnak!!!!!!!!!!!!
  • allock #4370
    letöltheted de játszani nem fogsz tudni vele :D
  • Robi546
    Halljátok pont most töltöm a RIG N ROLLT piratebayrol :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • gumikacsa
    Nincs még varez, és én sem töltöttem még le ezt az online verziót, mivel nekem csak akkor akarja engedni, ha fizetek. Írom ezt annak a pár emberkének, aki priviben érdeklődött
  • norbi56
    Fura ez az utólag letöltögetés, így a torrentoldalakra csak azokat kell feltenni.
  • bertino
    akkor félreértettél, én pont erre gondoltam, mint betonbiztos megoldás a warez ellen... serial persze, hogy nemgáz ma már.
  • gumikacsa
    Mert nem csak egy serial number hiányzik a telepítés után, hanem jópár lényeges fájl, amit 27.én lehet letölteni. Addig szerintem nem lesz semmi, ha mégis, akkor tévedtem..
  • bertino
    miért ?
  • gumikacsa
    Ezt erőssen kétlem.
  • bertino
    hát ez nem gyenge, végülis ez a betonbiztos módszer warez game megjelenés előtti elindítására :D
  • gumikacsa
    a szériaszámért, és az indításhoz szükséges fájlokért kell majd fizetni.
  • King of Roads
    hm..akkor nekem mit telepített már? csak kérdem én nemtom..de mondom 1 próbát megér....minden ugyanaz volt amit belinkeltél a telepítés során
  • gumikacsa
    Na.

A játékot le lehet tölteni, a kiadó oldaláról, természetesen pénzér. Feltelepíted, de játszani nem tudsz vele, csak a nov 27-én megjelenő kiegészítő csomaggal, ami tartalmazni fogja a játék elindításához szükséges fájlokat.

WAREZ verzió nincs.
  • King of Roads
    elvileg fölraktam már csak serial kéne
  • DIESEL DOG #4351
    Hát egy kamion az gyorsuljon kamion módjára, komótosan, nem versenyautó az...
  • King of Roads
    igen volt ilyen funkció? jó tudni
  • gumikacsa
    Igen, mint a KOTR-ba, ebben is lesz egy olyan funkció, hogy Ctrl bill+gáz együtt nyomására irreálisan meglódul a gép, szerintem ezt kihagyhatták volna, inkább gyerekeknek van bennehagyva :D... Mondjukén a KOTR-ba sem használtam egyszer sem.