6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • atty707
    Üdv!
    Bocs, hogy "újoncként" ellentmondok Neked.
    Nem igaz, hogy nem lehet tolatni a játékban. (Most próbáltam ki.) Manuális váltóval, nyomni kell a kuplungot, és visszaváltás üresből, átrakja R-be és tolat. Automata váltóval sosem próbáltam. :)
    Már többször végigvittem a játékot, és egyszer sem találkoztam láthatatlan falakkal sem. (Eredeti angol, valamint orosz változat) Szerintem méltó utódja a King of the road-nak, a hibáival együtt is, várom a folytatást.
  • Petyaarc
    Tud valaki megoldást a láthatatlan falakra? Esetleg valami javítás...
    Bizonyos helyeken kb. 2 percenként kell menteni, utánna visszatölteni, kilépni a menübe, és vissza. Így átjutok a hibás részen, de el is megy a kedvem az egésztől.
  • gyuri35
    A hangokat is jól eltalálták.Az 'Argosy' alapjáraton/műhelyben vagy raktárban/mint a 'csőrös'TaTRA,visszaváltás-gázadáskor a KAMAZ-ra hasonlít!
  • gyuri35
    Üdv!Ahányszor újratelepítettem,a deactivate ablaknál az exit-re nyomtam,így az újratelepítéskor nem kellett megint beírnom a serial-t.A szépen kidolgozott grafika miatt nekem továbbra is tetszik a játék,valamint a méretarányok nincsenek olyan kicsire véve mint az előző kamionos játékokban.
  • Solt
    Biztos, hogy küldenek új kódot, ha elfogy. ( egyéb orosz játékoknál ez így van. DCS, FC, FC2... )
  • DIESEL DOG #5979
    Sajnos számomra is nagy csalódást okozott a játék, annak ellenére hogy annyi időt vártunk arra hogy megjelenjen, hát... nem érte meg.
  • gumikacsa
    Igen, és az a fasza, hogy 3X lehet telepíteni. Ez érdekes, bár még egyszer már megvenni nem fogom.
  • dragon11
    Igénytelen játék akkor, inkább ki se próbálom..
  • gyuri35
    Az,a Galaxistól rendeltem meg.Közben újratelepítettem,újrakezdtem a történetet,most működik, de ki tudja meddig?
  • gumikacsa
    eredeti?
  • gyuri35
    Most már kezdem unni,akárhányszor elindítom a játékot/lemezől vagy anélkül/mindig ezt kapom:A rig n roll helyes működése probléma miatt megszakadt stb,stb!Tudja valaki mit lehet ilyenkor tenni?Nem tudok játszani a játékkal!Őrület!
  • gumikacsa
    sajnos igen
  • dragon11
    üdv,

azt olvastam, hogy nem lehet tolatni a játékba?:O
    ennyire bugos lenne?
  • gyuri35
    Köszi,de pont ez a bajom,hogy állandóan szervizelteteni kell,nem a pénzt sajnálom,hanem az időkiesést!
  • gumikacsa
    Vegyél jobb féket, jobb gumikat. Én feltuningoltam a gépemet, mindennel, ami fontos. A baromságokra sajnáltam a pénzt, így azokat nem tettem fel (esőérzékelős ablaktörlő, fényérzékelős világítás, gps, ezek szerintem teljesen haszontalan cuccok).

Szinte minden fuvar után, vagy közben bementem a fékeket megjavíttatni. Ha a fuvar elején mész be, és versenyben vagy, még akkor is simán utoléred a többieket.

Egyébként nem árt bőszen használni a motorféket, kímélendő a fékeket.
  • gyuri35
    az állandó nagymértékű gumikopás,és fékhibásodás ellen lehet tenni valamit?Van olyan kerék ami inkább vizes útra való?
  • Solt
    Én nem akarok ellenkezni veled, de mégis miből gondoltad, hogy egy külsős szoftver lehetővé tesz neked egy ilyen opciót egy zárt játékban? Ilyen szintű változtatáshoz ismerni kéne a forráskódot...
  • gyuri35
    Ezt én nem értem, 610 rank-om van,3 sofőröm dolgozik és eddig egy irodát tudtam venni,mikor vehetek újabbat?
  • gyuri35
    Azt gondoltam hogy a szoftver elég egy, az alább leírt opció létrehozásához.
  • Solt
    Ezt értettem! Azt nem értettem, hogy a trackir szoftverrel mit akarsz a készülék nélkül!
  • gyuri35
    PL:ETS,Haulin-nál az irányítási opciókban van ilyen hogy balra néz,jobbra néz beállítom és egy egyszerű gombnyomással ballra avagy jobbra néz a söfőr!Ennyi
  • Solt
    Ne viccelj, semmi gond! Csak nem értettem mit akarsz... :))
  • gyuri35
    Jaaa,hogy ez ilyen komoly szerkentyű?!Azt gondoltam egy sima programmal ez a probléma orvosolható!Nem tudtam hogy komoly cuccok is vannak már!Köszi Solt!Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok,inkább a ralli és a forma1 szimulátorok vonzanak
  • Solt
    :D:D

Figyelj! Nem cseszheti el a mentésed, mert semmi köze hozzá! A szoftvert meg hiába telepíted fel hozzá, ha nincs meg maga a TrackIr készülék! Ami a leírásban van, az nem webkamera! ;)

ITT egy videó róla...
  • gyuri35
    Elolvastam mégegyszer,de engem akkor is szörnyen zavar,hogy elcseszte a mentéseimet!
  • Solt
    Akkor nem írnál ilyeneket...
  • gyuri35
    Elolvastam,persze
  • gumikacsa
    Szia!

Azt én sem értem, de ahhoz, hogy működjön a track ir, maga a készülék sem ártana, ami kb 40000 jó magyar forintba kerül.
  • Solt
    Elolvastad ami a cikkben van?
  • gyuri35
    Az lehet,nem tudom hogyan kell-lehet beállítani,és azt sem értem miért nem tudtam betöltetni egyetlen mentésemet sem miután telepítettem a programot!
  • gumikacsa
    Valami képzavarba lehetsz.
  • gyuri35
    Ja,és webkamerám nincs
  • gyuri35
    Közben rájöttem,találtam,fel is telepítettem/5.0/de egyetlen mentett játékállásomat sem tudtam betöltetni,új játékot kellett kezdenem,úgyhogy ez nem vált be!Azért köszi
  • Solt
    Jaj... NEM
  • gyuri35
    Köszi,hol?Szervizben?
  • Solt
    Vegyél trackir-t...
  • gyuri35
    Igen,az egérrel én is tudok jobbra-balra nézni,de sokkal praktikusabb ha egy gombra tudja beállítani az ember és nem kell az egér után nyúlkálni,a másik,akkor magyarán a bérelhető sofőrök csak azért vannak,hogy minél több irodát tudjál venni?
  • gumikacsa
    nálam van jobbra néz, balra néz, az egérrel.

Sofőrökről: nekem mikor utoljára játszottam, 14-15 sofőröm volt. Lehet, nem volt jól beállítva, de ennyien sem kerestek annyit, mint én egymagam.
  • gyuri35
    Sokszor hiányolom a jobbra néz-ballra néz opciót,ami a régebbi kamionos játékokban megvolt.Itt is kellene néha!
  • gyuri35
    Köszönöm szépen!Én mindent automatán hagytam,nem értem úgy miért nem jó?Próbáltam úgy is,hogy jobb felül minden csúszkát jobbra húztam,és az auto fizetésre még ráeemeltem úgy hogy plussz volt a piros téglalapban/nem is kevés!/