Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,és webkamerám nincs
Közben rájöttem,találtam,fel is telepítettem/5.0/de egyetlen mentett játékállásomat sem tudtam betöltetni,új játékot kellett kezdenem,úgyhogy ez nem vált be!Azért köszi
Köszi,hol?Szervizben?
Vegyél trackir-t...
www.smart-bus.hu
Igen,az egérrel én is tudok jobbra-balra nézni,de sokkal praktikusabb ha egy gombra tudja beállítani az ember és nem kell az egér után nyúlkálni,a másik,akkor magyarán a bérelhetõ sofõrök csak azért vannak,hogy minél több irodát tudjál venni?<#vigyor2>#vigyor2>
nálam van jobbra néz, balra néz, az egérrel.
Sofõrökrõl: nekem mikor utoljára játszottam, 14-15 sofõröm volt. Lehet, nem volt jól beállítva, de ennyien sem kerestek annyit, mint én egymagam.
Sofõrökrõl: nekem mikor utoljára játszottam, 14-15 sofõröm volt. Lehet, nem volt jól beállítva, de ennyien sem kerestek annyit, mint én egymagam.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Sokszor hiányolom a jobbra néz-ballra néz opciót,ami a régebbi kamionos játékokban megvolt.Itt is kellene néha!
Köszönöm szépen!Én mindent automatán hagytam,nem értem úgy miért nem jó?Próbáltam úgy is,hogy jobb felül minden csúszkát jobbra húztam,és az auto fizetésre még ráeemeltem úgy hogy plussz volt a piros téglalapban/nem is kevés!/ <#conf>#conf>
Igen keresnek pénzt is, már ha jól van beállítva a fizetésük.
"A sofõr fizetése legyen automatikusra állítva (a jobb alsó sarokban lévõ checkbox legyen bekattintva). Ezután a jobb felsõ sarokban lévõ 3 csúszkát addig kell mozgatni, amíg a sofõr fizetése maximális nem lesz (alul a piros téglalapban lévõ szám a fizetésemelés, ez legyen minél nagyobb pozitív szám). Ez a sofõr optimális beállítása. Ugyan a fizetése ilyenkor a legmagasabb, de az általa termelt haszon is ilyenkor a legmagasabb (még a fizetés levonása utáni tiszta haszon is). Persze aki gonosz, az megteheti, hogy az optimális pont beállítása után kézzel lecsökkenti a sofõr fizetését, ezzel még tovább növelve a hasznot, de ilyenkor a sofõr hûsége csökken, akár fel is mondhat."
Elvileg naponta egyszer látod, hogy mennyit hasznot kerestek, majd ezután nem sokkal azt, hogy mennyit vonnak le fizetés gyanánt.
"A sofõr fizetése legyen automatikusra állítva (a jobb alsó sarokban lévõ checkbox legyen bekattintva). Ezután a jobb felsõ sarokban lévõ 3 csúszkát addig kell mozgatni, amíg a sofõr fizetése maximális nem lesz (alul a piros téglalapban lévõ szám a fizetésemelés, ez legyen minél nagyobb pozitív szám). Ez a sofõr optimális beállítása. Ugyan a fizetése ilyenkor a legmagasabb, de az általa termelt haszon is ilyenkor a legmagasabb (még a fizetés levonása utáni tiszta haszon is). Persze aki gonosz, az megteheti, hogy az optimális pont beállítása után kézzel lecsökkenti a sofõr fizetését, ezzel még tovább növelve a hasznot, de ilyenkor a sofõr hûsége csökken, akár fel is mondhat."
Elvileg naponta egyszer látod, hogy mennyit hasznot kerestek, majd ezután nem sokkal azt, hogy mennyit vonnak le fizetés gyanánt.
Sehol senki?<#wilting>#wilting>
Üdv!Ezek a sofõrök akiket felbérelek,pénzt is keresnek?Nálam mindig csak az jelenik meg amikor levonják tõlem a fizetésüket!<#conf>#conf>
Többször keresgettem már a NETen magyarítást,de csak magyar kézikönyvet találtam!
üdv mindenkinek!
volna 1 olyan kérdésem hogy van már a játékhoz magyarosítás vagy magyar felirat?
kérlek válaszoljatok!
elõre is köszi
volna 1 olyan kérdésem hogy van már a játékhoz magyarosítás vagy magyar felirat?
kérlek válaszoljatok!
elõre is köszi
Tegnap délután megrendeltem,kíváncsi vagyok mikor érkezik meg!<#taps>#taps>
Köszönöm szépen!Ötödik napja szakad az esõ,ez ellen nem lehet tenni valamit?
Ha jól tudom, azok mellékküldetésekhez vannak. Ilyeneket vagy telefonon kaphatsz, mikor beérsz az adott területre, vagy a pót mellett álló ember közelében. Ha esetleg tévednék javítsatok ki.
Nincs kedvem 74 oldalt végigolvasni,úgyhogy megkérdezem az út szélén álló pótokat hogyan lehet leszállítani?Rátolattam,de felakasztani nem tudom! <#nemtudom>#nemtudom>
Engem mindíg a "csisszes" elõzések miatt 'vágnak' meg<#vigyor1>#vigyor1>
én már többször megpattantam zsaruk elõl, igaz, komoly kihágásom sem volt még. Lámpa elfelejtése (este késõnn kapcsoltam világítást), záróvonal...
Köszönöm,azért kérdeztem mert L.A. elõtt a felüljáróról sikerült már 'leröptetnem' rendõrautót<#taps>#taps>
A zsaruk elõl le lehet lépni?Vagy érdemes egyáltalán?Gondolom ha sikerül is,utána ha valami másért elkapnak,halmozott bünti van.<#violent>#violent>
Javítva! <#eljen>#eljen>
Design update-bõl nincs hiány, de a fejlécben még mindig az van írva, hogy az angol verzió megjelenése 2010 Q1, pedig egy ideje már megjelent.
Sajnálom,de kijött belõlem<#falbav>#falbav>
Elsõ figyelmeztetés!
Ez szerintem itt senkit nem érdekel. Diesel, szerintem ez törölni való. (5922,5923)
Egy kis topik dizájn update... 😊
Micsoda üzletpolitika... 😞(( Pedig szívesen megvenném, de így...
Ha esetleg mégis jönne valami tapasz, vagy valami hír róla, tegyétek már meg légy szíves, hogy posztoljátok itt... köszi...
Ha esetleg mégis jönne valami tapasz, vagy valami hír róla, tegyétek már meg légy szíves, hogy posztoljátok itt... köszi...
www.smart-bus.hu
Az angol verziót le sem szarják, még csak frissítés sem jelent meg hozzá.
Az orosz már a 3.05-ös verziónál tart, illetve az oroszhoz nemrég kilett adva valami cucc. Nem tudom, mit tartalmaz, de ez a két kép elvileg abból van:

Az orosz már a 3.05-ös verziónál tart, illetve az oroszhoz nemrég kilett adva valami cucc. Nem tudom, mit tartalmaz, de ez a két kép elvileg abból van:

Errõl nem sokat tudni sajnos... 😞
Tervbe van egyáltalán véve valami tapasz ehhez? Foglalkozik még vele a kiadó?
www.smart-bus.hu
Hát talán meg kellene venni eredetiben.... ezekkel a tört szoftverekkel csak a gond van.
Alighanem megvan a hiba,valami bugos verziót tölthettem le,mert részletes térképet sem tudtam kapcsolni!
Üdv! win7-re tettem fel a játékot,megcsináltam egy fuvart vettem ezt-azt elmentettem a játékot,kiléptem.Délután hazaérek,indítom a játékot,betölti a mentést egészen addig míg kiírja hogy "press any key" nyomok egyet és leáll a játék!Tud valaki megoldást?<#conf>#conf>
magyar fordítás készül a játékhoz?
Hi
Tõrtel nyomom,lehet,hogy ez a baj.
Köszi
Tõrtel nyomom,lehet,hogy ez a baj.
Köszi
Sziasztok. Láttam a gépigényt hogy "GEFORCE 7000 " nem tudom a számot pontosan.) Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a játék megy magasabb verziójú videókártyával? Geforce 8600 pontosan. Vagy csak kifejezetten 7000-el.
OMSI FOREVER!!!
Kár... azért reménykedem. Ha javítják megveszem, ha nem, akkor kimarad az ezzel való szórakozás számomra... 😞
www.smart-bus.hu
Jött már ki valami javítás hozzá? Vagy a pót még mindig olyan idétlenül fordul?
www.smart-bus.hu
Nekem is az angol van meg, de nekem nincs ilyen gond. Eredetivel játszol? Mert lehet hibás a törés.
Hi.
Mióta az angol verzióval nyomom,azóta nem kapok küldetést.
A németben sorra jöttek,itt egy sincs,és az út mellett álló cuccokat sem tudom felvenni.Tud valaki megoldást?
Köszi.
Mióta az angol verzióval nyomom,azóta nem kapok küldetést.
A németben sorra jöttek,itt egy sincs,és az út mellett álló cuccokat sem tudom felvenni.Tud valaki megoldást?
Köszi.