6107
-
gyuri35 #6024 Röviden, szeretnék "két legyet egy csapásra" -
gyuri35 #6023 Én is a jövőbeni játékokra gondolva szeretnék úgymond tunningolni a gépen,arra vagyok kíváncsi,hogy ajánlott rendszerigényen kijátszható e a játék,nekem a minimumon nem ment,max 5 napig tudtam vele játszani utána mindig újra kellett telepítenem,5 nap,telepítés,5nap,telepítés,így tudtam játszani,mindig új karriert kezdve! -
#6022 Nekem fullon fut. Mondjuk én kényszerből cseréltem a gépem, mert a régi megadta magát. Csak ezért a játékér nem érdemes. De ha azt vesszük, hogy a jövőben megjelenő játékoknak is egyre magasabb lesz a gépigénye, ha van rá keret érdemes újítani. -
gyuri35 #6021 Halló!Nincsen senki akinek az ajánlott rendszerigényen fut a játék? -
gyuri35 #6020 Még arra lennék kíváncsi,hogy ajánlott rendszerigényen futtatva is ennyire instabil a játék?Nálam minimumon futott mivel nincs 3 gigás a procim,"csak" 2.91-s.Érdemes a gépet hozzáfejleszteni a játékhoz? -
gyuri35 #6019 Köszönöm szépen! Az ETS-t raktam fel,de kipróbálom ezt is az első részével sokat játszottam a szép grafika miatt!A rigenroll-ban engem inkább az aránylag élethű méretarányok fogtak meg,és a környezet grafikai kidolgozottsága.Kár hogy ennyire instabil játék! -
#6018 Csak kár, hogy ez a két játék hangulatban messze elmarad a rignroll mögött, még így is, hogy tiszta bug. -
#6017 Sztem kipróbálhatod a Extreme trucker 2-t. :)
ha gondolod, letöltheted a 1 órás demót INNEN.
Vagy Euro Truck Simulator. Nagyon népszerű kamionos játék hatalmas térkép móddal is rendelkezik!
Topic -
gyuri35 #6016 Azt hiszem,nézek egy régebbi kamionos játékot ami normálisan működik,ez pedig megy a kukába!Én nem kínlódok vele tovább,elég volt február közepe óta! -
Robi546 #6015 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy a Rig´n´Roll nevű játékhoz már van magyarítás vagy angolosítás???? Ha van akkor léci PM-be küldjétek el a letöltési linket! :) Köszönöm! -
gyuri35 #6014 A következőnél kipróbálom,hogy csak a játékot törlöm,a mentett állásokat nem!Kíváncsi vagyok hol a hiba,a játékban,vagy a mentéseknél? -
gyuri35 #6013 Úgy tudom már hozzá van adva,úgy adják ki a lemezt.Próbáltam rátenni,nem ment. -
DIESEL DOG #6012 Patch-et raktál már föl a játékhoz? -
gyuri35 #6011 Üdv!Kész megint eddig tartott a történet,pénteken raktam fel az eredeti játékot és eddig bírta!Megcsinálok 2 fuvart,és a második fuvar közben vagy a végén exe hibával kilép a játékból!Nem tudom mit csináljak,már minden "trükköt" bevetettem akkor sem hajlandó tovább működni! -
gyuri35 #6010 Én sem értem!A tört játék megmaradt régebbről,amikor még nem volt meg az eredeti.Miután kb. ötödször telepítettem újra az eredetit,és azt mondta hogy lejárt a serial érvényessége,akkor telt be a pohár!Felraktam a "tört" játékot és elsőre 7 sofőr, 2 irodáig jutottam,míg az eredeti játékkal max. 4 sofőrig jutottam a történetben.Az eredetit már csak "trivium"-al tudom elindítani! -
DIESEL DOG #6009 Ezt végképp nem értem... van egy eredeti dobozos játékod hozzá egy termékkóddal. Mindezek ellenére valami nem stimmel... -
gyuri35 #6008 A legérdekesebb az,hogy a "tört" angol verzóval tovább jutok, mint az eredeti dobozos játékkal! -
DIESEL DOG #6007 Hát elég érdekes probléma... abszolút tanácstalan vagyok... -
gyuri35 #6006 Kezdem már unni,hogy max. egy hétig tudok játszani a játékkal utána mindig újra kell telepítenem!Tud valaki segíteni? -
gyuri35 #6005 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,sikerült e már valakinek a minimális rendszerigényen futtatva a játékot végigjátszani a történetet?A gépem:2magos AMD2.91Ghz,2GB RAM memória,Nvidia Geforce9500GT/512mb/,XP vagy win7.Most XP,általában addig jutok,hogy 4sőfőröm van,utána,vagy nem tudok betöltetni mentést,vagy játék közben újraindítja magát a PC.Tud valaki segíteni? -
gyuri35 #6004 Téma lezárva??? -
gyuri35 #6003 Na ilyent sem láttam még ebben a játékban!Kanyargós úton,elém vágott egy kis billencs,én pedig lekoccoltam,úgy hogy megpördültem és neki a kerítésnek,mindjárt meg is büntettek.Alig elindulok 2 szirénázó rendőrautó húzott el mellettem,így mentünk kb. 1 mérföldet,amíg meg nem állították a billencset ami elém vágott.Már kezdtem azt hinni hogy újból meg akarnak büntetni,közben a másik autóra hajtottak,Ilyennel még nem találkoztam,hogy AI a saját autóját bünteti! -
gyuri35 #6002 Sziasztok!2 kérdésem is lenne.1.mit akar azzal,hogy korlátozott a forgótőkém?2.mire jók a 0 dolláros fuvarok?Köszi a segítséget! -
gyuri35 #6001 Na,mindegy megpróbálom egyel nehezebb nehézségi fokozatban.Lehet,hogy hülyeséget írok,de el tudom képzelni,hogy újonc nehézségi fok.-ban csak egy darabig engedi akarrier fejlődését,ezért nem enged tovább. -
gyuri35 #6000 Kész,megint bekrepált,ezért kár volt 'kidobni' az ablakon 3000 pézt.Most 3sofőr,1 irodáig jutottam,bő 1 hetet tudtam játszani a játékkal.Sajna nem elég a játékot újratelepíteni,a dokumentumokból is törölni kell mindent!Mi a fene lehet ez tudja valaki?1 hetet játszok és "meghal" a játék,nem tudom betölteni a mentett állásokat!HELP! -
gyuri35 #5999 Azt sem hiszem el,hogy California-ban nappal alszanak és éjjel kocsikáznak!Ahogy világosodik, úgy tűnik el a forgalom az utakról,bár ezek szerint az orosz fejlesztőktől minden kitelik. -
gyuri35 #5998 Csak azt tudnám megfejteni,hogy mi a nyavalyáért kell hetente újratelepíteni? -
gyuri35 #5997 Van valakinek valami ötlete?Sikerült már valakinek feltelepíteni azta nyomorult patch-t? -
gyuri35 #5996 hogyaza,már megint csinálja,ismét addig jutottam hogy 4 sofőröm van 1 irodával,és egyszerűen nem tudom elindítani a játékot.Leszedtem hozzá az angol patch-t,de ugyanazt csinálja mint gumikacsa-nál!Most telepítsem megint újra?Ez egy agyrém már! -
gyuri35 #5995 Sziasztok!Egy mellék küldetést hányszor lehet lemondani?És miért mindíg olyankor adja amikor másik fuvarral vagyok?Bolond lennék egy husz-harmincezres fuvart eldobni egy 140 dollárosért!Amikor visszamegyek arra a helyre ahol kaptam igen ritkán keresnek meg megint,miért? -
atty707 #5994 Szia!
Bocs, akkor félreértettem a beszélgetéseteket. Megnéztem, tényleg elég gáz, ahogy az utánfutó fordul, eddig nem vettem észre. (Nem szoktam tolatni.) -
Solt #5993 Akkor passz... :S -
#5992 Nem, nem az oroszhoz van. -
Solt #5991 Ha ezt automatikusan adta, akkor passz... :S
Már csak azt tudom elképzelni, hogy az orosz verzióhoz van a tapasz, és ciril betűket keres... -
#5990 C:\Program Files\1C Company\RigNRoll -
Solt #5989 Mi a telepítési útvonalad? Van benne ékezetes betű? -
#5988 Az vajon mitől lehet, hogy amikor fel akarom tenni a 3.0.1.0-ás javítást, egy hibaüzenetet kapok, hogy a következő karakterek nem lehetnek az elérési útban.
-
#5987 Szia!
Attól, hogy újonc vagy, természetesen nyugodtan ellentmondhatsz nekem, hisz ugyanúgy csak egy fórumozó vagyok, mint Te, se több, se kevesebb.
Az már más kérdés, hogy igazad van-e. Mert, azt hogy hogy kell hátramenetbe tenni a vasat természetesen én is tudtam.
Csakhogy próbálj meg a szerelvénnyel például betolatni valahova. Na, az lehetetlenség, mert a pótkocsi önálló életet kezd, és mindenfelé megy, csak arra nem, amerre kellene. Mi erre gondoltunk, amikor arról beszéltünk, hogy nem lehet tolatni. -
gyuri35 #5986 Sziasztok!Láthatatlan falakkal eddig még én sem talákoztam,sem a "tört" sem az eredeti angol verzióban pedig elég sokat játszottam már a játékkal!A tolatásról meg annyit,automata váltónál csak egy x-et kell nyomni,alapbeállításnál,én ccak akkor használom ha túlszaladok egy lehajtón,és rossz irányba fordultam.Manőverezni még nem próbáltam vele,mivel nincs is rá szükség! -
Petyaarc #5985 Köszi! Akkor elvileg megoldható a problémám. Reno közelében és Los Angeles környékén rengeteg ilyen "láthatatlan fal" van. Angol verziót használok 3.0.1.0 javítással. Vagy a gépem gatya a megjelenítéshez, vagy van frissebb javítás is.
Tolatni pedig sikerül autómata, és manuális váltóval is, de igazán érdekesen fordul... :D