Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Téma lezárva???<#conf>#conf>
Na ilyent sem láttam még ebben a játékban!Kanyargós úton,elém vágott egy kis billencs,én pedig lekoccoltam,úgy hogy megpördültem és neki a kerítésnek,mindjárt meg is büntettek.Alig elindulok 2 szirénázó rendõrautó húzott el mellettem,így mentünk kb. 1 mérföldet,amíg meg nem állították a billencset ami elém vágott.Már kezdtem azt hinni hogy újból meg akarnak büntetni,közben a másik autóra hajtottak,Ilyennel még nem találkoztam,hogy AI a saját autóját bünteti!<#taps>#taps>
Sziasztok!2 kérdésem is lenne.1.mit akar azzal,hogy korlátozott a forgótõkém?2.mire jók a 0 dolláros fuvarok?Köszi a segítséget!
Na,mindegy megpróbálom egyel nehezebb nehézségi fokozatban.Lehet,hogy hülyeséget írok,de el tudom képzelni,hogy újonc nehézségi fok.-ban csak egy darabig engedi akarrier fejlõdését,ezért nem enged tovább.<#wow1>#wow1>
Kész,megint bekrepált,ezért kár volt 'kidobni' az ablakon 3000 pézt.Most 3sofõr,1 irodáig jutottam,bõ 1 hetet tudtam játszani a játékkal.Sajna nem elég a játékot újratelepíteni,a dokumentumokból is törölni kell mindent!Mi a fene lehet ez tudja valaki?1 hetet játszok és "meghal" a játék,nem tudom betölteni a mentett állásokat!HELP!<#felkialtas>#felkialtas>
Azt sem hiszem el,hogy California-ban nappal alszanak és éjjel kocsikáznak!Ahogy világosodik, úgy tûnik el a forgalom az utakról,bár ezek szerint az orosz fejlesztõktõl minden kitelik.
Csak azt tudnám megfejteni,hogy mi a nyavalyáért kell hetente újratelepíteni?<#csodalk>#csodalk>
Van valakinek valami ötlete?Sikerült már valakinek feltelepíteni azta nyomorult patch-t?<#violent>#violent>
hogyaza,már megint csinálja,ismét addig jutottam hogy 4 sofõröm van 1 irodával,és egyszerûen nem tudom elindítani a játékot.Leszedtem hozzá az angol patch-t,de ugyanazt csinálja mint gumikacsa-nál!Most telepítsem megint újra?Ez egy agyrém már!<#csodalk>#csodalk>
Sziasztok!Egy mellék küldetést hányszor lehet lemondani?És miért mindíg olyankor adja amikor másik fuvarral vagyok?Bolond lennék egy husz-harmincezres fuvart eldobni egy 140 dollárosért!Amikor visszamegyek arra a helyre ahol kaptam igen ritkán keresnek meg megint,miért?<#nemtudom>#nemtudom>
Szia!
Bocs, akkor félreértettem a beszélgetéseteket. Megnéztem, tényleg elég gáz, ahogy az utánfutó fordul, eddig nem vettem észre. (Nem szoktam tolatni.)<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
Bocs, akkor félreértettem a beszélgetéseteket. Megnéztem, tényleg elég gáz, ahogy az utánfutó fordul, eddig nem vettem észre. (Nem szoktam tolatni.)<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
Akkor passz... :S
www.smart-bus.hu
Ha ezt automatikusan adta, akkor passz... :S
Már csak azt tudom elképzelni, hogy az orosz verzióhoz van a tapasz, és ciril betûket keres...
Már csak azt tudom elképzelni, hogy az orosz verzióhoz van a tapasz, és ciril betûket keres...
www.smart-bus.hu
Mi a telepítési útvonalad? Van benne ékezetes betû?
www.smart-bus.hu
Az vajon mitõl lehet, hogy amikor fel akarom tenni a 3.0.1.0-ás javítást, egy hibaüzenetet kapok, hogy a következõ karakterek nem lehetnek az elérési útban.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Szia!
Attól, hogy újonc vagy, természetesen nyugodtan ellentmondhatsz nekem, hisz ugyanúgy csak egy fórumozó vagyok, mint Te, se több, se kevesebb.
Az már más kérdés, hogy igazad van-e. Mert, azt hogy hogy kell hátramenetbe tenni a vasat természetesen én is tudtam.
Csakhogy próbálj meg a szerelvénnyel például betolatni valahova. Na, az lehetetlenség, mert a pótkocsi önálló életet kezd, és mindenfelé megy, csak arra nem, amerre kellene. Mi erre gondoltunk, amikor arról beszéltünk, hogy nem lehet tolatni.
Attól, hogy újonc vagy, természetesen nyugodtan ellentmondhatsz nekem, hisz ugyanúgy csak egy fórumozó vagyok, mint Te, se több, se kevesebb.
Az már más kérdés, hogy igazad van-e. Mert, azt hogy hogy kell hátramenetbe tenni a vasat természetesen én is tudtam.
Csakhogy próbálj meg a szerelvénnyel például betolatni valahova. Na, az lehetetlenség, mert a pótkocsi önálló életet kezd, és mindenfelé megy, csak arra nem, amerre kellene. Mi erre gondoltunk, amikor arról beszéltünk, hogy nem lehet tolatni.
Sziasztok!Láthatatlan falakkal eddig még én sem talákoztam,sem a "tört" sem az eredeti angol verzióban pedig elég sokat játszottam már a játékkal!A tolatásról meg annyit,automata váltónál csak egy x-et kell nyomni,alapbeállításnál,én ccak akkor használom ha túlszaladok egy lehajtón,és rossz irányba fordultam.Manõverezni még nem próbáltam vele,mivel nincs is rá szükség!<#ejnye1>#ejnye1>
Köszi! Akkor elvileg megoldható a problémám. Reno közelében és Los Angeles környékén rengeteg ilyen "láthatatlan fal" van. Angol verziót használok 3.0.1.0 javítással. Vagy a gépem gatya a megjelenítéshez, vagy van frissebb javítás is.
Tolatni pedig sikerül autómata, és manuális váltóval is, de igazán érdekesen fordul... 😄
Tolatni pedig sikerül autómata, és manuális váltóval is, de igazán érdekesen fordul... 😄
Üdv!
Bocs, hogy "újoncként" ellentmondok Neked.
Nem igaz, hogy nem lehet tolatni a játékban. (Most próbáltam ki.) Manuális váltóval, nyomni kell a kuplungot, és visszaváltás üresbõl, átrakja R-be és tolat. Automata váltóval sosem próbáltam. 😊
Már többször végigvittem a játékot, és egyszer sem találkoztam láthatatlan falakkal sem. (Eredeti angol, valamint orosz változat) Szerintem méltó utódja a King of the road-nak, a hibáival együtt is, várom a folytatást.
Bocs, hogy "újoncként" ellentmondok Neked.
Nem igaz, hogy nem lehet tolatni a játékban. (Most próbáltam ki.) Manuális váltóval, nyomni kell a kuplungot, és visszaváltás üresbõl, átrakja R-be és tolat. Automata váltóval sosem próbáltam. 😊
Már többször végigvittem a játékot, és egyszer sem találkoztam láthatatlan falakkal sem. (Eredeti angol, valamint orosz változat) Szerintem méltó utódja a King of the road-nak, a hibáival együtt is, várom a folytatást.
Tud valaki megoldást a láthatatlan falakra? Esetleg valami javítás...
Bizonyos helyeken kb. 2 percenként kell menteni, utánna visszatölteni, kilépni a menübe, és vissza. Így átjutok a hibás részen, de el is megy a kedvem az egésztõl.
Bizonyos helyeken kb. 2 percenként kell menteni, utánna visszatölteni, kilépni a menübe, és vissza. Így átjutok a hibás részen, de el is megy a kedvem az egésztõl.
A hangokat is jól eltalálták.Az 'Argosy' alapjáraton/mûhelyben vagy raktárban/mint a 'csõrös'TaTRA,visszaváltás-gázadáskor a KAMAZ-ra hasonlít!<#worship>#worship>
Üdv!Ahányszor újratelepítettem,a deactivate ablaknál az exit-re nyomtam,így az újratelepítéskor nem kellett megint beírnom a serial-t.A szépen kidolgozott grafika miatt nekem továbbra is tetszik a játék,valamint a méretarányok nincsenek olyan kicsire véve mint az elõzõ kamionos játékokban.<#taps>#taps>
Biztos, hogy küldenek új kódot, ha elfogy. ( egyéb orosz játékoknál ez így van. DCS, FC, FC2... )
www.smart-bus.hu
Sajnos számomra is nagy csalódást okozott a játék, annak ellenére hogy annyi idõt vártunk arra hogy megjelenjen, hát... nem érte meg.
Igen, és az a fasza, hogy 3X lehet telepíteni. Ez érdekes, bár még egyszer már megvenni nem fogom.
Az,a Galaxistól rendeltem meg.Közben újratelepítettem,újrakezdtem a történetet,most mûködik, de ki tudja meddig?<#wow1>#wow1>
Most már kezdem unni,akárhányszor elindítom a játékot/lemezõl vagy anélkül/mindig ezt kapom:A rig n roll helyes mûködése probléma miatt megszakadt stb,stb!Tudja valaki mit lehet ilyenkor tenni?Nem tudok játszani a játékkal!Õrület!<#csodalk>#csodalk>
Köszi,de pont ez a bajom,hogy állandóan szervizelteteni kell,nem a pénzt sajnálom,hanem az idõkiesést!
Vegyél jobb féket, jobb gumikat. Én feltuningoltam a gépemet, mindennel, ami fontos. A baromságokra sajnáltam a pénzt, így azokat nem tettem fel (esõérzékelõs ablaktörlõ, fényérzékelõs világítás, gps, ezek szerintem teljesen haszontalan cuccok).
Szinte minden fuvar után, vagy közben bementem a fékeket megjavíttatni. Ha a fuvar elején mész be, és versenyben vagy, még akkor is simán utoléred a többieket.
Egyébként nem árt bõszen használni a motorféket, kímélendõ a fékeket.
Szinte minden fuvar után, vagy közben bementem a fékeket megjavíttatni. Ha a fuvar elején mész be, és versenyben vagy, még akkor is simán utoléred a többieket.
Egyébként nem árt bõszen használni a motorféket, kímélendõ a fékeket.
az állandó nagymértékû gumikopás,és fékhibásodás ellen lehet tenni valamit?Van olyan kerék ami inkább vizes útra való?
Én nem akarok ellenkezni veled, de mégis mibõl gondoltad, hogy egy külsõs szoftver lehetõvé tesz neked egy ilyen opciót egy zárt játékban? Ilyen szintû változtatáshoz ismerni kéne a forráskódot...
www.smart-bus.hu
Ezt én nem értem, 610 rank-om van,3 sofõröm dolgozik és eddig egy irodát tudtam venni,mikor vehetek újabbat?
Azt gondoltam hogy a szoftver elég egy, az alább leírt opció létrehozásához.
Ezt értettem! Azt nem értettem, hogy a trackir szoftverrel mit akarsz a készülék nélkül!
www.smart-bus.hu
PL:ETS,Haulin-nál az irányítási opciókban van ilyen hogy balra néz,jobbra néz beállítom és egy egyszerû gombnyomással ballra avagy jobbra néz a söfõr!Ennyi<#nezze>#nezze>
Ne viccelj, semmi gond! Csak nem értettem mit akarsz... 😊)
www.smart-bus.hu
Jaaa,hogy ez ilyen komoly szerkentyû?!Azt gondoltam egy sima programmal ez a probléma orvosolható!Nem tudtam hogy komoly cuccok is vannak már!Köszi Solt!Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok,inkább a ralli és a forma1 szimulátorok vonzanak<#falbav>#falbav>
😄😄
Figyelj! Nem cseszheti el a mentésed, mert semmi köze hozzá! A szoftvert meg hiába telepíted fel hozzá, ha nincs meg maga a TrackIr készülék! Ami a leírásban van, az nem webkamera! 😉
ITT egy videó róla...
Figyelj! Nem cseszheti el a mentésed, mert semmi köze hozzá! A szoftvert meg hiába telepíted fel hozzá, ha nincs meg maga a TrackIr készülék! Ami a leírásban van, az nem webkamera! 😉
ITT egy videó róla...
www.smart-bus.hu
Elolvastam mégegyszer,de engem akkor is szörnyen zavar,hogy elcseszte a mentéseimet!<#wave>#wave>
Akkor nem írnál ilyeneket...
www.smart-bus.hu
Elolvastam,persze<#conf>#conf>
Szia!
Azt én sem értem, de ahhoz, hogy mûködjön a track ir, maga a készülék sem ártana, ami kb 40000 jó magyar forintba kerül.
Azt én sem értem, de ahhoz, hogy mûködjön a track ir, maga a készülék sem ártana, ami kb 40000 jó magyar forintba kerül.
Elolvastad ami a cikkben van?
www.smart-bus.hu
Az lehet,nem tudom hogyan kell-lehet beállítani,és azt sem értem miért nem tudtam betöltetni egyetlen mentésemet sem miután telepítettem a programot! <#nemtudom>#nemtudom>