6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Blum
    Nem. Viszlát.
  • mammo
    Hali!Tud valaki a Rig N Roll-hoz serialt?
  • gumikacsa
    2010 Q1 (gyk: első negyedév)
  • triplet
    Lehet hülyeséget kérdezek, meg hogy olvassak vissza, de nincs kedvem 20 oldalt vissza olvasni: mikor jelenik meg angolul?
  • Blum
    Én is így vagyok. :D

• allock #4652
    nekem tetszik :)
    valamilyen demo verzió lesz?
  • DIESEL DOG #4651
    Én várok türelemmel az Angol verzióig, aztán megveszem...
  • biliard10
    hát ja én sem probáltam ki de mégsem fikázom a játékot
  • gumikacsa
    Te eddig kipróbálás nélkül csak fikáztad a játékot. Ha nem tetszik, mi a faszért vagy itt?
  • DIESEL DOG #4648
    Pl. csak egy jelentős különbség... itt már van sztorija is a játéknak, illetve főhősünknek...
  • leho94
    Kb. mindenben,
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Csak érdeklődöm, hogy ez a játék, miben más, mint a 18 WoS. sorozat?
  • Boconadi
    Konkrét indokot nem tudok, azért írtam hogy véleményem szerint.
    De nem úgy tűnik mintha a játékban bármilyen hatalmas dugó is kialakulna, amikor bemész egy nagyobb városba.

Azt viszont leszimulálták, hogy városoknál és egy "kietlen" vidéken más mértékű a forgalom. Jó oké, szuper.

De talán én tévedek, és lehet hogy korai észrevételemet nem kellett volna megosztani, mert idővel, ha több videót is lesz, akkor látni fogunk "stau"-t bőven, vagy ha majd mi játszunk vele, több tapasztalatunk lesz a játékról, és én sem írok olyan állításokat, amelyek lehet hogy nem is igazak, mert lehet hogy vannak dugók, csak mi még nem láttunk.

A játéknak több piros pontja is van, amit illik dicsérni, én főleg a tájat és a környezetet dicsérem, de sok dolgot nem oldottak meg úgy ahogyan beígérték még a kezdetek kezdetén. Ahogy közeledett az idő, úgy tüntették el azokat a dolgokat a játékból, amiért az ember különösen felfigyelt a Rig'N'Roll-ra. Csak hogy egy példát említsek: Multiplayer...
  • Blum
    "Akkor másképp írom hogy értsd. Szerintem ha teljesen maximumra húzod a forgalom nagyságát, akkor sem lesz dugó, mivel a játék szvsz úgysem szimulálja le."

De miért? :O
    Erre valami konkrétabb indokot tudsz mondani az "szvsz"-nél? Ígérték,hogy lesznek balesetek AI-k között is,valamelyik kép/videó ezt bizonyította is.
  • Boconadi
    ne beszélj...

Akkor másképp írom hogy értsd. Szerintem ha teljesen maximumra húzod a forgalom nagyságát, akkor sem lesz dugó, mivel a játék szvsz úgysem szimulálja le. Nem pedig ahogyan az interjúkban írták, hogy "akár dugó is kialakulhat". De amikor ezeket írták szerintem még kanyarban nem hallottál erről a játékról :D De ha megcáfoltok akkor keresztben becsókolok...

A játék egyébként egészen pofás, és akárki akárhogy szidja (mint pl ÉN), a közeljövőben úgysem lesz ilyen szintű kamion szimulátor... Kár hogy a beígért részeket gyengécskén oldották meg.

Na hozzáfűzöm hogy ez csak az én véleményem.
  • Blum
    Pontosan
  • Kit--Kat
    Sőt az egyikben konkrétan ki volt írva, hogy kikapcsolták.
  • Blum
    Már nem azért,de ha végignéztél volna pár videót,akkor rájönnél,hogy a forgalom intenzitása változtatható. A videóban egészen biztos,hogy eléggé alacsonyan volt.
  • Boconadi
    Már nem azért, de ezek akkora dugókat, meg forgalmat ígértek a játékban, hogy azt hittem majd tényleg perceket kell állni, meg ilyenek, ahhoz képest #4618-as hsz-ben alig látni kocsikat. Meg úgy alapjában az összes videóban.
  • Blum
    *LTomi,*tetszett,*játékban,*rázkódik,*belsőnézetben
  • biliard10
    hát Ltomi pont ez teccet a játkba nagyon ez nem bug hogy rázkodik a kamion belsönézedbe tehát még 1 plusz pont a játéknak
  • biliard10
    jo lenne 1 jelszo hozá
  • DIESEL DOG #4635
    Meg egyébként is, az ilyen jellegű hsz-eket, az off topikba legyél szíves legközelebb írni...
  • Blum
    Nem érdekel minket! Akik itt vagyunk fórumozók,(többnyire) várjuk türelmesen a játékot és megvesszük eredetiben.

Mellesleg úgysem ért semmit a "segítséged". Viszlát!
  • bertino
  • Riddick12
    helyes akkor legyen figyelmeztetés! akkor nem segit az ember legközelebb
  • Blum
    1. figyelmeztetés!

NINCSEN WAREZ!!
  • Riddick12
    hát lehet nem lessz jó leszedtem de aki feltöltötte az nem adta meg a rar jelszót és igy nem lehet kicsomagolni :(
  • Riddick12
    Helotok! találtam egy crack-et a rig n roll hoz remélhetöleg jó lessz én most töltöm
    http://rapidshare.com/files/312932092/Rig_n_Roll.crack.rar
  • Blum
    Egyetértek
  • LTomi
    Hát így elég idegesítő lehet a videók alapján... Akkor legalább megcsinálták volna a kátyúkat és csak akkor rezegne a fülke ha nem kerülnénk ki őket.
  • Penge88
    De azért ha megfigyelitek, nagyon komoly a tükör. 2. videóban amikor az anyósülésen ül a kamera (8:52) akkor mikor belenéz a tükörbe akkor csak a kamion oldalát látja. Nagyon állat! P*csába jelenjen már meg nálunk is! :-))
  • Penge88
    Ha kiadják angolul valamikor és 4-5e forint körül lesz, én megveszem! Kábé 3 éve követem a játék körüli eseményeket és végre kint van!
  • Blum
    Az az úthibák imitálásának céljából lett úgy megcsinálva.
  • LTomi
    Belső nézetben a fülke néha elkezd rángatózni... Lehet, hogy én vagyok hülye, de ez igazából is így van, vagy valami hülye bug? :S
  • leho94
    Majd szépen megveszed.
  • MAN TGA
    Sziasztok!!Nagyából folyamatosan követem az eseményeket de mára már belekavarodtam!ezt a játékot már kiadták de mi még nem tudjuk letölteni igaz??Ha igen akor megszeretném kérdezni hogy mi az oka????
  • Streetwarrior
    Közel 5 évet vártam erre a játékra, úgy hogy én várom meg az angolt...csak 1 probléma van: nem értek oroszul sajnos. Valaki megtenné, hogy segít serial kódot rendelni az 1C honlapján.

Előre is köszönöm.
  • Willi Betz
    2. videón tetszenek a kamera nézetek. Jól lesz ez:) Egyedül talán a motorhangok kicsit bénák benne,de azok se biztos,ahhoz játszani kell vele,hogy kiderüljön.
  • gumikacsa

http://www.youtube.com/watch?v=uWmRQItLTbE
    http://www.youtube.com/watch?v=dG55BdFGKOE