6107
-
Blum #4657 Nem. Viszlát. -
mammo #4656 Hali!Tud valaki a Rig N Roll-hoz serialt? -
#4655 2010 Q1 (gyk: első negyedév) -
#4654 Lehet hülyeséget kérdezek, meg hogy olvassak vissza, de nincs kedvem 20 oldalt vissza olvasni: mikor jelenik meg angolul? -
Blum #4653 Én is így vagyok. :D
-
#4652 nekem tetszik :)
valamilyen demo verzió lesz? -
DIESEL DOG #4651 Én várok türelemmel az Angol verzióig, aztán megveszem... -
#4650 hát ja én sem probáltam ki de mégsem fikázom a játékot -
#4649 Te eddig kipróbálás nélkül csak fikáztad a játékot. Ha nem tetszik, mi a faszért vagy itt? -
DIESEL DOG #4648 Pl. csak egy jelentős különbség... itt már van sztorija is a játéknak, illetve főhősünknek... -
#4647 Kb. mindenben, -
#4646 Sziasztok!
Csak érdeklődöm, hogy ez a játék, miben más, mint a 18 WoS. sorozat?
-
#4645 Konkrét indokot nem tudok, azért írtam hogy véleményem szerint.
De nem úgy tűnik mintha a játékban bármilyen hatalmas dugó is kialakulna, amikor bemész egy nagyobb városba.
Azt viszont leszimulálták, hogy városoknál és egy "kietlen" vidéken más mértékű a forgalom. Jó oké, szuper.
De talán én tévedek, és lehet hogy korai észrevételemet nem kellett volna megosztani, mert idővel, ha több videót is lesz, akkor látni fogunk "stau"-t bőven, vagy ha majd mi játszunk vele, több tapasztalatunk lesz a játékról, és én sem írok olyan állításokat, amelyek lehet hogy nem is igazak, mert lehet hogy vannak dugók, csak mi még nem láttunk.
A játéknak több piros pontja is van, amit illik dicsérni, én főleg a tájat és a környezetet dicsérem, de sok dolgot nem oldottak meg úgy ahogyan beígérték még a kezdetek kezdetén. Ahogy közeledett az idő, úgy tüntették el azokat a dolgokat a játékból, amiért az ember különösen felfigyelt a Rig'N'Roll-ra. Csak hogy egy példát említsek: Multiplayer... -
Blum #4644 "Akkor másképp írom hogy értsd. Szerintem ha teljesen maximumra húzod a forgalom nagyságát, akkor sem lesz dugó, mivel a játék szvsz úgysem szimulálja le."
De miért? :O
Erre valami konkrétabb indokot tudsz mondani az "szvsz"-nél? Ígérték,hogy lesznek balesetek AI-k között is,valamelyik kép/videó ezt bizonyította is.
-
#4643 ne beszélj...
Akkor másképp írom hogy értsd. Szerintem ha teljesen maximumra húzod a forgalom nagyságát, akkor sem lesz dugó, mivel a játék szvsz úgysem szimulálja le. Nem pedig ahogyan az interjúkban írták, hogy "akár dugó is kialakulhat". De amikor ezeket írták szerintem még kanyarban nem hallottál erről a játékról :D De ha megcáfoltok akkor keresztben becsókolok...
A játék egyébként egészen pofás, és akárki akárhogy szidja (mint pl ÉN), a közeljövőben úgysem lesz ilyen szintű kamion szimulátor... Kár hogy a beígért részeket gyengécskén oldották meg.
Na hozzáfűzöm hogy ez csak az én véleményem. -
Blum #4642 Pontosan -
#4641 Sőt az egyikben konkrétan ki volt írva, hogy kikapcsolták. -
Blum #4640 Már nem azért,de ha végignéztél volna pár videót,akkor rájönnél,hogy a forgalom intenzitása változtatható. A videóban egészen biztos,hogy eléggé alacsonyan volt. -
#4639 Már nem azért, de ezek akkora dugókat, meg forgalmat ígértek a játékban, hogy azt hittem majd tényleg perceket kell állni, meg ilyenek, ahhoz képest #4618-as hsz-ben alig látni kocsikat. Meg úgy alapjában az összes videóban. -
Blum #4638 *LTomi,*tetszett,*játékban,*rázkódik,*belsőnézetben -
#4637 hát Ltomi pont ez teccet a játkba nagyon ez nem bug hogy rázkodik a kamion belsönézedbe tehát még 1 plusz pont a játéknak -
#4636 jo lenne 1 jelszo hozá -
DIESEL DOG #4635 Meg egyébként is, az ilyen jellegű hsz-eket, az off topikba legyél szíves legközelebb írni... -
Blum #4634 Nem érdekel minket! Akik itt vagyunk fórumozók,(többnyire) várjuk türelmesen a játékot és megvesszük eredetiben.
Mellesleg úgysem ért semmit a "segítséged". Viszlát! -
#4633 -
Riddick12 #4632 helyes akkor legyen figyelmeztetés! akkor nem segit az ember legközelebb -
Blum #4631 1. figyelmeztetés!
NINCSEN WAREZ!! -
Riddick12 #4630 hát lehet nem lessz jó leszedtem de aki feltöltötte az nem adta meg a rar jelszót és igy nem lehet kicsomagolni :( -
Riddick12 #4629 Helotok! találtam egy crack-et a rig n roll hoz remélhetöleg jó lessz én most töltöm
http://rapidshare.com/files/312932092/Rig_n_Roll.crack.rar -
Blum #4628 Egyetértek -
#4627 Hát így elég idegesítő lehet a videók alapján... Akkor legalább megcsinálták volna a kátyúkat és csak akkor rezegne a fülke ha nem kerülnénk ki őket. -
#4626 De azért ha megfigyelitek, nagyon komoly a tükör. 2. videóban amikor az anyósülésen ül a kamera (8:52) akkor mikor belenéz a tükörbe akkor csak a kamion oldalát látja. Nagyon állat! P*csába jelenjen már meg nálunk is! :-)) -
#4625 Ha kiadják angolul valamikor és 4-5e forint körül lesz, én megveszem! Kábé 3 éve követem a játék körüli eseményeket és végre kint van! -
Blum #4624 Az az úthibák imitálásának céljából lett úgy megcsinálva. -
#4623 Belső nézetben a fülke néha elkezd rángatózni... Lehet, hogy én vagyok hülye, de ez igazából is így van, vagy valami hülye bug? :S -
#4622 Majd szépen megveszed. -
#4621 Sziasztok!!Nagyából folyamatosan követem az eseményeket de mára már belekavarodtam!ezt a játékot már kiadták de mi még nem tudjuk letölteni igaz??Ha igen akor megszeretném kérdezni hogy mi az oka???? -
Streetwarrior #4620 Közel 5 évet vártam erre a játékra, úgy hogy én várom meg az angolt...csak 1 probléma van: nem értek oroszul sajnos. Valaki megtenné, hogy segít serial kódot rendelni az 1C honlapján.
Előre is köszönöm. -
#4619 2. videón tetszenek a kamera nézetek. Jól lesz ez:) Egyedül talán a motorhangok kicsit bénák benne,de azok se biztos,ahhoz játszani kell vele,hogy kiderüljön. -
http://www.youtube.com/watch?v=uWmRQItLTbE
http://www.youtube.com/watch?v=dG55BdFGKOE