Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunyi RóKA
Hard truck ost

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Carlos
Fú de zsír a zenéje!
Tudja valaki mi ez?????

Þór vígi þessi rúnar

Rayden02
Ez kamu oldal,de ha netalántán sikerült letölteni,akkor írd meg!<#nyes><#hawaii>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Sunyi RóKA

Sunyi RóKA

Boconadi
Szerintem amig nem jelenik meg belehetne zárni a totyikot, mivel akárhányszor új üzit látok mindig azt hiszem hír van 😊
gumikacsa
ehh, sose fogunk vele játszani.... <#idiota>

Renault magnum http://kamionszim.hu

bertino
amikor megtanulsz olvasni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DaW3
vmikor megjelenik ez a játék??

- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.

King of Roads
<#duma>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

baly94
Ezt már a headlight fórumban is eljátszottam xD
King of Roads
a francba azt hittem megjelent hisz 6 üzenet volt olvasatlan <#zavart2>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

baly94
xD
Boconadi
😄😄😄😄😄😄
gumikacsa
sajnos sanszos..

eightmiles
Az a számláló szerintem úgy reális, ha a napokat, órákat, perceket és másodperceket egymás alatt összeadod

baly94
Lol... Még visszaszámláló is van! Ez viszont már nem olyan régi...

Mégpedig itt
baly94
Ez volt már??? Igaz ezt még 2004-ben írták xD Na mindegy azért berakom...

"A játék története már ismert, igaz nem túl eredeti: egy srác 2024-ben Kalifornia független államába érkezik, hogy valóra váltsa álmait: õ legyen az utak királya, és hogy meghódítsa magának az áruszállítói piacot. Rengeteg mérföld és város vár rá, mielõtt elnyeri a legjobb fuvarozónak járó címet. A semmibõl kezd egy kis összeggel, de hatalmas akarással. Célja uralni az utakat. A játék felépítése nagy vonalakban ugyanaz, mint az elõzõ részekben. Egy kamionnal elindul a saját áruszállító vállalat, sofõröket lehet felvenni az üzlet bõvítése céljából, kiszorítva a konkurenseket a fuvarozói piacról. Persze nem ilyen egyszerû, le kell gyõzni ellenfeleket, idõre le kell szállítani az árút vagy a versenypályán kell bizonyítani a rátermettséget.
A játékban nagy szerepe van a valósághûsének. Kalifornia 6000 km-es úthálózatát 1:10-es arányban sûrítették bele a játékba. Más államba nem lehet majd átmenni, de annyit elárultak, hogy Sierra Nevada hegyeit nem tudták kihagyni. Az út mellett benzinkutak, szervízek, létezõ városok lesznek. Több mint 100 nagyobb és kisebb város, többek között: San Francisco, Los Angeles, San Diego és San Jose. Az utakon ugyanolyan autók és kamionok fognak elõfordulni, mint amilyenek a valós életben is (amerikai, európai és japán jármûvek). Jelen pillanatban 30-40 autó és kamionmodell van betervezve 4-6 különbözõ festéssel, de persze a megjelenésig ez még bõvülhet.

Az út mellett emberek fognak sétálni, ahogy pár képen már megfigyelhetjük. Persze a készítõk kihangsúlyozták, hogy nem Carmageddon stílusú játékot készítenek. A valósághûséghez hozzátartoznak a közlekedési táblák is, amiket nem árt betartani, ugyanis a rendõrök mindig aktívak lesznek. Nem árt ismerni az amerikai közlekedési szabályokat sem, a rendõrök a kihágások után blokádokat is állítanak majd, szóval jó lesz vigyázni. Itt jegyezném meg, hogy szépen kidolgozott törésmodell várható.

A játékhoz egy teljesen új grafikus motort írtak, ami nagyon jól sikerült, ki fogja használni a legújabb videókártyák és a DirectX 9-ben rejlõ lehetõségeket. Az út szélén sétáló emberek - ahogy a képeken is megfigyelhetjük - valósághûek lesznek. Persze nagy figyelmet szentelnek a fõszereplõkre, magukra a kamionokra is. Részletesen ki vannak dolgozva a kerekektõl egészen a kipufogókéményekig. Ha bent ülünk, akkor 360 fokban körbenézhetünk majd megcsodálva a belsõ értékeket. A mûszerek nem csak díszként funkcionálnak majd, lehet használni az indexet, a motorféket és a sebességváltót is. Vezetés közben visszajelzéseket kapunk gépünk állapotáról, amire érdemes figyelni, ugyanis le is robbanhatunk.

Készül többjátékos mód is, amirõl még szûkszavúan nyilatkoznak, az viszont megerõsítést nyert, hogy nem csak körpályás kamionversenyeken vehetünk részt, hanem az egyjátékos módnak megfelelõen cégek versenye várható. Szóval nagyon ígéretes a projekt, reméljük minden rendben lesz és 2005 január 1-én már meg is jelenik<----LOL XD PERSZEEE
Carlos
Tologatsz két összekapcsolt kockát/téglatestet amin kamion textúra van.

Þór vígi þessi rúnar

Slayerboy
<#fejvakaras>

Voltam zárás előtt. _______________

Carlos
Tény. De nem kockacsúszás-szimuláció, mint a 18 WoS sorozat.

Þór vígi þessi rúnar

Slayerboy
Azért ebben a két videóban is igen messze vagyunk a szimulátortól.:S

Carlos
Hát, szerintem már az is egy kicsit gyenge volt, de ez nem az a topik ahol ezt meg kell beszélni.

Þór vígi þessi rúnar

allock
mind fos az abaj
a legjobb még mindíg a 18Wos Pttm

#hhwnd

zolo
Pff, 1C oldalán is 2010 Q1, pedig pár hete még 2009 Q4 volt :S

http://flickr.com/photos/zolika90/

Carlos
Az ETS jópofa, de a szokásos SCS fütyiség. Messze van a szimulátortól. Árkád rakományszállító köszönhetõen a sok csírának aki "modolni" akar.

Þór vígi þessi rúnar

allock
nem tudom mennyire illik ide
de az Euro Truck simulátornál van egy román pálya és vannak hozzá sétáló járókelõk :d

#hhwnd

gumikacsa
AZért várjuk ki a végét. Én nagyon remélem, hogy ezen videók nem a végleges játékot tükrözik, mert akkor se gyalogosok, se Ai szerelvények nem lesznek, ráadásul, ahogy Notic mondja, az egész játék sántít...

Persze, ha ebbe az évszázadba megjelenik, mert a hivatalos oldalon 2010 Q1 van kiírva....

Slayerboy
Szar 😛

Carlos
Kifejtenéd?

Þór vígi þessi rúnar

eightmiles
Nekem az egész játék sántit. De hát ez csak egy vélemény.. 😊

bulba
A pótkocsi felcsatolása nagyon árkádos lett.
Sokkal jobb a 18Wos "szenvedõs" megoldása.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

norbi56
Jó lesz ez😊
tetszik hogy lehet tuningolni a kamiont😊
Csak már jelenne meg.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Slayerboy
Jah... össze-vissza forog a kormány 😄 lol

Az alsó videó elég furcsa 0:11 töl kezdve észrevehetõ hogy ha a kamion fordul a kormánykerék állva marad meg olyan hiba is hogy a kamion jobbra megy de a monitoron a kormány balra fordul <#idiota>
[HUN]FaTaL
Remélem lesz index, eddig egyik videóban sem láttam indexelni, csak a forgalmi autókat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Slayerboy
"sínen" lol

Slayerboy
Meg sztem ebben is kicsit olyan az autó mozgása mintha dínen járna.. :S Remélem javítják :$ vagy rosszul látom? :o

King of Roads
egész jó legalábbis nekem bejön...kivéve mikor árut veszel föl, állítom a 18 wosba élethûbb ahogy fölveszel vmit...

Slayerboy
:S

http://www.youtube.com/watch?v=Frqss44mkU4

http://www.youtube.com/watch?v=c7sAswUr4EA&feature=related
ChuckyHUN
linket

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Truckpol-on újabb 2 gameplay videó és ezeken már nem egy szellemi fogyatékos vezet billentyûzettel...sokkal bíztatóbb.
zolo
Hmm, készítõk fellõttek valami új social network weblapot, valaki oroszos ránézhetne, én nem értem 😛

rignroll.taba.ru/

http://flickr.com/photos/zolika90/

King of Roads
jah énse gondoltam h lesz vmi hiszen oroszok fejlesztik 😄 ígéretesni ígéretes csak néhol lehangoló ez a sok orosz cucc<#zavart1> ezért jöjjön a rig n roll!! 😊

norbi56
Pedig a headlight ütõs lenne ha elkészülne.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

LeWyTy
Transporter.
Most hallok róla elõször, de már jobban tetszik mint az össze kamionos game 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gumikacsa
headlight, szerintem abból nem lesz semmi. vagy a transporter, az még készül.

baly94
Ha addigra hosszab lesz az átlagéletkor, akkor talán...
King of Roads
talán játszhatnak a demoval...