6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • gumikacsa
    makettet - na, már én is keverem a másik hobbimmal...
  • Carlos
    flém keltés, warez, egyéb trollkodás.
  • Blum
    folyamatosan flémelsz,csak azt. Végülis csak rohadt nagy piros betűkkel van kiírva,hogy az is tilos,de amint látom,egyeseket ez teljesen hidegen hagy. Mind1,úgyis mész a BANamákra.

Viszlát!
  • gumikacsa
    Warez, hogy nem legális úton jutsz hozzá a játékhoz. Játék illegális letöltése.

Amire Te gondolsz, hogy mondjuk az ets topikban belinkelik a kamionokat, az nem warez, mivel azokat a modelleket rajongók készítik, és osszák meg a nagyközönséggel. Ebben semmi illegális nincs, maximum egy kicsit erkölcstelen, amikor feltört makettet alakítanak át, és tesznek fel. Ennek itt a fórumon Vajo a mestere, de ez nem törvénysértés, csak nem etikus. A Warez viszont törvénysértés. Amit nyugodtan csinálhatsz, engem nem érdekel, de ne hangoztasd ebben a topikban.
  • mammo
    Most mit mondtam?
  • Carlos
    2ik figyelmeztetés!
  • mammo
    Ha már megvetted a vadi uj játékodat több ezerért akkor mit fogsz ide irni?Hogy milyen szép és jó a játék?Erre ki kiváncsi ha megveszem ugyis rájövök.Akkor mire jó ez a topik?
  • zsee69
    Na tessék csak neked:D
    Még valamibe bele tudsz kötni hogy hozd a kis 5 évesek szintjét? Am betalálhatott amit írtam, hisz eléggé felhúztad magad rajta... ;)
    Sorry az igazság fáj!!!
  • Blum
    1. Blum a nevem
    2. idióta nem csúnya szó.
    barom=szűkebb értelemben a szarvasmarha és bivaly, tágabb értelemben a ló, juh, sertés is, tehát az összes gazdasági háziállatok.
  • TaRka0107
    Ez egyáltalán nem warez. A warez az amit hivatalosan csak úgy tudsz megszerezni ha megveszed. De az új kamionok a játékba, azok modok. Direkt úgy csinálták meg a játékot hogy úgy mond könnyen fel lehessen törni vagyis moddolni.
  • Blum
    Te meg tanuljad meg használni válasz gombot.
  • zsee69
    ELUM te írtad:
    "Nincs káromkodás, egymás szidalmazása, flém keltés, warez, és serial kód kunyerálás, egyéb trollkodás! Az az illető aki mégis ellenére lesz a szabályoknak, az két figyelmeztetés után topikból való kitiltással súlytható! "

(Banner)

akkor 1. figyelmeztetés a "baromarc" és az "idióta" miatt... ?!?!?! Vagy rád nem vonatkoznak a szabályok?!?!?! :D:D
  • Blum
    Nem játszani akarjuk a zsírtutit,hanem egyszerűen szeretjük,ha egy játék megvan eredetiben. Ezt nehéz felfogni egyeseknek? Ha neki nem futja rá,akkor menjen szépen át Spam topikba,aztán warezkodjon. Kész. Téma lezárva.
  • mammo
    Szépen beszélj mert kitiltanak.
  • Blum
    Az nem warez te idióta. El lehet innen szépen húzni mostmár baromarc.
  • zsee69
    Úgy semmi sem drága ha anyuci vagy apuci tolja a zsét. Legyen az egy ezer ft-os játék vagy egy 15milliós verda.. Szal szerintem is azért van a fórum hogy segítsük egymást nem pedig hogy hátráltassuk főleg nem azért hogy vagánykodjunk hogy milyen zsírtutik vagyunk hogy "megvettük" a játékot....
  • mammo
    Mondj egy olyan DVD-s játékot ami nem kerül 10000-12000ft-be?Ja uj játékot nem pedig 3-4 évest.
  • Carlos
    Érik a második figyelmeztetés flame-keltés gyanúja miatt.
    Lassan visszafoghatod magad, ha nem akarsz ban listára kerülni idejének előtte!
  • mammo
    Szerinted mi az,hogy Warez ha már megkérdezted?Lehet,hogy rosszul tudom!
  • allock #4678
    te nagyon összetéveszted ezt a topikot valami mással!

honnan veszed hogy drága? még az árat sem ismerjük egyedül az orosz változat 3500Ft(ha jól olvastam) környékén van az angol se lehet sokkal több
  • mammo
    Neked mi nem drága?Kamianok meg vannak.Néz körül jol!
  • allock #4676
    esetleg máshol de nem ebben a topicban mivel itt nem lesznek plusz letölthető kamionok
    mindenki játszani akar, és ha nem drága simán megvesszük mint KOTR-t :)
  • allock #4675
    :D
    enyhén
  • mammo
    És mikor linkeket tesztek fel,hogy ilyen meg olyan kamiont honnan lehet letölteni ez mi?Ez nem warez?Mert ezeket a linkeket is ti teszitek fel a forumra.De erre ki kiváncsi?Én játszani akarok.Gondolom te se veszed meg a játékokat 12-15000ft-ért.
  • gumikacsa
    Tisztában vagy a warez szó fogalmával?
  • Blum
    Nem.

"Nincs káromkodás, egymás szidalmazása, flém keltés, warez, és serial kód kunyerálás, egyéb trollkodás! Az az illető aki mégis ellenére lesz a szabályoknak, az két figyelmeztetés után topikból való kitiltással súlytható! "

(Banner)
  • leho94
    De nem azért hogy serialt adogassunk fogd már fel :C
  • mammo
    Gyerekek most öszintén minek a forum nem azért,hogy ilyen gondokat megoldjunk és segitsük egymást?
  • leho94
    igen az
  • mammo
    Mert szériaszámot kértem az probléma?Mert azt kértem.Ez már warez?
  • leho94
    Én ezen miért nem lepődöm meg?:D
  • Carlos
    Életkor 14 alatt?
  • allock #4665
    warezért tiltanak ki
    nem azért mert beszélgetsz
  • mammo
    Mire jó ez a topik,ha semmit nem lehet kérdezni mert kitiltanak?Beszélgetni máshol is lehet.
  • allock #4663
    a hiányos fájlos játékot honnan lehet letölteni?
    néztem a bannerbna lévő honlapot de ott csak videót találtam a letöltés menüben
    kereső meg nem működik az sg-n
  • Willi Betz
    Na az jó. Kiváncsian várom.
  • AudiQuattro
    1 orás szemvedéssel rájöttem,hogy kell aktiválni a játékot.Akit érdekel spam topik.Nemsokára dobok képet.
  • King of Roads
    akkor jó játékot
  • Carlos
    1ső figyelmeztetés!
  • mammo
    Köszi már szereztem.