6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Carlos
    Hmmm...és ez akad, pedig azért annyira nem nagy szám a graf.
    Szép meg minden, de szerintem az oroszok már megint elfelejtettek optimalizálni. :D
  • SitatiS
    Köszi a gyors reagálást! :)
    Jól hangzik,hogy ilyen kis távolság is (normálisan közlekedve persze) majdnem egy óra.
  • peterbilt389
    Hú hallod Gumikacsa, ez nagyon brutál. Már alig várom, hogy játsszak vele, de majd megvárom amíg nálunk is megjelenik és akkor veszem majd meg. Én a csőrös kamcsikat szeretem azok közül is főleg a Kenworth W900B és természetesen Peterbilt 379 és 389:D
  • Kit--Kat
    Mi ez a Hercules?! Ugye nem az van, hogy kivettek egy csomó eredeti márkát és kamukkal töltötték fel helyettük?!

A Volvo ugye benne maradt?
  • gumikacsa
    Közben megvannak a képek. Lehet a kátékba saját zenéket is tenni

• gumikacsa
    Szimben próbáltam (de lehet, hogy a 3 beállítási lehetőség csak a nehézségben különbözik, pl. a szimben sokkal kevesebb egy fuvarra adott idő).

Most mentem egyet, Oxnard - Lone Pine majdne 1 óra volt, átlagos tempóval. Nem mentem mint a bolond, ebből kifolyólag buktam is a fuvart, mert kb 3/4 úton lejárt a határidő.

• Kit--Kat
    Boxerorrú az a nem csőrös, ugye?

Mert abból több féle volt elvileg meghirdetve.
  • SitatiS
    Elég kielégítő volt a beszámoló,ami legjobban érdekelne,milyen módban mentél,arcade,haladó,vagy szimuláció?:)
    Sok kérdésem lenne még,de előljáróban még egy:a városok közti idő(a-ból,b-be)sok,kevés,kielégítő?
  • gumikacsa
    Ja, és mégvalami: Én inkább a boxerorrú gépeket kedvelem, azok közül viszont csak a Freightliner Argosy van, amit viszont nem annyira kedvelek.
  • gumikacsa
    Üdv!

Akkor egy kis beszámoló, bár, még nem sokat játszottam. Azt elöljáróban elmondanám, hogy Logitech G-25-el próbáltam ki a játékot, eleinte csak automata, ma reggel munka előtt pedig manuális váltóval. Az irányítás beállításával is elment az idő, mire megtaláltam a nekem tetsző beállítást (ez némileg az orosz nyelvnek, némileg az érzékenység beállításának volt köszönhető). Legfőbbképpen eddig szóló fuvarokat mentem, a sztori módba belekezdeni nem láttam értelmét, a nyelv miatt, bár ott is mentem azért pár kört. Ez egyébként jobb, itt az elején be lehet állítani a nehézséget (arcade, közepes, szimuláció)

Levezettem pár fuvart, eleinte elég sokat ütköztem, fura volt egy kicsit. Ilyenkor a rend éber őrei rögtön ott teremnek, bár olyan is volt már, hogy a fuvar végéig nem bírtak elkapni. Volt, amikor elszállt a fékem, és nagyon meg kellett gondolni, mikor akarok megállni, illetve nem igazán léphettem a gázra (naná, hogy pont a kétsávos szerpentines részen, ahol igencsak kellett volna a fék). Érdekes menet volt a legközelebbi szervizig. Természetesen a lámpa szeret összetörni már egy kisebb koccanástól is. A rendőrök. A készítők azt mondták, mérlegelni fognak, ki okozta a balesetet. Én azt vettem észre, akkor is engem állítottak meg, ha belém jöttek. Viszont láttam olyat is, hogy mást kergettek.
    A hangok brutálisak. Illetve az is, ahogy mindent lereagálnak: váltás, gázelvétel, motorfék, fék. A tükrökkel nem vagyok kibékülve, szerintem kicsi a látószögük. Illetve nagyon elkelne agy trackIR könnyebb szétnézéshez, vagy a 3 monitor (akkor látszanak a tükrök), ami nekem nemigen lesz.
    A gépigény érdekes dolog, lehet, nálam az is gond, hogy fullon van a gépem helyileg, de nálam minden minimumra véve, 800X600-ban is beszaggat néha. Az ajánlott beállításokkal is tudok játszani, ott egy kicsit több helyen szaggat be, de fullra véve játszhatatlan.
    Konfigom (nem mai gép már, de nem gondoltam, hogy a rignroll alatt megfingik):
    Proci: Athlon64 X2 3800+
    Videó: GeForce 8500GT
    Memória: 4Giga (800Mhz)

Nekem személy szerint nagyon tetszik a játék, mindenképpen azt mondom, hogy új király van a kamionos játékok közt, bár meg kell mondjam őszintén, az SCS-nek nem kellene nagyon megerőltetnie magát, hogy elkövetkező játékuk lepipálja. Valójában nem nagyon értem, miért készült 9 évig, mert azért lenne bőven még mit finomítani, de akkor is azt mondom, sokkal nagyobb élmény vezetni, mint az SCS játékaiban, és még a játék fő részét a sztori módot nem is nagyon próbáltam.

Tennék be képeket is, de fogalmam sincs, hova teszi a képeket…
  • SitatiS
    Szerintem meg azóta tolja a gamát,abba sem bírja hagyni!
    Viccet félretéve,én is várom már Kacsa beszámolóját a játékról.
  • AudiQuattro
    Ő se nagyon irkál rola stb.
  • [HUN]FaTaL
    fail
  • Carlos
    FAIL!
  • Willi Betz
    Gumikacsa ugy tudom megvette.
  • AudiQuattro
    Senkise vette meg,az biztos.
  • Willi Betz
    Tegnap regisztráltam magam a Rig'n'Roll honlapjára,mondom megveszem. De aztán szembe találtam magam 4 vagy 5 fizetési móddal. Átutalásért más országba kezelési költséget kell fizetni,az nem pálya. Paypal lenne a legjobb de az nincs. Szóval csak annyit akarok kérdezni,hogy aki megvette mivel fizetett?
  • LTomi
    Majd írsz valami tesztféleséget a honlapodra vagy ide? :D
  • Bucser
    Witcher megjelenéskor kb 7K huf volt?
  • DIESEL DOG #4721
    Ezek a kódok szerintem a KOTR-ból jöttek át. Jól emlékszem hogy ott volt az SLTURBINE kód, amivel rakéta módon gyorsult a kamion, egy billentyű lenyomásával. Az SLFILLUP ugyanezt tudta. Viszont az SLROADS kódból merek következtetni arra hogy ebből a játékból sem hagyták ki a rejtett utakat...
  • allock #4720
    cheat's

Pause gameplay and enter any of the following codes:

SLALLCHEATS - All Cheats
    SLLOTTERY - Get Money and License
    SLROADS - View All Map Covered Roads
    SLMAP - View Whole Map
    SLFILLUP - Fill Up Fuel
    SLRECOVER - Turns You Back to Road
    SLREPAIR - Repair Car
    SLTURBINE - ?
  • Streetwarrior
    Gumikacsa. Kérlek segíts nekem megvenni a programot, mert éveket vártam rá és nem akarok többet. Sajnos oroszul azonban nem tudok.

Le tudnád-e írni, hogy mikor mikor mire kell kattintani?

Előre is kösz...
  • allock #4718
    Schwarz még nem jelent meg, pedig "belekontárkodhatna" a játékba hátha megtalálja a nyelvi fájlokat :D
  • gumikacsa
    (hamar hazaértem, szinte buszfordultával...:D)
  • Charly
    Szerintem nem tidom a Ht2 is oroszul volt van meg de angolulis lehet beinvesztálok rá:)
  • allock #4715
    én azt tanácsolom várjál a megvétellel az angol verzióig
    addig meg hátha kitudjuk próbálni majd valahogy :)
  • Charly
    Sziasztok!

Hát én még tanultam oroszul de nem tudom megrendelni régvolt esetleg valaki tud segitteni?
  • allock #4711
    amúgy nagyon jó, hogy a totalcomanderem egyáltalán nem látja a játékot, csak ha sajátgépben nézem, pedig nincsenek rejtve a mappák :s
    win7 x64-em van, lehet 32bites totalcomander a kínja? :F
  • atila4
    Majd azt is próbáld ki, hogy ha maxra állítod a forgalmat akkor tényleg kialakulhat-e dugó :D
  • allock #4709
    én beteget jelentettem volna
    ha most megvetted, lesz rá lehetőséged, hogy angol legyen később?
  • DIESEL DOG #4708
    Várjuk az élménybeszámolót, és a képeket! :)

Ja, és jó munkát!
  • gumikacsa
    Hát gyerekek, én nem bírtam ki, most délelőtt megvettem a játékot. Sajna most mennem kell melózni, épphogy csak volt időm kipróbálni, de délután hazaérek, és belevetem magam a vezetésbe. Amennyit mentem vele, az viszont nagyon ötös.. (G-25)
  • Boconadi
    DCS: Black Shark
  • Willi Betz
    Spam topikba fáradj át.
  • Carlos
    1ső figyelmeztetés!
  • menyuska22
    sziasztok felraktam a rig n roll 3 at de nem indult el mert valami activation kell enki kerlek segitsetek nekem jo
  • allock #4701
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Need for Speed Shift, Sims3, Batman Arkham Asylum
    xd

sok van :P
    mellesleg ha nincs más módja hogy aktiválni tudd a játékot úgyis muszáj lesz megvenni, hogy legyen egy serialod, aki meg fizetett érte hülye lesz megadni hogy letiltsák utólag, mivel neten kell aktiválni
  • mammo
    Külömbség akkor nem sok?De vettem az adást.
  • mammo
    Blum te meg nyugodj meg mielött feldobod a pacskert.
  • mammo
    Elnézést!