Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Osztom a véleményed. Ezekkel az apró hólyeségekkel fogják elrontani:( Az AI viselkedésébe már bele sem merek gondolni... De bizakodjunk, hátha nem hiába csinálták több mint fél évtizedig:)
Tulajdonképpen egy szûrés. Aki felkerül rá, annak nem lesznek láthatóak a topikban a HSZ-ai.
Olyan mintha bannolva lenne, de közben csak az adott topikból van bannolva. Sajnos ez is kijátszható egy alreggel, de a listára nagyon sok vergõdõ user ráfér... :D
gumikacsa
Valóban hülyeség. Ez amolyan gyerekeknek való plusz. Benne volt már a hard truck 2-ben is, én ott sem használtam.

Renault magnum http://kamionszim.hu

akyyy
Mi az a banlist? Nem látogatom az ETS-t:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Megtiszteltetés hogy rám gondoltál Carlos! :)

Elgondolkodtató a kérdés, így kapásból nem tudok rá mit mondani. Most így elsõ benyomásra az az érzésem hogy elég nekem egy topik is bõven. Alszom rá egyet aztán eldöntöm.
Vannak még itt tisztességes emberek akikre rá lehet bízni a topikot.
Most nézem, hogy a banner képen is ott a lángcsóva...<#vigyor2>
Srácok, lehet én vagyok a tudatlan, de a kamionok "kályhacsövébõl" mióta jönnek lángcsóvák???<#nemtudom> Merthogy a videóban jó néhány jeleneten ez látható. De mintha fel is gyorsulna olyankor... tehát akkor ez ilyen nitro??!! <#conf> Bocsi ha most hülyeséget írtam:D lehet én vagyok lemaradva:)
Carlos
Csak egy házigazda kell és mehet is a banlist.
Diesel Dog. Te ügyi munkát végzel az ETS-ben. Itt lenne kedved?

Þór vígi þessi rúnar

végülis..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

leho94
egyszerûbb a ban:D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kéne nyitni valahol valami "dugi-topikot"! :D Aztán aki meglátás szerint normálisnak néz ki,annak írni P.Ü.-t,benne a topik linkjével.

Lesz banlist mint az ETS topikban. Mérséklõdni fog a dolog nyugi. :)
[HUN]FaTaL
Jajjne, itt is kezdõdik. :'(((

http://goo.gl/gd6Zi5

Hasznos dolog lenne! ;)
leho94
ha nem foglalkozol vele ugyse ír többet nyugi

takarodjál már...

Willi Betz
Remélem winfos 7-en fog mûködni:S

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

leho94
jah , ugyis nemsokára hasznos lehet

Carlos
Beizzítsuk a banlistát a topikba?

Þór vígi þessi rúnar

leho94
ok , szia

vagy is lesz.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

ANGOLUL VAN

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

MÌR???

TÖLLLTÖM A RIGGGGGGGGGGGGGGGGGNNNNNNNNNNRROLLLLLLLLLLLTTTTTT
és ha kéritek nemadom oda csak a haveromnak!!!!!!!!!!!!

allock
letöltheted de játszani nem fogsz tudni vele :D

#hhwnd

Halljátok pont most töltöm a RIG N ROLLT piratebayrol :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gumikacsa
Nincs még varez, és én sem töltöttem még le ezt az online verziót, mivel nekem csak akkor akarja engedni, ha fizetek. Írom ezt annak a pár emberkének, aki priviben érdeklõdött

norbi56
Fura ez az utólag letöltögetés, így a torrentoldalakra csak azokat kell feltenni.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bertino
akkor félreértettél, én pont erre gondoltam, mint betonbiztos megoldás a warez ellen... serial persze, hogy nemgáz ma már.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gumikacsa
Mert nem csak egy serial number hiányzik a telepítés után, hanem jópár lényeges fájl, amit 27.én lehet letölteni. Addig szerintem nem lesz semmi, ha mégis, akkor tévedtem..

bertino
miért ?

gumikacsa
Ezt erõssen kétlem.

bertino
hát ez nem gyenge, végülis ez a betonbiztos módszer warez game megjelenés elõtti elindítására :D

gumikacsa
a szériaszámért, és az indításhoz szükséges fájlokért kell majd fizetni.

King of Roads
hm..akkor nekem mit telepített már? csak kérdem én nemtom..de mondom 1 próbát megér....minden ugyanaz volt amit belinkeltél a telepítés során

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gumikacsa
Na.

A játékot le lehet tölteni, a kiadó oldaláról, természetesen pénzér. Feltelepíted, de játszani nem tudsz vele, csak a nov 27-én megjelenõ kiegészítõ csomaggal, ami tartalmazni fogja a játék elindításához szükséges fájlokat.

WAREZ verzió nincs.

King of Roads
elvileg fölraktam már csak serial kéne <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Hát egy kamion az gyorsuljon kamion módjára, komótosan, nem versenyautó az...
King of Roads
igen volt ilyen funkció? jó tudni <#vigyor>

gumikacsa
Igen, mint a KOTR-ba, ebben is lesz egy olyan funkció, hogy Ctrl bill+gáz együtt nyomására irreálisan meglódul a gép, szerintem ezt kihagyhatták volna, inkább gyerekeknek van bennehagyva :D... Mondjukén a KOTR-ba sem használtam egyszer sem.

gumikacsa
Kuv@ SG, a képeket lehagyta.

gumikacsa
Ok így beiktatott RnR. Nem tudok lejátszani, hogy november 27-ig, de a telepített és kész.

Itt vannak screenshotok minden lépését a telepítési folyamat. Innen megtudhatja néhány konkrét információt. Nincs több spekuláció.

King of Roads
106 MPH?? komoly lesz <#idiota>
így is 75 mph már 120 kmnek felel meg..ezexerint ez se vmi élethû..viszont az interior az nagyon bejövõs.

gumikacsa
Mint néhány tudod, én vásároltam egy digitális letöltés az orosz változata a játékot az 1C honlapján. Telepítése után, én is ásott át a fájlokat, és olvasd el a kézi reszelõ és fedetlen néhány új érdekes információt. Itt van, amit én tudok eddig:

* Jelenleg 5 in-game rádióállomások-Harsh Rádió Trance Dance Rádió, Rádió California, Super Highway Radio és a csendes-óceáni FM.

* Van összesen 90 zeneszám / pályák a játékban.

* Teherautók: Freightliner Argosy, Freightliner Century, Freighliner Coronado, Freightliner FLD120, Gepard, Hercules Atlas, Hercules Szabadság, Hercules Szabadság, Sterling 9500, alpesi Titan, Titan El Dorado, Inyo Titan, Titan Ventura, Western Star (úgy néz ki, mint a Peterbilts és Kenworths ezt átnevezték miatt engedélyezés).

* A tükrök teljes mértékben állítható (fel, le, balra, jobbra)

* Tudod felgyorsíthatja gyorsan, a fék kemény, viszont nagyobb mértékben használja a Ctrl gombot nyomja rá együtt a megfelelõ cselekvési kulcs (nyíl fel, balra, jobbra, lefelé)

* Amikor elõször hoz létre az in-game profilt képes lesz létrehozni a saját rendszáma, amely aztán majd megjelennek a teherautók vezetsz a játékban (maximum 7 karakter Ön által választott)

* Belül a menüben ki lehet kapcsolni az animációt kapcsolódó belépõ bárok, töltõállomás, benzinkutak ....

* Nem tudja megváltoztatni a nehézségi beállítások, ha elkezdi a játékot. Ha késõbb úgy dönt, hogy a különbözõ nehézségi szinten is jobban tetszik akkor meg kell kezdeni az egész.

* A cápa ikon amit látunk a felsõ információs sáv, amely a sebességmérõ és egyéb információk a hely tulajdonosa a hátsó kamera upgrade. Miután a frissítés telepítve van, a cápa ikon helyébe a kijelzõ a tolatókamera.

* Programok kerül sor 2014-ben Kaliforniában. 20.000 kilométernyi utat egy tömörítési arány 1:10

* Ha a cég nem befolyásolja egy adott területen, akkor nem lesz képes fogadni teher / missziók ott. Szóval, légy óvatos, ha úgy dönt, hogy nyújtson be egy teher, mert ha nem jól ismert ott nem fogja tudni, hogy egy pillantást az útra vissza.

* Raktárak négy fajta terhelés versenyképes, nem versenyképes, az ajánlattétel, valamint versenyt. Versenyképes terhelés jutalmazza magasabb, mint a nem versenyképes. Tender-Néha egy adott elosztási raktár be pályázatot, amely lényegében egy verseny között kamionosok egy másik raktárba. A gyõztes a verseny állítja a jogot, hogy fogásban egy "arany" load-e meg a jutalmakat a kétágyas és háromágyas, hogy néha a rendszeres terheléshez. Információ arról, mikor és hol az ajánlat kerül majd sor kerül közzétételre a Long Haul News napilap, amelyek elérhetõk ingyenesen bármikor bar.

* Frissítések van három kategóriába sorolhatók: a vizuális (festék, kapucni dísztárgy ...), hajtáslánc (motor, kerekek, felfüggesztés ....), és a biztonság (tolatókamera, esõérzékelõs ...)

* Különbözõ töltõállomás különbözõ készletek frissítéseket, így lesz meglátogatni több mint egy-hoz kap minden a legjobb részeket.

* Tudod csomagot kapjanak, mely elérhetõ lesz az Ön számára, hogy vegye fel a bárokban.

* Csak a bérlet jármûvezetõk alacsonyabb rangsorban, mint te, és ha elégedetlen dolgozik a cég, akkor kilép.

* Tudod segítségét munkaközvetítõ ügynökségek kölcsönzésével illesztõprogramokat.

* Áttérhetünk a bérelt teherautókat vezetõk.

* Truck eladók, hogy kedvezményt rendszeres vásárlók így próbál vásárolni csak egy.

* Tudod csökken végezni storyline küldetéseket. Ha azonban a csökkenés számos ilyen missziók nem fogja tudni folytatni a történetet és biztos gyõzelem és kérelmet a cím a "traktoros az év". Akkor is tudja folytatni a szabad játszani.

* Mellett a missziók fogásban terhelés miatt a játékos által az elosztó raktárak és a látogatások során, amelyek részei a történet lesz öt egyéb típusú küldetések: szállító pótkocsi, utas szállítás, szállítási csomag, látogatás, és információs küldetését.

* Ezek a missziók lesznek elérhetõk a játékos által: szemtõl szemben a bárban, vagy az autópályán, CB rádió, Long Haul News újságot, és a hírek alatt a szövetségi rádiót.

* Az Ön kamion fel van szerelve egy fekete Shark kommunikátor. A legújabb technológiai haladás. Ez nem csak tárolja az üzeneteket, lehetõvé teszi, hogy a jelenlegi és a korábbi feladatokat, hanem figyelmezteti Önt az idõjárási feltételek az egész államban. Négy napos elõrejelzés Idõjárási viszonyok nagyon fontos amiatt, hogy azok közvetlenül érintik a kamionok viselkedését. Például a kezelése egy teherautó nagymértékben csökken esõs.

* Tudod hallgatni a saját zenei hozzáadásával fájlok mp3 formátumban a My Rádiók mappát, amely megtalálható a C: \ Documents and Settings \ <felhasználónév> \ My Documents \ My Games \ RigNRoll \ <Profilnév>

* A forgalmi szabály tipp: ne járjanak el oly módon, hogy a balesetet okozhat, nem kereszt szilárd sárga vonal, nem utazási foganatosít a forgalom.

* Tudod, hogy screenshots segítségével az F12 billentyût. Azok kerülnek be a C: \ Documents and Settings \ <felhasználónév> \
My Documents \ My Games \ RigNRoll \ <Profilnév> \ <Game Mode (Single Player vagy Quick Race> \ Screenshots \ <Telepítés és ideje játékmenet session>.

norbi56
Tõlem is Boldog Születésnapot:)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

v43 001
HBD

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

HBD Gumikacsa!
gumikacsa
A kinézetet ha grafikára érted, szerintem ez sokkal jobban néz ki, de ez ízlés kérdése. A képek alapján nekem nagyon tetszik. Viszont a fizika a videók alapján nem. Ám, ezt azzal magyarázzák, hogy a legtöbb videó még egy kezdeti béta verzióból valók. Illetve, a játéknak 3 féle nehézségi szintje lesz, ami nem biztos, hogy a videón a szimulátor részre volt állítva.

Egyébként nem mondanék semmit, mert volt videó, amin nagyon tetszett, volt, amin nem. Már kicsit szkeptikus vagyok, de nagyon várom, és hogy sokkal összetettebb lesz, mint az scs játékai, az tuti, ha csak a történetet vesszük, vagy, hogy a rossz vezetési stílussal akár tönkre is teheted a járgányod

TaRka0107
Szerintem nagyon árkádos lesz ahogy nézem a videókat. Keveset fordul a kormány is... meg a fizikája érdekes. Ám lehet hogy én vagyok a hülye de az ETS jobbnak néz ki!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Carlos
Akkor fake, vírusos, pr0n, etc volt... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar