6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Kit--Kat
    Basszus hát ez így akkor elég nem akarok gonosz lenni, de gagyi lett.
    Akkora bőséges választék volt még anno a régi oldalon, nagyon örültem neki, csak csapott orrú kamionokból legalább 8 féle volt, most meg amikor írtad, hogy csak egy van...
    Hát sikerült a végére azért jól lerontani a játékot, noname lecsökkentett számú kamionok, gyalogosok nélkül.
    Eléggé szomorú hír ez neke:(
  • m1garand
    3058ft volt, de hol van itt cd kulcs?
  • Blum
    ez nagyon fasza!
  • DIESEL DOG #4777
    Szóljatok ha nem tetszik a háttér! :)

• Carlos
    Hát igen. Ezzel egyetértek. Kicsit sután hangzik...
  • Willi Betz
    Na,sikerült elindítani. Elsőre nagyon tetszik,még szokni kell az orosz nyelvet:D
  • kapoles
    Az sms-ben történő vásárlásról tudtok valamit? Csak küldök egy sms-t levonják a pénzt, és küldik a serialt? Vagy ennél bonyolultabb?
  • Willi Betz
    Közben megtaláltam,elis fogadta. De mikor indítanám valami hibát ír ki...
  • Bucser
    Miután a VISA vízumot jelent angolul:)

Egyébként értem a problémádat, csak egy automata fordítóprogram nem figyeli a szövegkörnyezetet és hogy tulajdonnévről van szó.
  • Willi Betz
    Serial számot merre találom meg hozzá? Mert nem ugy tűnik mintha kaptam volna:S
  • DIESEL DOG #4770
    Ezek szerint nem sikerült minden kamionra licenszt szerezniük... végülis ez nem nagy baj...

Egyébként minden kamionnak egyedi fülkéje van?
  • gumikacsa
    Herkules a Peterbilt, a Titán a Kenworth

• gumikacsa
    így van, amire nem kaptak licenszt, kivették, vagy kamunévre cserélték. Volvo nem maradt
  • biliard10
    sziasztok mennyibe kerul a játék mert a lesz telom és megrendelem :D ha lehet telefonon rendelni és azt házhoz szálitják? mert ha igen akk inkáb nem
  • Willi Betz
    Még annyit kérdeznék,hogy kifizettem,töltöm lefele a játékot. Azt a kódot amit kér első játék indításkor azt hol találom meg? Emailben az a billnumber?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem semmi lol nincs benne a visa vízumot jelent. :D
  • [HUN]FaTaL
    Annyiban javítanám ki, hogy nem kell dombornyomott kártya, jó a Visa Electron is.
  • Kit--Kat
    Erre válaszolj pls!
  • gumikacsa
    Nekem mindegy volt, enyém MasterCard
  • gumikacsa
    Ja, azt még hozzátenném, hogy én is fostam kicsit, sok rosszat hallani. Nekem eleve csak 5000 ft volt a kártyán, biztos ami biztos. Viszont nem vontak le, 4000-et sem, mert asszem, 1300Ft maradt a kártyán.
  • DIESEL DOG #4760
    Ezek a webes fordítók nem mindig tökéletesek... :D
  • Willi Betz
    Köszönöm a segítséget!
  • Carlos
    A VISA-t vízum-nak fordítani azért lol. :D
  • Carlos
    Nem kell parázni. Eleinte énis fostam. Mostmár majdnem minden hónapban rendelek valamit a neten,
  • gumikacsa
    Üdv!

http://online.1c.ru/games/game/5661754/

Először is simán regisztráltam az oldalra. iexplorer legújabbja, és google toolbar van fent, amihez tartozik egy fordító, ami 1 gombnyomásra lefordítja az egész oldalt, ez elég, hogy tudja az ember, hova mit kell írni.

Ha ez megvan, és sikerült bejelentkezni, akkor a vásárol-ra kattint:

A következő oldalon választhatunk fizetési módot:

Én innentől a hitelkártyás (legalsó) részben tudok segíteni. Ehhez dombornyomott kártya kell. Ott egy ilyet kell kitölteni, csak ami csillagos azt muszáj:

Ha ez megvan, tovább, itt el kell fogadni a szerződést, és megint tovább.
    Ott megint egy kattintás, megerősítésnek:

Ha ez is megvan, akkor lassan célba érünk, ezen az oldalon baloldalt alulra kell kattintani:

És itt pedig a hitelkártya adatait megadni:

• [HUN]FaTaL
    Windowsnál is átjárhatók a kulcsok a nyelvek között.
  • DIESEL DOG #4754
    Hát... egy CD kulcs általában csak egy szoftver felhasználásához jó. De ki tudja...
  • m1garand
    Linket pls!
  • m1garand
    a cd kulcs talán jó lesz ahhoz is
  • DIESEL DOG #4751
    Hát én személyszerint várok az Angol verzióig. De ha most megvenném az oroszt, és ha kijönne majd az Angol akkor azt letölteném és talán kitudnám buherálni belőle az Angol nyelvi fájlokat... de ez csak egy feltételezés...
  • peterbilt389
    Hát nem tudom... Ennyire nem bírjátok kivárni, hogy megjelenjen nálunk is?És amikor angolul majd kijön akkor mit csináltok toljátok tovább az orosz verzióval?Én mindenesetre megvárom ezt a kis időt és majd angolul veszem meg, addig meg elvegetálok valahogy, és irigykedem a sok mázlistára, de majd ha kijön itt is, annál jobb lesz.
  • DIESEL DOG #4749
    Hát én a mobilos fizetésre nyomnék, de... hát jó kérdés...

Én interneten keresztül még soha fizettem bankkártyával, félek ettől a dologtól...
  • Charly
    Igen csak egy nagyon fontos dolog!Csak Orosz 1c Online Shopba tudod megvenni mert az Eu -n még nincs fent mivel Cirilbetüs!
  • Willi Betz
    Odáig stimt,hogy regisztráltam. Én csak azt nem tudom,hogy ennél a résznél melyiket kell választani:
  • Toya
    Elmész az 1C Online Shopba, regisztrálod magad, kiválasztod a programot, kifizeted bankkártyával, letöltöd, majd a kapott kódot beírod amikor a játék kéri az első indításnál.
    Nekem 3091 Ft-ot vontak le.
  • Willi Betz
    Ez engem is érdekelne. Mert megszeretném venni,de utalási költség ként +3000ft-t nem szeretnék fizetni.
  • m1garand
    Szia!
    A vásárlás menetéről írnál egy pársort, köszi.
  • CseNo
    Azért a Screamer 4x4 pl. kifejezetten qrva jó volt szerintem.
    #OFF Jó graf, kiváló fizika, és semmi szaggatás. A RÁBA volt benne a legjobb :) RABACAR vagy mivolt a kód hozzá :D
    #ON
  • Carlos
    A magyaroknak sem... (köztünk legyen szólva)
  • CseNo
    Jaja De a németeknek sem az erős oldaluk..