6107
-
#4820 Azért ha szétnéz a banneren elég észrevehető .. -
#4819 Lehet,hogy feketével vagy valamilyen sötét színnel kéne a szöveget,mert nem nagyon látszik. Persze az is lehet,hogy vak vagyok:DD -
DIESEL DOG #4818 Könyörgöm olvassátok már el legalább egyszer a banner alatti szöveget! Világosan levan írva hogy minden crack, serial, stb téma CSAK az off topikba való! -
#4817 1ső figyelmeztetés! -
#4816 Légyszives akinek van valami ötlete crackel kapcsolatban irjon már az off topikba-.-"mert senki nem jut semmire:( -
#4815 Valaki tud mutatni egy billentyűzet kiosztást, mert nem igazán lenni orosz nyelvtudásom... (?) -
#4814 Zenét azt hogy lehet betenni? -
#4813 ja azt tom de h ez vajon mit jelenthet. Ajánlom nekik, hogy ne március legyen mert akkor nagyon mérges leszek xd -
#4812 Az Angol nyelvű játék megjelenése 2010 Q1 (első negyedév)! -
#4811 Vajon mikor fog megjelenni nálunk is? Remélem január vagy február körül már megfog. Szerintetek? -
#4810 nekem a szöveg alatt semmi nincs, vmi ötlet? -
DIESEL DOG #4809 Köszi! :) -
#4808 Hogy becsítelte a csillagokat. LoLmá... -
#4807 Nagyon jó a háttér! -
#4806 Tessék:
-
#4805 Lehet a gyűjtőibe teszik bele. : ))) -
#4804 hali mindenki itt játca a játékot? ha igen akk irjon már 1 beszámolot -
#4803 emailben nem küldik el a serialt? -
#4802 csinálnál egy screenshootot róla, persze takard ki a számot -
#4801 Eredeti jobb. Bannerdoboz háttere is lehet ahogy volt. Kicsit nehezen olvasható, bár sokkal jobb mint volt. :D Alakul... -
DIESEL DOG #4800 -
#4799 eredeti jobb -
DIESEL DOG #4798 Igen... ööö HSZ-ek háttere, szövegszíne? Stimm vagy maradjon eredetiben? :) -
#4797 Elég furcsa, hogy legyártottak valami 40 Kamiont nagy munkával kívül belül és csak tizenakárhány került bele, abból is csak néhány eredeti. -
#4796 Nálam így néz ki:
Link, mert nagy. :) -
#4795 Az lenne a süti, hogyha megmaradna a keret.
Legyen egy picit alfás a keret a kommentek és a banner alatt.
A mostani háttérkép jó az én felbontásomon is. :D -
DIESEL DOG #4794 Nyugodtan mondjatok bármit, pozitívat, negatívat szeretném ha Ti is jól éreznétek magatokat a topikban! -
#4793 A banner körüli átlátszó rész nem tetszik, a háttér viszont fasza. -
DIESEL DOG #4792 Mi az ami tetszene? :) -
#4791 Hali mindenki küldjetek már 1 privát uzit nem kell semmi csak vmit irjtok játékrul de bö elég köszi -
#4790 Őszinte leszek, nekem nem tetszik a háttér, Mondjuk lehet, hogy a wide miatt, mert 1920x1080-ban kicsit gagyi. (Burzsuj pöcs vagyok és kussoljak, tudom)
Nekem nem tetszik, hogy nincs háttér, hanem a képen gördül minden...
A banner a háttér miatt nehezen olvasható! -
DIESEL DOG #4789 Szívesen várom a véleményeteket arról hogy kinek hogy tetszik illetve nem tetszik a topik, miket változtatnátok rajta, stb... -
kapoles #4788 Átutalás nélkül telefonon meg lehet venni valahogy? (sms?) Légyszi aki tud valamit segítsen. Köszi. -
#4787 nekem ott egy nyilvántartási szám van, ill a game neve semmi serialra hasonlító szám -
#4786 Most,hogy végig vittem nagynehezen egy fuvart (kezdem megtanulni a kezelését) az a benyomásom,elég jó lett annak ellenére,hogy "kevés" kamion van benne. Hangulatos lett,legalábbis nekem nagyon tetszik:) -
#4785 A 1C oldalán a personal area(utolsó sárga felső gomb) és ott a legfelső link. -
#4784 Jaj, nem is, ha megvagy a fizetéssel, attól még nem vetted meg a játékot aszem, még rá kell kattintani, hogy vásárlás, kijelölöd, leokézod, és azután. Asszem. -
#4783 Hát, ha jól emlékszem, mikor kiírta, hogy sikeres volt a fizetés, leokéztam, és visszatett a #4756 hsz-ban linkelt oldalra, és ott volt a kód. -
#4782 én se látok serialt,
gumikacsa segíts! -
#4781 szevasztok ogy lehet sms esben rendelni ?