6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • leho94
    Azért ha szétnéz a banneren elég észrevehető ..
  • Willi Betz
    Lehet,hogy feketével vagy valamilyen sötét színnel kéne a szöveget,mert nem nagyon látszik. Persze az is lehet,hogy vak vagyok:DD
  • DIESEL DOG #4818
    Könyörgöm olvassátok már el legalább egyszer a banner alatti szöveget! Világosan levan írva hogy minden crack, serial, stb téma CSAK az off topikba való!
  • Carlos
    1ső figyelmeztetés!
  • pctroger
    Légyszives akinek van valami ötlete crackel kapcsolatban irjon már az off topikba-.-"mert senki nem jut semmire:(
  • zsee69
    Valaki tud mutatni egy billentyűzet kiosztást, mert nem igazán lenni orosz nyelvtudásom... (?)
  • Willi Betz
    Zenét azt hogy lehet betenni?
  • peterbilt389
    ja azt tom de h ez vajon mit jelenthet. Ajánlom nekik, hogy ne március legyen mert akkor nagyon mérges leszek xd
  • allock #4812
    Az Angol nyelvű játék megjelenése 2010 Q1 (első negyedév)!
  • peterbilt389
    Vajon mikor fog megjelenni nálunk is? Remélem január vagy február körül már megfog. Szerintetek?
  • m1garand
    nekem a szöveg alatt semmi nincs, vmi ötlet?
  • DIESEL DOG #4809
    Köszi! :)
  • Carlos
    Hogy becsítelte a csillagokat. LoLmá...
  • RS
    Nagyon jó a háttér!
  • Willi Betz
    Tessék:
  • Magnumrolcsi
    Lehet a gyűjtőibe teszik bele. : )))
  • biliard10
    hali mindenki itt játca a játékot? ha igen akk irjon már 1 beszámolot
  • m1garand
    emailben nem küldik el a serialt?
  • m1garand
    csinálnál egy screenshootot róla, persze takard ki a számot
  • Carlos
    Eredeti jobb. Bannerdoboz háttere is lehet ahogy volt. Kicsit nehezen olvasható, bár sokkal jobb mint volt. :D Alakul...
  • DIESEL DOG #4800
  • allock #4799
    eredeti jobb
  • DIESEL DOG #4798
    Igen... ööö HSZ-ek háttere, szövegszíne? Stimm vagy maradjon eredetiben? :)
  • Kit--Kat
    Elég furcsa, hogy legyártottak valami 40 Kamiont nagy munkával kívül belül és csak tizenakárhány került bele, abból is csak néhány eredeti.
  • Carlos
    Nálam így néz ki:
    Link, mert nagy. :)
  • Carlos
    Az lenne a süti, hogyha megmaradna a keret.
    Legyen egy picit alfás a keret a kommentek és a banner alatt.
    A mostani háttérkép jó az én felbontásomon is. :D
  • DIESEL DOG #4794
    Nyugodtan mondjatok bármit, pozitívat, negatívat szeretném ha Ti is jól éreznétek magatokat a topikban!
  • [HUN]FaTaL
    A banner körüli átlátszó rész nem tetszik, a háttér viszont fasza.
  • DIESEL DOG #4792
    Mi az ami tetszene? :)
  • biliard10
    Hali mindenki küldjetek már 1 privát uzit nem kell semmi csak vmit irjtok játékrul de bö elég köszi
  • Carlos
    Őszinte leszek, nekem nem tetszik a háttér, Mondjuk lehet, hogy a wide miatt, mert 1920x1080-ban kicsit gagyi. (Burzsuj pöcs vagyok és kussoljak, tudom)

Nekem nem tetszik, hogy nincs háttér, hanem a képen gördül minden...

A banner a háttér miatt nehezen olvasható!
  • DIESEL DOG #4789
    Szívesen várom a véleményeteket arról hogy kinek hogy tetszik illetve nem tetszik a topik, miket változtatnátok rajta, stb...
  • kapoles
    Átutalás nélkül telefonon meg lehet venni valahogy? (sms?) Légyszi aki tud valamit segítsen. Köszi.
  • m1garand
    nekem ott egy nyilvántartási szám van, ill a game neve semmi serialra hasonlító szám
  • Willi Betz
    Most,hogy végig vittem nagynehezen egy fuvart (kezdem megtanulni a kezelését) az a benyomásom,elég jó lett annak ellenére,hogy "kevés" kamion van benne. Hangulatos lett,legalábbis nekem nagyon tetszik:)
  • Willi Betz
    A 1C oldalán a personal area(utolsó sárga felső gomb) és ott a legfelső link.
  • gumikacsa
    Jaj, nem is, ha megvagy a fizetéssel, attól még nem vetted meg a játékot aszem, még rá kell kattintani, hogy vásárlás, kijelölöd, leokézod, és azután. Asszem.
  • gumikacsa
    Hát, ha jól emlékszem, mikor kiírta, hogy sikeres volt a fizetés, leokéztam, és visszatett a #4756 hsz-ban linkelt oldalra, és ott volt a kód.
  • m1garand
    én se látok serialt,
    gumikacsa segíts!
  • biliard10
    szevasztok ogy lehet sms esben rendelni ?