6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • joceruza
    Akármit csinálok iszonyatosan laggol Greenfieldnél. Már full levettem a grafikát és mégis..... Nem lesz jó vége!
  • gumikacsa
    Igen, hangulatban a legjobb.
  • joceruza
    Köszönöm a válaszod! Sajnos nekem nem csak néha, hanem mindig laggol amikor arra megyek. Rohadt idegesítő! Remélem hogy az ETS2 jó lesz mert eddig ennek a játéknak van a legjobb hangulata.
  • gumikacsa
    Üdv!

1.) Nekem is néha igen
    2.) Nem nagyon, és nem is érdemes használni, amíg alszol, a versenytársak keresnek.
    3.) Azt hiszem nem, csak ha mindenhol megveszed az irodákat
    4.) Nem lett honosítva sajnos (tudtommal)

Ha minden jó megy, az ETS/GTS készítőitől jön az ETS2, ami nagyon jónak ígérkezik
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Remélem jártok még erre! Csak most próbáltam ki a játékot és ...... nekem bejön! Vannak előnyei és hátrányai is. Lenne egy pár kérdésem:
    1. Nektek is laggol Greenfield környékén? (gépigény bőven megvan)
    2. A motelnak van valamilyen szerepe? ( nem vettem észre hogy elfáradna a muksó)
    3. Nyomon lehet követni a dolgozókat az irodán kívül?
    4. Sehol nem találok hozzá magyarítást. ( tényleg nincs?)
    Olvasgattam a fórumot és van az a sok ember aki a ETS-t és a GTS-t istenítik....... Azok sem rosszak de a rengeteg zavaró dolog és az elnagyolt munka mellet nagyon jó hangulata van. Ha mondjuk ötvöznék a GTS-t és ezt, piszok király game lenne. Ha jár erre valaki aki tud válaszolni a kérdéseimre, tegye meg legyen szíves! Köszönöm!
  • gyuri35
    Sziasztok!Sokadszor kezdek neki a játéknak,nekem az új megoldások,a szép grafika és az aránylag élethű méretaráyok tetszenek.Gondolok itt a kamion belseje,a fák,az út szélességére.Ami szörnyen bosszantó az állandó javíttatás,a cikkcakkozó autók.Üdv!
  • DANIELTRUCKER
    Egyébként jó lett a topik!
  • DANIELTRUCKER
    Nemrég megint előszedtem ezt a gamet, de rá kellett jönnöm, hogy ez a játék inkább egy vázlat tele jó ötletekkel, mint egy hosszútávon élvezhető ETS, GTS
  • wollnerd #6058
    Hát igen...
    A legeslegnépszerűbb kamion szimulátor az Euro Truck Simulator.
    És a hamarosan megjelenő ETS 2...
  • gumikacsa
    Nem rossz...

Kár, hogy a készítők így elb***ták a játékot, hogy senkit sem érdekel.
  • DIESEL DOG #6056
    Még eddig nem is kérdeztem Tőletek... mit szóltok ehhez a topik dizájnhoz? :)
  • DIESEL DOG #6055
    Ilyen kérdésekre a warez topikban találsz választ!
  • norbipumukli
    Sziasztok én is elkezdenék játszani vele de nem tudoma serial number. Nem tudná vki megmondani?
  • kitt2000
    Fordítás van már hozzá?
    Nagyon kéne hozzá !
  • arnold0825
    Énis belevágtam és szerintem eléggé élvezetes az Euro és a German Truck Simulator után. Nem fagy ki (még), változatos játékmenet, fejleszthető és összetörhető kamionok. Nekem bejön (persze bugok vannak)
  • SnyperD
    Énis elkezdeném, de sajnos u. olyan szar :(
  • aerolive
    Sziasztok

Megjelenés után játszottam vagy 2 hónapot, aztán rendszer újratelepítés miatt abbamaradt az egész ... jelent meg azóta valami új mod, vagy van e valami említésre méltó változás? Lehet újra belefognék :)
  • DIESEL DOG #6049
    nos valami ilyesmi lesz az új dizájn ha teljesen összeáll majd a kép... :)
  • DIESEL DOG #6048
    még erősen work in progress...
  • DANIELTRUCKER
    Basszameg! Lelőttek!
    Kezdtem egy új karaktert és a Dorotis küldinél ( 1. feladat ) kilép a fekete srác az étteremből és lepuffant! Nem tudom hogy kinek volt már ilyen, de ez nagyon durva! Amúgy ( Experten toltam! )
  • Solt
    Steamen most pár euró a cucc...
  • dávid 001
    kösz.és bocs a faszságokért rájötem nem kellet nagy gondolkozáscsak nem figyeltem oda normálisan bocs :S
  • szabii98
    Minek neked Torrent acc ha nemtudsz játékot telepíteni?
    ITT kérj segítséget
  • Boconadi
    menj innen, csupán arra célzott.
  • dávid 001
    ha eszt nekem írtad akkor előb megemlítetem még töltöm csak lassan mert nem seedelik :S :@
  • tgabika76
    A "nincs warez" felett átsiklottál?
  • dávid 001
    üdv minden rig n roll játszónak :) bithorlórol töltöm a játékot. és nem tudom hogyan kell(
    Telepítés:
    1.Daemon Tools Képfájl csatlakoztatása) eszt megcsinálni ne ézetek hülyének mert iet először látam aki tud segíteni írjon vagy vegyen fel msn-re [email protected]őre köszönöm
  • djsixty
    Hivatalosan is végleg bedöglött a módszerem... ....a játékkal együtt. Sorry all. Szép grafika, tragikus szoftveres stabilitás... ....kár érte.
  • DANIELTRUCKER
    Nekem még sosem volt fagyásom ezekkel kapcsolatba!
  • djsixty
    Update: ...én gamepad-el játszom... ...ha betöltés után a gamepad-en nyomok bármit, 100-ból 100-szor fagyás... ...de ha kis várakozás után a billentyűzeten nyomom meg valamelyik nyilat, gond nélkül betölt... :) ....és onnantól kezdve nincs gond a játékkal, akár órákig megy minden hiba nélkül.
  • djsixty
    Sziasztok!

Már régóta játszok a játékkal, több kevesebb sikerrel... (...mostanában egyre többel... :) ) ....és azt hiszem, lassan kezdem kiismerni. :)
    A mentéssel kapcsolatos hibát én úgy próbálom elkerülni, hogy pár alkalmanként új fájlba mentek.
    Sokszor fordult elő velem is, hogy betöltés után állandóan összeomlott a program. Szinte mindig azt hittem, hogy a mentés döglött be és nem lehet mit tenni... ...aztán egyszer gondoltam egyet, mi lenne, ha amikor a mentett állás betöltődik és megjelenik a "press any key" felirat, nem nyomnám a gázt abban a milliomod másodpercben :D , hanem várnék úgy fél percet? ....és szinte mindig bejött. :) A konfigom nem a legerősebb, szerintem emiatt nem árt a játéknak ilyenkor egy kis időt hagyni, hogy "magára találjon". :)

Ezen felül én a lemezképet mindig bent hagyom daemon tools-ban, úgy vettem észre, akkor kevésbé hajlamos a fagyásra.

Remélem van olyan, akinek ezzel tudtam segíteni. :)
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem nem lehet!
  • thomson002
    Üdv !
    Valaki nem tudja, hogy hol lehet ezt kikapcsolni ? (angol verzió)
  • ILLNeo
    azért köszönöm!
  • Blackdog
    Hát javításokra ne számítsál nagyon. Egy update jött ki csak talán az angol verzióhoz. A német verzióban ez már benne van, állítólag (viszonylag) bugmentes.
    Pont tegnap néztem a játék honlapját, de szomorúan tapasztaltam, hogy több mint egy éve semmi változás, gyakorlatilag szellemhonlap lett:). A készítők bejelentették réges-régen, kénytelenek voltak megcsinálni, de továbbfejlesztésről lemondhatunk szvsz,
  • biliard10
    Tiszta bug NE Vedd Meg inkáb az omsit vedd meg az legaláb megéri
  • ILLNeo
    Sziasztok!
    Szeretném megvenni a játékot, de előtte kíváncsi lennék a Ti benyomásotokra:
    - Mennyit segítettek az eddig kiadott javítások a játékon.

Ugyanis amikor kijött a játék akkor csak az hallottam agyba-főbe hogy bugos ez bugos az. Láttam is videókat olyan eget verő problémákról, hogy azt mondtam, hogy várok mi kijavítják. Nem akarok idő előtt kiábrándulni belőle.

De látom most is mission bugokról beszéltek....
  • DANIELTRUCKER
    Arra rájöttem hogy azt lehet nem kellett volna, de azóta egyszer bementem és 2 csávó ült benn asszem azok akik előtte lőnek ránk mikor a csajt kell kimenteni és mondanak mindent össze-vissza aminek az lett a vége hogy a feladat szerintem újrakezdődött mert a számláló az elejétől (180 perctől) újra járni kezdett!
  • gyuri35
    Szia!Azt a figurát nekem sem sikerült megtalálnom!A probléma ott kezdődik,ha igent mondasz a detektívnek Oxnard-ban
  • DANIELTRUCKER
    Sziasztok!
    Még a játék elején vagyok, de nem találok egy fickót Santa Barbara mellett!
    Egy étteremre mutat a nyíl, de hiába megyek be nem nincs ott a fickó!
    Még van vagy 170 perc a feladatból, csak nem tudom hogy várjak-e ott vagy ne?
    Ha valaki tud valamit erről megosztaná velem?!
    Köszönöm!