Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon kéne hozzá !
Megjelenés után játszottam vagy 2 hónapot, aztán rendszer újratelepítés miatt abbamaradt az egész ... jelent meg azóta valami új mod, vagy van e valami említésre méltó változás? Lehet újra belefognék 😊
Kezdtem egy új karaktert és a Dorotis küldinél ( 1. feladat ) kilép a fekete srác az étterembõl és lepuffant! Nem tudom hogy kinek volt már ilyen, de ez nagyon durva! Amúgy ( Experten toltam! )
www.smart-bus.hu
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
ITT kérj segítséget
I met God. She's black
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Telepítés:
1.Daemon Tools Képfájl csatlakoztatása) eszt megcsinálni ne ézetek hülyének mert iet elõször látam aki tud segíteni írjon vagy vegyen fel msn-re [email protected]õre köszönöm
Már régóta játszok a játékkal, több kevesebb sikerrel... (...mostanában egyre többel... 😊 ) ....és azt hiszem, lassan kezdem kiismerni. 😊
A mentéssel kapcsolatos hibát én úgy próbálom elkerülni, hogy pár alkalmanként új fájlba mentek.
Sokszor fordult elõ velem is, hogy betöltés után állandóan összeomlott a program. Szinte mindig azt hittem, hogy a mentés döglött be és nem lehet mit tenni... ...aztán egyszer gondoltam egyet, mi lenne, ha amikor a mentett állás betöltõdik és megjelenik a "press any key" felirat, nem nyomnám a gázt abban a milliomod másodpercben 😄 , hanem várnék úgy fél percet? ....és szinte mindig bejött. 😊 A konfigom nem a legerõsebb, szerintem emiatt nem árt a játéknak ilyenkor egy kis idõt hagyni, hogy "magára találjon". 😊
Ezen felül én a lemezképet mindig bent hagyom daemon tools-ban, úgy vettem észre, akkor kevésbé hajlamos a fagyásra.
Remélem van olyan, akinek ezzel tudtam segíteni. 😊
Valaki nem tudja, hogy hol lehet ezt kikapcsolni ? (angol verzió)

http://indafoto.hu/Thomson
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Pont tegnap néztem a játék honlapját, de szomorúan tapasztaltam, hogy több mint egy éve semmi változás, gyakorlatilag szellemhonlap lett😊. A készítõk bejelentették réges-régen, kénytelenek voltak megcsinálni, de továbbfejlesztésrõl lemondhatunk szvsz,
Szeretném megvenni a játékot, de elõtte kíváncsi lennék a Ti benyomásotokra:
- Mennyit segítettek az eddig kiadott javítások a játékon.
Ugyanis amikor kijött a játék akkor csak az hallottam agyba-fõbe hogy bugos ez bugos az. Láttam is videókat olyan eget verõ problémákról, hogy azt mondtam, hogy várok mi kijavítják. Nem akarok idõ elõtt kiábrándulni belõle.
De látom most is mission bugokról beszéltek....
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Még a játék elején vagyok, de nem találok egy fickót Santa Barbara mellett!
Egy étteremre mutat a nyíl, de hiába megyek be nem nincs ott a fickó!
Még van vagy 170 perc a feladatból, csak nem tudom hogy várjak-e ott vagy ne?
Ha valaki tud valamit errõl megosztaná velem?!
Köszönöm!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Renault magnum http://kamionszim.hu
ha gondolod, letöltheted a 1 órás demót INNEN.
Vagy Euro Truck Simulator. Nagyon népszerû kamionos játék hatalmas térkép móddal is rendelkezik!
Topic
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Azt szeretném kérdezni hogy a Rig´n´Roll nevû játékhoz már van magyarítás vagy angolosítás???? Ha van akkor léci PM-be küldjétek el a letöltési linket! 😊 Köszönöm!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222