Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még eddig nem is kérdeztem Tõletek... mit szóltok ehhez a topik dizájnhoz? 😊
Ilyen kérdésekre a warez topikban találsz választ!
Sziasztok én is elkezdenék játszani vele de nem tudoma serial number. Nem tudná vki megmondani?
Fordítás van már hozzá?
Nagyon kéne hozzá !

arnold0825
Énis belevágtam és szerintem eléggé élvezetes az Euro és a German Truck Simulator után. Nem fagy ki (még), változatos játékmenet, fejleszthetõ és összetörhetõ kamionok. Nekem bejön (persze bugok vannak)

Énis elkezdeném, de sajnos u. olyan szar 😞

aerolive
Sziasztok

Megjelenés után játszottam vagy 2 hónapot, aztán rendszer újratelepítés miatt abbamaradt az egész ... jelent meg azóta valami új mod, vagy van e valami említésre méltó változás? Lehet újra belefognék 😊

nos valami ilyesmi lesz az új dizájn ha teljesen összeáll majd a kép... 😊
még erõsen work in progress...
Basszameg! Lelõttek!
Kezdtem egy új karaktert és a Dorotis küldinél ( 1. feladat ) kilép a fekete srác az étterembõl és lepuffant! Nem tudom hogy kinek volt már ilyen, de ez nagyon durva! Amúgy ( Experten toltam! )

Steamen most pár euró a cucc...

www.smart-bus.hu

dávid 001
kösz.és bocs a faszságokért rájötem nem kellet nagy gondolkozáscsak nem figyeltem oda normálisan bocs :S

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

szabii98
Minek neked Torrent acc ha nemtudsz játékot telepíteni?
ITT kérj segítséget

I met God. She's black

Boconadi
menj innen, csupán arra célzott.
dávid 001
ha eszt nekem írtad akkor elõb megemlítetem még töltöm csak lassan mert nem seedelik :S :@

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

A "nincs warez" felett átsiklottál?
dávid 001
üdv minden rig n roll játszónak 😊 bithorlórol töltöm a játékot. és nem tudom hogyan kell(
Telepítés:
1.Daemon Tools Képfájl csatlakoztatása) eszt megcsinálni ne ézetek hülyének mert iet elõször látam aki tud segíteni írjon vagy vegyen fel msn-re [email protected]õre köszönöm

Hivatalosan is végleg bedöglött a módszerem... ....a játékkal együtt. <#conf> Sorry all. Szép grafika, tragikus szoftveres stabilitás... ....kár érte.
Nekem még sosem volt fagyásom ezekkel kapcsolatba!<#hehe>

Update: ...én gamepad-el játszom... ...ha betöltés után a gamepad-en nyomok bármit, 100-ból 100-szor fagyás... ...de ha kis várakozás után a billentyûzeten nyomom meg valamelyik nyilat, gond nélkül betölt... 😊 ....és onnantól kezdve nincs gond a játékkal, akár órákig megy minden hiba nélkül.
Sziasztok!

Már régóta játszok a játékkal, több kevesebb sikerrel... (...mostanában egyre többel... 😊 ) ....és azt hiszem, lassan kezdem kiismerni. 😊
A mentéssel kapcsolatos hibát én úgy próbálom elkerülni, hogy pár alkalmanként új fájlba mentek.
Sokszor fordult elõ velem is, hogy betöltés után állandóan összeomlott a program. Szinte mindig azt hittem, hogy a mentés döglött be és nem lehet mit tenni... ...aztán egyszer gondoltam egyet, mi lenne, ha amikor a mentett állás betöltõdik és megjelenik a "press any key" felirat, nem nyomnám a gázt abban a milliomod másodpercben 😄 , hanem várnék úgy fél percet? ....és szinte mindig bejött. 😊 A konfigom nem a legerõsebb, szerintem emiatt nem árt a játéknak ilyenkor egy kis idõt hagyni, hogy "magára találjon". 😊

Ezen felül én a lemezképet mindig bent hagyom daemon tools-ban, úgy vettem észre, akkor kevésbé hajlamos a fagyásra.

Remélem van olyan, akinek ezzel tudtam segíteni. 😊
Szerintem nem lehet!

thomson002
Üdv !
Valaki nem tudja, hogy hol lehet ezt kikapcsolni ? (angol verzió)

http://indafoto.hu/Thomson

ILLNeo
azért köszönöm!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Hát javításokra ne számítsál nagyon. Egy update jött ki csak talán az angol verzióhoz. A német verzióban ez már benne van, állítólag (viszonylag) bugmentes.
Pont tegnap néztem a játék honlapját, de szomorúan tapasztaltam, hogy több mint egy éve semmi változás, gyakorlatilag szellemhonlap lett😊. A készítõk bejelentették réges-régen, kénytelenek voltak megcsinálni, de továbbfejlesztésrõl lemondhatunk szvsz,
biliard10
Tiszta bug NE Vedd Meg inkáb az omsit vedd meg az legaláb megéri

ILLNeo
Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot, de elõtte kíváncsi lennék a Ti benyomásotokra:
- Mennyit segítettek az eddig kiadott javítások a játékon.

Ugyanis amikor kijött a játék akkor csak az hallottam agyba-fõbe hogy bugos ez bugos az. Láttam is videókat olyan eget verõ problémákról, hogy azt mondtam, hogy várok mi kijavítják. Nem akarok idõ elõtt kiábrándulni belõle.

De látom most is mission bugokról beszéltek....

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Arra rájöttem hogy azt lehet nem kellett volna, de azóta egyszer bementem és 2 csávó ült benn asszem azok akik elõtte lõnek ránk mikor a csajt kell kimenteni és mondanak mindent össze-vissza aminek az lett a vége hogy a feladat szerintem újrakezdõdött mert a számláló az elejétõl (180 perctõl) újra járni kezdett!

Szia!Azt a figurát nekem sem sikerült megtalálnom!A probléma ott kezdõdik,ha igent mondasz a detektívnek Oxnard-ban
Sziasztok!
Még a játék elején vagyok, de nem találok egy fickót Santa Barbara mellett!
Egy étteremre mutat a nyíl, de hiába megyek be nem nincs ott a fickó!
Még van vagy 170 perc a feladatból, csak nem tudom hogy várjak-e ott vagy ne?
Ha valaki tud valamit errõl megosztaná velem?!
Köszönöm!

Röviden, szeretnék "két legyet egy csapásra"<#eplus2>
Én is a jövõbeni játékokra gondolva szeretnék úgymond tunningolni a gépen,arra vagyok kíváncsi,hogy ajánlott rendszerigényen kijátszható e a játék,nekem a minimumon nem ment,max 5 napig tudtam vele játszani utána mindig újra kellett telepítenem,5 nap,telepítés,5nap,telepítés,így tudtam játszani,mindig új karriert kezdve!<#csodalk>
gumikacsa
Nekem fullon fut. Mondjuk én kényszerbõl cseréltem a gépem, mert a régi megadta magát. Csak ezért a játékér nem érdemes. De ha azt vesszük, hogy a jövõben megjelenõ játékoknak is egyre magasabb lesz a gépigénye, ha van rá keret érdemes újítani.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Halló!Nincsen senki akinek az ajánlott rendszerigényen fut a játék?<#integet2>
Még arra lennék kíváncsi,hogy ajánlott rendszerigényen futtatva is ennyire instabil a játék?Nálam minimumon futott mivel nincs 3 gigás a procim,"csak" 2.91-s.Érdemes a gépet hozzáfejleszteni a játékhoz?<#conf>
Köszönöm szépen! Az ETS-t raktam fel,de kipróbálom ezt is az elsõ részével sokat játszottam a szép grafika miatt!A rigenroll-ban engem inkább az aránylag élethû méretarányok fogtak meg,és a környezet grafikai kidolgozottsága.Kár hogy ennyire instabil játék!<#wave>
gumikacsa
Csak kár, hogy ez a két játék hangulatban messze elmarad a rignroll mögött, még így is, hogy tiszta bug.

Renault magnum http://kamionszim.hu

wollnerd
Sztem kipróbálhatod a Extreme trucker 2-t. 😊
ha gondolod, letöltheted a 1 órás demót INNEN.
Vagy Euro Truck Simulator. Nagyon népszerû kamionos játék hatalmas térkép móddal is rendelkezik!
Topic

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Azt hiszem,nézek egy régebbi kamionos játékot ami normálisan mûködik,ez pedig megy a kukába!Én nem kínlódok vele tovább,elég volt február közepe óta!<#violent>
Hali!

Azt szeretném kérdezni hogy a Rig´n´Roll nevû játékhoz már van magyarítás vagy angolosítás???? Ha van akkor léci PM-be küldjétek el a letöltési linket! 😊 Köszönöm!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

A következõnél kipróbálom,hogy csak a játékot törlöm,a mentett állásokat nem!Kíváncsi vagyok hol a hiba,a játékban,vagy a mentéseknél?<#nemtudom>
Úgy tudom már hozzá van adva,úgy adják ki a lemezt.Próbáltam rátenni,nem ment.<#integet2>
Patch-et raktál már föl a játékhoz?
Üdv!Kész megint eddig tartott a történet,pénteken raktam fel az eredeti játékot és eddig bírta!Megcsinálok 2 fuvart,és a második fuvar közben vagy a végén exe hibával kilép a játékból!Nem tudom mit csináljak,már minden "trükköt" bevetettem akkor sem hajlandó tovább mûködni!<#nemtudom>
Én sem értem!A tört játék megmaradt régebbrõl,amikor még nem volt meg az eredeti.Miután kb. ötödször telepítettem újra az eredetit,és azt mondta hogy lejárt a serial érvényessége,akkor telt be a pohár!Felraktam a "tört" játékot és elsõre 7 sofõr, 2 irodáig jutottam,míg az eredeti játékkal max. 4 sofõrig jutottam a történetben.Az eredetit már csak "trivium"-al tudom elindítani!<#csodalk>
Ezt végképp nem értem... van egy eredeti dobozos játékod hozzá egy termékkóddal. Mindezek ellenére valami nem stimmel...
A legérdekesebb az,hogy a "tört" angol verzóval tovább jutok, mint az eredeti dobozos játékkal!<#nevetes1>
Hát elég érdekes probléma... abszolút tanácstalan vagyok... <#nemtudom>
Kezdem már unni,hogy max. egy hétig tudok játszani a játékkal utána mindig újra kell telepítenem!Tud valaki segíteni?<#csodalk>
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,sikerült e már valakinek a minimális rendszerigényen futtatva a játékot végigjátszani a történetet?A gépem:2magos AMD2.91Ghz,2GB RAM memória,Nvidia Geforce9500GT/512mb/,XP vagy win7.Most XP,általában addig jutok,hogy 4sõfõröm van,utána,vagy nem tudok betöltetni mentést,vagy játék közben újraindítja magát a PC.Tud valaki segíteni?