6107
-
gabcsi13 #4986 Ha lehet majd én megpróbálok magyaritást csinálni hozzá de csak akkor ha tudok. -
#4985 Hát elég optimalizálatlan, ahhoz képest hogy meddig csinálták... -
#4984 van amiben jó, van amiben hiányos
scs ha majd csinál új szimulátort nem kell nagyon megerőltetnie magát, hogy jobbat csináljon,
egy jó fizikát kell csinálnia, meg nagyobb városokat -
#4983 azt hiszem gumikacsának van
én is kormánnyal tolom, logitech formula force ex-vel, beállításokban keyboard menünél nyilra rámész aztán beadja a lehetőséget hogy kormánnyal menj, pedált meg kormányzást be is állítja, többi meg ottmarad a billen (kürt, index)
a játékban a zene azért nagyon fasza :)
morcos vagyok :D
azért elég fura, hogy oroszul dumálnak amerikában x) -
#4982 Hát mégse sikeredet olyan húú de jóra? -
#4981 Thanks. -
#4980 Megnyomod a / jelet a num padon. -
#4979 Ja és távolabb nem lehet tenni a kamerát belső nézetben?:) Elég idegesítő hogy az ablakban ülök:D
-
#4978 Valaki játszik G25-el, mert nekem nem ismeri fel:D -
DIESEL DOG #4977 Azért ilyen bug még ETS-be sem volt... :DDDDD -
#4976 amúgy érdekes, hogy nálam semmi különbség nincs a min-max beállítás között, ugyanannyi az fps-em 25-30közötti
de amúgy most mi a jobb beállítás? ha csutkáig tolom a zöld pöttyöket a beállításokban, vagy ha leveszem teljesen? :D
mellesleg volt már szerencsém repülő autóval találkozni, egy hülye meg az előbb szembe jött velem az autópályán aztán csatt....
az irányítás tényleg jó, meg a fizika is
de az AI itt is butácska néha
rendőr pl megbüntetett azért mer leálltam egy parkolóba :DD mondom mi az isten xd -
DIESEL DOG #4975 Felül menü, alatta profil, a többit meg nem tudom... xD -
#4974 lapozz vissza 6oldalt -
#4973 Akkor ezt le tudnád fordítani?:D
-
DIESEL DOG #4972 Nekem nincs meg a játék, így hát nem nagyon tudom hogy mi micsoda... -
DIESEL DOG #4971 Visszalépsz a főoldalra, és baloldalt felül privát üzenetek menüpont... -
#4970 Le tudnád írni a menüpontokat angolul vagy magyarul hogy mik azok? Meg hogy ha bemegyek az opciókba azon belül is mik vannak..... Kössz előre is. -
gabcsi13 #4969 A privát üzeneteimet hol tudom elolvasni? -
DIESEL DOG #4968 Minimálisan tudok oroszul, majd meglátjuk... ;) -
#4967 Szevasztok! Már van crack szóval ki tudom próbálni a játékot. (nem off) Majd valaki a menüben tudna segíteni hogy mi mit jelent, mert nem igazán értem a nyelvet:D -
DIESEL DOG #4966 Vettem Carlos! -
#4965 -
#4964 Diesel Dog: Törlést, szikét... :) -
#4963 http://www.abload.de/image.php?img=rt03ih0a.jpg -
#4962 egyszerüen :nem sikerüét -
#4960 szépek -
#4958 Pár szép kép a Gém-ből:
-
#4957 Jaja... Sajna ezis elég gagyinak néz ki...
Mostanában csak csalódik az ember. :( -
DIESEL DOG #4956 Nekem a belső nem tetszik annyira. A kapcsolók, meg egyebek csak sima textúrák, semmi több.... -
#4955 Annak a visszapillantótükörnek sok értelme van :D -
#4954 köszi viszont!!!!!!!
-
DIESEL DOG #4953 Mivel holnap nem leszek itt ezért mindenkinek:
-
#4952 1x figyelmeztetés! -
Haulin #4951 elsősorban serial.
második sorban ne itt kéregess hanem az off topikba.
harmadik sorban olvasd el a topikszabályzatot! -
attila0426 #4950 Valaki tud nekem segíteni mert nem tudom a seriart?
-
#4949 max 4,5 -
#4948 az első patchre vajon hány évet kellesz várni :d -
#4947 Még nem, megvárom az angol verziót, hogy maximálisan kiélvezhessem majd azt ami megmaradt a koncepcióból. -
#4946 2giga ram ajánlott szerintem minimum, a videókártya kevés lesz, proci még talán elég is a minimumhoz -
#4945 Megvetted?