6107
-
#5027 heelllooooo, húzz a vérbe a torrenteddel. -
#5026 Bocsi lemaradt.
Vki nem tudja mi kell hozzá? -
menyuska22 #5024 sziasztok nektek sikerult elmenteni az állásotokat mert nekem nem naon de ha tudjatok akkor irjatok meg nekem msn cimem [email protected] elore is köszike -
-
#5022 -
#5021 C -
#5020 Neked maxon megy? Milyen géped van? -
#5019 Én is csak véleményt mondtam, ami tény az tény, bár lehet hogy az én gépem szar hozzá:D
Egyébként hogy kell belső nézetben olyan kamerállásba menni hogy oldalról lássam a csávót, vagy esetleg teljesen hátulról? -
#5018 Megálltam ebédelni...
-
#5017 jó oké. csak olyan volt mintha nekem írtad volna ... -
#5016 ,ne vegye magára -
#5015 Akinek nem inge... -
#5014 Én nem szóltam le, szerintem nagyon jó játék! Am letöltöttem, de a serialt megvettem!!! -
#5013 Álj én nem töltöttem le. Várok angol megjelenésig. amit mondtam azt a képek és forumokon olvasottak alapján mondtam.
Lehet a játékmenet überli azokat amiket hibának véleményezek. Majd meglátom.
És amit mondtam az csak saját vélemény... -
#5012 Sok balfasz, letöltitek, aztán meg itt vergődtök, hogy nem ezt vártátok. Hát a jó éde...
Mellesleg azt hiszem, a 3000 ft-os ár sem egy egetverő összeg... Ahhoz képest nagyon is jó játék. -
#5011 hát optimalizálás 0
Ezért kár volt elbaszni ennyi évet... nem tudom mit csináltak ennyit rajta.. -
#5010 Nekem meg alig van fps-em. Pedig az árnyékot is lentebb vettem meg a traffic intensity-t. Nem mondom hogy csúcs gépem van de azért annyira nem rossz hogy ezt a grafikát ne tudná jól megjeleníteni. -
#5009 nekem egyáltalán nem tetszik ez a grafika
A kamion csillog. A táj meg olyan mintha vmi mosot szar lenne. A fákról ne is beszéljünk -.-
Ezt kellet 500 évig csinálni. áá istenem :( -
#5008 Felhajtok az autópályára...
Hogy kell beállítani, azt hogy a maximumot hozzam ki a grafikából? (Vagy ennyi a max?) -
#5007 Én úgy döntöttem megvárom az angolt, addigra kész lesznek a fém befogatófülek a G25be :P -
#5006 Ez jól jött. Kössz! -
-
#5004 Hát, vannak a játéknak hibái, de akkor is... Az scs-nek még sok bablevest kell megenni, hogy valamelyest csak a közelébe érjen ennek a játéknak.
Mellesleg nektek itt kuss a nevetek, majd ha megvettétek pofázhattok. -
#5003 ezek nem mérlegelnek :D
már nálam egyből 2rendőrkocsi jött, de véletlen nekimentem mindkettőnek
turista autós meg megy a sztrádán előttem bal szélső sávban, út mindkét oldalán szalagkorlát végig, AI gondolt egyet indexelt bal sávból balra, neki a korlátnak, felbukfencezett aztán bement az út alá XD -
#5002 ték -
DIESEL DOG #5001 Hát ennyire futotta ennyi év fejlesztés után... :D
Az megint más hogy az volt ígérve, a rendőrök mérlegelni fognak. -
#5000 ja és a quick save nekem nem megy f6-al, csak kifagy tőle a játék -
#4999 vicces ez a törésmodell, rommá törtem a kamiont de egy alkatrész sem esett le az útra, csak himbálódzott a kamionon, mint ha valami papír origami modell lenne :D
na meg a rendőrök, amit csinálok valamit egyből ott teremnek aztán bírság -
#4998 -
#4997 nincs -
DIESEL DOG #4996 -
gabcsi13 #4995 Nem válasz fére nyomtam. -
gabcsi13 #4994 Van a game-nek telepítő kódja? -
#4993 képszerkesztőben kitörölték az orosz betűket és helyette írtak angolt hogy érthetőbb legyen -
#4992 bill kiosztás
-
gabcsi13 #4991 A fele miért angol? -
#4990 beállításhoz!
-
#4989 játék könyvtárában Common-ban vannak ezek a .wdb kiterjesztésű fájlok, ezek valami adatázisok, valamilyen adatbázis kezelő programmal biztos meg lehet nyitni, elvileg windows database rövidítése a wdb, de nem biztos
-
#4988 pár apróság
tolatás elég érdekes, ha betekerem a kormányt tolatásnál jobbra, aztán korrigálni szeretnék balra, hiába fordítom csontig balra a kormányt, a kerék csak a negyedéig fordul be, ez nem tudom miért van
kamiont jól át lehet szabni, műszer színeit, kárpitok színeit, km/h kinézetét -
#4987 azt megköszönnénk :D