6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • gumikacsa
    heelllooooo, húzz a vérbe a torrenteddel.
  • devid1414
    Bocsi lemaradt.
    Vki nem tudja mi kell hozzá?
  • menyuska22
    sziasztok nektek sikerult elmenteni az állásotokat mert nekem nem naon de ha tudjatok akkor irjatok meg nekem msn cimem [email protected] elore is köszike
  • allock #5023

• allock #5022
  • Doog
    C
  • TaRka0107
    Neked maxon megy? Milyen géped van?
  • TaRka0107
    Én is csak véleményt mondtam, ami tény az tény, bár lehet hogy az én gépem szar hozzá:D

Egyébként hogy kell belső nézetben olyan kamerállásba menni hogy oldalról lássam a csávót, vagy esetleg teljesen hátulról?
  • Scania R580
    Megálltam ebédelni...

• atila4
    jó oké. csak olyan volt mintha nekem írtad volna ...
  • Scania R580
    ,ne vegye magára
  • gumikacsa
    Akinek nem inge...
  • Scania R580
    Én nem szóltam le, szerintem nagyon jó játék! Am letöltöttem, de a serialt megvettem!!!
  • atila4
    Álj én nem töltöttem le. Várok angol megjelenésig. amit mondtam azt a képek és forumokon olvasottak alapján mondtam.
    Lehet a játékmenet überli azokat amiket hibának véleményezek. Majd meglátom.
    És amit mondtam az csak saját vélemény...
  • gumikacsa
    Sok balfasz, letöltitek, aztán meg itt vergődtök, hogy nem ezt vártátok. Hát a jó éde...

Mellesleg azt hiszem, a 3000 ft-os ár sem egy egetverő összeg... Ahhoz képest nagyon is jó játék.
  • atila4
    hát optimalizálás 0
    Ezért kár volt elbaszni ennyi évet... nem tudom mit csináltak ennyit rajta..
  • TaRka0107
    Nekem meg alig van fps-em. Pedig az árnyékot is lentebb vettem meg a traffic intensity-t. Nem mondom hogy csúcs gépem van de azért annyira nem rossz hogy ezt a grafikát ne tudná jól megjeleníteni.
  • atila4
    nekem egyáltalán nem tetszik ez a grafika
    A kamion csillog. A táj meg olyan mintha vmi mosot szar lenne. A fákról ne is beszéljünk -.-
    Ezt kellet 500 évig csinálni. áá istenem :(
  • Scania R580
    Felhajtok az autópályára...

Hogy kell beállítani, azt hogy a maximumot hozzam ki a grafikából? (Vagy ennyi a max?)
  • GhostR1der
    Én úgy döntöttem megvárom az angolt, addigra kész lesznek a fém befogatófülek a G25be :P
  • TaRka0107
    Ez jól jött. Kössz!
  • allock #5005

• gumikacsa
    Hát, vannak a játéknak hibái, de akkor is... Az scs-nek még sok bablevest kell megenni, hogy valamelyest csak a közelébe érjen ennek a játéknak.

Mellesleg nektek itt kuss a nevetek, majd ha megvettétek pofázhattok.
  • allock #5003
    ezek nem mérlegelnek :D
    már nálam egyből 2rendőrkocsi jött, de véletlen nekimentem mindkettőnek

turista autós meg megy a sztrádán előttem bal szélső sávban, út mindkét oldalán szalagkorlát végig, AI gondolt egyet indexelt bal sávból balra, neki a korlátnak, felbukfencezett aztán bement az út alá XD
  • leho94
    ték
  • DIESEL DOG #5001
    Hát ennyire futotta ennyi év fejlesztés után... :D
    Az megint más hogy az volt ígérve, a rendőrök mérlegelni fognak.
  • allock #5000
    ja és a quick save nekem nem megy f6-al, csak kifagy tőle a játék
  • allock #4999
    vicces ez a törésmodell, rommá törtem a kamiont de egy alkatrész sem esett le az útra, csak himbálódzott a kamionon, mint ha valami papír origami modell lenne :D

na meg a rendőrök, amit csinálok valamit egyből ott teremnek aztán bírság
  • Doog
  • allock #4997
    nincs
  • DIESEL DOG #4996
  • gabcsi13
    Nem válasz fére nyomtam.
  • gabcsi13
    Van a game-nek telepítő kódja?
  • allock #4993
    képszerkesztőben kitörölték az orosz betűket és helyette írtak angolt hogy érthetőbb legyen
  • allock #4992
    bill kiosztás

• gabcsi13
    A fele miért angol?
  • allock #4990
    beállításhoz!

• allock #4989
    játék könyvtárában Common-ban vannak ezek a .wdb kiterjesztésű fájlok, ezek valami adatázisok, valamilyen adatbázis kezelő programmal biztos meg lehet nyitni, elvileg windows database rövidítése a wdb, de nem biztos
  • allock #4988
    pár apróság
    tolatás elég érdekes, ha betekerem a kormányt tolatásnál jobbra, aztán korrigálni szeretnék balra, hiába fordítom csontig balra a kormányt, a kerék csak a negyedéig fordul be, ez nem tudom miért van

kamiont jól át lehet szabni, műszer színeit, kárpitok színeit, km/h kinézetét
  • atila4
    azt megköszönnénk :D