6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • menyuska22
    rnrbe hogyan kell elmenteni a gamet ebbe segitsetek es akkor kaprok torott kamionrol képet köszike
  • Haulin
    Jah és bocs neméreztem az eső szagot:Dlehet h velem van a probléma de túl rövid volt benne a bejárható terület a táj se volt híres de ahoz képest h talán 2001es elég jó...de már fenn a hegyekben nagyon olyan papír beütése volt a tájnak:D nah térjünk vissza...Téll. ki törte már a kamiont?:D valaki törhetne és felrakhatná a törött kamion képét...Fizetek érte xD
  • Haulin
    kotr-ban nekem ott nem jött be az irányítás .Am az offtpoikban írták hogy vmit bekell állítani és akk jó lesz az eső az ablakon.Am a rendőrtől menekültél?:D mert nem csodállom akkor mert elég hülyék az amcsik xD
  • allock #5067
    ami igaz kotorban ha esik az eső és nem használsz törlőt, semmit se látsz annyira vizes lesz az ablak

fizika nem olyan vészes itt, azt monjuk furcsállom, hogy egy rendőrautó simán nekilök a szalagkorlátnak
  • allock #5066
    böngészd át
  • Haulin
    Azért tulzásba ne ess.A Hard Truck1-nek nincs jobb grafikája kicsit se...Láttam már olyan képeket a rnr-ről és egyáltalán nem olyan.Valszeg nagy izgalommal vártad 1-2 dolgo nemolyan ahogy elképzelted és most dühödben minden féle dolgot mondasz de az is lehet h a grafikát kéne beállítanod és utána megnézned...Am az út színével semmi bajom így ránézésre aztán majd kiderül.De azért olyat h "első percben elszőrnyülködtem"...Mondom mielött játszanál vele álítgasd be.
  • Rodman6
    Véleményem - Múlt és Jelen:

MÚLT
    Hatalmasat csalódtam az eddig látottak alapján. Nagyon vártam ezt a játékot, tudván hogy az eredeti Hard Truck 1,2 és a King Of The Road műhelyéből származik a játék (Softlab NSK) - a Többi Hard Truck néven futó játék csak utánzat.

Valamikor 2000 környékén jelent meg az első Hard Tuck, minden túlzás nélkül mindent vitt, mind grafikában, mind játékélményben. Élethű időjárás, igazi vízcseppek a szélvédőn, nedves út. Akkoriban ilyet még semelyik játékban nem látott az ember. Egyetlen hibája csak az volt hogy az út széle kicsit szögletes volt. De ennek ellenére még ma is szebb a grafikája mint ennek a RigNRoll nak.
    Az esős idő annyira élethű volt, hogy rendesen érezte az esőszagot az ember.

Jelen:
    Már az első percben elszörnyülködtem mikor megláttam ahogy a kamion beáll a depóba. Egyszerűen nem illeszedik rá az útra. Olyan mintha az út csak egy háttér lenne, a kamion pedig előtte van. Az út szine kb. olyan mintha tejbegrízt összekevernél mákkal. A fizika ritka sz.r. Lehet hogy idővel megszokom és megtetszik. Volt rá példa hogy a végén megtetszett amit ócsároltam, de az első benyomások elég negatívak számomra.

• daf xf
    Ja aha ez megy így nekem is:D
    Meg még a váltóval vagyok gondba, nem tudom belölni manuálisra:D
  • allock #5062
    én csak úgy tudom kinyomni ha megnyomom egyszerre a balra meg jobbra indexet
    ennél jobbat nem tudok :d
    de ha egy bizonyos szögben kanyarodol és utánna egyenesen mész kikapcsol magától
  • daf xf
    Ja, meg még azt szeretném kérdezni, hogy az irányjelzőt hem lehet kikapcsolni?
    Mert ha gombal bekapcsolom akkor ugyan azzal a gombal nem lehet kikapcsolni.
    Szoval ez hogy müködik?:D
    Pedig nem hiszem h. érettségi kéne hozzá:DD
  • allock #5060
    nincs
    várni kell 4évet a patchre :D
  • SD456
    Kösz. Ezt mindjárt megcsinálom.
  • daf xf
    Hali All!:)
    Van már valami megoldás hogy lehessen menteni a játékot valahogy??:S
    Nekem mindig kifagy.Ha menteni akarok.:(
  • allock #5057
    élsimítási problémára megoldás
    itt
  • SD456
    Nem. 9.11 van fent. Már gondoltam rá, hogy az lehet a gond de még nem volt kedvem driver-t telepíteni. Azt olvastam most, hogy az AA zavar be neki valamit mindjárt megnézem, hogyha kikapcsolom akkor milyen.
  • allock #5055
    legújabb catalyst van fent?
  • SD456
    Hi all!

Olyan problémám lenne a játékkal, hogy átlátszóak a kamion kerekei és a fülke. Valakinek tudna segíteni ?

Előre is köszönöm!
  • Haulin
    1.70 GHz 1GB ram...szerintetek futni fog?vagyis elég ez neki?Láttam a ram 512es kell legalább úgy h előnyben vagyok azzal:D
  • Haulin
    :O 3órán át? akkor én mit panaszkodom a 40-60 perces telepítésnél?(attól függ mennyire lassítom be a gépet msnel meg a firefoxal:D)
  • allock #5049
    nem oyan hosszú ideig, bár akkor még azt hittem ez az egyetlen játék ami krva sokáig települ, aztán találkoztam a star wars force unleasheddel, na az 3órán át telepített
  • Haulin
    úgy értem jobb mint a wos részek(bocs):(
  • Haulin
    Sorry de ezeket a képeket most vettem észre és elég jó hangulata van szerintem a játéknak a képek alapján.Remélem jobb mint a wos részek mondjuk csak össze kell hasonlítani és biztos jobbak:D
  • Haulin
    Bocsi ha ez nem ide való de szerintem igen.Nektek meddig telepített a játék?:D Előre is B.U.É.K MINDENKINEK!!!!!!
  • cumfu
    Heló! Full olyan gépem van mint neked! Hogy fut ez az orosz csoda rajta? Felbontás+beállítások érdekelnénk!
  • norman001
    Köszi csak gumikacsa írta hogy 3000ft nem sok érte hát tényleg nem.De akkor hol lehet beszerezni?Ha neki eredeti
  • gabcsi13
    A játékban van multiplayer?
  • gabcsi13
    Az orosz verziót nem tudom.
    De az angol szerinte m majd itt
  • norman001
    hali bocsi ha hülye kérdés de hol lehet ezt meg venni?
  • Doog
    Hamarosan képekkel is illusztrálom csak most el kell mennem itthonról.
  • Doog
    Kamiononkat ott lehet venni ahonnan elindulsz a játék legelején.
    Az a saját irodád. Oda bemész és tudsz válogatni.
  • biliard10
    Hát jó lenne tudni hol lehet venni kamionokat mert fejleszteni tudom
  • DIESEL DOG #5037
    Igazad van kolléga uram!
  • allock #5035
    jó kérdés
    ezt még én sem találtam meg
    minden városnál egy csavarkulcsot láttam, benzinkutat, éttermet, és hotelt

egyfuvaros küldinél magad választod meg, hogy mivel szeretnél menni
  • Charly
    Sziasztok kamionokat hol lehet venni?Melyik városokban?
  • gumikacsa
    Mondjuk, az mellett, hogy figyelmezteted, törölni sem ártana a hszt... Mondjuk, bocs, hogy bele vauvau, remélem, nincs harag...
  • allock #5032
    utánna olvasgattam a mentés problémának, sajna várni kell a patchre
    ez valami csúnya bug
  • menyuska22
    hogyan kell memnteni pls segitsetek mar nekem jo köszike
  • DIESEL DOG #5030
    Első figyelmeztetés!

Torrent, warez, és egyéb hasonló linkek csak az off topikba!
  • DIESEL DOG #5029
    Meg kell hagyni, az eső effekt nagyon valószerű, szépen kidolgozott lett. A grafika csak néhény helyen hagy maga után némi kis kívánni valót, mint pl. a táj szépségét rontja az hogy nincsen rendes fű...
  • devid1414
    Ja pont.-.-