6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • daf xf
    Akkor most mi a helyzet?
    Win7 alatt kifagy mindig a mentésnél?
    Mert olvastam hogy akinek xpje van tud menteni, akinek meg win7 ott felejtős a mentés.
  • allock #5110
    eredeti is le fog fagyni
    abban sem fogsz tudni menteni
  • norman001
    Ok kösz már meg találtam működőt is csak a töltésnél lefagyott szerintem meg veszem majd eredetibe.
  • norman001
    Hol vegyem meg?Az angolt megveszem majd de az oroszt nem is tom hol lehet kapni.Egyébként ha vissza olvasol kérdeztem hogy hol lehet kapni.
  • allock #5107
    erről beszéltem
  • Rodman6
    B.sszátok meg, hatalmas zenék mennek a játék rádiócsatornáin! Egész este azt hallgattam :) Végre egy game ahol mindegyik stílus kedvelőire gondolnak! És mindegyikből a legjobb! Legyen az rock, hiphop, trance vagy hardcore techno. Már ezért érdemes lesz megvenni ha kijön az angol ;-)
  • [HUN]FaTaL
    Tedd fel az OpenALből a legfrissebbet.
  • [OP]Freedom
    Volvo legfrisebb direct x-el próbálkozz.
    Szerintem segiteni fog
  • Volvo Fh12 460
    bocsi h ien szar kép lett de rá kell katintani és utánna ellehet olvasni h mi a hiba meg köszönném ha vki meg irná:D:P
  • Volvo Fh12 460
    szevasztok.lenne egy kis problémám feltettem a játékot meg krekeltem és amikor elinditanám ezt a hibát irja ki:S nem tudja vki az okot h mi lehet a hiba elvileg menni kéne a gépemen mert az a gépigény meg van mit kér:D
  • TaRka0107
    Szevasztok! Nektek jó fpsel megy a játék? Nekem HD4870em van és lassú nagyon.
  • Gell97 kolega
    1 kis BUG rig n roll-ban
  • Gell97 kolega
    THX.
  • Gell97 kolega
    igen ezen már gondolkodtam...
  • Rodman6
    Nem hiszem hogy 3000 ft lesz az ára. A king Of The Road is 11 ezer körül volt annakidején.
  • Rodman6
    F12-VEL LEHET FÉNYKÉPEZNI, VAGY MEGNYOMOD A PRINT SCREEN GOMBOT ÉS BEILLESZTED A PAINT RAJZOLÓPROGRAMBA.
  • Rodman6
    Nem rossz játék ez különben, de nekem a Hard Truck 2 és a King Of The Road jobban bejött hangulatban. Ebből azért még kivárom az európai kiadást is mert a küldetésekből egy mukkot nemértek. Hiába megyek a térképen a nyílhoz, és ott minden helyre nem csinál semmit. Most rakományt sem tudok felvenni, kiír valamit a raktárban. A kelet európai hangulat jobban bejött. Sajnos a vetélytárs SCS ezt a csontot időközben ezerszer lerágta az évi 2 darabos 300 megás produkcióival.

A grafika néhanéha eszméletlenül szép, szerintem a kevés videomemória miatt mosódhat el vagy a rossz beállítások miatt. Esős időben valóban szépen néznek ki a dolgok. De a fizika nem valami jó. Igaz ezt láthattam is a gamescom youtube videókon is. Nincs rugózás az úton, sok tárgy esetenként a levegőben van.
  • PetiM44
    fényképezőgéppel...
  • Gell97 kolega
    mivel lehet fényképezni a gém-ben?
  • Gell97 kolega
    nézzél már be a spam topikba ott van crack...és olyan is ami működik.azt amit billiard rakott fel
  • allock #5091
    áh bakker, ez a tolatás nagyon szar
    figyeljétek meg mikor kanyarodtok a kamionnal a pót mozgását kívülről
    csak csúszik a kamion után, fos.
  • pctroger
    Hello lenne egy kis hibám:D Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000005).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.:S:S mi lehet a hiba akinek van ötlete megköszönném:Dköszcsi
  • Rodman6
    WIndows 7 alatt miért nem lehet menteni? XP-n viszont simán lehet, ellenben xp-n nem annyira tűnik szépnek a grafika mint 7-en.
  • abacss
    Nagyon jól megcsináltak a tükröket hogy lehet áligatni!!!
  • willtex
    A karrier mód paramétereinél a második pont az intro kikapcsolása. A mentés probléma tényleg kellemetlen, de amíg nem lesz rá megoldás, el lehet szórakozni az egyedi fuvarokkal is.
  • Haulin
    Jah ha nem eredeti neked lehet h a crack zavar be.meg ne nagyon legyél bekaksizva mivel gondolom lesznek patch-ek amikbe ezek az apró hibák ki lesznek javítva.Azért adhatták ki ennyire hibásan mert valjuk be nem vmi oltári nagy cég...és annyira sörgették már(mondjuk ez érthető) hogy kiadták így és az angol verzióhoz jár egy patch vagy alapból kilesz javítva.Azért nem szeretem azt ha valaki így lenyomja a játék hírét és valaki még nem szerezte be lehet hogy megváltozik a véleménye pedig neki tetszene lehet.velem már volt ilyen és azóta nem hallgatok senkire:D hisz változóak az igényei minden embernek:D
  • Blum
    persze!

ELM-ÉSZ-ÉSM-EGV-ESZ-ED!
  • norman001
    oké sorry
  • KaiotEch
    Az oké hogyha forgatom a kamerát akkor látom, de úgy nem lehet megoldani, mint a többi játékba hogy vmi gombbal előhozom, hogy mind2-t lássam forgatás nélkül?
  • leho94
    mehet az első figyelmeztetés:D
    off topikba kérdezz ilyenekről
  • daf xf
    Értem, köszi szépen!
    Mert a felváltás ment is de csak 1-esig, onnan tovább nem tudtam váltani sehová csak hátramenetbe.
    Amúgy szerintem elég korrekt játék csak 2 baja van, hogy nem lehet menteni ami borzasztó bosszantó hogy ha játszani akarok vele újra akkor megint végig kell nézni az idegesítő intrót az elején meg mindig mindent 0-rol kell csinálni.
    A másik pedig az hogy a fuvarok idöre mennek.Engem az nagyon zavar.Tegnap is végig mentem olyan 85 90el a pályán és nem értem oda a lerakóra.Én meg nem szeretek padlógázzal döngetni végig mert számomra abban semmi érdekes nincs.:(
    Amúgy öszesséében a legjobb kamionos game.Grafika nálam az eddigi játékokhoz képest kiváló, minden maxon müködik nálam fullos forgalom melett van stabil 27 fpsem.Szoval amúgy nagyon jó játék!:)
  • norman001
    nekem tudna adni valaki egy serialt?
  • gabcsi13
    Úgy hogy pl előre nézel és a képernyő bal és jobb felső sarkában van a tükör?
    Mert az nemtom.
    De ha kinézel jobbra vagy ballra akkor látod a tükröt.
  • gabcsi13
    Nem tudom hogy figyeltétek e de a kuplungot ha lenyomod akkor a fordulatszám pl 4000-ről nem esik le alapjáratla, még gyorsúlni is lehet úgy hogyha a kuplunk le van nyomva.
    Másik dolog. A kuplungot nem nyomod le 1-es-ben vagy, fékezel, megálsz és nem fullad le a kamion.
  • KaiotEch
    Hogyan kell megjeleníteni a tükröket, hogy lássam?
  • gabcsi13
    Helló! Minden maxon van akkor most éppen 10-12 fps-el ment, de tegnap maxon meg 50 fps-el. Felbontás 1280x1024.
  • willtex
    Bocs, kimaradt a válasz erre. Daf xf-nek ment.
  • willtex
    Manuális váltó használatához kuplungolni is kell. Magyarán lenyomod, és nyomva tartod a kuplungra beállított billentyűt, majd lenyomod a fel-, vagy leváltás billentyűt, végül felengeded a kuplung billentyűt. Nem tudok róla, hogy lenne a játékban automata kuplung beállítás, én legalábbis nem találtam.
  • Rodman6
    A King Of The Road a maga korában ütött. Senki sem tudott élethű vízcseppeket, és nedves környezetet fejleszteni . Riva TNT és Voodoo kártyák korában egyedülálló látványvilággal rendelkezett. A fizika abban sem volt valami fényes, főleg ütközéskor de abban a korban ez fel sem tűnt - ezért vártam volna többet eme játéktól.

Ezt a RigNRoll-t egy teljesen rossz motorra írták. Ma már elvárható lenne hogy kis személyautóval való ütközéskor ne legyen olyan érzése az embernek mintha valami szilárd kőtömbnek ütközne, de bármivel természetellenesnek hat az ütközés. A járművek kidolgozottsága ramaty, mind a kamionoké, mind az úton haladóké.

A kamion nem fekszik fel az útra, teljesen látni az animációknál hogy van egy forgókerekű kamion az előtérben, mögötte pedig megy a háttérben a táj. Teljesen elütnek a járművek a környezetüktől. Pedig minden maxra van állítva 1920x1200-ban. Persze összességében szép, szépek a növények, egykét helyen a táj, igaz sokszor támadt olyan érzésem mintha ezt a házat már valahol láttam volna, persze, mert többször le van tévve ugyanaz a ház.

Pozitív dolog hogy van története, találkozhatunk benne emberekkel - bár furcsának találom a futurisztikus monitorokat. A levegőben jelenik meg az ábra a manusok előtt. Kellenének bele azért járókelők is stb. De szóljon mentségére az, hogy eredetileg már 2005-ben kellett volna kiadni a stuffot, csak soha nem bírták befejezni.
  • allock #5071
    nem lehet