6107
-
Blum #5151 Mikor vetted meg? -
Tockos #5150 Hát nekem szaggat mint az állat még minimum beállításkor is.A graf pocséknak néz ki még maxon is .Hát ezt a játékot tervezték 6 évig.Még 6 évvel ezelotti grafikának is gyenge lenne.Lehet ha kijon az angol akkor tokéletesítenek rajta de eddig nincs nagy játékélmény. -
Rodman6 #5149 Windows 7-el nagyon szép a grafika, szaggatni sem szaggat maxon. Csak menteni nem lehet. Windows Xp-vel ugyan lehet menteni, viszont szaggat, a grafika sem annyira szép de legalább lehet menteni ugyanazon beállításokkal. Legalábbis nálam. -
#5148 igen -
#5147 Azért,mert azzal a céggel nincs szerződésed és amíg nem veszel addíg ott nem kapsz fuvart. A sajátcégnél lehet venni valahogy. -
#5146 Akkor megosztod velünk? :) -
Haulin #5145 Nah nekem úgy is tetszik a játék hogy gyenge a videókártyám hozzá és akad.A grafikáért nem sírok hogy "jajj ez de rossz lett" én az élményre megyek:D Am a naplemente jó meg lett csinálva nekem bejön a game... -
#5144 már rájöttem -
#5143 ANGOL VERZIÓKBAN ÉS (VALAKIKNEK) SERIALOKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET!!! -
#5142 valaki megtudja mondani h a karrier mod - ban miért írja ezt ki?: -
DIESEL DOG #5141 EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK! -
PetiM44 #5140 2010 Q1 van várom a megjelenést... -
#5139 2.8 Ghz^^:D:D Most veszek még egy fullos videókarit:D:D meg 4 magos procit istenkirály leesz^^ Boccs offért:D -
#5138 nah épp most próbáltam ki énis eme remekművet....hát tény h többet vártam de játszható bár még rákell jönnöm 1-2 dologra. és mivel a szilveszteri terv befuccsolt lesz időm -
PetiM44 #5137 nekem sajna nincs meg a game -
FishMan #5136 bakker hogy csináljátok h ezen Penitium Dual-Core 2.2 Ghz
4 GB RAM
ATI Radeon 4570 HD megy fullon??? -
B.U.É.K. mindenkinek! -
#5134 látom neked sincs senki a hatalmas parkolókban -
Blum #5133 pfúj,olyan mintha nem is modell állna az úton,hanem valami rajzolt textúra akármi...
Bízom benne,hogy csak nálad van lowon a grafika ^^ -
#5132 Katt a képre teljes kép,jobb minőségért. -
#5131 Grafon még nemállítottam,csak a váltot állítottam kézire még..
-
#5130 Nekem kuvára tecik ez a gém,csak lenne már angol vagy magyar XD -
PetiM44 #5129 Ez a konfig nekem is laptopon van. Köszi! -
#5128 miért ne működne? -
#5127 Ugyan ez a konfigom laptopon.
És szaggatás mentesen megy rajta. -
atiboy014 #5126 hello. az a problémám h nemtom honnan lehet letölteni a játékot tudom h ilyen kérdéssel az off topicba kéne mennem de az nem működik. előre is köszönöm -
PetiM44 #5125 Ezen a gépen hogy futna?
Penitium Dual-Core 2.2 Ghz
4 GB RAM
ATI Radeon 4570 HD -
Devil093 #5124 Nekem van evvel a konfigal maxon max forgalom mellet 18-25 fps xD -
FishMan #5123 daf! azt mondd már meg nekem hogy azon a konfigon, ami neked van hogy megy fullon a játék full forgalom mellett?? mikor nekem ezen beszaggat full trafficnál! amd 5200+ 2gb ram, 9600gt -
#5122 na végre sikerült... -
#5121 -
#5120 -
Haulin #5119 azta lépnék be minden kiir oroszul egy pár szavas hibaüzenetet.becsatolom a daemonba és akkor semmit nem ír ki rá 10-20 perc mulva indul el de akkor is úgy h az 1c feliratnál lefagy...pedig eddig ment... -
Haulin #5118 nekem lehet menteni.jó a játék csak egy gond van amint bekapcsolom a forgalmat szaggat xD kis ablakra nemtom váltani a gamet:S -
#5117 Van már valami megoldás a mentésre? -
#5116 Nekem amúgy annyira nem jött be ez a játék.
A king of the road megvan origiben azzal is csakazért játszottam mert hogy eu-s kamionok voltak benne.
Inkább Gts lesz nálam a favorit.
Nekem ez a versenyzünk, időre leszállítjuk a fuvart és végig padlógázon megyek sítlus nem nagyon jön be.
De hát kinek mi:) -
Devil093 #5115 Esetleg Win7-re lehet tenni virtual windows xp-t és avval megpróbálni. -
#5114 Hát jó csak azért mégis jobb lenne ha lehetne vinni folyamatosan a karrier módot, bár tökmind1 mert ruszkiul nem tudok egy kummát se:D
Elszórakozni jó, de zért annyit nem ér meg nekem sem hogy vissza tegyem az xp-t.Inkább várok még és januárban megveszem a gts-t.
Teganp az debrecenben az ets-t megakartam venni a plázába 576-nál és furcsa módon ki voltak fogyva belöle:D -
#5113 Nagyon szépen köszön a segitségeteket sokat segitettetek mert ez nem jutott eszembe:S:S
#5104-Köszönöm szépen neked is ez se jutott az eszembe meg probálom ujjakal hát ha menni fog:P:D
-
#5112 win7-em van abból is 64bites, és biztos nem cserélem vissza xp-re emiatt
nekem is kifagy állandóan
tuningolni kamiont ígyis tudok, ha csak 1fuvarig játszok vagy ha karrierezek
tájat betudom barangolni, a pénz mindenre elég amit kapsz játék elején, ha meg nem, adok magamnak cheatenginevel, általában működni szokott :D