6107
-
Robi546 #5191 Én nekem már megvan a rignroll most nemtudom h pontosan milyen oldalról töltöttem le de kellet a crack azt is megtalaltam lehuztam megyis csak oroszul van és nem ertek belle egy szot se :(( de a game az igen sirrrrrrrraaaaaalllllllyyyyy
a cracket azt a torrentz,com toltottem -
#5190 Véletlenül se menj szembe a forgalommal -
gabcsi13 #5189 Keresd meg aztán forditsd le.
Én már kerestem a fáljokat de nem találtam. -
mk452001 #5188 meg kéne keresni azt a fájlt, amiben vannak a szövegek, és google translattel lefordítani XD -
#5187 lentebb azt írták a koccanások miatt üldöznek
na de nem koccanok állandóan én se, megyek a kis sávomban aztán már jön is utánnam a semmiből és lekapcsol :D mondjuk ki írja hogy miért de hát ki érti azt -
PetiM44 #5186 mérföld/órát -
#5185 Kipróbáltam másodszorra, most már többet játszottam vele és jobbnak tűnik, de csak miután nagy kínlódások árán (az orosz nyelv miatt) megtaláltam az optimális beállításokat. A grafikai- és audio bugok eltűntek, így már sokkal jobb összképet mutat a játék. Persze az index kezelhetetlensége és a versenyzős szállítmányozás még mindig nagyon szúrja a szemem, de nem igazán figyelem hányadik vagyok, csak szabályosan vezetgetek. Mostanában nem is szállítok annyit, inkább felfedezem a térképet. Ami viszont eléggé zavar, hogy sehol sincs egy speed limit (sebességhatár) tábla és sokszor nem tudom, miért üldöznek a zsaruk. Lehet pont a nem létező sebességhatár megszegése miatt. Ezen kívül jó lenne tudni, hogy a fenti kijelző mérföld/órát vagy kilométer/órát mutat-e. -
#5184 ezeket megtaláltam én is, be is adta a bal oldali listába (van ott vagy 8hely) az új kamiont, de nem nekem adta be hanem elraktározta egy alkalmazottnak :D
végignyomkodtam mindent de nem adta nekem a gépet -
mk452001 #5183 A saját kérdésemet el is felejtettem
szintén diszpécseri ügyben, van az az ablak ahol (én úgy gondolom) "újabb területeket" tudsz vásárolni a cégednek, de amikor én bejelöltem egyet, és -asszem- meg akartam venni, nem történt semmi.
ebben tud-e valaki segíteni? -
mk452001 #5182 Allock, megvan a válasz a kérdésedre:
abban az ablakban tudod megvenni, ahol az embereidnek is veszel gépeket.
utána pedig a bal alsó részben a jelenlegi kamionod képe mellett van egy rövid gomb (inkább nem írom le, hogy mi van ráírva :-) ), arra kattintasz, és elvileg megkaptad magad alá. -
#5181 én is kipróbáltam ezt a várva várt gamét,de gyorsan rájöttem hogy ez egy hulladék,ahoz képest hogy hány évig kotlottak rajta kidobnak egy ilyen mindenféle szinvonalat mellőző vackot. -
#5180 Talán majd az angol verzió... -
#5179 Na én is kipróbáltam a játékot, de pár perc játék után úgy érzem, hogy ezért nem érte meg ennyit várni. Az egész kezdődik az optimalizálás hiányánál, még medium beállításokkal is laggol néha amikor pl. GTA IV simán megy... Néha elég érdekes audio bugok vannak, pl. a videobejátszásoknál egyszer csak egy baromi hangos kamion motorhang "robban" a hangszóróból, teljesen elnyomva a beszédet, amiből egyébként sem értek semmit, mivel orosz. Ha kicsit gondolkodnak a fejlesztők akkor a beszédet angolul csinálják meg és a feliratot írják át minden verzióban, úgy legalább érteném az angol beszédből, hogy miről dumálnak. Na ezek után ültem be először a kamionomba. Ez a rádió funkció tetszik, csak kár hogy a szövegek itt is oroszok angol helyett. A hangok beállítása sok időt elvett, mivel nehezen találtam meg az arany középutat, ahol a rádió még hallatszik, de nem nyomja el teljesen a motor hangja. Először ocsmány volt a hang minősége, mert át kellett állítani a hangkártyát, ezután jó volt. Ezután kezdtem vezetni. Nem tudom, nálatok hogy van, de én manuálisan nem tudom kikapcsolni az indexet, csak ha 90 fokot fordulok a kamionnal, ezért pl. sávváltást nem is tudtam szabályosan megoldani. A kamion gyorsulása nekem kicsit irreálisnak tűnt, de lehet csak azért, mert még nem ültem ilyenben az igazi életben. Az is eléggé zavart, hogy a kamera mindig oldalra fordult amikor kanyarodtam és szerintem túl közel van a műszerfalhoz, csak akkor látom a műszereket ha lenézek. Mentem is az első fuvaromért, ahol először még poén volt, hogy videón látom, ahogy beállok a garázsba, de később halálra idegesített, hogy sehogy sem tudtam átugrani a videót. Ezután jött az amitől - mint lejjebb látom - nem csak én féltem, hogy benne hagyták ezt a versenyzős baromságot. Miután pár fuvart elszállítottam és valaki felhívott, egy érdekes grafikai bug keletkezett a belső nézetben: a műszerfal el volt fordulva és csak a szélvédő közepén láttam ki, oldalt el volt mosódva. Kívülről nem volt bugos, de itt húztam fel magam és inkább kiléptem.
Viszont ezek mellett nekem nagyon tetszik, hogy végre egy kamionos játékban ki van dolgozva a kedvenc helyem, Kalifornia. "Röviden" ennyi lenne a véleményem, szerintem ha az SCS kicsit nagyobb ütemben fejlesztene, simán tudnának jobb játékokat csinálni. -
#5178 Ezer bocsánat.
:) -
#5177 Jovan akk vedd visza a hsz-ed.. -
#5176 /,* gombok nálam a num lock melett. -
#5175 azért valaki felrakhatna egy működő mentést, hátha legalább azt betudja tölteni win7 alatt a játék ha már menteni nem tud
de lehet hülyeség :D -
#5174 ahham...win7em van de akkor eszembe se jusson menteni igaz? eddig nem probáltam mert nincs nagy motivácio h komolyan vegyem annyira h fuvarozzak egésznap..... -
#5173 Köszönöm. -
#5172 Most komolyan miért nem tudsz visszaolvasni..
Vista és win7 alatt nem megy a mentés, ennyire tellett 6 év alatt a fejlesztőktől :D -
#5171 Most komolyan.
Leszedtem
Nem az a lényeg hogy warez hanem hogy mé nem lehet benne menteni?
Help. -
#5170 Ctrl + Tab :P :) -
#5169 karrier módban a diszpécser állomáson találtam alkalmazható embereket + lehet nekik kamiont venni
de én az Argosymat hol tudom lecserélni? -
Tockos #5168 Koszi ,csakhát nekem a játék nagyon szaggat nektek megyen rendesen ?Még ha leveszem a grafikát minre akkor is .Pedig a grafom GT9600-as. -
#5167 Shift + Tab -
Tockos #5166 Azt szeretném megkérdezni a térképet a tab-al kell elohívni de nem tudok kozelíteni hogy az utat részletesen lássam. -
#5165 Igen, ez lehet, én már nagyon sokat toltam, megbüntetni csak akkor büntettek, ha koccantam. Pedig sokat mentem full gázon, nem nagyon volt olyan hogy nem én voltam az első az aktuális fuvarral. -
dav #5164 A fizikához egy kis adalék: a kormányomnak (Logitech MOMO Racing) van egy olyan típushibája, hogy néha elkalibrálódik a fékpedál. Ennek köszönhetően egy darabig benyomott fékkel közlekedtem és frankón kiégtek a fékek a kamionon. Ezt nagyon szépen leszimulálták, tetszett. A szervizelés és az upgradelés is tetszik, kellően részletes mindkettő. -
dav #5163 Szerintem hozzáértél egy másik autóhoz, vagy ilyesmi, arra allergiásak. Érdekes módon a gyorshajtás egyáltalán nem zavarja őket. -
#5162 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=M6rZFMBcTBg]videóm[(URL] -
#5161 engem is... meg hogy mindig bilincsre vernek...amúgy szerintam nagyon jó a gém -
#5160 Miután már elég pénzetek van, nyugodtan lehet utolsónak lenni és szabályosan menni, max kevesebb lesz a lé... -
#5159 Köcce:D
Amúgy engem is rohadtul bosszant ez a verenyesdi.:( -
#5158 engem egyedül a randőrök idegesítenek
ha 50el megyek egy sávban lekapcsolnak
amint lekapcsoltak megyek tovább jönnek mögöttem kis lemaradással, 50et tartom ugyanúgy, megint lekapcsolnak
hát fákk -
#5157 Szóval meghagyták ezt a versenyzéses agyrém baromságot, ami miatt a HT2-t is abbahagytam anno. Kár érte. :( -
#5156 esc és a második menüre bökj rá fuvarozásnál -
#5155 Srácok valaki segítsen már:D
Végigzongoráztam a billt de nem találtam segítségnyújtást:(
Kifogyott a gázolaj...
Nem volt idöm tankolni ígyis épp hogy beértem lerakni.
Most meg itt állok anyag nélkül:D -
dav #5154 Én is kipróbáltam a játékot, de nem igazán jött be.
Játékmenet: szerintem ez a versenyzés nagyon elcseszett ötlet. Ez így nem kamionszimulátor, hanem Need for Speed kamionokkal. Még nitró és "catch-up" funkció is van, hogy teljes legyen a Need for Speed érzés. Ennél akármelyik SCS játék közelebb áll a valósághoz. A sztori még esetleg javíthat az élményen, de sok reményt nem fűzök hozzá.
Fizika: hát az nincs egy szál se. Hacsak a jövőben fel nem találják az egy helyben megfordulni képes kamionokat, mert akkor elég élethű. Persze ha a játékos belső nézetben vezet és kultúrált sebességgel közlekedik, akkor élvezhető. Milyen kár, hogy a játékmenet megkívánja, hogy végig padlógázzal menjünk.
Ami tetszett: a pálya. Tetszik az úthálózat, a sok kereszteződés és elágazás, és főleg az, hogy minden szépen ki van táblázva. Jókat lehetne itt kamionozni, ha nem kéne folyamatosan gyorshajtani. -
#5153 A játékélménnyel 1általán nincs semmi gond!
Szerintem a fílingje tökéletesen megvan.
Abban veri az összes kamionos játékot.
Csak az optimapizálást valóban megcsinálhatták volna jobbra is.Nálam nincs semmi gond.Szépen fut a játék csak éppen menteni nem tudok.De ha kijön az angol verzió megveszem.
A King Of The Road is megvan origibe. -
#5152 neked sem a szomszédod hülye...