6107
-
#5231 Szintén zenész.
De tudod miért?
"Modoljuk"... belerak egy konvertálóba egy modellt és "modol"... GYÁSZ...
Az embereknek fogalmuk sincs mit jelent a modolás. (Tisztelet a kevés kivételnek, mert az is van).
Meghát letöltesz 350 megát és megvan a játék... -
#5230 Az ets-nél szebb, meg több baromságot tettek bele, de a lényege, az irányítás és a fizika, az sehol sincs. Sőt, majdnem hogy szarabb, mint az ets.
A Softlab nyugodtan hátradőlhet, mert ugyan a rignroll sem tökéletes, de az scs nem mostanában fog ellenfelet készíteni. (ehhez képest, érdekes módon a sok láma már most ellepte a gts topikot, már oda sem szívesen megyek). -
#5229 Igaz de az ETS től már sokkal jobb. -
#5228 próbálkoznak valami újjal -
#5227 ez még nagyon messze van a jó játéktól -
#5226 Bocsi az offért de mi lesz így velünk ha az SCS végre jó játékokat fog csinálni?
German Truck Simulator 1
German Truck Simulator 2 -
#5225 Igen, én is. -
#5224 Ezt neked akartam írni. -
#5223 Én találtam olyan utat ami nincs a térképen és lehet rövidíteni. -
#5222 Feltartod itt a forgalmat -.-
-
#5221 Előzni szoktam, bár előtte megnézem, nem-e rendőr jön mögöttem, esetleg szemben, mert ha észreveszik, akkor megállítanak. De ha nem, akkor nincs baj. -
#5220 Legalább sok van?:)
Bár gondolom előzni nem lehet mert egyből jön a rendőr mint a 18WOSban. -
mk452001 #5219 Sziasztok!
Arra rájött már valaki, hogy hogyan lehet új területeket vásárolni?
Mert én próbálkoztam, de nem igazán jött össze. -
#5218 ........................
-
#5217 Nincsenek 2x1 sávos utak? Brühühü:( -
#5216 háát... az út szélén néha látok gyalogost...de azokat felveszed és ahova akarja oda viszed .. -
Haulin #5215 "10. Mit lehet tudni a forgalomról? Lesznek gyalogosok a járdán, a zebrán?
Lesz gyalogosforgalom"
Nah itt egy példa hogy ezt is kivették mert én gyalogosokat nemláttam sehol az egyszer biztos...Azt is írták anno lesznek mellékutak és segítségükkel eljuthatunk gyorsabban vagyis levághatunk egy szakaszt.Én én egyáltalán nem találtam csak autópályákat és 2x2 sávos utat én is.látom ezt se tartották be.ráadásul 1000000év késés és ahoz képest olyan mint ha a 18wos aa most jönne ki ebbe a hónapba.oké van benne pár új dolog de milyen áron? tele van hibákkal hazugságokat harangoztak be és bejártam az egész térképet de nem valami hangulatos 60% helyszín rossz...a törés se valami jó figyeg a lökhárító akkor is ha 80al belemegyek egy fába és csaak fityeg.De ha angol lesz lehet hogy job lesz de azért nagyon nagy csalódás lett... -
lusti12 #5214 szasztok!hogy lehet új kamiont vásárolni?válaszotokat előre is köszönöm. -
#5213 eddig is volt élsimítás a játékban 4x-es, ccc-ben meg csak a színeket állítottam, ilyen kényes lenne ez a játék? :d szégyen
inkább letörlöm :) várom az angolt -
#5212 Catalyst COntrol Centerben minden legyen alapértelmezett, és ne állíts élsimítást be a játékban sem. -
#5211 nah, most már nekem sincs kerék a kamionon, se a póton
átlátszó a műszerfal, a pótkocsi is :D
egyre nagyobb a csalódás :/ -
#5210 lámácska , olvass vissza -
#5209 pár oldallal visszább -
#5208 valami segítség a menühöz? :P -
#5207 már megvan -
#5206 Nálam is ugyanaz! -
#5205 Kár érte na mindegy egy próbát megért -
#5204 Most már több úton is végigmentem Los Angeles, San Diego, Mojave felé és Reno-ba, Nevadába is átugrottam körbenézni, de eddig amerre csak jártam, mindenhol vagy autópálya, vagy 2x2 sávos autóút fogadott. Vannak benne kicsi utak is?
Elég gyökérség lenne, ha nem lennének, mert Kaliforniában sem csak autóutak és autópályák vannak. -
#5203 elkezdi betölteni de azát a rignroll működése leállt és kidob az asztalra játékot meg becsukja :D -
#5202 Mentésem! documentums and settings/felhasználóneved/mygames/rig n roll/trucker/singleplayer/savedgames probáljátok ki -
#5201 vki megtudja nekem mondani h azokat az extrákat(gallytörő stb. :) hol lehet venni? -
#5200 savedgames /bocs/ -
#5199 documentums and settings/felhasználóneved/mygames/rig n roll/itt menj rá a profilnevedre pl.:trucker/singleplayer/sreenshots
-
#5198 Eddig meg is van csak éppen azt a fáljt nem találom ami a mentést tartalmazná -
#5197 valahol a documentums and settings/felhasználóneved/mygames/ring roll mappába
legalábbis win7-en -
#5196 Ha megmondod hol találom a mentést akkor szívesen megosztom :) -
#5195 Bocs, csak közbe rájöttem és akkor még nem láttam a hsz-d, de azért köszi -
#5194 Szerintem egy ilyenért megy a ban inkább...
Ugyanis több dolgot sért és úgyemléxem neki már van figyelmeztetése (doksi otthon van). -
Blum #5193 Azt hiszem most jön neked az "1. figyelmeztetés".... -
Robi546 #5192 nekem meg az embernek (a kamionsofőrnek akivel én megyek) többet van a keze hátul mint elől :D anyiszor elkaptak a rendőrök.