Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rnrbe hogyan kell elmenteni a gamet ebbe segitsetek es akkor kaprok torott kamionrol képet köszike
Jah és bocs neméreztem az esõ szagot😄lehet h velem van a probléma de túl rövid volt benne a bejárható terület a táj se volt híres de ahoz képest h talán 2001es elég jó...de már fenn a hegyekben nagyon olyan papír beütése volt a tájnak😄 nah térjünk vissza...Téll. ki törte már a kamiont?😄 valaki törhetne és felrakhatná a törött kamion képét...Fizetek érte xD
kotr-ban nekem ott nem jött be az irányítás .Am az offtpoikban írták hogy vmit bekell állítani és akk jó lesz az esõ az ablakon.Am a rendõrtõl menekültél?😄 mert nem csodállom akkor mert elég hülyék az amcsik xD
allock
ami igaz kotorban ha esik az esõ és nem használsz törlõt, semmit se látsz annyira vizes lesz az ablak

fizika nem olyan vészes itt, azt monjuk furcsállom, hogy egy rendõrautó simán nekilök a szalagkorlátnak

#hhwnd

allock
böngészd át

#hhwnd

Azért tulzásba ne ess.A Hard Truck1-nek nincs jobb grafikája kicsit se...Láttam már olyan képeket a rnr-rõl és egyáltalán nem olyan.Valszeg nagy izgalommal vártad 1-2 dolgo nemolyan ahogy elképzelted és most dühödben minden féle dolgot mondasz de az is lehet h a grafikát kéne beállítanod és utána megnézned...Am az út színével semmi bajom így ránézésre aztán majd kiderül.De azért olyat h "elsõ percben elszõrnyülködtem"...Mondom mielött játszanál vele álítgasd be.<#eljen>
Véleményem - Múlt és Jelen:

MÚLT
Hatalmasat csalódtam az eddig látottak alapján. Nagyon vártam ezt a játékot, tudván hogy az eredeti Hard Truck 1,2 és a King Of The Road mûhelyébõl származik a játék (Softlab NSK) - a Többi Hard Truck néven futó játék csak utánzat.

Valamikor 2000 környékén jelent meg az elsõ Hard Tuck, minden túlzás nélkül mindent vitt, mind grafikában, mind játékélményben. Élethû idõjárás, igazi vízcseppek a szélvédõn, nedves út. Akkoriban ilyet még semelyik játékban nem látott az ember. Egyetlen hibája csak az volt hogy az út széle kicsit szögletes volt. De ennek ellenére még ma is szebb a grafikája mint ennek a RigNRoll nak.
Az esõs idõ annyira élethû volt, hogy rendesen érezte az esõszagot az ember.

Jelen:
Már az elsõ percben elszörnyülködtem mikor megláttam ahogy a kamion beáll a depóba. Egyszerûen nem illeszedik rá az útra. Olyan mintha az út csak egy háttér lenne, a kamion pedig elõtte van. Az út szine kb. olyan mintha tejbegrízt összekevernél mákkal. A fizika ritka sz.r. Lehet hogy idõvel megszokom és megtetszik. Volt rá példa hogy a végén megtetszett amit ócsároltam, de az elsõ benyomások elég negatívak számomra.

daf xf
Ja aha ez megy így nekem is😄
Meg még a váltóval vagyok gondba, nem tudom belölni manuálisra😄

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

allock
én csak úgy tudom kinyomni ha megnyomom egyszerre a balra meg jobbra indexet
ennél jobbat nem tudok :d
de ha egy bizonyos szögben kanyarodol és utánna egyenesen mész kikapcsol magától

#hhwnd

daf xf
Ja, meg még azt szeretném kérdezni, hogy az irányjelzõt hem lehet kikapcsolni?
Mert ha gombal bekapcsolom akkor ugyan azzal a gombal nem lehet kikapcsolni.
Szoval ez hogy müködik?😄
Pedig nem hiszem h. érettségi kéne hozzá😄D

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

allock
nincs
várni kell 4évet a patchre 😄

#hhwnd

SD456
Kösz. Ezt mindjárt megcsinálom.

PS3 ID: SDani456

daf xf
Hali All!😊
Van már valami megoldás hogy lehessen menteni a játékot valahogy??:S
Nekem mindig kifagy.Ha menteni akarok.😞

allock
élsimítási problémára megoldás
itt

#hhwnd

SD456
Nem. 9.11 van fent. Már gondoltam rá, hogy az lehet a gond de még nem volt kedvem driver-t telepíteni. Azt olvastam most, hogy az AA zavar be neki valamit mindjárt megnézem, hogyha kikapcsolom akkor milyen.

allock
legújabb catalyst van fent?

#hhwnd

SD456
Hi all!

Olyan problémám lenne a játékkal, hogy átlátszóak a kamion kerekei és a fülke. Valakinek tudna segíteni ?

Elõre is köszönöm!

1.70 GHz 1GB ram...szerintetek futni fog?vagyis elég ez neki?Láttam a ram 512es kell legalább úgy h elõnyben vagyok azzal😄
😮 3órán át? akkor én mit panaszkodom a 40-60 perces telepítésnél?(attól függ mennyire lassítom be a gépet msnel meg a firefoxal😄)
allock
nem oyan hosszú ideig, bár akkor még azt hittem ez az egyetlen játék ami krva sokáig települ, aztán találkoztam a star wars force unleasheddel, na az 3órán át telepített

#hhwnd

úgy értem jobb mint a wos részek(bocs)😞
Sorry de ezeket a képeket most vettem észre és elég jó hangulata van szerintem a játéknak a képek alapján.Remélem jobb mint a wos részek mondjuk csak össze kell hasonlítani és biztos jobbak😄<#eljen><#pias>
Bocsi ha ez nem ide való de szerintem igen.Nektek meddig telepített a játék?😄 Elõre is B.U.É.K MINDENKINEK!!!!!!
Heló! Full olyan gépem van mint neked! Hogy fut ez az orosz csoda rajta? Felbontás+beállítások érdekelnénk!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Köszi csak gumikacsa írta hogy 3000ft nem sok érte hát tényleg nem.De akkor hol lehet beszerezni?Ha neki eredeti
A játékban van multiplayer?

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Az orosz verziót nem tudom.
De az angol szerinte m majd itt

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

hali bocsi ha hülye kérdés de hol lehet ezt meg venni?
Doog
Hamarosan képekkel is illusztrálom csak most el kell mennem itthonról.

...::::::...

Doog
Kamiononkat ott lehet venni ahonnan elindulsz a játék legelején.
Az a saját irodád. Oda bemész és tudsz válogatni.

biliard10
Hát jó lenne tudni hol lehet venni kamionokat mert fejleszteni tudom

Igazad van kolléga uram! <#wink>
allock
jó kérdés
ezt még én sem találtam meg
minden városnál egy csavarkulcsot láttam, benzinkutat, éttermet, és hotelt

egyfuvaros küldinél magad választod meg, hogy mivel szeretnél menni

#hhwnd

Charly
Sziasztok kamionokat hol lehet venni?Melyik városokban?

gumikacsa
Mondjuk, az mellett, hogy figyelmezteted, törölni sem ártana a hszt... Mondjuk, bocs, hogy bele vauvau, remélem, nincs harag...

Renault magnum http://kamionszim.hu

allock
utánna olvasgattam a mentés problémának, sajna várni kell a patchre
ez valami csúnya bug

#hhwnd

hogyan kell memnteni pls segitsetek mar nekem jo köszike
Elsõ figyelmeztetés!

Torrent, warez, és egyéb hasonló linkek csak az off topikba!
Meg kell hagyni, az esõ effekt nagyon valószerû, szépen kidolgozott lett. A grafika csak néhény helyen hagy maga után némi kis kívánni valót, mint pl. a táj szépségét rontja az hogy nincsen rendes fû...
devid1414
Ja pont.-.-

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

gumikacsa
heelllooooo, húzz a vérbe a torrenteddel.

Renault magnum http://kamionszim.hu

devid1414
Bocsi lemaradt.
Vki nem tudja mi kell hozzá?

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

sziasztok nektek sikerult elmenteni az állásotokat mert nekem nem naon de ha tudjatok akkor irjatok meg nekem msn cimem [email protected] elore is köszike
allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

Doog
C

TaRka0107
Neked maxon megy? Milyen géped van?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Én is csak véleményt mondtam, ami tény az tény, bár lehet hogy az én gépem szar hozzá😄

Egyébként hogy kell belsõ nézetben olyan kamerállásba menni hogy oldalról lássam a csávót, vagy esetleg teljesen hátulról?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Scania R580
Megálltam ebédelni...<#idiota>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

atila4
jó oké. csak olyan volt mintha nekem írtad volna ...

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com