6107
-
menyuska22 #5271 h miert n nincs eso? -
#5270 Oké! válaszolok
De mi a kérdés? -
menyuska22 #5269 sziaztok amugy nekem sincs eső de én a xpbe játszok mert ott lehet menteni és a video kartyam g force 8800 gt 512 es erre válaszoljatok jo köszike
-
#5268 thx -
#5267 igen igen tudom...de nekem sehol nincs eső :S ott sem -
#5266 nvidia8500 -
#5265 nálam az eső kimerült annyiban, hogy vizes lett az út :) -
Blackdog #5264 Milyen videókártyád van? Hivatalos fórumon olvastam, hogy ATI kártyákkal másnak is van az eső (nem) létezésével, vagy ritkaságával gondja.
Esetleg próbálj meg drivert frissíteni, ha más nem segít. -
#5263 CTRL+TAB vagy SHIFT+TAB má nemtom meik. -
#5262 Szerintem megnézd a térképen az időjárásjelzőben.(igen van)
Meg gondolom valahogy állítani is lehet mint anno a Kings of the roadban. -
#5261 jah? és a térképre (amit a TAB-al lehet előhozni) hogy lehet közelíteni)(bár az esőzések lehet h különböző évszakokban pl.: novemberben vannak : (( -
#5260 A gém ban hol vannak nagy esőzések? (mert én még nem találkoztam esővel,csak 1x vadító napsütésben elkezdett csepegni,az is a karrier mod-ban )) -
#5259 van az 1C-nek rengeteg ott érdeklődj -
Blackdog #5258 Idézet a fejlécből: "Warez, és serial kód kéregetés csak az off topikban!" -
Meretei #5257 Sziasztok! Nekem serial kód kéne a játékhoz. Ha van valakinek légyszi írja le. Köszönöm! -
#5256 fogasd a beső kamerát meg állítsd a kamerán hogy mit mutasson
intest,delete, meg ezek -
Blackdog #5255 Én is ugyanazt látom mindkét tükörben. Valaki, aki vezetett már ilyen gépet a játékban, tud nyilatkozni? -
kiskopci #5254 Lehet h hülyeség amit mondok de a visszapillantóban mintha mindkét oldalt ugyan azt mutatná...érdekes:D -
Blackdog #5253 Ahogy olvastam Rig'n'Roll fórumon, lehet, hogy január, lehet, hogy március. Még ott sem tudták pontosan. Remélem a készítők gyorsan túllépnek a mámoron, amit az orosz verziónak köszönhetnek, és már nagyban fordítják a játékot. -
DIESEL DOG #5252 Angol nyelven már szívesen eljátszanék vele. Az egészben csak ez az arcade játékmenet nem tetszik... :S -
krisz921119 #5251 ha minden igaz akkor márciusban adják ki -
#5250 NA, ez egy jó link!
És végre van egy hónapra pontos megjelenési dátum, ami gyanítom hogy csúszni fog, de jobb a semminél! -
Blackdog #5249 Egy kép csak úgy. Érdemes megnézni az angol nyelvű HUD-ot. (Itt találtam: http://www.1cpublishing.eu/game/rig-n-roll/overview)
-
DIESEL DOG #5248 Hát keresgéltem én is, de eredményre nem vezetett... -
Blackdog #5247 Nem tud valaki esetleg valami pontosabbat az angol verzió megjelenéséről? Az oldalukon nem találtam még semmit erről. -
#5246 Kit érdekel, a programot most adták ki, nem 7 éve. 3 éve sem volt Seven mégis fut az összes akkori game, és még menteni is lehet. -
#5245 örülhetünk, hogy elindulni elindult :D
7éve még se Vista, se Seven nem volt -
DIESEL DOG #5244 Hát ez jó kérdés. Evvel kapcsolatban még nem hallottam híreket... -
PetiM44 #5243 Erre én is kíváncsi vagyok, nekem is Win7-em van -
lusti12 #5242 sziasztok!hogy lehet új városokba szállitani?eddig még nem jöttem rá.Válaszotokat előre is köszönöm. -
#5241 Nem tudja valaki? az angol verzió már javított lesz?
Már hogy win7en lehet-e majd menteni. -
#5240 Benéztem, válaszoltam, de csak félve írok, mert félek, megver. -
#5239 azért az off topikba nézzél be -
#5238 nincs azoknak annyi pénzük -
gabcsi13 #5237 csak ne scs sofware legyen -
#5236 a lényeg a rig n roll egy jó alap
ha valami nagyobb fejlesztő cég megvenné a licenszt tudnák hová fejleszteni a játékot, ezt+azt hozzáadni -
#5235 Nem tudom de nekem ez sokkal jobban tetszik maga a hangulat miatt a nagy városok (nem úgy mint ETS-ben két-három utca egy város azt kész....) meg a rengeteg meganimált mozzanat amik lehet apró részletek de sokkal élvezetesebbé teszik a játékot mint pl a tankolás a szerelés a bár....stb -
#5234 Ha jön az angol verziók illetve javítások úgyse fogja elérni ezt a szintet egy SCS játék sem -
#5233 Énis megbotránkozom...
LTomi nem nagyon végzi a munkáját...
Én már banoltam volna az összes warezlinket kérőst, nem kitörlök 1 hsz-t aztán utána jön még 5. -
CseNo #5232 Benéztem a GTS topikba.. Bár ne tettem volna :D