Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fizika nem olyan vészes itt, azt monjuk furcsállom, hogy egy rendõrautó simán nekilök a szalagkorlátnak
#hhwnd
MÚLT
Hatalmasat csalódtam az eddig látottak alapján. Nagyon vártam ezt a játékot, tudván hogy az eredeti Hard Truck 1,2 és a King Of The Road mûhelyébõl származik a játék (Softlab NSK) - a Többi Hard Truck néven futó játék csak utánzat.
Valamikor 2000 környékén jelent meg az elsõ Hard Tuck, minden túlzás nélkül mindent vitt, mind grafikában, mind játékélményben. Élethû idõjárás, igazi vízcseppek a szélvédõn, nedves út. Akkoriban ilyet még semelyik játékban nem látott az ember. Egyetlen hibája csak az volt hogy az út széle kicsit szögletes volt. De ennek ellenére még ma is szebb a grafikája mint ennek a RigNRoll nak.
Az esõs idõ annyira élethû volt, hogy rendesen érezte az esõszagot az ember.
Jelen:
Már az elsõ percben elszörnyülködtem mikor megláttam ahogy a kamion beáll a depóba. Egyszerûen nem illeszedik rá az útra. Olyan mintha az út csak egy háttér lenne, a kamion pedig elõtte van. Az út szine kb. olyan mintha tejbegrízt összekevernél mákkal. A fizika ritka sz.r. Lehet hogy idõvel megszokom és megtetszik. Volt rá példa hogy a végén megtetszett amit ócsároltam, de az elsõ benyomások elég negatívak számomra.
Meg még a váltóval vagyok gondba, nem tudom belölni manuálisra😄
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
ennél jobbat nem tudok :d
de ha egy bizonyos szögben kanyarodol és utánna egyenesen mész kikapcsol magától
#hhwnd
Mert ha gombal bekapcsolom akkor ugyan azzal a gombal nem lehet kikapcsolni.
Szoval ez hogy müködik?😄
Pedig nem hiszem h. érettségi kéne hozzá😄D
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Van már valami megoldás hogy lehessen menteni a játékot valahogy??:S
Nekem mindig kifagy.Ha menteni akarok.😞
itt
#hhwnd
PS3 ID: SDani456
Olyan problémám lenne a játékkal, hogy átlátszóak a kamion kerekei és a fülke. Valakinek tudna segíteni ?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
#hhwnd
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
De az angol szerinte m majd itt
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
Az a saját irodád. Oda bemész és tudsz válogatni.
...::::::...
ezt még én sem találtam meg
minden városnál egy csavarkulcsot láttam, benzinkutat, éttermet, és hotelt
egyfuvaros küldinél magad választod meg, hogy mivel szeretnél menni
#hhwnd
Renault magnum http://kamionszim.hu
Torrent, warez, és egyéb hasonló linkek csak az off topikba!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Vki nem tudja mi kell hozzá?
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Egyébként hogy kell belsõ nézetben olyan kamerállásba menni hogy oldalról lássam a csávót, vagy esetleg teljesen hátulról?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||